What are you looking for?
úterý 1. září 2020

SRPEN V OBRÁZCÍCH



Tadáááá, tohle byl za celej rok první měsíc, o kterým na první dobrou říkám, že byl krásnej. Už bylo na čase, co? Tak se se mnou pojďte podívat, jaký hezký chvíle maj tohle hodnocení na svědomí. ❤



Zdá se, že měsíc, kterej začínám s pejskama, je dobrej měsíc. ❤



Do Pointu jsme opět chodili ochutnávat všechny speciální menu.



A zvládla jsem i jeden dost speciální brunch. V těchlech šatech, který jsou podle mě na víkendovej brunch vytvořený. 



Čím byl tenhle brunch speciální? Byla jsem pozvaná do Artisanu, restaurace, která spadá pod hotel Marriott. Během prázdnin dělali servírované nedělní brunche o asi patnácti naprosto delikátních chodech. Když říkám, že jsem se nikdy tolik nepřejedla a nikdy nesnědla tolik naprosto geniální jídla, nepřeháním ani o kousek. Brečim z představy, už teď už se tam na něj jít nedá, protože přes zbytek roku maj koncept brunchů jinačí a ten teprve budu muset vyzkoušet, abych vám zas podala hlášení. 













Během homeofficů a zejména během focení pro Medovník mi byl tenhle chlupáč neustále v patách. 



Tohle snad ani nekomentuju. :D



Začátkem srpna jsem slavila svátek a Kája mě vzala na snídani do Cobry, která mě naplnila na celej pracovní den a večer se pokračovalo dalšíma dobrotama. Tak se mi to líbí. Moc moc moc.







Ke sváteční večeři houbový rizoto, aneb jak jsem se po třech měsících rozhodla objevovat i jiný restaurace než jen Point - ale tam jsem stejně nejčastějc a nejspokojenější. :D



Vrchol oslavy svátku v Las Adelitas, což už je takový naše oslavný místo. Dostala jsem dokonce kousek dortu se svíčkou, protože narozeniny jsem měla v karanténě a s kamarádama jsem je neslavila, takže jsme to takhle dohnali a oslavila jsem to neplánovaně obojí zároveň. Rozbrečelo mě to? Ano. 



První kytku jsem si už přes den koupila sama a v noci pak dostala ještě další dvě. Ňuňu. ❤





Halloumi burger zas a znova. 



A procházka z Vinohrad do centra při západu. Nádherný. NÁD-HER-NÝ!







Ani srpen se nemohl obejít bez tradiční raclette night.





Tentorkát jsem testovala, kolik lidí pojme můj byt a hlavně balkon. Bylo to těsný, jak je vidět z fotky, kde je vidět zhruba polovina účastníků. Ale naprosto, naprosto boží. 



Ještě než jsem začala uklízet byt po tý spoustě lidí, odjela jsem s tou stejnou partou na chatu, využít ty opravdu horký letní dny.





Neměli jsme se vůbec špatně. Snídali jsme přímo z bazénu, míchali si drinky plný ledu, nechali se rozmazlovat výbornejma jídlama, pouštěli si starý letní hity na plný pecky, usínali na matračkách a hezky si odpočinuli.











Když poolparty, tak jedině s nafukovacíma jednorožcema. Epický. 



Návrat do Prahy na jedničku - rovnou k úternímu brunchi s mejma holkama. ❤







Společný homeofficy, tentokrát v Savarinu aneb jedna z dalších krásnejch společnejch tradic.



A taky pár večerů jen tak v klidu doma. U seriálů a se svojí vlastní hlavou. 



Fotit jídlo je podle mě nejlepší práce na světě. Proto jsem byla nadšená z nabídky focení pro Meat Vandals. Vždyť se na ty jídla podívejte. Musela jsem si pak na pomoc se snědením svolat polovinu naší party. 







Po dlouhý době jsem zase najela na vlnu občasných chai lattéček. Ledový na osvěžení a teplý, když potřebuju "pohladit zevnitř". Tak tomu pocitu, když ho piju, říkám. Když mě zrovna nemá kdo obejmout, tak si dám horský sladký chai latte a z nějakýho důvodu je to prostě po chvíli lepší. Že by to bylo tou dávkou cukru? :D 




Jedník z highlightů srpna bylo rozhodně Social Date. O tom vám ale chystám zvlášť článek, takže to zatím nebudu víc rozvádět.



Tyhle bobíčky, co mě tam dorazili podpořit, ale chci mít i tady. 



A tohle... To tady chci mít taky. Jako připomínku toho, jak skvělá jsem, že jdu ráno nakoupit věci na lívance, abych je mohla všem udělat ke snídani. Kvízová otázka - kolik lidí je tentokrát na balkoně? 







Ústřice letos poprvé. 





HODNĚ spoko. 





Here we go - čas na něco aktivního. Ranní donáška kafe pro mojí řidičku.





Zaběhli jsme si VoltaRUN na Karlštejně. I v tom dusnu a vedru jsme si to užili a ty endorfiny jsou na nás myslim vidět celkem jasně. 



Dreamteam ❤



Ústřice podruhé. "Dejte nám všechny, co máte." 



Zas na otočku v Hradci.





Z jednoho prostýho důvodu - mamka slavila narozeniny. Doma jsme udělali velkou rodinnou sešlost a v den narozenin jsme ji potom před prací vytáhli na narozeninovej brunch. Poprvé jsme takhle byli všichni 4 a bylo to nejlepší. ❤ Otravovat s něčím pořád dokola se občas vyplatí.





Vzít mě na pořádnej steak je vždycky dobrej nápad



A na GT s koriandrem a chilli vlastně taky. MŇAM.



Crop topy for life. Miluju a nechci nosit nic jinýho. 



A ve chvíli, kdy mám čerstvě udělaný obočí, tak nechci nosit ani žádný větší líčení. 



Ready to host another food party. 



Tentokrát to teda byl trochu jinej level. Úplnou náhodou jsme po naší ústřicový večeři dali dohromady plán, že si objednáme vlastní bednu (nebo dvě) a uděláme si ústřicovej večer u mě doma. Celý nám to zařídil Petr, šéfkuchař Nejenbistra, kterej nás nakonec celej večer učil, jak je otevřít a jak si je co nejlíp dochutit. 



Není to vůbec lehká sranda, naopak člověk musí mít sílu a bejt dost zručnej. Zabavili jsme se u toho na několik hodin. 





Došlo i na experimenty na pánvi i na grilu.



A protože někteří z nás pilně sledují Chef Show, vyzkoušeli jsme i kombinaci česneku, másla a třtinovýho cukru, což jsme odkoukali právě v díle o ústřicích. Geniální, věřte mi. Nikdo už pak nechtěl jíst nic jinýho. 



Jeden vaří, druhej uklízí, já fotim. Tyhle návštěvy mi vyhovujou. :D



Lívancový rána se taky uchytily. 



A akce na Lucerně taky. Po Proseccu (který nemám ráda) jsem tam zavítala na Aperol a bylo to teda výrazně chutnější. ❤



...



A další víkendovej výlet za Prahu.



Mazlivá společnost included. ❤







Pražáci na vesnici no. :D 



"Tam to určitě půjde nějak projít." Ehm, ne. 



Celý léto chci někam na výlet a tak mě dojme i maličká rozhledna, na kterou stačí vyšlápnout pár schodů. Já jsem tak vděčnej člověk, achjo. :D 





Projížďka v tomhle byl můj největší adrenalinovej zážitek léta. V obří rychlosti lítat po polních cestách, nadskakovat a všude okolo vidět jen zelený pláně. Boží. ❤





Z jedný boží chaty na druhou. Tahle je mýho kolegy, se kterým jsme nutně potřebovali vyřešit spoustu pracovních restů a začít plánovat vánoční kampaně. A proč si to neudělat příjemně a nenechat se u toho trošku rozmazlovat, že ano.



Tahle krásně to tam mají zařízený a věřte mi, že se tam pracovalo skvěle. Vymysleli jsme věcí, že to doteď zpracovávám a strašně se na to všechno těším. 











Po pár dnech mimo Prahu jsem zas musela oběhat svý oblíbený místa. Klasika. Takže Point.



A Yalta hned vzápětí.



S Kájou jsme fotily tenhle skvělej merch. Na šaty (což je XL triko) jsem dostala tolik pochval, že bych v něm teď nejradši chodila furt. Možná bych měla, aby ten nápis vidělo co nejvíc lidí a uvědomili si, že slovo pokora vůbec existuje... :)))




No a taky už začalo bejt počasí na dupačky. :D

Mějte super start září a zas se tady brzo zastavte! xxx

Add your comment

  1. Tolik jídla, že jsem z toho dostala hlad, i když jsem najezená :).
    Fotit jídlo bych chtěla umět, ale zatím mi to moc nejde. MMCh - někde jsem četla, že pro protifocení se jídlo upravuje tak, že obvykle už není k jídlu :).
    Chalupa i chata vypadjí skvěle, byť každá jinak - tam muselo být fajn
    Hezké září i tobě

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky. Vidno že si život užívaš. Dúfam že budem čoskoro si takto užívať tiež :)

    LEOPARD SWEATER IN AUTUMN

    OdpovědětVymazat
  3. Ústřice jsou lahodné miluji je

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤