What are you looking for?
pondělí 20. února 2017

DAYS IN PICTURES IX.




Ještěže fotím během běžných dní tolik random fotek a můžu vám pak vesele postovat články i v době, kdy jsem foťák neměla v ruce už několik dní. Poslední 3 dny pro mě byl jeden velkej trénink rukou, protože mě v nich bolej snad všechny svaly. Nikdy bych nevěřila, kolik věcí narvu do garsonky a jak náročný bude je přestěhovat :D Ale o tom vám povím až někdy přístě, zatím sledujte instastories!

Dnes se teda mrknem na spoustu príma fotek, jo? :))



Aby to nebyly pořád fotky dortů z kaváren, tady je jeden domácí. Babička ho upekla na sestřenky narozeniny a teda - v minulým životě musela být cukrářka!



Trapič Kuba :D ale Toby ho totálně miluje, takže si tohle může dovolit :D



Dokonalý občerstvení na instagramovým workshopu v Hubu, kterej byl strašně fajn a užila jsem si vědomí toho, že se snažím zlepšit i co se týká svojí blogový kariéry a ne jen pracovní. Jupí :)



Souhlasejí vaši nejpoužívanější smajlíky s těma z výzkumů? U mě jak který, palec nahoru nepoužívám téměř vůbec a plamínek zase skoro pořád!



Zase se mi brutálně stýská a co víc, až na víkend pojedu domů, budou tihle dva ostříhaní na krátko a to já strašně špatně nesu :((( mami, zruš to!!!





Kubu jsem konečně vytáhla do Coffee Room na ten insta-známej avotoast a banana bread. Obojí bylo naprosto dokonalý a já už se nemůžu dočkat, až tam skončím znova a opět nebudu vědět, kterou z těch dvou dobrot si dát!





S Kubou jsme taky dostali pozvánku (OBA, whoohoo, můj bloger!) na představení nový kolekce od Bati do jejich největšího obchodu na Václaváku.







Hlavně sladký dekorace byly fakt vychytaný a mega fotogenický!





Zdravý oběd v Cacau - kuřecí steak s mozzarelou, rajčaty a bramborama.



Co se píše k takovejmhle fotkám? Domča u mostu? :D 



Milý překvápko do práce ♥️ Miluju pak tu vůni v koupelně!



Ukázka materiálních radostí, z čehož bych ráda udělala instagramovej seriál. Takže pokud máte podobnou fotku, určitě přidávejte hashtag #materialniradosti :) Pro mě to minulý týden byl právě balíček Mark Scrub a nová Mac rtěnka v odstínu, kterej považuju za naprosto dokonalej a v akci jste ho mohli vidět TU.



Jedna z posledních snídaní na Kačerově a jak jinak než banánový lívance.



Měsíc zdravý stravy mi nevyšel, to jste si asi všimli, i když to ani primární cíl tohohle měsíce nebyl. Chtěla jsem najet na režim, ale nebyla jsem zvyklá ani cvičit ani správně jíst, tak jsem to vzala postupně. Od začátku února jsem měla skoro každej den (asi až na dva) nějakou náročnější fyzickou aktivitu (buď trénink nebo dlouhou procházku nebo stěhování) a na jídlo najedu teď s novou velkou kuchyní. Ani nevíte, jak se těším na pečenou zeleninu a batátový hranolky. No a proč to píšu k týhle fotce? Protože jsem ve škole dostala strašnou chuť na burger a donutila Kubu, aby za mnou přijel a dal si ho se mnou k večeři :D.



Takže tak, já jdu pracovat a vy si užijte začátek týdne! 

Add your comment

  1. oooo, milujem takéto články s fotkami :) samozrejme, zase si mi narobila chute s jedlom ! A tá fotka pri moste je skvelá! <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé fotky :) milujem podobné nahliadnutia do života :!

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky! Hlavně teda to jídlo :D vždycky mám po tvých fotkách chutě 😍
    A už taky moc nevím, co psát k fotkám. Ale Domča u mostu je taky dobrý 😃
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Achjo, to jídlo :D !!! Už hrozně dlouho chci zajít do Palandy, byla jsem snad ve všech burgrárnách kromě týhle, tak jsem zvědavá:)
    www.allexa.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Babánový lívance vypadají skvěle. Původně jsem chtěla napsat, že chci tip na restauraci, kde je mají, ale ony asi budou z domácího stolu, co?

    A ad Baťa - dekorace jsou možná k nakousnutí, ale jediné slušné boty, co jsem si tam koupila, byly od Gabora. Boty z jejich značkou byly hrozně tvrdé a blbě se nosily (nebo mám divné nohy... :-D)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle bych chtěla taky – fotit každej den jak o život :D Jenže mně se nechce pořád tahat foťák a stejně, většinou jsem celej den zabitá ve škole/práci :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skveeeely fotky jako vzdy! Vzdycky sem davas tolik dobryho jidla, ze dostanu hlad, hlavne ten insta avo-chleba bych si dala okamzite, mmmhhh. :) Doufam, ze budes mit dobrej start do tydne!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky jako vždy :) Do Coffee Roomu taky musím konečně zajít, mám toho plný instagram a vypadá to fakt úžasně!

    OdpovědětVymazat
  9. Parádní fotky:) K těm smajlíkům, já nejčastěji používám srdíčka, většinu ze zbytku téměř vůbec :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Ty psíci jsou neuvěřitelní čumáčci. :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  11. Teda to jsou nádherní pejsci, takoví medvídci! :) A ten dort vypadá fakt nádherně!!

    blog Days of Daysy

    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤