What are you looking for?
čtvrtek 16. února 2017

JAKÝ BYL MŮJ VALENTÝN?




Různýma názorama na Valentýna je už pár dní pěkně zahlcenej internet. Já se neřadím mezi žádný velký zastánce a beru za samozřejmý, že láska by se měla dokazovat pořád a ne jen jeden nebo dva dny v roce, nicméně nejvíce se ztotožňuju s článkem Terky (Oslo), kterej nabádá k tomu, aby se člověk zbytečně nekabonil a využil toho, že ho něco popostrčí k tomu, udělat pro druhýho něco hezkýho a užít si společnej den trochu víc než den úplně všední. Přesně tak jsem to totiž udělala já - v práci jsem si dala volnej den a byla od rána s drahým.



Vyspali jsme se dorůžova a vyrazili na brunch. Kde jsou ty časy, kdy jsem bez snídaně nevyšla z domu, haha, teď pravidelně snídám až v práci nebo právě takhle někde venku. A užívám si to! Kuba mě tentokrát vzal do kavárny Mezi Srnky, o které jsem už dlouho mluvila právě díky slaný snídaňový misce, kterou jsme si i oba dali. Obsahovala vajíčka, klobásky, avokádo, rajčata, pečený žampiony, zeleninový salát, fazolky a ořechovou granolu. Mňam!





Vyfotili jsme samozřejmě i sebe a prošli se hezky pěšky zase domů (kde je to doma už jen na pár dní, hohohooo!). Přehodnotili jsme totiž program a museli se vrátit pro věci na cvičení. A po cestě jsme se stavili v Nanu Nana, kde se mi vždycky všechno strašně líbilo a jakmile jsem tam konečně něco mohla koupit, tak měli najednou samý hrozný věci - klasika, zákon.



Na oběd jsme zašli do Cacaa a já neodolala Club Sandwichi. To je tak, když je salát pro pána :D.



Dezert jsme ale sladili. Konečně totiž vysvitlo sluníčko, začalo to vypadat jako jaro a to ve mě okamžitě spustilo chuť na "zmrzku":))).





Po dlouhý době se mi stalo, že jsem nebyla schopná nastavit foťák tak, aby se mi líbila barevnost fotek při focení outfitu, takže jsme to nenafotili :D. Byl už podvečer, z jedný strany jsem byla od zapadajícího slunce, odrážejícího se od oken, oranžová a z druhý strany zase uplně bezbarvá. Takže fotka aspoň takto.



Dalším programem bylo vyzkoušení barevného přelivu Maria Nila, na který jsem byla pozvaná do Salonu Libora Šuly, kde jsem byla poprvé. Na výběr bylo z mnoha barev, od modrý mě Kuba odradil, takže růžová byla jasná volba - škoda, že tu stejnou volbu nás za ten den udělalo několik a instagram byl tak večer plnej růžových hlav, haha.



Jedná se o barevnou masku na vlasy, která je vlastně vyživující a používá se jako kondicionér - nechá se na hlavě po umytí na pár minut podle chtěné barevné intenzity (já mám navíc smíchanou zářivě růžovou s bílou, aby vznikla pastelová). Barvička se údajně vymyje za několik málo umytí, tak uvidíme, to vám dám ještě vědět, ale pokud to dopadne jak má, tak tomu říkám dokonalej produkt. Jsem si totiž jistá, že spousta z vás je na tom stejně jako já - strašně byste chtěli vyzkoušet různý barvy, ale na trvalou barvu nemáte koule a nechcete si ničit vlasy neustálýma změnama. Tohle je evidentně dost praktický řešení. A navíc veganský. K sehnání na webu bezvavlasy.cz nebo ve vybraných salonech.





Vzhledem k tomu, že další program bylo fitko a nemělo cenu vlasy žehlit ani nějak natáčet, rozhodla jsem se pro francouzský copánky, který jsem taky dlouho chtěla zkusit. A taky jsem byla zvědavá, jaký z toho budu mít druhej den afro :D.









Ve fitku klasicky narváno a já konečně ve svých vysněných Gymshark legínách. Byly (a jsou) neustále vyprodaný a já jsem konečně pochopila proč - jsou geniální, jak druhá kůže, ale totálně pevná, neprůhledná, pohodlná. Opravdu jedna z věcí, co který mi není líto investovat větší peníze, než je běžná cena legín.





No a na závěr bych vám chtěla ukázat ještě to, co jsme si s Kubou k Valentýnu pořídili, přestože jsem se předtím domluvili, že si nic dávat nebudem a jen si uděláme hezkej den :D



Já jsem nám namíchala mixit. Kubovi pěkne slaďoučkej, plnej jeho oblíbenejch dobrot a sobě o něco zdravější. Přišlo mi to jako milá pozornost a sobě jsem vzala hlavně proto, abych nemusela ujídat jemu.





Do novýho bytu jsem nám koupila naprosto nejkrásnější vůni v balení, jaký jsem navíc ještě ani neviděla a strašně se těším, až budeme mít zařízenej obývák, já si budu v křesle číst a tahle úžasnost mi k tomu bude vonět!



A to nejlepší nakonec! Můj vysněnej plyšák, o kterým jsem mluvila pokaždý, když jsme kolem toho stánku s nima v Palladiu prošli a Kuba na mě pokaždý koukal jako na blázna. A pak mi ho koupil ♥️

Jak jste Valentýna trávili vy? 

Add your comment

  1. Vy jste úžasní!
    Ta růžová ti neskutečně sluší:) A copánky vypadají taky super:)
    Valentýna jsem nijak neslavila, ale od kamaráda jsem dostala kytici, což mi samozřejmě udělalo velikánskou radost!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tu masku na vlasy bych chtěla fakt vyzkoušet, konečně je takovej bezva produkt i u nás!! :) Jinak ten plyšáček se mi taky strašně líbí, obchod s nimi je i u nás v Brně a taky je musím za výlohou pořád okukovat :D
    Krásné fotky :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása <3 Do Cacaa musím taky konečně vyrazit a ochutnat acai! x

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto chápu, proč jsi chtěla toho plyšáka. Je totálně boží! <3 :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů krásný článek:) Ta růžová ti moc sluší, také bych zkusila, ale na mé tmavé vlasy by to asi zrovna dvakrát nechytlo.:) Jinak já Valentýna slavila s kámoškou, obě máme přítele mimo, tak jsme si aspoň spolu daly jeden punč na toho Valentýna:) A bylo to fajn.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Francúzske sopy ti veeeeľmi preveľmi pristanú, škoda, že môj partner neznáša všelijaké účesy a výtvory z vlasov..a keď si niečo urobím s vlasmi, tak stále podotkne, čo to mám na hlave a potom ma tým znechutí a dám si to okamžite dole :D hahah no ale tebe to veľmi pristane. No a my na Valentína sme nerobili nič také, dostala som ružičku, on niečo sladké a potom urobil puding s banánmi a jahodami, ja som navarila a užívali sme si večer pri telke. :) No a ešte s tým fotením, ja práveže veľmi neviem nastavovať foťák a často mám rôzne farebné fotky, čo ma mrzí, lebo fakt neviem nastavovať farebnosť atd.. no ešte sa musím veľa učiť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně ti to sluší!!!! <3 bez růžový i s ní! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky sú krásne ako vždy. Jedlo vyzerá dokonalo a tie vlasy sú pecka! Moc sa ti hodia!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  9. Mixit je dobrej dárek. A svíčka vlastně taky (přijdou mi nehorázně drahé, ale když se to bere jako dárek, tak se to dá ;-))

    OdpovědětVymazat
  10. Je, to zni jako perfektni den! Tolik dobryho jidla, skvelych zazitku a tech fotek! Ty vlasy ti mimochodem silene slusi a necekala jsem, ze ty ti copanky tak padnou! Jsem rada za tebe! ;)
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  11. Domi ta První fotka je TOP :)) Moc Vám to tam sluší a ty tvoje rtěnka a vlasy jsou krásné :)
    Francouzské copánky jsou zajímavé, ale já nemám ráda, takhle uhlazené účesy, protože se pak cítím jak holohlavá :D ale to je jen můj pocit, ty vlnité vlasy potom jsou bezva. Jinak za mě ti nejvíc sluší ta blonďatá ;)

    Veru

    OdpovědětVymazat
  12. To jídlo vypadá fakt úžasně.. jako vždy :)
    Vidět, že jste si den hezky užili :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja jsem byla s pritelem v kine, potom na romanticke veceri a dostala jsem tyto uzasne nausnice https://www.goldeligius.cz/calvin-klein-outline-nausnice-kj6vme000200.html a ja dala priteli tento romanticky pobyt na zamku https://www.animod.cz/kouzelny-pobyt-na-zamku-moderni-wellness-all-inclusive.html , tak doufam, ze s sebou vezme me a ne nejakou jinou ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤