What are you looking for?
úterý 6. října 2020

ZÁŘÍ V OBRÁZCÍCH

Září bylo.. výživný. Nebudu tvrdit, že ne. Hezký zážitky střídaly ty horší, volnej čas střídaly pracovní povinnosti, sportovní aktivity tu spoustu dobrýho jídla, večírky odpočinek a vlastně se to všechno pořád míchalo a doplňovalo v celkem fajn život. Pojďme na to radši kouknout postupně. :)) 
Výživný rozhodně nebylo tohle menu. Pokud ale bylo tajným cílem tohohle oběda pro dva (původně, nakonec ho jedli 4 lidi 4 dny :D), mi konečně znechutit KFC, tak se povedlo, od tý doby jsem ho neměla. 



Nákup v pořádku...
Tohle byl po těch výrazně nalíčenejch a načinčanejch outfitech na fashion weeku můj víkendovej look. V podstatě nulovej make-up, nerozčesaný vlasy a velká mikina. Balanc.
Strongbow, teplákovka, rozespalý oči, procházky po centru a chutě na smažák s okurkovým salátem.
Tady o pozvání víc fancy - l'Osteria, výběr předkrmů, Hugo a živá hudba k tomu. Jo, tohle jsme si užily moc.

Po spoustě lidský společnosti byla potřebná tahle psí. No řekněte, kdo by tohle nepotřeboval, ňuňu.
Tohle mi chybělo. 😁❤


K některejm pracovním meetingům už navždycky patřej cronuty. Dobrý je, že je objednávám já a tak vždycky beru svoje nejoblíbenější. 
...
Souboj koprovek v Yaltě!
A trochu "kultury". Skvělý, naprosto. 
Nová závislost. Plavání v Podolí. Ve společnosti i sama. Je vtipný, jak se mě táta dlouhý léta snažil dokopat k pravidelnýmu plavání, že mi to v rámci krasobruslení, baletu a atletiky udělá dobře - nepovedlo se mu to, jako ostatně nic, k čemu mě kdy kdo nutil. Opět jsem si k tomu musela dojít sama a teď si jezdím zaplavat každej tejden, protože mi to - světe div se - opravdu dělá dobře. Fyzicky i psychicky.


Říkejme tomu výlet, když jsem jela hodinu autobusem...


... pozdravit moje oblíbený nafukovací osazenstvo.

No ano, bylo to hodně fajn. Léto jako bylo tohle jsem ještě nezažila, i když to asi nikdo z nás, ať už jste ho trávili v korona-světě jakkoliv. 

Po legraci práci. Z bazénu na konferenci aneb Instameet a výraz, kterej mi pár dní vydržel. Až jednou budu moct prohlásit to, co má kamarád na tričku, budu šťastnej člověk. Anebo ne - možná to už potom nebudu já, kdo ví. 


Otevřeli jsme Meat Vandals v Dlouhý. Zajděte, kluci jsou skvělý, dejte si cokoliv.
Někdo pil a jedl, někdo z toho měl klasickej večírek, někdo networkingoval a někdo si u stolu kreslil omalovánky... ehm.
Otevřelo se taky Mondieu na Malý Straně, což je skvělá zpráva a novej spot, kde se teď scházej nejen blogerky, ale i obecní milovníci cibulačky, francouzských toustů, krásnýho interiéru a klidnýho prostředí v centru města. Taky vyzkoušejte.
 

Taky mi přibyl skvělej novej klient... Jen je náročný to všechno nejíst. :D



... nejen pro mě. :D
Domácí dobíjení baterek. Je to zajímavý, jak na sobě jednou za čas cejtím, že musí utéct za našima, nechat se opečovávat a být chvíli stranou od práce i od svýho sociálního života. Stačej dva dny a vrátím se jako novej člověk, to se mi v Praze nestane, i kdybych ty dva dny celý prospala a s nikým nepromluvila. Home sweet home.


Po návratu rovnou na jedno moc příjemný focení se skvělým týmem okolo. Jsem vděčná za to, jak šikovný a inspirativní lidi potkávám a že to všechno k něčemu je. 





Jsou lidi, se kterejma si nejde dát ve dvou dvě jídla. Prostě nejde.
Mamís a koprovka. ❤
Můj oblíbenej pes a můj oblíbenej donut. Vždyť říkám, že ta práce je řehole. :D
Netflixový večery mám s přicházející zimou čím dál raději. 


Cibulačka a mimóza, to je celkem slušná pracovní snídaně. 
Další příjemný pracovní focení.
A moc příjemnej podzimní den. Na procházky v čepici jsem se těšila, mám tohle období vlastně ráda.
Jak říkám, tohle místo jsem si oblíbila.
Tomuhle broučkovi jsme s holkama připravily surprise dinner a bylo to skvělý. Já tak zbožňuju ten moment překvapení a upřímný radosti, když někomu nachystáte takovýhle překvápko. 

Poslední událostí v září byl koncert Lucie, na kterej jsem se těšila celej měsíc. Hezký to bylo, ubrečený, ale hezký. 

Add your comment

  1. Stíháš toho spoustu. Na Mondieu dojdu kouknout, mám to kousek z práce. Doufám, že se mi peněženka nezkoutí zoufalstvím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc moc krasne fotky! <3 Uz ted se tesim na další mesic v obrazcich. <3
    Sandra / https://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, když jsem scrollovala příspěvkem, zarazila jsem se u té první fotky v bílém svetru a řekla jsem si “wow tady vypadá pure a prirozene a moc ji to sluší!”, pak jsem zjistila, že je to jen prep před nanesenim makeupu k focení. Za mě je přirozený look mnohem lepší než výrazný makeup, máš výrazné obočí a tmavé dlouhé vlasy, což krásně podtrhuješ, když máš málo makeupu nebo vůbec žádný, dodává ti to takový stylový bold look, zatímco výrazné oční stíny (ještě navíc v kombinaci s tmavými rtěnkami) kompletně schovají tvůj obličej a vypadá to přeplácaně. Nepíšu to proto, abych ti dala hate, naopak, abych embracla tvůj přirozený vzhled.

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle tvoje mesicni shrnutí jsou skvely! a souhlas s plavanim, mam to uplne stejny, nikde si tak neodpocnu :D tak skoda, ze si ted o bazenu zase muzem nechat jenom zdat :D
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤