What are you looking for?
čtvrtek 28. února 2019

PUMA BEAUTY?



Nečekaný balíčky jsou hrozně fajn. Hlavně takový, ze kterých je zřejmý, že vás má značka přečtený a přesně ví, čím vás dostane. A protože ten poslední mě fakt dostal, rozhodla jsem se pokračovat ve svým beauty koutku blogu a něco vám k němu povědět. Přišla mi totiž první společná kolekce značek Maybelline a PUMA.

Notino totiž moc dobře ví, že PUMA je můj all time lovebrand, stejně jako to, že mě kosmetika díky naší spolupráci začala zase fakt bavit a nemám potřebu používat pořád dokola to stejný, jako jsem to měla v minulých letech. Když jsem tuhle kolekci vybalila, okamžitě jsem se vrhla na googlení toho, jak tahle kolekce vlastně vznikla a jaký všechny produkty jsou u nás k dispozici. Kolekce je zaměřena na generaci Z a mileniály, kteří žijí "tady a teď" a chtějí zkusit vše, co život nabízí. Maybelline se spojila s PUMOU proto, že generace, které je kolekce určená, nachází zalíbení v pohodlných kvalitních sportovních věcech a PUMA, jak známo, patří k jejich předním výrobcům. I proto je celá kolekce voděodolná, dlouhotrvající a obsahuje hlavně výrazné prvky. Má 12 produktů a já vám můžu konkrétněji představit těch 5, které se mi dostaly do ruky. 






Největší radost jsem měla ze rtěnek, jsou matné a přišly mi ve dvou super tmavých odstínech. A rteněk není nikdy dost, to všechny víme. 





S multifunkčními produkty zatím zkušenost nemám, proto pro mě byla tahle "tlustá tužka" nejdřív trošku záhadou. Jedná se ale o tvářenku a rozjasňovač a společně skvěle fungujou. Tím, že jsou to navíc dva produkty v jednom, mám zas o trošku lehčí toaletní taštičku na cesty.  



Metalické oční stíny v tužce jsou k dispozici ve třech odstínech a hádám, že vytvořej dokonalej look třeba na party. Já jsem dostala tyhle fialový odstíny, který si rozhodně nedokážu představit na denní nošení, ale třeba kombinace Heat + Flash, což je jiný duo z nabídky, vypadá suprově i na den a já sama si na něj brousím zuby. 





Řasenku používám jen na dolní řasy, ale o to víc řeším to, že opravdu potřebuju, aby se nerozmazávala a aby hodně vydržela. Tahle je voděodolná (stejně jako celá kolekce), řasy krásně pročeše a zvýrazní přesně tak, jak si to já představuju. Žádný hroudy černý barvy, žadný opakovaný rozčesávání a nanášení na několikrát. Ale vlastně se nedivím, Maybelline má obecně naprosto nejlepší řasenky, takže se tohle dalo čekat.



No a na závěr zpátky k tomu nejoblíbenějšímu - rtěnkám. Tmavě červený odstín Fearless je můj favorit, tyhle tmavý červený mám totiž nejradši, hoděj se mi k většině šatníku a cítím se v nich dobře.



Tmavě fialová Unstopabble je oproti tomu něco, co jsem doma doteď neměla a je to odstín, na kterej si troufnu v den, kdy se cítím extra dobře. Je hodně výraznej a dost tmavej. Díky matný textuře rtěnky rychle schnou, nelepěj a co se hlavně hodí říct - vůbec nevysušujou. Na Notinu maj odstínů pět, tak schválně mrkněte, jestli vás nějakej nezaujme.



Produkty PUMA x Maybelline najdete exkluzivně právě na Notinu a já jim ještě jednou děkuji, že jsem je mohla jako jedna z prvních otestovat!

Add your comment

  1. Tak tohle vypadá jako jedno velký dobrý. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ani nepostřehla. Kosmetika vypadá dost dobře.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Tmavý rtěnky ti fakt seknou. Nos je určitě i na den. Vůbec se toho neboj🙏. Nemusíš se stydět, naopak buď ta, která má trochu tý drzosti. Navíc se to lidem dost líbí, co jsem tak zjistila. Já nosím dost výrazný líčení a slyším fakt pochvaly. Právě i na ty tmavý rtěnky🙂.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tmavočervená rtěnka je fakt pěkná. A řasenku si ukládám do paměti jako tip, až budu potřebovat novou.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky! :) Veľmi sa mi páči táto kolekcia, najmä tie rúže :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤