What are you looking for?
pátek 15. února 2019

VALENTÝNSKY



Valentýnský články už jsou na mým blogu skoro tradicí. Před chvílí jsem dočetla ty z posledních dvou let a musím se usmívat, jak se vyvíjí můj přístup ke všemu - Valentýnu jako takovýmu i tomu, co pouštím na blog a co vám chci předat. Díky mojí práci se tomuhle svátku vyhnout nemůžu, i kdybych se sebevíc snažila. Jenže já vlastně ani nechci. Líbí se mi, když něco "donutí" lidi, aby projevili lásku trošku víc, než to třeba dělaj obvykle. Aby se pro svoje nejoblíbenější lidi snažili vymyslet něco hezkýho, strávit s nima čas a vzájemně se potěšit. Toho totiž není nikdy dost a i když by bylo fajn, kdyby to každej z nás dělal každej den automaticky, asi si všichni umíme přiznat, že tomu tak není a že maj tyhle láska-svátky přece jen docela kouzlo. Ve finále je pak jedno, jestli je strávíte s drahou polovičkou, s někým, do koho jste zakoukaní a konečně jste vyrazili na rande nebo s partou kamarádek.
                               


Jak říkám, z pracovního hlediska jsem měla valentýskej mood už od začátku měsíce. Střihla jsem si pár focení pro klienty - třeba šperky Ellissi nebo Medovník - a zapojila jsem se i do pár kampaní na Instagramu - třeba s hodinkama DW.











Kromě práce v rámci Valentýna myslím ráda i na sebe (hihi) a udělám si něčím radost. Tentokrát jsem se teda opět spojila s Notinem a objednala si všechny svý oblíbený produkty na líčení. No a taky jsem to po dlouhý době spojila i s nafocením celýho líčení, se kterým jsem si vyhrála víc, než obvykle. Teda takhle, nečekejte nějaký velký věci, od tý doby, co jsem si před Thajskem nechala dát řasy (jen na dovolenou původně, reálně asi navždy :D), mi zabere make-up deset minut, protože na oči vůbec nesahám, takže "vyhrát si s líčením" u mě teď znamená použít stíny. 



První, co na obličej používám, jsou moje nejoblíbenější produkty od Decléoru. Levandulovej esenciální olejíček, levandulovej denní krém a balzám na rty. O týhle značce vám chystám samostatnej článek, ale svojí večerní ani ranní rutinu si bez ní už neumím představit.



Make-upy střídám tři, v létě u mě vede Armani, v přechodových obdobích MAC a přes zimu Clinique, kterej je trošku hutnější a vyhovuje mi v tomhle počasí uplně nejvíc. 





Na obočí jsem nejvíc háklivá, jsem zvyklá mít výrazný a s ostrejma hranama, nicméně ráda bych se naučila i nějaký rozmazanější, přirozenější, tak uvidíme. Používám na něj teď paletku z DMka značky 183DAYS (jediná věc, z celýho mýho líčení, co na Notinu neseženete) a fixuju Control Freakem od NYXu, na kterej teda taky nedám dopustit. Na dolní řasy mám známou Maybellinku, kterou používaj i profesionální make-up artisti, protože je prostě nejlepší.



Veškerý produkty pudrový konzistence beru od theBalm, což určitě víte, pokud mě sledujete už delší dobu. Tahle značka je uplně top, nenašla jsem na ní jedinou chybu. Aktuálně od ní mám pudr (SexyMama), konturovací odstín (BahamaMama) a tvářenku (HotMama). Plus taky paletku stínů a rozjasňovač, kterej jsem na závěr tohoto looku taky využila.





No a takhle bych se normálně zvedla a šla, protože ty řasy bohatě stačej.



ALE! Občas je fajn si s tím dát trošku víc záležet a a nakombinovat několik stínů. To, že to ve finále stejně vypadá jako jeden jednolitej stín už je věc jiná. Holt to svoje beautyblogerství budu ještě muset vychytat. :D













No a moje oblíbená část na závěr - rtěnka. Tmavě růžovo-fialový tóny mě v zimě taky bavěj víc než kdy jindy a myslím si, že nás bude víc. Ono se to jednoduše tak nějak hodí.



Tadá, můj valentýnskej look.







Další věcí, kterou jsem sama sobě udělala radost, je nová obří Yankee candle s vůní Argan Oil. Hned po levandulový moje druhá nejmilovanější. Pálila bych jí nonstop.



No a co se týká tý opravdu valentýnský atmosféry, dostala jsem tuhle nádhernou kytku i se srdíčkovým balonkem a fakt jsem netušila, že jsem teď takovej cíťa, že z toho budu mít slzy v očích. Ňuňuňu.



A večer mě Kuba vzal do Kaliny na jejich valentýnský menu. To sice vůbec nechtěl, protože obsahovalo věci, co nejí, ale k jeho smůle tenhle večer nedělali nic jinýho než právě tohle menu. Shodli jsme se ale, že to bylo naprosto dokonalý. Za mě uplně všechno, za Kubu všechno kromě toho, co obsahovalo lanýže (za mě to ale bylo ze všeho nejlepší, žejo, jak jinak). Ještě nikdy jsem na žádným takovým tématickým menu nebyla a musím říct, že to bylo strašně fajn a užila jsem si to mnohem víc, než nějakou klasickou večeři. Takže ještě jednou děkuji. ❤







Toť teda moje letošní valentýnský ladění a zážitky. Pokud se se mnou chcete podělit o váš názor na Valentýn a o to, jak jste si ho letos užili, budu strašně ráda dole v komentářích.

Add your comment

  1. My jsme stará škola, takže Valentýna nedržíme. Ale umíme si dělat radost i jen tak, Manžel občas donese kytku. Nebo třeba jen něco dobrého na zub (třeba teď v pondělí rakvičku se šlehačkou plněnou vaječným koňakem :-) - mňam).

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by tedy zajimalo, jak to s tim panem Kubou máte.
    Jste svobodná, ale jdete s nim na valentynske menu...

    OdpovědětVymazat
  3. My Valentýna neprožíváme, nenutím přítele aby mi něco kupoval a já nekupuji jemu, ale vždy mu popřeji hezkého Valentýna a on mě to oplatí. Nicméně občas bych ráda nějakou tu kytku dostala, když jsem byla nakoupit, přišlo mi docela líto, že není mezi těmi, kteří stojí ve frontě s kytkou a bonboškou, jako nemusel by přímo ten den, stačilo by kdykoliv :D ale prostě, co jsem si vybrala to mám. Každopádně se mi moc líbí různé kampaně a články a tipy. Je to fajn a je to takové "romantické". :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤