What are you looking for?
čtvrtek 21. listopadu 2019

PINK MUCH?



Když jsem stála v tomhle kabátě ve zkušební kabince, přemýšlela jsem, co se ve mně stalo za změnu, že vůbec uvažuju o barevným kabátu. Myslím, že rozhodujícím faktorem bylo nakonec to, že jde o kabát zimní. Se zimní podšívkou, která fakt hřeje a já jsem do obchodu přišla snad v trenchcoatu a celou cestu jsem brutálně mrzla. A taky že nepotřebuju čtvrtej béžovej, že jo - a ano, máte povoleno se mi vysmát, až na mě nějakej novej béžovej uvidíte. :D Sáhla jsem tedy po něm a v outfitu jsem ho zkombinovala s dalšíma kouskama z s.Oliver - černou semišovou sukní a basic bílou košilí. Vzhledem k tomu, jakej ohlas vzbudil tenhle outfit na Instagramu, usoudila jsem, že si zaslouží i svoje místo na blogu. Tím spíš, že mám asi trilion fotek, který vznikly během našeho holčičího víkendu s Alex, kdy jsme byly fakt nonstop spolu, objevovaly jsme nový kavárny, nasávaly vánoční atmosféru a nakupovaly dárky (ano, v půlce listopadu a už mám skoro vše!).

O tom, kde se vzala tahle vánoční posedlost - narozdíl od růžovýho kabátu - mám naprosto jasno. Loni jsem byla přes vánoce v Thajsku, před odletem mě atmosféra nestačila dostihnout, protože jsem měla spíš cestovní horečku a v Thajsku sice nosil každej vánoční čepice a různě po ulicích byly ozdobený stromy a spousta světýle, což bylo sice kouzelný a rozhodně to chci zas někdy zažít, ale s opravdovou vánoční atsmoférou to nemělo společnýho skoro nic. Letos mám teda dárky sehnaný už teď, doma vánoční výzdobu, zkouknutou polovinu vánočních filmů na Netflixu a hrozně, hrozně, hrozně si to užívám. No ale abyste si nemysleli, že jsem uplně blázen, už radši končím, mrkněte na růžový fotky, co vánocema zrovna nekřičej a dejte vědět, jak vás na mně takovejhle outfit baví. 



















Kabát, sukně, košile - S.OLIVER / boty - ECCO / kabelka - POMIKAKI via FASHIONPLANET / náušnice - PANDORA

Add your comment

  1. Ten kabát je prostě nádherný! Moc ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kabát ti moc sluší a krásně rozzáríš ulici. Moc se mi líbí celý outfit řekla bych takovej "business look".

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Domi,
    kabát je krásný, moc ti sluší! U tohoto článku mě napadlo pár otázek...
    1) Jaktože jsi zase přešla na názvy článků v angličtině?
    2) (trošku osobní dotaz) Co taháš v těch tvých obřích taškách? :D
    3) Upravuješ si nějak vlasy? Já vždycky přemýšlím nad tím, jestli to tak máš schválně. Působí to na mě neučesaně. Skoro na všech tvých fotkách. Tak jsem se odhodlala konečně zeptat.
    Štěpánka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj... :D No dobře, tak takhle:
      1) Protože jsem měla problém najít pro všechno dobrý názvy v češtině, hlavně co se týká outfitovejch článků, takže to teď střídám. Primárně jsem chtěla mít česká názvy kvůli SEO, ale nepřijde mi, že by to mělo nějakej výraznější vliv.
      2) Notebook, foťák a většinou i věci na cvičení. A než abych měla víc menších tašek, tak to narvu do velký. Ale jo, občas bych si přála vyrážet do města jen s malou kabelkou. :D
      3) Samozřejmě, že si upravuju vlasy. Většinou si je vlním - což je teda myslím zejména tady na těch fotkách dost vidět - ale protože mám vlasy dost neposedný a zejméne ve vlhku nedržej tvar, tak si i ty vlny dělám naschvál nerovnoměrný a rozcuchaný. Nosím takhle vlasy snad odjakživa, nelíbí se mi, když je mám rovný uhlazený, nehledě na to, že mi stejně rovný nevydržej víc než pár hodin.

      Vymazat
  4. Kabat je naprosto skvelej! Outfit se mi libi moc, jen dva detaily: kosili bych zastrcila uplne,ne jen pulku, a kabelku nejakou jemnejsi. Ale i tak super. Naprosto souhlasim, ze tenhle outfit si clanek zaslouzi! Mas nejaky tip na vanocni film na netflixu? Neco trochu mene proflakleho nez treba Grinch? LUCA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Luci. Máš pravdu, že menší kabelka by byla lepší, ale já tak něja zastávám to, že fotím opravdu to, co nosím a když jdu večer cvičit, tak s sebou prostě mám věci ve velký kabelce a přišlo by mi hloupý si do velký kabelky brát ještě malou "na fotku". :)

      Co se filmů týká, můžu doporučit Christmas Prince, Princess switch, Holiday Calendar, A wish for Christmas, Spirit of Christmas, Holiday in the wild, The Holiday. :D :)) Enjoyyyy!

      Vymazat
    2. Já doporučuju "The Christmas Chronicles". Je to moc roztomilý a hezký 🙂!

      Vymazat
  5. Kabát je moc pěkný.
    Pro mne předvánoční atmosféra začíná až s Adventem, do té době Vánoce v podstatě ignoruji. Což není problém, pokud jde o dekorace, ale pokud jde o dárky, tak si tím pravda trochu komplikuji život. Do obchodů vyrážím, když už je tam docela narváno a na poštách stojí fronty na balíky z e-shopů :-(
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  6. je to super zmena po všetkých tých béžových kabátoch, ktoré vidím všade naokolo :P a neboj..my už máme vianočný stromček od začiatku listopadu

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Domi, outfit je moc krasny!
    Mam jen jednu vec k nadpisu: Pink much. Ucim anglictinu a jsem hodne hakliva na spatnou gramatiku 😄 V mluvene reci at si kazdy rika co chce, kdyz to druha strana pochopi, ale pokud budes psat v anglictine, mela by sis na spravnou gramatiku dat pozor. Much se pouziva predevsim v otazkach, zapornych vetach a nekterych ustalenych spojeni. Jeho pouziti v oznamovacim zpusobu je velice formalni a muze se dokonce nekdy povazovat za chybne.
    Ve tvem pripade by bylo spravne pouziti: a lot of pink, a large amount of pink anebo ve vazbe too much pink.
    Domi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domi, chápu, jak to myslíš... Nicméně já bych rozhodně nedala do nadpisu "a large amount of pink". :D Chápu, že je to správně, ale já prostě takhle spisovně nemluvím v češtině ani v angličtině a zní mi to skoro směšně odborně na tyhle moje účely. Tohle "něco much" jsem převzala z "jealous much?", což mám naposlouchaný ze seriálů ( teď jsem to ještě našla takhle ve slovníku s vysvětlením: https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Jealous%20Much%3F ) a přesně ten tón to i mělo mít. Jsem ale rozhodně ráda za zpětnou vazbu a třeba si to obhajuju uplně blbě. :))

      Vymazat
  8. Kabát je nádherný a přesně tento styl se mi na tobě moc líbí. :) Hele akorát k ty kabely, nemáš ji moc těžkou? :-D

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu! Těžkou ne, spíš jen narvanou, mám v ní věci na tancování. :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤