What are you looking for?
pátek 8. listopadu 2019

DARKER



Řekla bych, že mluvím za většinu holek, když řeknu, že s klesajícíma teplotama a přibývajícíma vrstvama outfitů máme potřebu nejen trošku obměnit šatník, ale taky barvu vlasů, aspoň o odstín. Minimálně já jsem toho zářným příkladem. Loni na podzim jsem šla dokonce razantně z blond na tmavě hnědou a z počátku jsem z toho byla dost vykulená, koukejte tady

Tenhle podzim je pro mě - vlastně stejně jako loni - obdobím plným změn a to nejen vizuálních, ale i pracovních. Loni jsem se k tomu teda ještě navíc rozešla a stěhovala se do vlastního bytu, ale to už asi - DOUFÁM - nepřebiju. I tak je ale tenhle podzim docela výživnej. Třeba včera jsem byla zas pro změnu o hodně dál, než je linie mojí komfortní zóny, dělala jsem videoreportáž na konferenci a pár rozhovorů s přednášejícíma. Strašně se těším (a bojím teda taky :D), až to bude venku, abych vám to mohla nasdílet a napsat k tomu všechny svý dojmy. Nechám si to ale opravdu na to, až budu mít všechno u sebe a dnes bych vám ráda ukázala aspoň jeden novej outfit. Koženkový kalhoty jsem se snažila sehnat už minulej rok, ale upnutý prostě na mojí postavu zrovna dvakrát hezký nejsou a tyhle (ze Zary) mě dostaly volnějším střihem a vysokým pasem, díky kterýmu jsou super i s crop topem, ale na ten už je teď dost zima, zvlášť pokud nosíte - stejně jako já - bundy a kabáty, co vypadaj líp rozepnutý, pokud vůbec zapnout jdou, že jo. :D

Schválně mi dejte vědět, jak se vám na mně tyhle tmavý vlasy líběj a jestli vás zajímá ten můj pracovní update a všechny mý dojmy okolo toho. 



















Kožíšek - Answear / svetr, kalhoty - ZARA / boty - ECCO / 

Add your comment

  1. Ahoj, jasne, ze zajima :) moc hezke fotky i odstin, akorat by se mi osobne ty kalhoty vic libily upnute, nevim, proc mas porad pocit, ze mas tak atypickou nebo nehrzkou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nová barva ti sluší. Kalhoty se mi strihove dvakrat nelibi. Naopak ty kozenkove leginy z predchoziho clanku byly perfektní. LUCA

    OdpovědětVymazat
  3. 1) Nádherný kalhoty! Fakt se mi děsně líběj. Upnutý určitě můžeš mít, neboj se. Máš krásnou postavu. Já vím, že ti tady občas někdo píše, že má široký lejtka, ale prosimtě... to jsou posraný anonymní chudáci. Kdyby to napsali jednou tak dobrý, ale je jasný, že sem leze jeden a ten samej člověk, co má na tebe pifku.

    2) Kdybych si tohle oblékla já, tak budu podle mě vypadat jak dement😁. Nějak se v tom nevidím, přitom je to krásnej outfit.

    3) Ty boty a kabátek. Achjo. Hlavně ty boty, fakt moc pěkný.

    4) Vlasy moc pěkný, sluší ti to.

    5) Jsi fakt šikovná, že jsi se stala přirozenější při držení mikrofonu, já si sama sebe nedokážu představit. Je to moje noční můra. Rudej obličej, červený fleky ve výstřihu a ještě moje každodenní zapomínání slov během konverzace. No děs :D

    ZAJÍMAVOSTI ZA ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2019 I OBLÍBENCI

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, zajímá :-). Tmavá se mi líbí. Koženkový kalhoty patří k věcem, které bych si nikdy nekoupila (ani v době, kdy mně bylo tolik, co tobě) - mám pocit, že je to zbytečně silné a neprodyšné a že bych se v tom necítila dobře (ale třeba je to jen předsudek). Na tobě ale špatně nevypadají (nejsem milovník obtažených kalhot, takže ten střih je mi sympatický).
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Domčo, kalhoty jsou super, jen si osobně myslím, že nejsou úplně fotogenický a úplně zbytečně ti na fotkách dělají takovou neforemnou postavu. Ale určitě je nos:) Já si třeba v létě užívala ve volnějších kraťasech s vysokým pasem, cítila jsem se v nich super, ale na fotce už tak super nevypadaly:D Tvůj pracovní update mne určitě tak zajímá, ráda bych si přečetla i článek o tom, jak jsi práci měnila, ikdyž to není úplně aktuální, ale pořád nám ho čtenářům slibuješ:) Tak snad na něj taky brzy přijde řada.

    Hezké podzimní dny, M.

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy super. A moc se mi líbí to jemnější líčení, výraznější líčení ti zbytečně přidává roky. Jen ty kalhoty v kombinace s páskem na mě působí dost nevkusně.

    OdpovědětVymazat
  7. jak máš vždy propadlý to koleno a teď podle toho máš propadlý i ty kalhoty :D top!

    OdpovědětVymazat
  8. Co se týká originality tak za mě jsou kalhoty naprostou peckou, co se týká toho střihu na tvoji postavu... právě tento se mi vůbec nelíbí, upnuté by mi přišly hezčí. :) Na rozhovory jsem zvědavá a sice barva se mi líbila více ta předchozí, ale je to jen síla zvyku. :) Mám pocit, že tobě sluší snad všechny barvy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤