What are you looking for?
pátek 25. srpna 2017

MOJE BARVA



Málokdy se mi stane, že bych se s nějakou barvou sžila a cítila se v ní stoprocentně svá. Tak to mám jen s černou, bílou, šedou a béžovou. Od našich jsem vždycky slýchala, že ke mě nejvíc jde starorůžová. V zimě mám většinou náladu na khaki. Ale červená? Výrazná červená, co není jen rtěnka, ale pořádně velkej kus oblečení? Ač mě to stále překvapuje, faktem je, že se mi v šatníku nastřádalo několik červenejch věcí a v obchodech mi oči ujížděj právě tam, kde něco červenýho zahlídnu. Tak nevím, jestli to má signalizovat nějaký moje nový období - třeba dravý, to by se k červený hodilo, ne? :)) Uvidíme, třeba jo, už nějakou dobu se totiž snažím kývat na každou možnou příležitost a žít tak nejvíc naplno, jak to jen jde, přestože mám teď občas pocit, že toho mám tolik, že bych usnula ve stoje na jedoucích eskalátorech. Nicméně ty povinnosti jsou všechny strašně příjemný a strašně fajn, takže je to vlastně strašně super a stojí to za to. Co nejvíc se toho snažím házet na instastories a v záloze mám ještě článek plnej fotek z dní ještě před Norskem + samozřejmě i po Norsku, takže si o víkendu budete moct pořádně počíst. Dnes už ale jen mrkněte na outfitový fotky a dejte vědět, co říkáte na moje červený souznění.





































Svetr - STRADIVARIUS / košile - LINDEX / kalhoty - TOPSHOP / boty (tyto)- MISSGUIDED via ANSWEAR / kabelka - MANGO via ANSWEAR / náušnice, náramek - PANDORA / hodinky, náramek - DW




Add your comment

  1. nádherný svetrík! a nesmierne ti to na fotkách pristane!!! ^^.

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Já na to říkám: Jiný boty :-D Ale jinak tvou novou slabost pro červenou naprosto chápu...

    OdpovědětVymazat
  3. Červená se k tobě moc hodí, úplně v ní záříš! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Červená je fajn a v kombinaci s bílou a černou nemá chybu. Svetr bych si snad šla zkusit sehnat, jak se mi líbí - kdyby neměl tak dlouhé rukávy (vím, že by mne to rozčilovalo).

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se do červený taky před nějakou dobou zamilovala a vůbec bych to nečekala! Tenhle svetr by se mi v šatníku dost líbil a tobě teda sluší neuvěřitelně moc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny sveter! :) Zbožňujem tento odtieň červenej :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤