What are you looking for?
středa 30. srpna 2017

TA ČERVENÁ A TO SVĚTLO



Asi poprvý nemám vůbec potřebu k outfitovýmu článku cokoliv psát, haha. Přijde mi, že ty fotky tak nějak mluvěj za sebe. Červenou jsem si evidentně naprosto zamilovala a tenhle styl náušnic taky. Nedávno jsem neměla žádný, teď mám troje a vyhlížím další. A to světlo? Představte si, že jsme původně fotili z uplně jiný strany, nafotili celej outfit a Kuba pak chtěl vyfotit tady u tý vody jen tak jednu fotku na Instagram. Když jsem viděla to světlo na výsledný fotce, donutila jsem ho (mile samozřejmě :D) aby mi to celý přefotil, abych to měla taky s tímhle kouzelným sluníčkem. No a mám dojem, že hezčí fotky tady dlouho nebyly, takže to rozhodně stálo za to. Co na to říkáte?























Triko, náušnice - ASOS / kalhoty - STRADIVARIUS / boty -CONVERSE via ANSWEAR / kabelka - MANGO via ANSWEAR / hodinky, náramek - DW / náramek - PANDORA

Add your comment

  1. Ještě že jste to přefotili, opravdu to stálo za to! :) Miluju tyhle fotky! Teď všude tyhle naušnice vidím a přiznám se, že se mi taky začínají dost líbit, musím si taky nějaké pořídit. A červená ti opravdu sedne! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja si tiež myslím, že Kubo urobil dobre, keď sa nechal (milo) prehovoriť, aby to nafotil ešte raz..naozaj nádherné slniečko, krásne zábery a veľmi sa mi páči top aj náušnice ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pohodlný a krásně sladěný outfit. Opravdu ti červená barva moc sluší i když jen v detailech. Za mě rozhodně VELKÝ palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  4. Červená je fajn - i na detailech, hezky to oživí. A tentokrát se mi líbí i volba bot (což obvykle ne, byť to většinou nekomentuju ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem vlítla na ASOS a naušnice nejsou :-( mám to pech...jinak ti to moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento outfit je jeden z tých pri ktorý si hovorím ÁNO ÁNO ÁNO! Mám rada kombináciu nohavíc s nejakým graphicTee. A tie náušnice k tomu! Krásne!!!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Velice pěkné fotky, jak je tam to sluníčko, úplně "cítím" ve vzduchu podzim. Krása..

    OdpovědětVymazat
  8. ano krásné fotky, objevily jste zkrátka kouzlo zlaté hodinky

    OdpovědětVymazat
  9. Skutečná nádhera, to máš pravdu <3 I outfit na jedničku!

    OdpovědětVymazat
  10. Uz je fakt k smichu, jak mate s Kubou stejny IG fotky, stejny IG St., stejny clanky na blogu :D :D :D ty se snazis vyrovnat Dominice Po, Pavline J. atd, pritom jsi jenom smesna vidlacka

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné fotky. :) A do outfitu jsem se zamilovala, přesně něco takové bych si taky oblékla! Protože černé kalhoty a jednoduchá trička jsou prostě moje uniforma. :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé fotky, to světlo je pecka!:)
    Měj se krásně!
    Tina
    https://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. take me moc zacala bavit cervena kombinace

    OdpovědětVymazat
  14. To tričko je super! Okamžitě jsem nalítla na asos, že si ho taky koupim, ale bohužel už měli jen velikosti pro obry, tak jsem ho nevzala (samozřejmě jsem tam ale nakoupila spoustu jinejch věcí, achjo:D) nicméně stejně jsem tohle tričko smutně ukazovala příteli a ten se naprosto vyděsil, že s tim bych někam vylezla jen pokud on by šel vedle mě v tričku "je ne comprends pas" (aka "nerozumím"¨- přítel francouz, no) a mně došlo, jak asi pro cizince tyhle supr originální nápisy, působí, haha. A.

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo, todle ti sedne! Moc se mi to líbí! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤