What are you looking for?
středa 23. srpna 2017

OFFICE GIRL



Jakoby nebudu tvrdit, že nejsou dny, kdy bych nejradši chodila do práce v teplákách nebo že nebyl den, kdy bych v něco-jako-teplákách fakt nešla. Ale co jsem se svojí pracovní rolí pořádně sžila, docela ráda tomu přizpůsobuju outfity a to i v případě, že jsem celej den v kanceláři a nejedem ani nikam na schůzku. Právě proto pak ocením kousky, který vypadaj super a zároveň jsou neskutečně pohodlný. Takový jedním kouskem je právě tohle sako, který jsem si zamilovala ve Stradivariu na první pohled, hned další den si ho vzala na sebe a pak ještě dvakrát za sebou, prostě láska. Kromě toho si pořád libuju v jednoduchosti, černý kalhoty, bílý triko (tohle z COSu je nejvíc příjemný a nejspíš si ho půjdu koupit ještě do zásoby a v dalších barvách), bílý boty, velká kabela, hodinky a výraznej náhrdelník. Ten jsem mimochodem dostala asi k dvacetinám a následující 3 roky ho na sobě měla možná dvakrát, spíš se na něj prášilo a půjčovala si ho mamka. Teď se to nějak zlomilo a nenosím v podstatě nic jinýho, tak je to asi přesně ten kousek, do kterýho musí člověk dospět, haha. 

Takže jsem už asi fakt dospělá :)))).





































Sako - STRADIVARIUS / kalhoty - ZARA / triko, náušnice - COS / kabelka - MANGO (via Answear) / prsten, náhrdelník - CALVIN KLEIN / hodinky, náramek - DW / boty - ADIDAS

Add your comment

  1. Super outfit jako vzdy, ta kombinace ti moc slusi, jen ten nahrdelnik neni moc moje vec... A o fotkach ani nemluve...
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Vseko fajn, ale co tie spinave tenisky??? Akosi to kazi dojem pekneho, nazvime to, vazneho outfitu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ten dospěláckej život, kdy člověk nemá čas ani pořádně vyčistit tenisky :D. Né, já vím, musím si na to ten čas konečně udělat, fakt to kazí dojem.

      Vymazat
  3. Ja som to nemyslela v zlom :) Len... no, podla mna je skor dospele mat tenisky pekne ciste, hlavne tie biele. Inak ten nahrdelnik je fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sako se mi líbí, náhrdelník taky (akorát je tenhle typ na dlouhém řetízku jsem schopná nosit jen na košilích a na rolácích, u trička mi není příjemné, když mám tak dlouhý řetízek na holém krku).
    Můžeš mi prozradit, kde je to focené? Ulice mi přijde povědomá, ale nemůžu ji zařadit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Martinického Paláce, takže za Pražským hradem :)

      Vymazat
  5. Super fotky Domi! Moc se mi líbí šperky:)
    Měj se krásně,
    Tina
    https://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Takže šperk je z jedné strany stříbrný a z druhý zlatý (barvou)? Vypadá moc hezky. :-) Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, je právě takhle skvěle variabilní :) děkuju :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤