What are you looking for?
středa 29. června 2016

AS IF SIZE WAS EVERYTHING

Vzhledem k tomu, že i k outfitům, kde mám dlouhý nebo volný kalhoty, se mi dostává mnoha komentářů o tom, jak strašnou mám postavu, nedá mi to a v tomhle článku bych se na tohle téma chtěla konečně taky vyjádřit. Ve 35 stupních toho prostě člověk na sobě moc mít nemůže. 

Ale first things first
Nepřipadám si tlustá. Ale nepřipadám si samozřejmě ani hubená. 
NO A?

Znamená to, že nesmím mít blog, že se nesmím fotit a že nesmím nosit nic jinýho než černý legíny? To je přece víc než směšný. Každej jsme nějakej, někdo si za to může víc, někdo míň. Já jsem třeba na vejšce zvlčela, skončila s pravidelným sportováním, hodně pila a jedla. A tak jsem přibrala. Když mi to přestalo vyhovovat, začala jsem cvičit. Když se nic moc nedělo, začala jsem cvičit jinak a víc. Když se pořád nic moc nedělo, začala jsem si hlídat jídlo. Po pár měsících jsem zhubla. Na dovolený jsem toho trochu nabrala zpátky. Teď zas makám, takže to půjde dolů a na další dovolený nejspíš zase něco málo naberu. NO A? Váha člověka prostě kolísá a není každej měsíc takovej, že si můžem hlídat všechno, co dáme do pusy a mít obden tříhodinový silový tréninky v kombinaci s kardiem. Je normální, že tělo vypadá někdy líp a někdy hůř. Ale není normální kvůli tomu na sebe pořád muset snášet ošklivý poznámky. Jsem si naprosto jistá, že spoustě holek stačí tohle a ještě mnohem míň k tomu, aby po hlavě spadly do poruch s příjmem potravy. Já nejsem zrovna psychicky stabilní a vyrovnanej člověk a proto mě to občas pěkně sundá a je mi jasný, jak strašný následky tohle může u citlivýho člověka napáchat, na to bych tu psychologii ani nemusela mít vystudovanou.

Ono není normální se cítit dobře jen do chvíle, než se podíváte na svůj blog a přečtete si komentáře. Není normální po každým takovým komentáři zkoumat svý fotky a říkat si, jak je možný, že se všem zdám tak tlustá. Není normální se cítit jako tlustý prase jen proto, že to někdo srabácky anonymně napíše a uleví nějaký svojí potřebě zesměšnit nebo potrápit někoho jinýho. Normální je být se sebou spokojenej. Nebo aspoň sžitej. A já jsem. Do tý chvíle, než tady čtu nějaký ty kraviny. Chtěla bych Vás tímto požádat, abyste toho nechali. A nejen tady u mě, ale celkově. Znám víc blogů, kde dostávaj holky sodu za to, že nevypadaj jako modelky a dovolej si nosit něco jinýho než černý kalhoty. Nikomu nepomůžou hnusný poznámky, nikoho nemotivujou, nikomu nic nedaj. Jen ublížej a škoděj. Jestli chcete dát někomu dobře míněnou radu nebo mu opatrně naznačit, že by se sebou měl začít něco dělat, udělejte to jemně, slušně a tak, jak byste to zvládli unést vy. Je mi docela jasný, že tenhle článek je vlastně dost zbytečnej a že to je jak mluvit do dubu, nicméně...snaha byla. Takže tak. 

Top - H&M / bra - BE CHICK / shorts - SAMMYDRESS / bag - MANGO OUTLET via FASHION ARENA / shoes - TOMS via URBANLUX

Add your comment

  1. No ja mam obcas chut trochu pribrat (kilo-dve), ked na teba pozeram :D Ved mas uplne akurat postavu; peknu, zensku. A obliekas sa primerane k tomu, takze kasli na neprajnikov. PS. To tetovanie mas uzasne! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc moc hezky outfit a skvelej clanek! Ten look je hodne jednoduchej, ale ty sortky vsechno ozivi! Moc se mi libi, jako vzdy hodne povedeny! :D
    Domi, uplne vychrtla sice nejses, ale tlusta taky ne a ty kratasky ti moc slusi a muzes si je urcite dovolit! :D Neposlouchej lidi, ale to vis urcite sama nejlip, jen vim o cem mluvim, protoze ja jsem je poslouchala a neskoncilo to se mnou uplne nejlip! :D Vazne ti to moc moc slusi! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi luto ludi, ktori maju tak chudobny zivot, ze musia riesit zivoty inych. Svoj vlastny nestastny, priemerny a nespokojny zivot skryvaju za "dobre mienene" a "kriticke" poznamky na adresu ludi, ktori o ich nazor absolutne nestoja. Keby sa zacal kazdy starat sam o seba hned by bolo na svete krajsie. Nehovorim, ze treba vsetko nezmyselne a nasilu adorovat ale to co tu poslednu dobu clovek musi pod clankami citat uz ani nie je kritika ale vyslovene utok na tvoju osobu.
    Najlahsie je podla mna sa proti takymto osobam obrnit, nereagovat na ne a oni casom odumru. ;)
    Drzim palce aby ta to neznechutilo tak, ze prestanes s blogom, tym by si ich iba utvrdila v ich chorej "pravde".
    (v tazkych chvilach odporucam pustit Ektora - "Kdo jsi ty")

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Tenhle song a několik dalších od Ektora mi jednu dobu jelo pořád dokola a je fakt, že si tím člověk trochu zvedne ego :D:))

      Vymazat
  4. Jsi krásnááááá! A tu špatnou postavu, o které se někdy zmiňuje, vážně nevidím naopak!

    OdpovědětVymazat
  5. Lidi co takovýhle komentáře píšou jsou prostě hloupí pitomci. Lidi co nemají nic lepšího na práci a nejspíš ti tvojí postavu i zaviděj, nebo ti zaviděj tvůj život, nebo prostě to, že si prima holka. Kdyby se sebou byli tyhle lidi spokojený, tak neurážej ostatní. Na takový komentáře bych ani nebrala ohledy, ale vím, že se to lehko říká, protože vím, jaký to je. Každopádně tvojí postavu bych brala všema deseti. :) Ale skoro každý je se svou postavou nespokojený a tak to má asi být. Ty navíc pro svoji postavu něco děláš. Takže se vykašli na stupidní komentáře a buď taková jaká jsi. Jsi krásná taková jaká jsi a ikdyž tě neznám osobně, jseš mi moc sympatická a ráda čtu tvoje články. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť máš podle mě naprosto ideální krásnou postavu:) Ošklivý komentáře píšou lidi jen ze závisti, protože vypadáš super a strašně ti to na fotkách sluší:) Navíc nejsi líná a makáš na sobě, což ti lidi taky závidí, protože většina na to tu kuráž nemá, proto radši sedí u počítače a uráží druhý a myslí si, že tě tím odradí:)
    Buď sama sebou, kašli na ošklivý komentáře. Vím, že je to občas těžký, také jsem citlivá a všechno si hrozně beru, ale ty se opravdu nemáš za co stydět:)
    Btw: Ty kraťasy jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mne máš postavu OK, žádné hubnutí nepotřebuješ (čímž nechci říci, že bys měla přestat cvičit ;-), zpevnění nikdy neškodí).
    Jinak si ale myslím, že ten článek je fakt trochu zbytečný - pochybuju, že by se někdo, kdo se baví hnusnými komenty chytil za nos a kvůli němu přestal. Spíš si mu možná dala pocit zadostiučinění, když jsi přiznala, že se tě některé nepříjemné komentáře hodně dotýkají. Myslím, že by ses měla smířit s tím, že tohle je odvrácená strana blogování - když zveřejňuješ své fotky, tak musíš počítat s tím, že všechyn reakce nebudou pochvalné a že se občas objeví nějaká hnusná. Protože to odpovídá tomu, jací jsou lidé - skvělí, milí, snesitelní..., ale taky nepříjemní, zákeřní... Obávám se, že jediný způsob, jak se hnusným komentářům vyhnout, je přestat blogovat. A je na tobě, aby sis zvážila, jestli ti blogování víc dává nebo díky těm komentářům spíš víc bere. Ale já bych to brala tak, že co mne nezabije (a to by ty komenty neměly ;-), to tě posílí. Takže nepřestávej a na komentáře prvoplánově hnusné se vykašli. Nestojí za to, aby si jimi člověk otravoval život. Věřím tomu, že co člověk dává, to taky dostane zpátky (takže těm, co otravují jiným život, se to nejspíš někde nějak vrátí).

    (A k outfitu - asi bych ty šortky před focením líp vyžehlila :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, dávám naprosto za pravdu. Jen k tomu žehlení - ony byly, bohužel jsem v nich pak seděla dvacet minut v autobuse, kde bylo dost vedro a ten materiál se takhle pomačkal :/

      Vymazat
  8. Ahoj Dom, mě vlastně jen mrzí, že máš potřebu se obhajovat tím, že víš, že nejsi hubená.. Já nevím, viděla ses někdy v zrcadle? :) Já na fotkách vidím úplně normální zdravě štíhlou holku a fakt netuším, jak má podle tebe hubené děvče vypadat, ale asi už by to byla dost vychrtlina. Každý jsme nějaký.. je hezké, že na sobě makáš, ale ani tím se rozhodně nemusíš obhajovat, nemáš prostě proč. Jinak jsi moc sympatická, jen to neustálé rádoby vtipné obhajování tvé domnělé tloušťky už mě vážně irituje 😉 Držím palce s blogem 😉 Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, on je ten článek spíš taková moje reakce na komentáře u minulýho outfitu, kde do mě šilo několik lidí právě kvůli postavě a mě už to nějak přestalo bavit, tak jsem chtěla napsat svůj pohled na věc :)

      Vymazat
  9. Moc hezky napsaný Domi :) Jsi krásná a moc milá slečna (což tedy můžu poznat jen z příspěvků na blogu) a jsi neuvěřitelně sympatická. Mám hooodně podobnou postavu jako ty a to je i jeden z důvodů, proč sleduji tvůj blog. Za prvé, protože jsi mi prostě svým psaním svým způsobem blízká a navíc od tebe můžu brát inspiraci v oblékání. No prostě, takovou blogerku a inspiraci jako jsi ty jsem hledala dlouho a konečně jsem našla. :) Takže ti chci na závěr říct, ať jsi dál taková jaká jsi. :) Krásná slečna s úžasnou osobností a já ti děkuju za zpestření dnů tvými články. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Domi, kašli na komentáře ostatních, si krásná! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Promin ale nekdo ti napsal i slusne ze jsi oplacana a ty to nejsi schopna prijmout,tak pak ty lidi ti musej napsat ze mas misto nohou spalky a o lejtkach nemluvim!!! Lidi by te tolerovali ale ty musis vzdy skoncit u toho ze jsi perfektni ale kritiku nesneses! A to mi vadi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a preco mal vobec niekto potrebu pisat, ze je oplacana?? vyzera uplne normalne, lepsie ako 80% dievcat, ktore chodia po uliciach..kam sa maju teraz schovat vsetky holky, ktore maju horsie postavy? maju chodit do skoly/prace v XXXL neforemnych habitoch? na dovolenkach sa nemozu odfotit, lebo je to negustiozne ci co?? uprac si to v hlave, mily anonym.

      Vymazat
    2. 'Promin ale nekdo ti napsal i slusne ze jsi oplacana a ty to nejsi schopna prijmout..' ...přijmout? jak? jak to má přijmout? má přestat nosit tilka a kraťasy? co jsem si všimla, tak na komentáře ohledně váhy obvykle nereaguje a to je jen dobře, chudák by se upsala kdyby každému chytrákovi, který jen 'konstruktivně kritizuje' měla odepsat.
      Aaaa bože muj o lejtkách nemluvim! tak nemluv, nikdo na to není zvědavý.

      Vymazat
    3. A ano, budu odpovídat na každý takový komentář, protože mě serou!

      Vymazat
    4. Slušná kritika nemá nic společnýho s tím, co tady někteří anonymové předvádějí a já jsem nikdy neřekla ani neřeknu (ani nechci aby říkal někdo jinej), že jsem perfektní, takže nemel hlouposti, to zas vadí mně ;)

      Vymazat
    5. No, mně tedy nepříjde slušné ani slovo "oplácaná". To je ale každého věc, samozřejmě.
      Jen jsem se chtěl ozvat a připomenout, že jsem četl každý článek tady na blogu a v životě jsem si nevšiml (nebylo kde), že by Domča sebe nebo svoji postavu někdy připrovnala k nečemu perfektnímu. Podle mě je zcela v pořádku, že píše takové články. Na tenhle článek se může každý dívat z jiného úhlu. Článek splňuje perfektně totiž hned několik účelů. Ten první je vzkaz pro ty zoufalce, kteří nemají na práci nic jiného, než kritizovat druhé lidi (fakt by mě zajímalo, jak vypadají ti, co tu neustále něco negativně komentují). Samozřejmě, asi je to zbytečné, vzhledem k výši IQ těchto lidí, ale na tomhle článku je podle mě super to, že si ho možná čte nějaká slečna, která prožívá něco podobného a hlavně slečna, která si na základě přečtení článku a pozitivních komentářů pod ním možná uvědomí, že se na světě najde vždy plno lidí, kteří budou hledat chyby na druhých. Jenže i přes to si musí říct AS IF SIZE WAS EVERYTHING, I AM GONNA WEAR WHAT THE HELL I WANT AND IF YOU DO NOT LIKE IT THEN YOU CAN GO FUCK YOURSELF :)

      Vymazat
    6. slovickaris Dominiko, perfektní ne ale ten komentář odpovídá naprosto. urazíš se nad veškerou kritikou a píšeš jak to neni pravda. Přitom ti spousta lidí píše, že je normální u holky mít problémové partie, u tebe je problém že je často zvýrazňuješ a často nezvytaznujes to co bys mohla a to se ti tu lidi snaží vysvětlit. I souhlasim s tim, že s tebou je to také do dubu a když nepochopíš kritiku zlehka o kterou si tu v článku říkáš, tak ti to někdo napíše i dost natvrdo. Jen proto, jak jsi hloupa v tom, že jemne to stejně nepřijmeš.

      A fňukat tu o nějakých poruchách a že jsi slaba povaha, tak tu prdel a nohy holt světu nevystavuj, když nezvládneš přijmout, že ne každemu se to bude líbit a znovu opakuji, že nechápeš zásadní věc a to to, že ta kritika ti má pomoci a trknout tě. Ne v tom ach proč mam tolik haters ale jestli na tom něco nebude co píšou.

      Vymazat
    7. Něco takovýho se tu snažím psát už dlouho. Kdyby tahle nádherná holka dokázala najít to, co jí DOOPRAVDY sedne (místo pláčů nad tím, že si nosí, co se jí líbí - a co nám je po tom), byla by dokonalá. Já jsem o dvě velikosti + oproti Domče, přesto se umím oblíknout dobře. Vím, kde mám limity. Nenosím placatý boty, protože i minimální podpatek prodlouží nohy. Protože určitá dýlka sukně/kalhot mě totálně zazdí a přidá mi dalších deset kilo, tak tyhle věci prostě NENOSÍM. Kraťasy? Rozhodně ně, protože moje stehna... teplo? Šaty a sukně ke kolenům jsou úplně v pohodě, když jsou z dobrýho materiálu...Mockrát se mi něco moc líbí, ale když v tom nevypadám dobře, nekoupím si to. Jde jen o tu soudnost. Podívat se do zrcadla a říct si, že to není dobrý. A to není o kilech navíc. Holky s širokýma ramenama nevypadají dobře v určitým střihu triček, holky s chlapeckou postavou vypadají blbě v šatech, který vyžadujou křivky, někdo vypadá jako blbec, když se odbarví, někdo nemá tvar obličeje na nějakej střih vlasů. Prostě najít, co sluší. JEN O TOM TO JE.
      A i když sama sebe hodnotím jako dobře a přiměřeně oblečenou, nikde bych sama sebe nevystavovala. Proč? Protože vždycky se najde někdo, kdo mi doporučí dietu, protože pro něj je priorita 40 kilo... děkuju, nechci.
      B.

      PS: ty kraťásky jsou srandovní, vypadají obráceně. Jak jsem rolovala, říkala jsem si, že máš strašně placatej zadek... aha, to není zadek... jejda :)). Ty nakládaný kapsy prostě. A veř mi, jsi krásná ženská.

      Vymazat
    8. tak teď se vážně musím smát, proč by měl člověk hledat oblečení, které mu sluší, když by se v něm třeba ani necítil dobře? co je tohle sakra za názor? člověk má hlavně hledat to, v čem se cítí dobře a vůbec neřešit, zda mu daný střih přidává kila, zda mu oděv zakrývá široká ramena, větší boky, silnější stehna a podobně. proč taky? každý má právo nosit to, co chce, v čem se cítí nejlíp, pohodlně a ne koukat na to, co si kde kdo myslí.
      též si myslím, že vyfotit outfit v kraťasech s postavou, kterou Domča vlastní a na které pracuje, není vůbec nic špatného, jelikož postavu rozhodně nemá takovou, aby se za ní měla stydět.

      Vymazat
    9. no ono je právě zvláštní že z logiky věci by se měl člověk cítit dobře v tom v čem vypadá dobře a nepřidává mu kila nebo mu nedělá silnější nohy. ne vždycky se člověk trefí ale u Dominiky je to prostě často.

      Vymazat
    10. E., nemáš ty zvláštní smysl pro humor? Páč to není vtipné, co jsem napsala, víš? Cítím se dobře, když vypadám dobře. Nosím, co mi sluší a zároveň je mi v tom pohodlně. Obojí jde. Stačí mít soudnost, vkus a dobrou kamarádku, která se nebojí říct - zlato, tyhle džíny néé, ty ti dělají fakt obrovskej zadek. A já řeknu - jé, díky, skvělá kámoško, vážím si tě za to, že nejsi pokrytecká slepice, co mě chválí a přitom si myslí opak.
      Nebo nedávno - koupila jsem si rtěnku a manžel reagoval dost spontánně - ježiš, B., to je hrozný, to nenos !! Takže jsem se mohla na slepičí způsob urazit nebo se podívat do zrcadla a usoudit, že má vlastně pravdu.
      Pokud člověk neřeší, jak ve věcech vypadá, pak nemá dělat blog o módě. Ty dvě věci se vylučujou. To je jako dělat blog o vaření, kydat kečup na gothaj a na argumenty proti řvát - ale mně to chutnááá!!
      B.

      Vymazat
    11. No, vlastně ještě jedna poznámka, E.: zdá se, že opravdu hodně lidí uvažuje jako ty, víš? Potkávám hromady žen, který se oblékají opravdu strašně. Prosvítají jim legíny, mají děsivý, špinavý, sešmajdaný boty, rýsují se jim spoďáry, někdy nosí fusekle do sandálů, jindy kozačky ve 35stupňovým vedru, matlají vzory, pruhy, nápisy, jak je to napadne.. zástup hastrošů. Já pořád, proč to tak je... Cítí se pohodlně!! Hurá, už chápu! Ony to mají jako ty - proč by měly respektovat svoji postavu a oblíkat ji podle proporcí a s citem?? Proč?? POHODLÍČKO HLAVNĚ!!!
      (tohle celé výš je odtržené od Dom a vůbec to s ní nesouvisí!!)
      Co jsi napsala, je totální kravina. Respektive - pokud se trochu zajímáš o módu, nikdy bys tohle nevypustila. Móda je sebevyjádření, tak trochu umění, dá se s ní svádět, čarovat, šokovat... nebo taky hrozně nudit. Koho nezajímá, vem to čert. Ale pokud někdo chodí na módní blogy (dělá módní blog), asi se o to teda zajímá. A měl by mít základní povědomí o principech oblékání, materiálech, barvách a jejich ladění. A je tady jeden paradox. Pokud se kdokoliv strojí bez ohledu na to, zda mu to sluší - tedy je mu jedno, jak vypadá, proč se v tom pak fotí a prezentuje se veřejně?? Absolutně nelogický.

      A poslední poznámka. Zrovna já tady bojuju za to, že Dom má bezva, zdravou figuru a je opravdu krásná. Ale zároveň zbytečně upozorňuje na nedostatky. Škoda.
      B.

      Vymazat
  12. Ahoj,ja si myslim...ze to co publikujes je ciste tva vec...ale musis pocitat,ze lide budou reagovat a pokud i ty sama citis,ze tva postava neni perfektni a o to vic to davas lidem okolo sebe a na blog najevo,holt to schytas,jsi fajn a proto je to zbytecne

    OdpovědětVymazat
  13. Domi, ja uplne chapu, ze Te to mrzi a taky bych z toho byla spatna, ale podle me to pise furt dokola ten samej clovek a raduje se, ze Ti ublizuje. Je taky dost mozny, ze je to nekdo, koho znas, protoze vetsina hejtru jsou lidi z okoli, coz je dost smutny. Kazdopadne ses krasna zenska, rozhodne NEJSI tlusta a uz se na ne vykasli, protoze presne o tohle jim jde. Ja bych je zakazala a hotovo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost možný to je, máš pravdu, já už mám dokonce i dost konkrétní tip. Ale co no, nenaděláš nic :))

      Vymazat
  14. Ta podprsenka je pod tím topem úplně krásná!:)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  15. Hned při prvních větách jsem si říkala - kde je jako napsáno, že zveřejňovat fotky můžou jen vychrtliny? Proč prostě, nepochopím některý jedince.. Já sama vím, jak mám tlustý stehna a nevím co (klasická ženská, že jo..:D), ale že bych si jako zakázala fotit? Nevidím důvod :D Takže mi připadá i smutný, že se tu musíš obhajovat, víš co.. a mám to úplně stejně, rozhodí mě už jen to, když vidím krásnou hubenou holku, natož aby mi někdo psal takový odporný komentáře, co se tu objevily..
    Seš krásná a outfit ti moc sluší ;)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Domčo, postavu máš parádní, já hlavně obdivuju, že jsi začala se sebou něco dělat! Já mám pořád jen plány, pak začnu a za chvíli skončím, taky moc zdravě nejím a ty zdravý věci mi prostě nechutnaj. Takže obdivuju každýho kdo něco dělá a když vidím fakt oplácaný holky se zadkem jak vrata (to není urážka, někdo ho prostě má :D ) jak vyběhnou do parku a snaží se změnit, tak bych je nejradši objala a podpořila :D mám z těch lidí upřímnou radost a je úžasný sledovat jak se sportem začíná čím dál víc lidí. Co se týče tebe, vypadáš super. Nechápu, že lidi si myslej, že kraťasky apod můžou nosit jen fitnes vysportovaný holky, doba je nějaká pokřivená :D chtěla bych vidět naše rodiče za mlada, pochybuju, že by to někdo tak řešil...dnes je vše jen o vzhledu. Máš moc pěkný kraťásky, můžu se zeptat- neměla jsi od nich i kabelku- chápu že je to levný nekvalitní výrobek, jen by mě zajímalo, jestli náhodou nesmrděj ty kabelky po lepidlech a umělý hmotě... víš jak:D Tak hezký léto, Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaha, to je super vyjádření, děkuju!
      Kabelku od nich nemám, ale určitě bych do ní být tebou nešla, protože bych řekla, že to bude vypadat přesně tak, jak popisuješ :D

      Vymazat
  17. Krásne si to napísala! úplne s tebou súhlasím. Vykašli sa na názor iných. Ľudia čo takéto veci píšu majú neskutočne nudný život že musia niekoho hatovať cez internet alebo majú svoje vlastné komplexy ktoré si takto riešia. Postavu máš podľa mňa super!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Domi, mě je úplně jedno jakou máš postavu, jsi za mě v obličeji a hlavou nejkrásnější a hlavně nejzajímavější holka jakou znám. Když máš má insta portrétovku (ideálně s culíkem ala Malá čarodějnice) tak si fakt říkám, že jsi nádherná a zajímavá holka.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, me je treba jedno jak jsou holky blogerky hubene ci plnostihle. Problem je v tom, ze vedou blog, ktery je "modni" a pritom mode nerozumi. Ty kombinace co tu obcas jsou, jsou fakt bijici do oci. Je videt ze tady chybi cit a vkus. To ze se oblekas jako 99% holek je asi zbytecne zminovat. To je jasne. Takoze i originalita je na bode nula. Lucie

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, teď jsem pořádně sjela komentáře u minulého outfitu a je mi z nich až špatně. Chudák ten nešťastník, kterej to píše, musí mu bejt v životě pěkně smutno! A Ty si z toho nic nedělej, jsi krásná štíhlá holka, navíc teď i vysportovaná, to je prostě u některejch důvod k závisti :-D.
    Neuvažovalas nad možností zakázat anonymní komentáře?

    OdpovědětVymazat
  21. nevidím v tvých příspěvcích komentáře typu je i tlusta, jsi oplacana, jsi obézní. vidim komentáře typu v tomto vypadáš tak a tak, tohle ti dělá tohle a tohle ... uvědom si, že většina komentářů neútočí na tebe a tvou postavu a to, že neni idealni neznamená, že neni hezka. většinou je kritizováno to jak se ke sve postavě oblékáš. a to že ti někdo někdy pochválí outfit taky automaticky neznamená že ti sluší. někdy si i ja osobně taky říkám, že outfit je hezky, ale nejde absolutne k tobě. myslím že nikdo z nás si nemůžeme dovolit úplně všechno co bychom chtěly, právě z úcty sami k sobě a k okolí. když jsi tak hrda na to, že si nosis co chceš a furt to hlasas, i přes kritiku na blogu i tvého okolí, tak ale pak tady nepros jen o hezke komentáře. mame právo se vyjádřit ke všemu, když ty das vše na obdiv.

    OdpovědětVymazat
  22. docela mě pobavily komentáře typu "je mi líto lidí co mají nudný život, že řeší život někoho jiného" a píší to tu do komentáře na blog a řeší tím taktéž život někoho jiného, jak autorky, tak život těch "haterů" :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, ako som už písala ako reakciu inej blogerke na podobnú tému. Je jedno ako človek vyzerá v očiach druhých a čo si o ňom myslia. Dôležité je, aby bol spokojný sám so sebou. Pretože to je základ. Príliš dlhú časť svojho života som strávila trápením sa nad tým, čo odo mňa očakávajú druhí a čo si o mne pomyslia. Trvalo mi veľmi dlho pochopiť, že dôležitá som ja. Ako sa ja cítim a čo si ja o sebe myslím. To bola tá základná vec, vďaka ktorej som sa vo svojom živote veľmi posunula, robím to čo ma baví a kašlem na to, čo si o tom myslia druhí. Jediným merítkom sama sebe som ja. A preto kašli na negatívne komentáre a z konštruktívnej kritiky si vezmi len to najlepšie, čo ťa posunie ďalej. A hlavne rob to čo ťa baví a robí šťastnou a buď spokojná sama so sebou. Pretože to je základ. A je úplne jedno v akom si tele, čo robíš, aké máš vzdelanie aťď atď, keď si spokojná sama so sebou, na ničom inom nezáleží. Len si prajem, aby som na prišla už v puberte. Holt do niektorých vecí musí človek asi dospieť a zopárkrát sa popáliť. Tak veľa štastia a hlavne pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
  24. Vždyť jde vidět obrovská změna, jak jsi zhubla!! Palec nahoru, Domi :)

    OdpovědětVymazat
  25. Vážně mě mrzí, že tě všechny ty odporný poznámky "dohnaly" k tomu, že jim věnuješ samostatnej článek... Pročítala jsem si komentáře k předchozímu outfit postu, i k těm starším z Ameriky a je mi z toho špatně a tak neuvěřitelně mě vytáčí, že někdo má potřebu do tebe takhle rýt. A hlavně to vůbec nechápu... Myslím, že by bylo nejlepší na takový komentáře vůbec nereagovat, nezmiňovat je ve článcích a prostě dělat, jakoby tady nebyly. Věřím, že to musí být těžký, osobně si vůbec nedokážu představit tohle číst skoro pod každým článkem. Máš krásnou pevnou postavu a nepřijde mi, že by ses oblíkala nějak nevhodně. Jsou outfity, který mi přijdou dokonalý od hlavy až k patě a pak jsou outfity, který se mi líbí míň, ale přece hned nepůjdu a nenapíšu ti nenávistnej komentář (nebo jo? asi to teď tak chodí...). Tvůj blog sleduju už delší dobu, patří mezi mé nejoblíbenější a je skvělý vidět, kam ses posunula :) Doufám, že to všechno nějak ustojíš, nenecháš se tím odradit a budeš dál dělat, co tě baví :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jee kratase tohoto strihu jsem nosila tak pred sesti roky. To prisly do mody. Ja myslela ze tu budou nejake novinky ohledne mody. Ale i tak jsou pekne.
    Adela H.

    OdpovědětVymazat
  27. Uplně tě chápu a věřím, že číct podobné komentáře je nepříjemné. Když člověk chce, vždy na někom najde chybu. Bud je moc hubený, tlustý, malý, má široká stehna atd atd. Jasně, taky si občas říkám, že se některé blogerky oblékají nepřiměřeně ke své postavě a daný outfit jim třeba moc nelichotí. Ale tvůj případ to rozhodně není, tak se určitě nemáš čím trápit. Navíc postavu máš moc hezkou a obdivuji tvoji vůli cvičit třeba tři hodiny denně :)

    OdpovědětVymazat
  28. Pekný článok. Viem, že kritika sa znáša veľmi zle, ale snaž si tie hnusné komentáre nepripúšťať príliš k srdcu. Možno ich píšu zakomplexovaní ľudia, ktorý si tým svoju zlosť, nespokojnosť vylievajú na niekom druhom. Hlavné je, aby si sa ty cítila dobre, aby si pre svoje telo robila maximum a bola zdravá. :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  29. takhle ti to moc slusi. Vcera jsem si cetla komentare u toho minulyho clanku a nechapu, jak muze nekdo neco tak hnusnyho psat...
    Nenech se tim vyvest z miry (i kdyz to musi byt opravdu tezky) !!!

    OdpovědětVymazat
  30. Vypadáš výborně a tak to je a bude!

    OdpovědětVymazat
  31. Vyzeráš naozaj skvelo a určite si neber sprosté poznámky .. Mne sa takisto stáva, že mám sprosté poznámky na to, čo nosím a ako v tom vyzerám. Je to bohužiaľ tak, pretože neprajníci sa nájdu vždy. Znáša sa to ťažko a veľmi jednoducho sa povie, že neber si to a nepripúšťaj, no iný spôsob nie je .. :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
  32. Normalne teda nic nekomentuju a ani komenty u blogu prakticky nectu, ale tohle si koment zaslouzi. Pokud ty jsi takova, jak ti tu lidi pisou, tak by se polovina zemekoule mela asi zavrit doma a radsi ani nevystrcit nos, aby svoji postavou neotravovala svoje okoli. Podle me vypadas uplne super! Nechapu, proc by blogerky mely byt jen modelky s nerealnou velikosti (a stylem) pro 90% jejich ctenarek. Vim, ze neni lehky cist takovy komenty, ale zkus si z nich nic nedelat, protoze jsou uplne neopravneny! Hlavni je byt spokojena (apson v ramci mezi, protoze kazda holka na sobe porad vidi nedostatky) a spokojena. Pevny nervy a hlavne stale zustan sva!

    OdpovědětVymazat
  33. Domi, seš krásná holka a hlavně z tebe vyzařuje pozitivní energie! Hlavní je,ať jsi se sebou spokojená ty sama a komentáře nějakých anonymů,kteří sami nic nedokázali a jen mají potřebu lidi shazovat, ti můžou být naprosto ukradený. Vypadáš úžasně a zůstaň taková,jaká jsi!

    OdpovědětVymazat
  34. Normálně články nekomentuju, ale tady nelze být zticha. Domčo, máš krásnou postavu, kterou by tolik holek bralo všema deseti (třeba právě takové, které ti píší, že jsi tlustá a podobný kecy). Rozhodně si z toho nic nedělej a s tou zdravou stravou a cvičením jen do té míry, aby tě to bavilo a dělalo šťastnou. Znám holky, co se staly otroky fitness a kalorií, hlídání hodnot, no šílený. Přeju pevný nervy a spoustu dalších inspirativních článků :)

    OdpovědětVymazat
  35. Domi, mluvis mi z duse. Kazdopadne na tobe jde pokrok znat, mas krasnou postavu, skutecne. Naprosto normalni zdrava zenska, hlavne takova zustan! Ja osobne po precteni takovych komentaru k me postave se citim jako nula, zoufale - to jen obcas, ale ve vetsine pripadu stejne jdu a najim se, jelikoz je mi pak na svete lip :D. To, ze cvicim a snazim se neco se sebou delat uz radeji ani nikde nepisi a nerikam, protoze pak maji lidi potrebu hodnotit a srovnavat. Bud rada, ze jsi na tom tak jak jsi, ja mam neustale problem s tim, ze jsen otekla/nafoukla a pak nekomu prijde jakoze mam 100 kilo a pritom jsem si doma v zrcadle rikala jak moc mi to dnes slusi.. je to asi cele zamotane, ale konecne se mi malinko ulevilo ma srdci :).

    OdpovědětVymazat
  36. Domi, píšu Ti to sem už po několikáté, ale nedá mi to - nechápu, kde se v lidech bere taková nenávist, proč mají potřebu neustále shazovat druhé a nadávat jim, převážně na internetu tedy. ano, každý, kdo zveřejňuje své fotky na internetu, má vědět, že tu je možnost, že se na jeho adresu může objevit kritika, ovšem konstruktivní. musí to brát na vědomí, každopádně na vědomí rozhodně nemusí a hlavně ani nemůže brát nějakou sprostou, hanlivou kritiku plnou všemožných urážek. někdy mi přijde, že podobné komentáře píší jen zakomplexovaní lidé, kteří si sami netroufnou obléknout kraťasy, protože se prostě bojí, co by na to řeklo jejich okolí.
    není vůbec nic špatného na tom, že nejsi vychrtlina a že nemáš 40 kilo. máš krásnou postavu, ženskou, máš křivky, vsadím se o cokoliv, že všechny ty komentáře na tvou adresu píší dámy, pánové by si naopak řekly, že by se radši otočily za tebou, než za kostrou. tahle éra, kdy se vyzdvyhují anorektičky do nebes a plnoštíhlé ženy jsou shazovány... zajímalo by mě, zda někdy vůbec skončí.
    psát ti, aby sis z podobných narážek nic nedělala, asi nemá cenu. vím, že to musí být těžké na psychiku a celkově, hlavně taky proto, že ty blog vedeš ráda (alespoň v to doufám). bohužel se ale s takovými lidmi budeme setkávat celý život, vždycky se někdo takový najde, kdo musí šťourat úplně do všechno a musí každému něco diktovat. hlavně nepřestávej nosit to, v čem se cítíš nejlíp, proto nás totiž bavíš.

    OdpovědětVymazat
  37. Upřímně, já to také nechápu, vždyť máš skvělou postavu. Jsi štíhlá tak akorát, tvou postavu bych hned brala. Nevím, jak to mám popsat, ale když vidím tvé fotky, tak tato tvá postava k tobě pasuje, jsi celá taková roztomilá, nedokáži si představit, kdyby jsi byla ještě hubenější, než jsi :-) B.

    OdpovědětVymazat
  38. Domi, jsi krásná, milá a chytrá holka. Obdivuji Tě za to, jak makáš, jak jsi dokázala změnit stravu a pořád máš (soudím podle fotek) neskutečně moc pozitivní energie, kterou vyzařuješ okolo sebe! Nenech se zbytečně otravovat lidmi, kteří Ti za to nestojí - MÁŠ SKVĚLOU POSTAVU, oni ale vidí jenom to, co vidět chtějí a to, co jim dělá dobře. Dost jsem se pobavila nad komentáři u minulého outfitu, neznám snad jedinou holku, která by neměla zaříznutá vlákna u kalhot roztrhaných na kolenou.Já osobně si ty fotky prohlížela snad sto let a opět jsem se kochala (záviděla), jak úžasný tvar nohou máš a jak ti ty kalhoty strašně lichotí. Jen tak dál a zůstaň dál tou skvělou holkou, jakou jsi do teď...Hlavně sama sebou!! :*
    P.S. Tvoje skvělé tetování je snad zbytečné zmiňovat :)

    OdpovědětVymazat
  39. Domčo, taky nechápu, jak můžou bejt lidi zlý. Po tom , co se mi taky dostávalo nadávek, jsem se rozhodla sepsat tenhle článek:

    http://www.stylishcoffee.cz/2016/04/tulsta-nebo-hubena-porad-jsem-to-ja.html

    a pořád mi chodí anonymní komentáře ohledně toho, jak vypadám... Jsi kočka, žádná tuctovka. Kromě toho že dobře vypadáš, máš mozek a hlavně osobnost, kterou spousta lidí postrádá. Jsi svá a tak to má být. Neexistuje žádný ideál krásy. Jediné, co je důležité, je být tou nejlepší verzí sebe sama. A to ty jsi, takže na ně kašli a hlavně si ty závistivý řeči neber osobně. Podívej se, kam jsi to dotáhla ty a kam oni... Jsi krásná, tak tomu věř!:)

    OdpovědětVymazat
  40. Je to smutne, jak ubozi lidi umí byt.. Kdyby to bylo o tom, ze neumí kritiku podat konstruktivně.. Jenomže ublížit Ti tema blbyma kecama je jediný účel komentářů, proto od nich vlastně nic smysluplného čekat nemůžeš.. Jen me tedy mrzi, ze se to naskladalo tak, ze Te tyhle hnusy vazne mrzi, protože neni důvod, aby ses někomu obhajovala. Mas hezkou postavu a jediným faktem je, ze i kdyby ses postavila na hlavu, temhle urypům se proste nezavdecis.. Vzdycky budes moc tohle, moc tamhleto, budes moc svá nebo naopak jen "prodejna blogerka" :D.. Závist je holt mocná x)..

    OdpovědětVymazat
  41. Božechráááň aby si dievča, ktoré má číslo väčšie ako XS oblieklo kraťasy :D Vtipné na tom je to, že väčšinu kritiky dávajú ľudia, ktorý vyzerajú 100krát horšie a svoje ubolené ego si musia ventilovať na niekom inom.... Dominika vyzeráš skvele ale len si ak ty sama uvedomíš, že ideál krásy, ktorý tu všetci hejteri hľadajú je väčšinou dielom photoshopu, je úplne zvrátený, až vtedy budeš spokojná. Môžeš mať aj o 10kg menej a ak si ty sama nebudeš veriť, tak sa nájdu ľudia, ktorí to využijú a budú sa tešiť z tvojích pochybností....

    OdpovědětVymazat
  42. Domi, tlustá prostě nejsi!! Jsi krásná, inspirativní slečna. Je mi špatně z lidí, co se takhle chovaj. Srabácky něco anonymně napsat a ubližovat. Z tohohle prostě vidím jejich závist, nemůžu si pomoct.
    Takže Domi, je nás tu mnohem víc, co tě podporujeme a máme tě rády, než těch pitomců, co kolem sebe kopou a závidí. Jsi krásná taková, jaká jsi. A důležitý je, jestli se líbíš sama sobě a jsi se sebou spokojená. Nenech se zviklat k nějakým pochybnostem o sobě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤