What are you looking for?
středa 22. června 2016

BACK IN CZECH

Dobré ráno z mého domova! Po poměrně dlouhý cestovní dovolený se konečně hlásím z Čech a ráda bych řekla, že jsem pěkně odpočatá, což ale bohužel nejsem. Jak jsem si myslela, že horší časovej posun byl po příletu do Ameriky, pěkně jsem se spletla. To jsem se sice pár nocí budila ve tři ráno, ale zase jsem rychle usnula a bylo to v klidu. Teď pravidelně koukám do stropu do 3 do rána a vůbec nejsem ospalá a pak ráno při budíku mám pocit, že mě přejel válec a že potřebuju spát ještě dalších několik hodin. Nicméně bojuju s tím ze všech sil a užívám si zas všeho toho svýho, co mi chybělo. Pořád říkám, že nejsem ten typ, co by někam rád vyjel na dlouho. Já jsem prostě domácí typ, co má rád ty svý oblíbený věci a místa a lidi a zvířata a tak :D. A o tom všem je dnešní článek!

Snad ze všeho nejvíc jsem se těšila na svoje snídaně. Hotelový jsou sice fajn, ale když máte na výběr vajíčka, vajíčka anebo vajíčka, po pár dnech se to ojí. Takže smoothie bowl byla první věc, co jsem doma snědla <3.

Ale s tím těšením kecám, nejvíc jsem se těšila na tyhle dva kulíšky!

A taky na to, až uvidím holky, což bylo hned den po mým návratu, takže jsem se v Hradci akorát pomazlila s psíčkama a už frčela zpátky do Prahy. Věděla jsem, že to za to bude stát, protože Elitkovský akce jsou vždycky fajn. Tady se zrovna jednalo o minievent s Yves Rocher a jejich kampaní Sázejme pro planetu, kdy se v rámci této iniciativy vysazují nové stromy po celém světě a v rámci které byla i před naším Hubem zasazena magnólie a my se moc těšíme, až nám pokvete.

Vždycky máme na akcích super jídlo, ale myslím si, že tenhle catering překonal zatím úplně všechno a já jsem měla co dělat, abych se nevrhla úplně na celej stůl. Protože všechno to, čemu jsem neodolala, bylo naprosto boží.

Zahradníkům jsme asistovaly přihazováním hlíny a jako klasický blogerky všechno fotily a točily na snapchat. Však už nás znáte, ne? :)

A pojďme na další věc, na kterou jsem se těšila. Kavárničky, to je moje. A douhý brunche v Cacau, to už je moje a přítelova tradice, kterou zbožňuju. Včera jsme teda opět byli a nedokážu popsat svý překvapení z toho, že jsem měla chuť na vajíčka. Po nich jsem si ale smlsla ještě na jogurtovým smoothie, takže žádný horký změny se nejspíš zatím nekonaj :D. Acai jsem navíc Kubovi nakonec docela záviděla!

Mohlo by se zdát, že momentálně vlastním jen jediný kus oblečení, ale pravdou je, že jsem si tenhle novej topíček z Ameriky oblíbila natolik, že jsem ho teď nosila 4 dny za sebou, přičemž přítel mi hned první den zhodnotil, že se mu to moc nelíbí - nocono, mně jo.

V Cacau jsme si tentokrát vzpomněli i na rodičovstvo a oba vzali domů krabičku s pár kusama dortů. Setkali se s úspěchem, hádám, když většina nepřežila ani do dalšího dne!

To má pěkný boty, co?!

Já jsem teda taky moc pěkná, koukám!! Takhle nějak se tvářím, když chci fotit outfit a zrovna začne hrozně foukat, což se děje s železnou pravidelností.

Jakmile je ale chvíli klid, tak nahodim spokojenej face! A outfit bude brzy!

Zastávka v mý nejoblíbenější kavárna na celým světě - My Raw Café a banánový palačinky s čokokrémem a mladým kokosem k tomu. Z týhle kavárny si asi udělám to svoje místo, kam si pravidelně budu chodit sama sednout a budu si tam číst. A jíst, hohohoooo.

Včera jsem se taky ocitla na akci, kterou jsem den předtím pod návalem únavy a špatný nálady málem zrušila. Jednalo se o představení nové kolekce značky TOUS, která zrovna přichází na český trh. Akce se konala v restauraci SoHo a já jsem nic krásnějšího nikdy neviděla. Rozhodně to byla jedna z nejlíp zpracovaných a promyšlených akcích, na které jsem díky blogu kdy byla. Prostory jsou vážně ohromující, kouzelný a bylo s nima poladěný uplně všechno - jednoduchý stylový šperky s hravými detaily, kabelky a batohy, na kterých jsem mohla oči nechat, stejně jako na dokonale sladěným týmu, pracujícím pro TOUS a jako bonus byl dokonalej raut a...angličtina. 

Tenhle batoh byla moje láska na první i každej další pohled, mimochodem!

Málem jsem zapomněla, jak je super být takhle mezi lidma, na akci, na kterou jsem se dostala díky svý práci, poznat nový místo, obhlídnout kolekci, ochutnat výborný jídlo a strávit skvělej holčičí čas. Víte, že jsem k Vám ráda upřímná, proto mám v hlavě i jeden další článek. Těch pár dní po návratu pro mě totiž bylo na jednu stranu hrozně těžkejch a měla jsem po několika měsících krizi jako prase a v rámci nočního koukání do stropu mi toho v hlavě šrotovalo tolik, že jsem si vsugerovala i věci, co jsou od pravdy sakra daleko a celkově jsem si trošku zamagořila. Díky aktivitám, který jsem Vám ale popsala v článku a zejména díky tříhodinovýmu tréninku ve fitku jsem zas relativně v klídku a až to bude úplný, tak Vám k tomu všechno řeknu. A až dočtu Jídlo na prvním místě, protože to s tím tématem značně souvisí.

Add your comment

  1. Ach jo, chci taky chodit na takový akce se spoustou dobrýho jídla - NÁDHERA!!
    (ehm, právě jsem posnídala bagetu s teska s taveňákem :D)
    Jo a boty. Přítelovy dost dobrý - A i ty tvoje. Sluší ti, když máš odhalený nárty.
    B.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle tvoje posty jsou nejlepší <3. Od všeho něco a navíc boží fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky a vitaj opäť doma ! :)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle clanky mam od tebe nejradej :) moc ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  5. Domčo, ty tvoje fotky! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  6. Randomy ja proste zeru, stejne jako ty american diaries, i kdyz to byl jeste o neco vyssi level! Ale, stejnak je ten clanek fakt krasnej, stejne jako tvoje fotky a zazitky, ktery jsi dokazala nasbirat za jeden jediny tyden! Toho dobryha jidla, uplne se olizuju za tebe, hned bych si to vsechno dala, hlavne ty mini burgery, i kdyz ty uz burgeru asi musis mit dost, co? Jo, a ten batuzek na konci je bozskej, hned bych ho brala!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  7. Teda to jídlo na obou akcích vypadá suprově - taky bych se vrhala na stůl . A je hezky vyfocený :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,ver mi ze pokud budes paleo....bude se ti hubnout lip,proste sacharidy jsou hnus!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prej sacharidy jsou hnus, sacharidy jsou zlo... Blah blah blah.. To vazne? Nas mozek a telo funguje na sacharidy... Nejlepsi vysledky co se tyce zdravi a kondice jsou na tom vysokosacharidovi vegank... Takze asi carbs nejsou az takove zlo... W

      Vymazat
  9. Úžasný článek a fotky!! Já teda miluju to, když jsem pryč, zažívám něco novýho, klidně i ty hotelový snídaně bych brala! Ale to je asi tím, že jsem ještě tolik necestovala, i když zoufale chci a proto mi to tak teď přijde :) samozřejmě doma je doma!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherná restaurace, krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤