What are you looking for?
pátek 24. června 2016

OFF-SHOULDERS

Dlouho jsem neměla nějakej novej kousek, co bych měla potřebu pořád a pořád nosit, což se mi stalo s tímhle topem a od jeho dalšího nošení mě zachránily jen další nákupy - protože letní slevy, yaaay, zatím moc doporučuju Mango, já si odnesla nádherný černý šaty (taky off-shoulders mimochodem) a s přítelem chystáme ještě malej nájezd na Zaru a pak už šetříme na dovču. Dnes Vám každopádně chci ukázat tyhle fotky, kde jsem narušila romantickou vlnu topu roztrhanýma džínama, který jsem na sobě neměla pěkně dlouho a botama, který jsem náhodou našla při úklidu a vzpomněla si, že jsem si je loni koupila v nouzi, když jsem měla ze sandál odřený celý nohy. Zdůraznila bych ještě kabelku, která bude asi můj trvalej letní spojenec, protože není černá a protože ta barva jde snad uplně ke všemu. Každopádně jsem si momentálně trochu odvykla od toho extra sportovního stylu oblíkaní, co jsem nějakou dobu měla a na léto se těším právě na takovýhle rozlítaný věci, šaty, holý ramena a samozřejmě nohy. A když už jsem u těch noh, konečně jsem začala testovat onen Babyliss epilátor, o kterém jsem Vám už kdysi psala, protože je ale nutná několikanásobná aplikace, hodím Vám sem info pozdějc.
Tak co vy na tenhle outfit?

Top - FOREVER 21 / jeans - TOPSHOP / shoes, bra - H&M / bag - MANGO OUTLET via FASHION ARENA / watches - KOMONO / earrings - CALVIN KLEIN

Add your comment

  1. Trochu to vypadá, jak kdybys skrývala těhotenství.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty zas skryvas svoji demenci pod anonymem :)

      Vymazat
    2. To, že má někdo názor, hned přeci neznamená, že je dementní. Navíc nevím jestli je na místě urážet handicapované, můžeš Jakube vyjádřit u svuj názor slušně. To že tričko přidává kila je holt pravda a ty si na to můžeš říkat co chceš, stejně jako ja. A pokud si dobře pamatuji tak tobě se taky nelíbí. Navíc kdyby a Dominika skrývala těhotenství tak je to přeci radostna zpráva a nemusel si to vůbec pochopit jako útok, ale očividně o děti s ní moc nestojíš :D

      Vymazat
    3. :D :D Týjo přestaňte mě rozesmívat :D Těhotenství, to, že to Domči přidává kila? :D Upřímně to si nemyslím, Domča má krásnou postavu a vypadá fantasticky

      Vymazat
  2. Hrozně je ti vidět na obličeji, že máš kila nahoře po Americe, neschová to ani tričko, který to ještě zvýrazňuje a ty tvý kůly místo nohou. :/ Snad začneš zase pořádně makat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi z tebe smutno..nejvetsi ubohost psat takovyhle hovna anonymne. Doufam, ze ses na sebe pysnej/ná.

      Vymazat
    2. Tyvole a kdyby makat nezačala tak co? Kdyby přibrala třeba 10 kilo za týden tak to neznamená, že musí makat. Určitě to bude dělat jen kvůli sobě a ne na doporučení nějakého frajera/frajerky z komentářů. Jako kdyby nešlo o nic jiného,než o to být hubený. Come on, lidi, na světě jsou důležitější věci.

      Vymazat
  3. Za mě ne. Dělá ti to dvacet kilo nahoru. Takové halenky jsou na pěkné hubené holky, proto i ta tenká ramínka, halenka se nosí bez podprsenky. Další ramínka zbytečně kazí její jednoduchost. Sedí ti víc sportovní styl. Zaujala mě ale riflová vlákna vměstnaná ve tvých kolenou. Neřeže to? Katka

    Když nemáš účet na googlu, tak jak můžeš komentovat neanonymně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty kalhoty si dej pozor. Příliš úzké džíny způsobují nedostatečné prokrvení končetin a může dojít až k úplné ztrátě citu. Raději si kup větší velikost než zbytečně pokoušet zdraví nošením starých kalhot, které už ti jsou malé. Lucie

      Vymazat
    2. :DD tak tohle už je na mě fakt moc, nechcete mi dát pokoj? Malý mi nejsou, prostě nemám kostnatý koleno, sorry.

      Vymazat
    3. I kdyby měla třeba 90 kilo a po výletu přibrala dalších 20, může si nosit, co chce.

      Vymazat
    4. to může nosit co chce a každý jí na to může říct co chce :) i to, že se mu to vůbec nelíbí. komentáře tu nejsou jen od toho, aby byly všechny pozitivní, už vůbec ne, když se někomu outfit opravdu nelíbí, nebo spíš ne na Dominiky postavě.

      Vymazat
    5. Jj, čas na jazykové okénko. Dominičina postava (přídavné jméno přivlastňovací) x postava Dominiky (přívl. neshodný tvořený pods. jm. v 2.pádu).
      Prostě přirozená věc, většina lidí to ovládá, je to něco jako skloňování... Evidentně nikdo není dokonalej, co?
      B.

      Vymazat
    6. Kazdej k tomu rict co chce rozhodne nemůže. Nektere věci totiž prekracuji hranice nejen slusnosti ale i zákona...

      Vymazat
  4. Skvela volba - tenhle styl ti fakt sedne :-). A to, ze nevypadas jako satni raminko, ale mas zenskou postavu, ti prave dodava na originalite a vyjimecnosti mezi blogerkami.. a proto sem taky chodi tolik lidi hledat inspiraci ;-) Barca

    OdpovědětVymazat
  5. VYPADÁŠ ÚŽASNĚ DOMINIČKO !

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska jsou ve formě ;). Já osobně ti musím napsat, že jseš nejvíc sexy kočka zkřížená s vílou (ale víc sexy kočka). Moc ti to slušíí!

    OdpovědětVymazat
  7. Evidentně stačí vybrat "Název/adresa", ale myslím, že tam dá zadat i jen jméno, už jsem to několikrát dělala. To jen na ty všechny anonymy, i když nemyslím, že zakázání anonymu a napsání jména by nějak jinak pomohlo.... :) Kila nahoře nebo dole bych neřešila, prostě někdo, ať dělá, co dělá, tak se mu to houpe ani neví jak a taky je to celkově postavou... Znám to z vlastní zkušenosti... Hlavně, jestli ty jsi tlustá osoba, tak jsem prostě asi americký prezident. Já nevím, proč by se měly prezentovat stále jen totálně hubené blogerky, na to přece žádný zákon není ne... Tričko se mi líbí, člověk by měl chodit nejen ve sportovním a i takhle s riflemi vypadá super. Jen bych možná vybrala podprsenku s tenčími ramínky. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc by mě mrzzelo, pokud by jsi zrušila anonymní komentáře. Občas ti ráda poskytnu zpětnou vazbu, jak skvělý blog máš!! <3 Tvé nové články vyhlížím denně a vždycky mě moc nabijí pozitivní energií:) Ovšem vzhledem k těmhle "oduševnělým" komentářům to chápu, číst tohle pořád... ach jo, lidi, co tohle píšete, moc prosím, proberte se... máte zapotřebí takhle někomu ničit blog a hlavně život?? Fakt se nad sebou zamyslete.. Domi, pokračuj v tom, co děláš a zkus se nad to povznést.. vím, že je to těžké, ale věřím, že to zvládneš!!!! Jsi skvělá a držím palce! <3 Měj se hezky, Katka.

    OdpovědětVymazat
  9. To už si snad ti lidi dělají prdel ne... Já prostě mám poslední dobou čím dál tím víc pocit, že kdyby se lidi starali sami o sebe, bylo by na tomhle světě fakt líp. No nic. Každopádně podle mého názoru v tomhle střihu halenky vypadá "těhotně" každý, ať je hubený nebo jakýkoliv, protože prostě je do áčka, a skinny roztrhané kalhoty se taky zařezávají všem už jen z podstaty. No, každopádně obdivuju, že má Jakub ještě nervy odepisovat slušně. Já tě sleduju dlouho a nikdy jsi nebyla vychrtlá, makáš ale na sobě a vypadáš čím dál líp, protože se o sebe staráš a cvičíš, a taky v obličeji záříš, protože máš skvělého muže. No já už radši nic neříkám, posílám pusu Dominičko, drž se :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se lidi starali sami o sebe, nelezli by na blogy, který nejsou nic jinýho, než velká výstavka cizího života. Takže to jde ruku v ruce - buď lidi rádi strkají nos do cizího života - a pak mají blogy význam. Nebo se každej bude starat sám o sebe a vrátíme se do éry rodinnýho alba, protože cizí životy/mejkapy/autfity a výlety nebudou nikoho zajímat. A když koukám do výlohy, hodnotím. I to k tomu patří. Čímž neschvaluju jazykový prostředky některých kritiků, honit si ego na netu umí každej.
      B.

      Vymazat
  10. Ten outfit je úplná pecka, za mě top na jen tak pohodu do města 👌😍☺

    OdpovědětVymazat
  11. No dobry, ja kdyz tenhle outfit videla, tak jsem si rekla ze pecka (obzvlast s tim trenchcoatem - ten je bozi!) a pak tu ctu ty hrozny komentare.. fakt to nechapu :D navic jsem te videla jednou nazivo na naplavce a postavu mas super, takze.. kasli na to a nenech si zkazit naladu:)))

    OdpovědětVymazat
  12. Mně ty ramínka příjdou naopak super! Hezký outfit Domi!

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle ti opravdu moc sluší a outfit je super :)

    OdpovědětVymazat
  14. Je to nádherný. Jak outfit, tak fotky. Miluju kabelku i halenku. A když vim, jak jsi neuvěřitelně zhubla a jaký je z tebe tintítko, můžeš se těm hlupákům jen zasmát, teda spíš jednomu nešťastnýmu. Pořád si stojim za tím, že je za tím jeden člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejně jako my si budeme stát za tím, že je nás víc a že Dominika rozhodně není žádné tintítko. Tak ona sama to musí vědět nejlíp jak na tom je. A holt BCAA a jine doplnky nedoženou úplně všechno. Ale když už dělá něčemu takovému reklamu, tak by fakt měla něco dělat a trochu se hlídat. Docela by mě zajímalo jestli vůbec umí vařit něco kromě snídaně. Nikdy tu nebyl žádný tip na recept ale už milion fotek z restaurací z těch furt dokola opakujících se míst.

      Vymazat
    2. Ale božínku, tady se někdo koukám vyzná :D odkdy mají BCAA "a jiné doplňky" zajišťovat hubnutí? A když tě to tak zajímá - vařit umím, ale blog s receptama z toho tady dělat nebudu - snad bude mít tvá duše teď klid :)

      Vymazat
    3. Si založ kurva svůj blog a receptů tam dej, kolik chceš

      Vymazat
    4. a kdo psal něco o hubnutí?

      Vymazat
  15. Tak a dost :) normálně jsem jen "tichý pozorovatel", ale stačilo mi přečíst si první dva komentáře tady a nedá mi to.
    Absolutně se vy**r na prázdný hejty od lidí, který svoji závist akorát schovávaj za pár písmenek. Je mi smutno když vidím, jak dokážou být zlí.. a vím, jak takovýhle slova dokážou ublížit, hlavně když člověk nemá nejlepší den že :) Buďto bych anonymy zakázala nebo se naučila se nad to absolutně povznýst, protože negativních věcí je kolem nás až až tak proč k sobě zbytečně pouštět další.
    Co se týče outfitu, mnohem víc se dokážu ztotožnit s tvým sportovním stylem a tmavšíma barvama, nicméně ti to moc sluší a absolutně nevím, kde kdo může vidět "post-American" oplácanost ;)
    Pokračuj v tom co děláš, protože to děláš sakra dobře. Upřímně jsem donedávna blogy vůbec nesledovala, dokud jsem se po dlouhé době nekoukla na ten Tvůj a od té doby mě baví se sem vracet čím dál víc. Takže jen tak dál a hejty hodit za hlavu, vyiignorovat, nedávat jim žádnou váhu, protože stejně nevypovídají nic o tobě, nýbrž o autorovi. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě to, že "post-anerican" oplácanost tam nikdo vidět nemůže, protože tam proste neni. :) proto souhlasím, že by se nad to měla Domča povznýst, protože to jsou fakt evidentní nesmysly, ze kterých přímo sálá ta snaha ublížit za každou cenu, ale žádnej reálnej základ to nemá. A to by mohla vážit 30 kilo a stejně by psali že je tlustá. Asi to někomu dělá hezky, no :) ještě - kdyby to, Domčo, fakt byla pravda a tys byla tak tlustá a ošklivá (jak se tu lze často dočíst), těžko bys ulovila takovýho hezkýho kluka, žejo. Takže na ostatní kašli, hlavně že se líbíš jemu. :D

      Vymazat
  16. Off Shoulder je nejlepsi, uplne jsem se zamilovala do tohoto trendu, vazne, taky jsem si koupila tento top a nesundam ho! Haha :D Jeste si aspon jeden musim koupit! Moc ti to slusi a krasne si to sladila! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  17. Když to tady tak čtu, tak jsem vlastně ráda, že můj blog nemá takovou sledovanost, protože takovýhle zbytečný komenty, to je fakt hnus, styďte se lidi... Nechápu proč?? Co to komu jako dává?
    Domčo, outfit je jako vždy super, tyhle off shoulder topy absolutně zbožňuju, je to sexy a hodně ženské. Pro tu mega kabelku bych si nejradši sama do outletu zajela a chválim i naučnice!! Moc ti to sluší a sálá z fotek pozitivní energie :) Teri Jay

    OdpovědětVymazat
  18. Po prvních zhruba třech komentářích jsem přestala číst další... Nejsem tu od toho, abych hodnotila, jestli jsi přibrala nebo zhubla... Můj bože.. :D Jsem tu, abych se podívala na tvůj outfit, fotky atd... A prostě, ten tvůj outfit je naprosto dokonalý! Líbíš se mi od hlavy až po paty, hrozně ti to sluší a sedí. Na fotkách jsi nejvíc kočička, jde vidět, že se v tom cítíš dobře a tak to má být.. Já nevím, že Češi mají potřebu furt někoho kritizovat nebo se do někoho obouvat. Mně se třeba taky nelíbily takový ty široký kalhoty, co jsi nosila v USA, ale ne proto, že by ti neslušely nebo tak něco, ale protože se mi prostě nelíbí všeobecně a neměla jsem potřebu ti je tady kritizovat. Mně se nejvíc líbíš v tomto romanticko/rebelském stylu. Užij si krásný léto a vybodni se na anonymy.. Ono je nejhorší, že jsou to lidi, který většinou znáš, ale je to obrázek jejich závisti a ubohosti... Pá Alžbět

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se to líbí bez trenče (zbytečně moc cípů s tou halenkou). vadí mi taška, je to taková neforemná, divně visící věc. Pěkná kabelka by to zvedla nahoru.
    Na Dominice se mi LÍBÍ, že to není 180/50, líbí se mi, že je normální holka, s tím problém vůbec nemám. Naopak se tím sympaticky vyčleňuje z davu klonů. Celkem nerozumím potřebě říkat jí, že je tlustá (tipuju, že její BMI je absolutně v normě a TAKHLE si představuju zdravý ženský tělo).
    B.

    OdpovědětVymazat
  20. Naprosto nechápu dnešní společnost. Pořád dokola všichni řeší svoje postavy a to jestli byli i dneska cvičit, pak se hlavně o to podělit na internetu, protože pak by to samozřejmě nemělo cenu. Jako, kdyby na světě a v životě nebyly smysluplnější věci.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Domi :) halenka se mi líbí moc, je krásná, vypadáš v ní romaticky, moc se mi na Tobě líbí. Líbí se mi vlastně všechno co na sobě máš a to, že Ti někdo píše takový komentáře, to nestojí ani za řeč, pokud se člověk skrývá za anonymní komentář, podle mě si za tím názorem nestojí a prostě má potřebu jen něco hnusnýho napsat druhýmu člověku. Já tohle chování asi nepochopím nikdy. A upřímně? Hodně Tě obdivuju, že už jsi ty komentáře nezakázala dávno. Včera mi po 2 rocích na blogu jeden anonym taky napsal a v tu chvíli mě to dost zamrzelo, pak jsem se tomu ale fakt musela smát. Hlavně si nima nekaž krásko den! Měj se :)

    OdpovědětVymazat
  22. halenka se mi líbí moc, i ta kombinace s trenčkotem (skiny džíny a podobně opnuté kalhoty nejsou můj "šálek čaje", ale tu už jsem tu kdysi v nějakém komentu psala). Halenku bych ale vyzkoušela i s podprsenkou bez ramínek nebo s tenkými ramínky - tak krajková mi ruší dojem, byť tu tedy někdo psal, že mu to přijde jako zajímavý kontrast, tak za mne spíš ne.

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadáš naprosto skvěle :) Top je krásný!

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi kráska. Tenhle styl Ti sedne asi nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Některé komentáře tady úplně nechápu, ale budiž.. :D Jinak mě se tady na té halence nelíbí, jak v ní vypadají prsa - nic ve zlým samozřejmě :D:) Prostě jde o ten zvláštní stříh. Pokud se v ní cítíš dobře, absolutně nic proti. Komentáře ohledně postavy jsou naprosto zcestné, netřeba snad rozebírat! :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  26. Outfit je super ako vždy :) a čo sa týka tých trápnych komentárov k tvojej váhe - vôbec si to nevšímaj!! Stavím sa, že všetky sú od toho istého zakomplexovaného anonyma, ktorý ti závidí a tak sa ťa len zúfalo snaží uraziť a zraniť.

    OdpovědětVymazat
  27. mně se ten tvůj outfit líbí, ale tu halenku bych si na sebe nedala, nejsem nejdrobnější a přes prsa se to docela zvedne :-D s trenchem se mi asi víc líbí než bez něj, ale vypadá dobře a myslím, že na léto super, s tím, že někdo psal, že tě rozšiřuje musím trošičku souhlasit, ale to záleží na tobě jestli ti to neva, jestli se ti to líbí a tak, sama mám některé halenky, v kterých vypadám trošku tlustější než jsem a co? hlavně, že je mi fajn, nemusí být všechno dokonalý.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  28. Domi, tak v prvom rade, vyzeráš skvele. A tie anonymné komentáre vyššie ma dostali. Moja sestra je aktuálne v 9. mesiaci a v porovnaní s tebou je to ako guľka a špáratko. Ty si samozrejme to špáradlo..:)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  29. Tak ja nevim, jestli ty jsi "oplacana" nebo snad skryvas tehotenstvi :D tak ja se jdu zahrabat, protoze mam nejspis obezitu 3. stupbe :D vubec si z tech reci nic nedelej, Domi, jsi krasna zenska se super postavou! Ne vsechny prece musime mit 30 kilo i s posteli :)

    OdpovědětVymazat
  30. Domčo, moc Ti to sluší :* Vypadáš krásně ve sportovním i ve více "holčičím" outfitu :) A mimochodem, postavu máš úžasnou, ať si říká kdo chce, co chce!

    OdpovědětVymazat
  31. Domi nič si nerob z komentárov. Si jedna úžasna baba, ktorá ma peknu ženskú postavu. Tvoje telo vie aké ma byť a kedy mu je dobre.

    Len tak dalej v športovaní nech si so sebou najmä TY spokojná.

    Katuš

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤