What are you looking for?
neděle 15. ledna 2017

JUSTIN BIEBER MERCH



Jsem tu s dalším outfitem! Tentokrát tahám fotky ze zásob ještě před začátkem učícího období, naštěstí jsem byla pilná a věděla, že musím nafotit něco dopředu, protože pak v tom všem stresu nebudu mít na nic pomyšlení. V outfitu vás teda tentokrát mohou opět dráždit holé kotníky, nicméně tenhle den to ještě taková hrůza fakt nebyla a teď už nosím zásadně teplý boty :D. Na sobě mám tričko z merch kolekce Justina, který mi Kuba objednal společně s věcma, co si bral pro sebe, mikinu ukořistěnou v italským Tezenisu a italský jsou vlastně i kalhoty. Ty jsou teď asi mý uplně nejoblíbenější, hoděj se ke všemu, jak takhle sportovně, tak i ke státnicím. Adidas slipony se mi v první fázi nelíbily a nakonec jsem je samozřejmě musela mít taky. Vzhledově je miluju, ale pohodlný mi teda moc nejsou, mám nějaký divný nohy asi. 
V minulým článku jsem víc potřebovala informovat o mých "zážitcích" a dnes bych se teda konečně ráda zaměřila i na ten novej design. Je to poměrně velká změna, jak úvodní strana, tak lišta, šířky, fonty - samý novinky. V rámci toho, že díky liště se trochu zúžil prostor na fotky, jsem se rozhodla ty outfitový dávat i vedle sebe, jak vidíte níže a zajímalo by mě, jak se vám to líbí - ne teda ty fotky vedle sebe, ale design jako celek. Já jsem ráda, že jsem opustila tu šablonu, co teď má víceméně většina blogů a když člověk nevidí logo, tak skoro neví, u koho zrovna je. Je to pro mě teda docela šok a změna, ale jsem ráda, že jsem do toho šla, už to bylo potřeba. Tak se budu v komentářích těšit na vaše reakce :))























Parka, triko - H&M / mikina - TEZENIS / kalhoty - BERSHKA / boty - ADIDAS (WOODIES) / kabelka - MANGO OUTLET

Add your comment

  1. Design fajnový, ale oživit i LOGO!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Logo je taky nový, nevim, jak bych ho měla oživit, nechci to mít barevný ani nic... :)

      Vymazat
  2. Krásný nový look ;) To logo je nějaký font nebo přímo tvoje písmo? :)
    Outfit ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ty slipony, ty bych si ráda pořídila :) Jinak design jsem ti už chválila na Instagramu, je fakt suprovej! Taky jsem nedávno celkem radikálněji měnila :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to tu moc pěkně! Vážně velká změna. :) Jinak outfit super, docela bych přivítala počasí, ve kterém by se dalo něco takového zase nosit. :P A velká pochvala za bundu, je parádní! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a přesně tě chápu, taky už bych ocenila "normální" počasí :D

      Vymazat
  5. Super Outfit a ta location je naprosto bozi na foceni! Strasne moc ti to slusi a ta kombi je super. ;) Jinak se mi v pozadi strasne libi ten detail rozostrenych svetilek, to dela tak peknou atmosferu. ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelky z Manga sem si poslední dobou hodne oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se ty slipony hrozně líbí, už jsem nad nimi přemýšlela před Vánocemi (že by mi je mohl přinést Ježíšek:D) ale určitě si je prvně vyzkouším, když říkáš, že nejsou pohodlné :) JInak nový design je super, je to opravdu něco jiného a zároveň stále jednoduché a pěkné .)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, nový design fajn, ale logo by chtělo trošku upravit, je málo výrazné. :) Boty se mi moc líbí a už je mám na cestě, jen tedy v bílé :D

    OdpovědětVymazat
  9. Co to delas porad s tou nohou, jako na ty ctvrty fotce? Vazne to nevypada dobre...

    OdpovědětVymazat
  10. Tak vzhled je naprosto skvělý. Opět musím uznat, že se stále a stále postunuješ výš. Jen tak dál Domčo :)

    Jinak ti moc gratuluji k úspěchu z minulého článku. Jako bych ty nervy prožívala s tebou, jak jsi to popisovala. Proti tomu je maturita slabý odvar (a to se mi zdálo, že je to to nejhorší na světě). Ještě, že už je to za tebou :)

    Outfit vypadá dobře, jen nejsem úplně největší fanda Justina.. to ale nemění nic na tom, že je to triko skvěle zkombinované :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Outfit docela dobrý (jen se mi nelíbí boty ;-)).
    Na nový vzhled blogu si pomalu zvykám a asi si zvyknu úplně. Jen mi přijde, že se stránka dýl načítá (a rozčiluje mi to)

    OdpovědětVymazat
  12. Justin je super, veľmi pekný outfit ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné fotky a design blogu se mi líbí moc! :)

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  14. Už jsem psala minule, design je super. Něco trochu jiného, ale stále jsi to ty. Zvyknu si rychle. Určitě je to dobrá změna. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš cit pro to, v outfitu za několik tisíc vypadat jak vágus, to se jen tak někomu nepovede :D

    Co se týče loga, vypadá to jak kdyby si měla třes v ruce a kreslila to v malování. Znovu mám pocit, že úroveň tvého blogu by mohla být úplně někde jinde, kdyby sis s těmito drobnostmi dala víc záležet. Design jako takový je v pořádku, ale dala bych pryč tu horní lištu s dvěma články, je tam podle mě zbytečný. Myslím, že lepší je, když je na první pohled vidět, že je nový článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Logo jsem chtěla mít psaný vlastní rukou, tak ho tak mám. Lišta s články je jedním z hlavních prvků celýho designu, ale budu do ní teda dávat ty nejnovější články, ať to není matoucí.

      Vymazat
  16. Ta vrchní lišta přes půl stránky je opravdu příšerná a úplně nesmyslná. Na mobilu ani není možnost prohlédnout si celou fotku postavy najednou

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤