What are you looking for?
pátek 20. ledna 2017

WOLFGANG



Bydlet v garsonce a být typická žena sběračka je zlo. Mám strašně moc věcí a nemám je kam dávát, takže to strkám všude možně a až při velkým úklidu nebo předstěhovací mánii, která ještě pořádně ani nezačala, spoustu věcí nacházím. Napsala bych ztracených věcí, ale považujete se něco za ztracený, když už ani nevíte, že to vlastně máte a nijak se po tom nepídíte? :D No nějak takhle jsem znovu-objevila tuhle Wolfgang mikinu/šaty, co mám už určitě přes dva roky a měla jsem jí na sobě fakt párkrát. Jednu dobu jsem měla pocit, že je na mě moc drsňácká a že se to ke mě vlastně nehodí, pak jsem na ni zanevřela z osobních důvodů a teď jí konečně začnu pořádně nosit, protože jsem znovu-objevila i její pohodlnost a kvalitu. Jsem ráda, že konečně takový věci vnímám a přestávají se u mě vyskytovat nákupní záchvaty v řetězcích, místo toho radši investuju do toho kvalitnějšího a brzo třeba dojde i na ten COS, haha.

























Kabát - GATE (to není zrovna ta ukázka kvality, ale ukořistila jsem ho před pár lety ve slevách za asi 250,- a furt drží, takžeeee :))) / mikinošaty - WOLFGANG / boty - TIMBERLAND (OFFICE SHOES) / kabelka - MOHITO / rtěnka - THE BALM / límec - UPLETENEJ OD BABIČKY ❤

Add your comment

  1. Páni, pamatuju si, když si o tom kabátu psala, když byl nově ukořistěný. Ani se mi nezdá, že tvůj blog sleduji tak dlouho.

    Outfit se mi moc líbí a musím říct, že ty vlasy se mi líbí víc a víc. Asi je to o zvyku. Jak ty sis zvykla? Plánuješ nějakou další vlasovou změnu? :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se mi moc líbí. A dík za ty předchozí české nadpisy ;).
    B.

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit pekný, dobre, že si si mikču nechala, aj keď si si myslela, že sa ti veľmi nehodí do štýlu a nakoniec ti sadla super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Je, super outfit a prijde mi skvely, ze se ti mikca nakonec hodila! Kazdopadne si ji super zkombinovala, ten kabat je naprosto bozi a timberlandy uz chci dovi jak dlouho, tak trebu si ten sen brzo vyplnim jako ty! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je super! Všechno to k sobě jde a ta šála od babičky je báječná! ♥ Vlastně díky tomu asi zauvažuju o pořízení si nějakých mikinových šatů. :)

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat
  6. Za mne tak napůl - ty boty se mi k tomu moc nelíbí. Stejně jako postoj špičkami bot k sobě (na čtvrté fotce zdola). Kabát a límec super, mikinošaty taky nejsou špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle musím oponovat.. mně se právě hrozně líbí, jak jsi Domi celá v černém a vyniknou k tomu ty boty, které jsi bravurně sladila s kabelkou.. palec nahoru :)

      Vymazat
  7. Hrozně ti to sluší! :) Všechno k sobě krásně ladí a i kdyby sis na sebe nasadila pytel, tak bude prostě vypadat dobře..a to ti trochu závidím :D

    OdpovědětVymazat
  8. juu super fotky :) hlavne tie vlasy .. tie už dlho obdivujem haha :D ... a mám to tak podobne .. veľa vecí a niektoré zrazu len tak vytiahnem alebo nájdem po 100 rokoch :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný outfit. Ten kabátek se mi líbí, moc.
    http://taxido.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤