What are you looking for?
úterý 3. ledna 2017

WHAT I WORE IN 2016


Kromě zavzpomínání na aktivity, který jsem stihla během uplynulýho roku, bych se ráda ohlédla ještě za outfity, které jsem vám fotila. Nebylo jich tolik jako ty předchozí roky, protože jsem se přece jen přeorientovala víc na lifestyle, ale i tak jsem pro vás dnes vybrala cca 45 fotek minulých oblečkových kombinací. Beru to jako poslední vlaštovku do roku 2016 a vydávám se vstříc tomu novýmu. Dnes mi opět začal pracovní režim a za pár dní si beru studijní předstátnicovou dovolenou. No a do tý doby ještě doladím ten slibovanej novej design, aby všechno klapalo jak má! Vy teda teď zkoukněte mé-staré-já , napište mi do komentářů, jestli vás moje outfity stále bavěj a uvidíme se za pár dní u jednoho novýho zachumelenýho!

Add your comment

  1. Nedokážu říct, který outfit se mi líbil nejvíce. Byly tam ty, které mě tolik neoslovily, ale i ty, které jsem si zamilovala a byl to pro tebe podle mě rok, kdy jsi se zase o kus posunua. Sleduju tě pralticky od začátku blogu a to, co mě baví asi nejvíce, je právě sledování toho, jak se posunuješ. Jen tak dál :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ja teda miluju tvoje outfity, mas takovej svuj vlastni styl, kterej se pozna v kazdym outfitu a to se mi strasne libi! Me se nejvic libi outfit s cernyma cullotkama a horcicovym svetrem, to bych zkombinovala do posledniho detailu stejne!
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně jak píše Sandra, máš svůj vlastní styl - a že je super! :) Tvoje outfity se mi hrozně moc líbí, řekla bych, že máme podobný vkus a to je mi moc sympatické, ráda se od tebe inspiruji :) Já pořád musím koukat na tu fotku, kde máš hořčicové triko a světlou džínovou bundu, to je fakt pecka!!! :)
    Ať se ti v novém roce daří!

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Osobne mám tvoje outfity veľmi rada! Najviac sa mi páči ten outfit na stanici, kde máš vlasy v drdole a okuliare, ani neviem čím ma zaujal. :)

    Simona | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  5. Jasné, že nás stále bavíš a dúfam, že nás outfitmi budeš baviť čím ďalej, tým viac aj v novom roku :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Domi máš úžasnej styl, nechápu, jak někdo dokáže nosit tento spíš pánskej styl a přitom v něm vypadat tak žensky a sexy jak ty! :D Hrozně se mi líbí, jak dokážeš z neutrálních barev udělat naprosto originální outfit nebo přidáš nějakej detail kterej to zase posune úplně jinam :) Super!

    OdpovědětVymazat
  7. Jeden najlepší sa vybrať ani nedá:) Objavila som tvoj blog niekedy v lete a behom víkendu som ho komplet celý prečítala, milujem tvoje outfity, články, to, ako píšeš:) Veľa úspechov ti želám!!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  8. tak tie sú úžasné, ty si neprekonateľná - nedá sa vybrať najlepší, pretože to by som musela vybrať všetky ♥ všetky sú proste originálne! len ďalej pokračuj v týchto outfitových článkoch

    OdpovědětVymazat
  9. Ty si krasna a naozaj mas cit pre modu :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  10. Máš prostě svůj osobitý styl a to mě hrozně baví :) Úplně nejvíc se mi líbí outfit s bílou košilí, černými kraťasy a khaki sandálkami, ten je fakt top!!

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  11. Domka nikdy nezklame, jsi nádherná!!!
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já tvůj styl úplně miluju! Ráda objevuju nové nápady jak kombinovat a všude ti to moc sluší, ať si říká kdo chce co chce. :) Těším se na další tvé outfitové články v novém roce a přeju hodně štěstí před státnicemi. Jo a taky jsem zvědavá na nový vzhled blogu. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak přemýšlím, který outfit se mi líbí nejvíce. Všechny mají něco do sebe a ve všech jsi to prostě ty. :) A měla bys víc nosit sukně/šaty, protože ti to vážně sedne! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tvoje outfity mě fakt baví a v tomhle článku ještě víc, ta směs sportovních, casul i elegantnich je skvělá. Líbí se mi, že to měníš a vidět ten posun, je fakt zajímavý ☺️

    OdpovědětVymazat
  15. Sice ani nemám moc podobný styl jako ty, ale vždycky se mi moc líbí, co nosíš! :) Myslím, že super sbírka! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nektery jsou naprosto famozni! Fandim suknim, satum i freddy jeans!
    Jsem zaujata vuci adidaskam trochu, ale jinak pekny moc ❤

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherný příspěvek! :) Teď si připadám blbě, že snad pořád nosím to samé. :DD Ale dala jsem si předsevzetí, že budu na blog fotit alespoň jednou měsíčně outfity, tak snad. :DD
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se na Tobě Domi moc líbí elegantní outfity a taky sportovní :)

    OdpovědětVymazat
  19. Asi je aj normálne, keď si neviem vybrať outfit, ktorý sa mi páči najviac. Veľmi sa mi páčia bundičky - riflová aj kožená :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  20. Nejvíce se k Tobě hodí sportovně-elegantní outfity! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Všetky sú úžasné, ale pre mňa najkrajšie sú tie trochu viac elegantné! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se asi z tohoto výběru nejvíc líbí snad ten nejjednodušší outfit - černé upnutější šaty a kožená bunda (na fotce je v pozadí nějaké červené kovové schodišče). Ale líbí se mi, že jsou tvoje outfity rozmanité a zároveň všechny takové sportovně-elegantní.

    Jinak ještě nápad na článek - zajímalo by mě, kolik kousků jakého typu máš třeba v šatníku (kalhoty, topy, svetry, bundy a kabáty), které z nich nosíš nejčastěji a které třeba vůbec, jak často nějak zásadněji obměňuješ šatník, které jsou tvé "ulítlé" kousky na doplnění klasiky...
    Já mám u sebe pocit, že nosím hodněkrát ty stejné věci, hlavně během jedné sezony (především tedy v zimě). Chtěla bych trochu zpestřit svůj styl, ale po druhé straně nechci mít v šatníku milion věcí (tíhnu spíš k minimalismu a univerzálním kouskům)... Tak mě tak napadlo, že by bylo zajímavý vidět, jak se s výzvou šatníku potýkáš ty jakožto blogerka s docela osobitým stylem, který se mi líbí. :)

    No, každopádně mi je tvůj styl sympatickej a podle mého názoru ti moc sedne a navíc se oblíkáš dost "prakticky", což je plus. :) Ne jako některé jiné módní ikony a blogerky, jejichž outfity jsou dobré maximálně tak na vyfocení, ale v každodenním životě (obzvlášť pokud člověk chodí do práce) víceméně nepoužitelný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju moc za super zpětnou vazbu! Nápad na článek je to uplně super! Navíc mě teď čeká stěhování, takže budu probírat celek šatník a přitom bych to mohla nafotit. Takže děkuju moc i za to - článek určitě bude, jen třeba za měsíc, až to stěhování doběhne :D

      Vymazat
    2. Super, budu se těšit na článek. :) A hodně štěstí a trpělivosti na to stěhování - já se před měsícem konečně (po delší renovaci) nastěhovala, poprvé do svého, a jsem moc ráda, že je celý ten proces za mnou.

      Vymazat
  23. Jestli mě pořád bavíš? No jasněěě :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤