What are you looking for?
úterý 17. ledna 2017

VÁNOČNÍ I NOVOROČNÍ DAYS IN PICTURES



Tuhle sérii jsem nepsala už pěkně dlouho a dost mi to chybí! Doufám, že váms taky, protože vás čeká smršť fotek od vánoc až do teď! A tak jdem na to bez dlouhejch úvodních řečí!




Vánoční atmosféra v Hubu.



Brunch v Home Kitchen a.k.a jedno z mých nejoblíbenějších míst aktuálně, protože prostě kombinace avokáda, slaniny a zastřenýho vejce je geniální. Tím spíš, když už to nedělají jen jako snídani, ale můžete si to dát kdykoliv během dne.





Na český blogerský blogerský scéně je hrubej nedostatek mužských blogerů a tak to ten můj blonďáček rozjíždí - TADY. A kdopak mu asi dělá fotografa žejo! :))) Yes yes yes, tohle mě baví. 



Pracovní vánoční večírek v krásným Pentahotelu, moc dobrý mojito, milá společnost a nádherný stěny v rautový zóně!







A jedna ultravánoční Domča. Letos jsme trávili vánoce na chalupě v horách na konci světa, kde jsme už strávili tolik vánoc, že bych to nespočítala a je to pokaždý strašně fajn, má to uplně jiný kouzlo než ve městě.



Navíc jsme narozdíl od většiny lidí měli bílý vánoce, protože 23. nádherně nasněžilo a my si užívali těhlech dokonalých výhledů na procházkách s psíčkama.















Mezi svátkový období jsem trávila nakonec v Hradci, nějak se mi nechtělo do Prahy, když jsem nemusela do práce, tak jsem ukecala Kubu, ať za mnou přijede a bylo to príma.



Tady už začalo učící období a pravidelný výlety za roh na Brumlovku do Costy.



Novoroční trdelníček na Staromáku.



A první brunch v roce 2017. Tentokrát The Farm a lehké zklamání z vejce natvrdo místo pošírovaného. Ale tak stane se. Nicméně jak mi někdo trefně napsal na instagramu, křivda s jídlem je jedna z nejhorších :D.





Nafotili jsme taky ty bombový sněhový fotky, moje jste už dávno viděli a Kubovy najdete u něj.



Povánoční dárek a moje další botová láska, tentokrát doopravdy zimní, jupí!



Milý překvápko od Vichy a lehké zavzpomínání na léto! Už abychom zas jeli někam k moři - píšu, zatímco si užívám na horách :D



Léčivej odvar namíchanej v Cacau na přání - zázvor, citron a jablko.



A testování novinek - žitnej chleba s avokádem, vejcem a uzeným lososem je jednoduše pecka.



A i pastrami sendvič má něco do sebe.



Další opožděnej dárek, tentokrát kožená kabela od Olympusu, aneb jak Dominka utrácí peníze, co našla pod stromečkem.



Procházky ve sněhu jsou na zimě to nejlepší a s těmahle parťákama je to fakt radost, to je vám asi jasný, když je to zmíněný už podruhý v jednom článku. Jsem prostě pejskař. A neumíte si představit, jak moc mi to v Praze chybí :(((.



Kari Traa legíny jsem dala mamce k vánocům a tentokrát jsem je musela drze otestovat, protože jsem tyhle vyteplený na sobě nikdy neměla a vidím to tak, že budu muset nějaký pořídit i sobě. Krásně hřejou a jsou extrémně pohodlný jako ostatně všechno od týhle značky.





Je tohle zvíře ondatra nebo něco jinýho? Ať je to cokoliv, nechápu, proč se to toulá po zasněženým poli, chudinka. Na Andyho málem navíc zaútočila, protože jako správnej průzkumník vyrazil přímo proti ní a pak se polekal, protože se celá naježila, haha.





No a omrzlýma čumáčkama se s váma loučím! 
xxx

Add your comment

  1. Toho jídla, no hned bych si něco dala :D Krásný fotky :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně, miluju tenhle typ článků a tvoje fotky jsou prostě nejlepší :). Jdu mrknout na blog Kuby :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky :) a s těma pejskama to úplně chápu, prožívám to samé :( a na těch horách to musí být boží! A moc krásný design blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že Kuba má stejný look blogu jako ty donedávna ;-).
    A na chalupě jste měli nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, využil mojí šablonu a nějak si to postupně upraví podle sebe :)

      Vymazat
  5. Jeee, krasny fotky Domi! Vypada to, ze jste si to vazne moc uzili o Vanocich i na Novej Rok. Jinak mi pripada skvely, ze Kuba taky ma blog, fakt je malo muzskych blogeru, ty jses proste perfektni fotograf a mate tak tisic dalsich temat, o kterych se muzete bavit. Jinak to jidlo vypada bozsky, asi budu muset jen kvuli vsem tem restauraci prijet do Prahy, haha. ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, jako vždy tyhle days in pictures. :) Každopádně bych jen chtěla podotknout, že nový design je sice moc hezkej, akorát mi přijde, že je hrozně málo místa na samotný článek a fotky, nebo aspoň u mně na notebooku mám hrozně velký to ohraničení, takže žádnou fotku nevidím celou a musím to proscrollovat. Což mi přijde škoda, protože to je dost rušivý. Tak jen takovej menší feedback. :) Měj se hezky a užívej hory, dost závidím!
    D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domi, jojo, vím o tom, zkusím tu lištu ještě nějak zúžit, aby to nezavíralo tolik prostoru, zkoušela jsem to i na menší obrazovce než mám já a vím, že to není ono :/

      Vymazat
  7. Ahoj, ten novy design mi prijde hrozne phone unfriendly :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím je no, potřebuju sehnat někoho, kdo s tím zvládne něco udělat :(

      Vymazat
  8. Fotky jako vždy skvělé! :) Z toho přísunu jídla jsem málem dostala i hlad, ještě že už se blíží doba oběda. :D Jinak fotky s pejskama jsou podle mě hrozně vděčné, protože mě nikdy nepřestane bavit se na ně dívat. :)

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat
  9. To zvíře je nutrie.

    OdpovědětVymazat
  10. Snídaně vypadají suprově... Ty boty se mi hrozně líbí :) a mám chuť na trdelník :/ :D mimo jiné ty Vánoce takhle na ,,samotě" musely být kouzelný :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím povedať, že zbožňujem random posty a akurát som to písala aj na inom blogu (fresshion), lebo aj ona postla nedávno svoje random mix fotky..ja to mám veľmi rada, také na odľahčenie a spríjemnenie dňa :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Stejně jsou nejlepší ti zasněžení hafani :D Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak takové Vánoce jsou fakt perfektní! U nás teda taky trochu sněžilo, i když jsme je slavili ve městě, ale na tohle to nemá, to vůbec. Právě o Vánocích jsem si dala za cíl, že jednoho dne je budu slavit někde v Norsku nebo Švédsku v podobné chatě, daleko od všech a všeho! :) Fotky jsou krásné, co víc říct, když je na nich tak úžasné vypadající jídlo!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  14. Nemůžu říct, že by to byl můj nejoblíbenější typ článku. Mám ráda všechny :)

    Fotky jsou parádní. Od psů až po gastronomii. I přes ten nával výborného jídla v úžasných podnicích, bych si teď ze všeho nejradši dala trdelník, který si prostě v Anglii nedám. Ale o to víc se na něj těším do ČR :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné, jde vidět, že sis to moc užila. Jen malá připomínka, ale možná to ruší jen mě. Když si prohlížím fotky a čtu popisky, tak tam hodně "zaclání" horní lišta. Možná kdyby se fotky trošku zmenšili nebo nevím jak, ale trošku mi to při tom koukání vadilo, což dřív nee. Ale jen taková blbost. Jinak je nový vzhled pecka ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Prosim ta, Vianoce sa pise s velkym V.. strasne ma to v clanku drazdi. Inak vsetko ok a pekne ale som grammar nazi, pardon. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Domi,

    Tak dlouho jsem přemýšlela, kam ti to napsat, az jsem si řekla, že komentář bude bohatě stačit. Jsi jedna z mála bloggerek, které ještě čtu. Když pořád jen koukám, kdo co přidal za článek či fotku mám pocit, že pak žiju spíš Váš život nez svůj vlastní což je trochu úsměvné :) Ale o to radši se sem k tobě vracím. Koukám na tvoje fotky, které jsou mi, jako relativně čerstvé fotografce, velkou inspirací. Čtu články ze života, jako jsou treba statnice a naprosto se v tom vidím. Čekám, kdy napíšeš další článek o nějakém tipu na dárek, kosmetiku, produkt, protože ti věřím, že si vybiras věci, se kterými jsi spokojená. Cerpam inspiraci z tvého cvičení a jídla, protože vim, že v těch problémech s jídlem (ne a ne přestat jíst to sladke :D) nejsem sama. Těším se na fotky s Kubou, protože není nic krásnějšího než chvíle s někým, koho mame rádi.

    Přeju hodně úspěchů v novém roce, at uz přinese cokoliv ;)

    PS.: Nový vzhled blogu je pěkný a zajímavý, ale jak už nekdo zmínil výš, mrzí mě, ze fotky nejsou vidět cele na obrazovce, musim si ji zmenšovat atd. Ale jak rikas, musis to jeste ddoladit, tak jen dávám tipy, co by mohlo byt lepší.

    Verča

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤