What are you looking for?
sobota 28. ledna 2017

VESELÝ FOTKY, ALE NE ČLÁNEK




Moje pravidelný přispívání v 9 ráno obden se podělo bůhvíkam. Zásoba veselých fotek na instagram tamtéž. A chuť na s tím něco udělat ještě někam dál. Čím víc se snažím přijít na to, čím to je, tím víc jsem z toho unavená a smutná. Chvíle dobrý nálady, optimismu a síly se ve mě střídaj s pocitama nechuti ke všemu, k nezájmu a odevzdanosti v poměru asi tak 1:10. Po hektickým prosinci a ještě hektičtějším lednu na sobě pozoruju známky vyhoření. Školního, pracovního a částečně i blogovýho. Bylo toho strašně moc a já jsem se tak těšila na ten pocit, až za sebou budu mít ty státnice a konečně se mi uleví, až si budu moct dělat aspoň někdy jen to, co chci a nebudu muset trávit každou volnou i nevolnou chvíli u učebnic. Ale ten radostnej pocit trval jen pár hodin po státnicích samotných. Pak zas práce, starosti se stěhováním, učení na další zkoušku.

Klid? Nikde. Čas na to věnovat se svým zájmům? Nikde

Kolem sebe a i obecně v blogosféře teď pozoruju boom štěstí (Třeba budoucí MimiInOslo❤- tohle zjištění před pár dny v Hubu bylo jednou z nejmilejších věcí za celej měsíc!) a hrozně se mi to líbí, baví mě to číst a přihlížet. Když pak ale přemýšlím, co veselýho bych do světa poslala já, tak nevím. Jsem teď zas v nějaký šedivý fázi, chybí mi můj režim, moje volno, můj čas na cvičení, čas na randíčka s Kubou, na kafe s holkama, na pravidelný ježdění do Hradce, na zkoušení receptů a vaření obecně. Kdybych mohla mávnout kouzelnou hůlkou a přenést se o pár týdnů do budoucna, bylo by už jaro, dny by byly delší, tenhle článek bych psala z novýho gauče v novým obýváku v novým bytě a před sebou bych měla talířek s domácím banánovým chlebem z nový trouby. 
Ta chvíle nastane, ne že ne, jen to potrvá. Ale nebojte, ozývat se vám budu pravidelně i než se tak stane. Musím se s tím stavem teď nějak poprat a tak, jako se směju na těhlech príma fotkách od Sandry, se smát celej den a ne jen jeho slabou část. Co vy? Jste teď tým štěstí nebo tým depka? Doufám, že ta první varianta! 

Dejte mi v komentářích vědět, co vám zlepšuje náladu a rovnou třeba i to, o čem byste si tady u mě rádi přečetli a jaký typ článků vám tu chybí! Děkuju ❤















Kabát - ZARA / košile - GANT / kalhoty - BERSHKA / boty - VAGABOND / šála - STRADIVARIUS / kabelka - MANGO / prstýnek a náušnice - CALVIN KLEIN / rtěnka - SEPHORA

Add your comment

  1. Dominiko hlavu vzhůru!Bude zase líp , uvidíš. Já jsem teď ve fázi happy, protože se mi po pracovní stránce vede moc dobře...lépe než po té milostné. Jsem šťastná i když mi chybí ta druhá část taky. Ale je to hold život, který není nikdy jednoduchý...ale neznamená to konec. Pořád se může přihodit spoustu nových zážitků, okamžiků štěstí a nových setkání, jen jim člověk musí jít naproti a ne se stahovat do sebe. Tihle napsat muselo mít velkou odvahu a já smekám a víc tě mám ráda, protože si díky tomu pro mě skutečná (upřímná) a nepíšešel jenom o hezkých věcech , které jsou sice fajn číst, ale neděje se jenom ty krásné ale i jejich opak a člověk by předtím neměl zavírat oči nebo žít v nějaké bublině. Těším se na další tvůj článek outfitový a motivační o cvičení či vaření.💕

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milou reakci a držím palce, ať se i ta milostná vyvine v něco krásnýho ♥️

      Vymazat
  2. Neboj, je to jen na prd období a ono bude zase dobře. Já se teď spíš pohybuju v týmj stres a následně poté i v týmu depka, ale veřím, že tl nebude trvat věčně, a že zase budu členem toho šťastného týmu.

    Fotky jsou jako vždy super :)

    Já bych asi uvítala nějaký recept na něco zdravého a úplně nejšťastnější bych byla, kdyby to bylo něco sladkého a nejlépe nepečeného, protože ještě 3 měsíce musím žít bez trouby :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjó, recepty bych taky dělala moc ráda, ale mám naprosto miniaturní kuchyň, ve který je navíc denní světlo jen v době, kdy jsem v práci, takže přesně tohle musí počkat až do novýho bytu a strašně se na to těším :D

      Vymazat
  3. Zase bude líp uvidíš :) Já měla šílený minulý rok od ledna tak do srpna ... totální syndrom vyhoření v praxi, furt protivná, zdraví šlo do háje a teďka je to konečně za mnou. Jsem sice bez práce, ale ten klid a možnost si dělat, co zrovna chci, mi za za to fakt stojí. Věřím tomu, že i návrat do pracovního procesu pak bude probíhat klidněji a budu se na něj těšit.
    Jinak co se týče nápadu na článek... líbilo by se mi, kdybys napsala něco o tom našem Hradci :) ukázat nějaký památky, co tu máme, případně kde se tady dá zabavit ... :) nebo prostě deníčkovej článek z Hradce s pořádnou náloží fotek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ještěže už to máš za sebou, to ti přeju a jsem ráda :) deníček z Hradce bude příští týden, to tady zas budu trávit víc dní, tak něco stihnu podnikout a nafotit!

      Vymazat
  4. Nedávno jsem o tom někde četla článek nebo viděla video. Že je teď strašná "móda" být pořád šťastný. Ale tak to vůbec být nemusí, nevidím nic špatného na tom, když máš trošku těžší období. Tak co, zase se to obrátí. Stejně tak nemusíš být jenom šťastná nebo jenom v depce. Prostě to nech plynout a to se spraví. Jinak super fotky! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Vyhlížej lepší zítřky Domi :) líbí se mi, že napíšeš to, jak se cítíš, i když to neni zrovna veselé. Ja jsem zrovna spíš tým depka. Nevim jestli to je tou zimou, ale člověk nema moc náladu na nic a kdyz přijdu z práce, tak si jen zalezu pod peřinu a spím nebo koukám na seriály. Takhle šlo do kopru moje zdravé jezení, cvičení a pomalu jde i učení :D
    Věřím, ze se to zlepší i u tebe i u mě, odpadnou starosti treba s tím stěhováním nebo můžeš mit radost, ze ty starosti vedou k Vašemu krásnému bydlení ;)
    Ja se těším na nejaky nový outfit a doufám, že nas částečně vezmeš k zařizování nového bytečku.

    Měj se krásně a držím palce!

    Verca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně no, u mě šla právě do háje i ta strava a cvičení, tak se to teď snažím napravit :D a fotky z novýho určitě budou ♥️ děkuju moc!

      Vymazat
  6. Super uprimnej clanek a krasny fotky! Pevne verim, ze bude lip, uvidis! Ja jednu dobu taky mela takovy obdobi, ale momentalne jsem nemocna a i kdyz to neni zadna slava, tak aspon nemusim do skoly a par dni bez sportu mi taky prospeje, posledni dobou toho proste na me taky bylo moc. Kazdopadne to ted nejak prezijes a uvidis o kolik vic si pak budes cviceni, chozeni do kavaren apod. vazit a bude te to mnohem vic bavit! Jinak nebyl uz dlouho nejakej food diary nebo recept, je mi jasny, ze ted kdyz toho mas tolik, tak se nebudes stravovat jako obvykle, ale kdyby ten cas nekdy byl, tak bych byla prvni ctenarka! ;)
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  7. Teda Domco promin, ale na me tenhle clanek pusobi fakt usmevne...nejak jsem z nej nepochopila, proc jsi vlastne tak hrozne v "tymu depka". V mem okoli se pred Vanoci stalo obrovsky nestesti, kvuli kterynu byl tym depka skutecnej. Od ty doby se raduju z malickosti, a i kdyz se mi nedari ve skole, stve me prace, rodinny problemy, nic nestiham atd., presto bych bez vahani rekla, ze jsem stastna, protoze ty nase "nestesti" jsou ve skutecnosti uplny sracky...neber to jako hate, ja to mela stejne a pred par dny jsem do toho taky sklouzla, ale hned mi doslo, jak hloupy to je...proste se casto deptame uplnyma blbostma a kdyz prijde opravdovej pruser, tak si uvedomime, jak pitomy jsme byli..tady fakt plati, ze kdyz nejde o zivot, jde o hovno..gl a at je lip, zivot je moc kratkej na "tym depka" ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo promiň, ale přečti si anonym o pár komentářů níž, kterej bych sem mohla klidně zkopírovat jako odpověď. Jasně jsem napsala, že se cejtím vyhořelá z toho, kolik toho mám a že jsem z toho prostě unavená a mám špatnou náladu. Myslím si, že není mojí povinností tady bejt pořád usměvavá a tvářit se, že nikdy nemám blbou náladu a nic mě neštve. Samozřejmě vím, že se ve světě dějou strašný věci a jsem ráda za to, co mám a jak mám, ale neznamená to, že nemám právo mít občas depku (která je ovšem samozřejmě něco nesrovnatelnýho s tím, když se stane fakt něco hroznýho). A taky mi přijde oukej to dát najevo a nepřetvařovat se, prostě bejt otevřená a ukázat, že jsem normální člověk s normálníma trablema, který maj taky svojí váhu. Takže mi nepřijde slovo "úsměvný" zrovna na místě. :)

      Vymazat
  8. Život není o tom dělat si lívance a mít pořád pohodičku...buď ráda, že máš práci a že nebydlíš v nějakým hnusu, že máš rodiče atd. Myslím, že spousta lidí to má mnohem těžší než ty a jak se pak musí cítit asi oni...no je pravda, že ti by to asi ani nečetli...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ale za to všechno ráda jsem a dávám to dostatečně najevo. Neznamená to ale, že občas nemůžu mít špatnou náladu a že bych se měla přetvařovat. Vždycky je někdo, kdo se má mnohem hůř, stejně jako je vždycky někdo, kdo se má mnohem líp a nejde to takhle srovnávat přece :)

      Vymazat
  9. je mi sice 14, ale i presto ted nejsem tym stesti, na mlady lidi je silenej tlak a to specialne na holky jako ja, který na sobe furt neco zkoumaj, hledaj se a poradne ani nevedej co si myslet, kdyz uz je toho tlaku moc a rozhodne ne jen ohledne vzhledu, ale i ohledne školy, napriklad minulý týdny jsem se jen učila na pololetky, kterych bylo strašně moc, do toho na kazdem rohu vidíte fitness články o tom jak hubnout po vánocích a tak,coz je poslední věc, kterou v tomhle období chcete vidět. navíc nemám dobrej kolektiv ve škole a kdyz je na vas toho potom moc tak uz prostě jediný záchrany jsou víkendy, ktery teda ale ted prolehavam v posteli, protoze se mi zacala rozjizdet angina. taky se tesim na jaro, na dny strávený na letný a s lidma co mam nejradsi, ale ted hold škola, testy, cvičení ( až budu mít čas ) a tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anežko, děkuju moc za tvojí otevřenou reakci a přeju ti, ať se to co nejdřív srovná a ať ten tlak trochu ubyde - a dřív než na jaře, fakt!! Držím palce a víkend si užij klidně i v posteli se seriálama a teplým čajem - ono to po tom stresovým období má taky něco do sebe!

      Vymazat
  10. Krásné fotky. A navíc super upřímný článek, každý někdy máme nějaké to horší období a já věřím, že se to u tebe brzo zlepší, ale znám to, okolo státnic jsem měla podobné pocity a to mě to čeká zase, u magisterských státnicích :D Já jsem momentálně někde mezi happy a blbým obdobím. Zotavuji se po operaci, takže do smíchu mi není, ale není to asi tak moc strašné :) Přeji brzké zlepšení ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Domí, takéto obdobie má raz za čas každý, a každý si tým prešiel. :) bolo by naivné si myslieť, že sa takýmto dňom vyhneš, to sa predsa nedá :) Tak hlavu hore a určite sa to čoksoro zlepší, nie si v tom sama! :) A fotky sú úžasné, strašne som sa na ne tešila od vtedy, ako si zverejnila tú jednu nevydarenú v minulom článku! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  12. U takovych clanku vzdycky netrpelive vyhlizim takovy ten chytry komentar typu "koho v zivote nepostihla skutecna katastrofa, nema si na co stezovat" :). Male starosti jsou taky starosti a taky obcas daji cloveku zabrat. I kdyz ma clovek kde bydlet, dobrou praci nebo moznost studovat, rodice, pratele, zdravi...proste vsechny ty veci ktere jsou zasadni, neznamena to prece, ze za tohle vsechno neni vdecny a vsechny mene zavazne problemy nejsou relevantni. Tyhle pozkouskove stavy znam, strasne se pokazde tesim, az bude konec, budu si moct odpocinout, ale pak nejak nevim, co se sebou :D Dikybohu to nikdy netrva naporad, takze ti preju, at se take brzo citis lepe ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pod tohle bych se podepsala ♥️ děkuju za lidi, jako jsi ty, kteří to naprosto chápou a dokážou se s tím ztotožnit!

      Vymazat
  13. Ahoj Domi, já mám teď období úplně stejné. Škola, práce, starosti a na nic jiného není čas. Až jsem si minule povzdychla, že se máš, že máš po státnicích a vyrážíš na hory a že já už se snad brzy taky někam dostanu. A teď čtu tohle - mezi tím, co jsem v kupě knížek jen prolítla Instagram a viděla tvou fotku. Říkala jsem si, že se s tebou určitě ve článku ztotožním a šla si ho přečíst. A taky, že jsem se ztotožnila. Je mi to líto a asi dost dobře vím, jak se teď cítíš. Doufám, že to vše brzy přejde a že bude zase čas na milejší věci. Držím palce a snad se brzy dočkáme "lepších zítřků" :-). Jo a jako tvého fanouška mě zajímají všechny články - veselé, i ty méně (určitě ti nepřeji, aby ses cítila tak, jak se teď cítíš, ale oceňuji, že to píšeš tak upřímně a člověku někdy "pomůže" vědět, že v tom není úplně sám... - snad to nevyznělo špatně, ale když má kolem sebe člověk lidi, co se mají stále z čeho radovat zrovna, když on ne, tak si pak připadá jako jediný nešťastlivec na světě. Tak hlavu vzhůru, všechno bude fajn! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásnej komentář, (uplně mě mrzí, že nemůžu napsat žádný oslovení)! ♥️ ty hory byl právě tejden uplně mimo realitu a bylo to skvělý, jen po návratu se to hned vrátilo zpátky do toho hektična a starostí :/ Tobě hodně štěstí ve studiu, ať už to máš taky brzo z krku!

      Vymazat
  14. Dominika sme veľmi v podobne situácii. Tiež končím školu, tiež som pracovne vyťažená a hlave tiež ma nič nebaví a nič sa mi nechce. Každý deň umieram nad diplomovkou, utekám do práce, utekám z práce, neustále som unavená, demotivovaná, blbo naladená a potom aj tá výsledná práca stojí za .... . Ale keď si predstavím, že by som nemala povinnosti do školy, lebo by ma z nej vyhodili... alebo nemala prácu a tak nemala peniaze ani na užívanie voľného času.... Tak tiež celkom nič moc. Treba zaťať zuby, byť vďačná za to, že tam v diaľke niekde svieti svetlo na konci tunela a tešiť sa na leto, ktoré príde (aj keď sa to zdá nekonečné) čochvíľa a o rok si už budeme len matne spomínať na tie pocity ktoré teraz prežívame a budeme sa čudovať ako ten rok zase skoro ubehol :D

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo, ani nevíš, jak ti rozumím. Mám tenhle pocit už pěkně dlouhou dobu a už se fakt těším, až se po dokončení školy probudím a konečně začnu dělat to, co pro mě má smysl. Jediné, co mě motivuje vytrvat, je právě vědomí toho, že jednou to skončí:) Držím palce a momentálně se přidávmám do týmu depka:)

    OdpovědětVymazat
  16. Každý má presne takéto stavy, neboj Domi príde aj oveľa lepšie obdobie, poznám to na sebe. Tvoj blog sledujem už skoro rok, odkedy som sa sem dostala cez článok o blogerských spoluprácach a nevynechala som ani jeden, akurát som ich len čítala. Najviac ma bavia články Week in pictures a Food diary :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  17. Domí, zase bude líp! Myslím, že si tím v tomto období prochází hodně lídí, protože prostě zkouškový :/ A když si představím, že ty máš do toho ještě práci a řešíš stěování, vůbec se nedivím, že je toho na tebe moc a tvoje nálada je na nule. Ale je dobře, že myslíš i dopředu na ty hezký dny, až to bude za tebou. Tak přeju ať to všechno zvládneš a hlavně ať je líp!

    OdpovědětVymazat
  18. Naprosto ti rozumím Domčo, já jsem poslední dobou taky jednoznačně tým depka, i když k tomu v podstatě nemám nějakej zásadní důvod. Pořád si snažím připomínat, že bych měla být šťastná a vděčná za to, že jsem zdravá, mám střechu nad hlavou a v podstatě žiju svůj sen, jenže si to nedokážu reálně uvědomit a vážit si toho, co mám. Dávám si hodně vysoké cíle a když vidím, že se s jejich realizací nedokážu poprat, tak na mě padne depka a pocit, že nežiju tak, jak bych žít chtěla a ztrácím naději v to, že je to vůbec možný. Hlavou se mi pořád honí různý děsivý, možný i nemožný představy a začínám si plně uvědomovat, že už nejsem malá holčička, o kterou je vždy perfektně postaráno. Momentálně sice žiju mimo domov v zahraničí, ale pořád je mám TO doma, kam se můžu vždycky vrátit a kde budu uvítaná s otevřenou náručí a připraveným jídlem a já se strašně obávám toho momentu, kdy můj původní domov zanikne, mí blízcí odejdou a já tak ztratím veškerou jistotu. Snad ti bude brzo líp, věřím, že tenhle stav brzo vymizí a zanedlouho budeš zase tým happy! :) Přece jenom člověk asi nemůže být celej život jenom šťastněj. Myslím, že kdyby neexistovaly žádný špatný chvíle, tak si člověk to štěstí ani neuvědomí a o to krásnější to pak je jednoho dne se probudit plná radosti! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Domi, sleduju tě teprve chvíli, ale jseš strašně super! Každý člověk má právo na to, mít někdy tu "depku" a tak. Od toho jsme přeci lidi, nemůže být 100% happy 24/7, jak si někdo myslí. Tvá upřímnost je prostě boží, tak snad taková zůstaneš i na dále :)
    Zatím přeju hodně pevný nervy a snad brzo bude líp :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásne fotky! Páči sa mi jednoduchý outfit v kontraste s tými balónmi. Krásne :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Domčo,

    naprosto vím, jak ti teď je. Loňský rok jsem měla úplně stejné období, které trvalo zhruba půl roku. Nic mě nebavilo, nic se mi nechtělo, byla jsem schopná prostě jen "čumět do blba", přežívat, rutinně chodit do práce a z práce. Necvičila jsem, nikam nechodila... Čas to spravil. A bude to tak určitě i u tebe.
    Je pravda, že pro někoho jsou tyhle naše problémy směšný - jak tu bylo řečeno, co vlastně řešíš? Jenže můj problém je pro mě ten největší a nejde srovnávat s problémem jiných. Kdybychom to takhle mohly/i brát, nikdy bychom se nemohly trápit, protože na druhý straně světa nemají lidi co jíst, že jo.
    Držím ti moc palce, ať je brzy líp, ať se zase stále jen usmíváš. Miluju tvoje fotky z fitka, tak se koukej brzy vrátit do pořádného fitkového režimu :-)

    OdpovědětVymazat
  22. To je jen tím počasím, to přejde fakt! Taky to teď dost často mívám!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Domčo, rozhodně nejsi sama, podle mě to tak má teď většina lidí. To já jsem nejen tým depka, ale i socka, takže takový dva "skvělý" statusy najednou..... Drž se

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Domčo, tenhle pocit taky znám a rozhodně je třeba s tím bojovat. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud něco chci, tak proto musím něco udělat - a v tomhle případě když chci mít zase dobrý období, musím cíleně změnit svoje myšlení. Ignorovat špatný pocity a myšlenky a vytvářet si ty dobré :) Každý takový období přejde, ale rozhodně bude trvat dýl, než kdybys proti tomu začala bojovat a posílat si do hlavy pozitivní zdroje :) Držím ti palce a přeju hodně sil! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Takovéhle upřímné články mě vždycky pohladí po duši. A to i ty neveselé... Protože je to realita, a ne jen to, co vidíme na sociálních sítích. Momentálně bohužel ze sebe nemůžu moc sypat rady, protože jsem také (už pěkně dlouho) v týmu depka, ale moc se těším, až to skončí. Přeju nám všem hodně sil :)

    OdpovědětVymazat
  26. Verim, ze bude brzo lip!
    Cely leden jsem akorat resila zkousky, takze i na treninku jsem myslela na tisic veci, ktere bych mela misto toho delat a to se pak i efekt cviceni vytraci... A dnes jsem sla poprve na trenink s cistou hlavou a najednou BUM!, mavnutim kouzelnyho proutku je motivace i dobra nalada zpatky... Zkus jit cvicit neco, co te fakt bavi, treba to zabere :))

    OdpovědětVymazat
  27. Nechci být zase velký hater zimy, protože ta letošní se díky sněhu docela vydařila.. ale podle mě je tohle všechno způsobeno tím počasím.. a naprosto nechápu třeba lidi ve Finsku nebo Norsku, kde jim zima trvá minimalně půl roku.. jako já bych se tam odstřelila, protože mně (a celkově všem Čechům) stačí opravdu jen třeba 3 měsíce a hrozně všichni depkaříme.. ani pořádně nevíme proč nebo víme, ale kdyby bylo hezky, tak nás takové věci tolik nerozhodí..
    Já byla v týmu depka před asi 14 dny.. řešila jsem ptákoviny a vůbec jsem pro to neměla důvod, naštěstí jsem se z toho vyhrabala.. z velké části mě z toho dostal přítel, který je prostě úžasný :) tak zkus tyhle své depky probrat s Kubou, s přáteli - a oni tě z toho taky určitě rychle vysekají :))

    Držím palce a měj se hezky :))

    OdpovědětVymazat
  28. Domi, nástup do pracovního stereotypu není jednoduchý, že? Já se vzpamatovávám už 2 roky! :-) :-)

    Je něco jiného chodit na vysokou školu, mít akorát peněz (brigády + podpora rodičů, díky mami a tati :-), hodně času na své zájmy, kdykoliv si moci koupit levnou letenku v akci a někam letět.. A něco jiného je být každý den do šesti v práci, přijít domů, uvařit si, najíst se, osprchovat a pomalu jít spát. O dovolenou si s předstihem v práci žádat a pak před ní šílet a po ní taky. A kde mám jako sehnat třikrát týdně dvě hodiny na fitko? Achjo :( Taky to tak vnímáš? Prožíváš to samé co já?

    Ale stále věřím, že za pár let člověk najde tu svoji skvělou práci, která ho baví a naplňuje a třeba v ní bude i pánem svého času :-)

    Držím palce, ať jsi brzy zase spokojená. Celkově.

    Vždy mě mrzí, když čtu, jak se někdy trápíš kvůli postavě. Buď šťastná, že jsi krásná holka (opravdu jsi krásná, věř mi) a také ZDRAVÁ. Žádné nervy nestojí za to, ničit si zdraví napětím a špatnou náladou. Buď prostě šťastná - je to volba mysli :-)

    Hodně štěstí,

    Týna

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤