What are you looking for?
sobota 31. prosince 2016

2016


Dobré poslední ráno roku 2016! 

Už to zase uteklo a já si tentokrát odpustím ty klišé řeči o tom, jak rychlý to bylo - pro mě to totiž tentokrát rychlý nebylo, zažila jsem toho totiž neuvěřitelně moc a příprava tohohle článku mi působila několik dní širokej úsměv na rtech. Splnila jsem si tolik přání, viděla spoustu nádherných míst, změnila životní styl a i blogově jsem se posunula uplně jinam. Všechny tyhle poznatky a vzpomínky bych s vámi dnes ráda projela, vypíchla to nejpodstatnější a společně s vámi si připomenula, co mi celej rok postupně přinesl a jak jsem to s vámi neúnavně sdílela. Jdem na to! ❤
CESTOVÁNÍ

SLOVENSKO, VYSOKÉ TATRYHned začátkem ledna jsme s drahým (ještě jako poměrně čerstvej pár) vyrazily na snovej víkend k Štrbskýmu plesu. O pobytu v pohádkovým hotelu Kempinski si můžete přečíst TADY a TADY.


ITÁLIE, LIVINGO Po zkouškovém následoval zasloužený prodloužený víkend na sjezdovkách v Livignu, kde jsem byla poprvé. Taky to bylo poprvé na horách bez rodičů, haha. Článek TU.

USA, CHICAGO - Další výlet (na začátku léta) byl tím nejvzdálenějším, který jsem zatím podnikla. Vyrazili jsme s rodičema za bráchou do Ameriky, kde mu končil jeho rok studijního pobytu. Chicago mi naprosto vyrazilo dech a zůstalo na první příčce všech míst, který jsme za oceánem viděli a patří k jedněm z těch míst, kam se nutně musím ještě někdy podívat. #inlove. Článek z prvních dvou dnů TADY a z posledního dne TADY.

CANADA, NIAGARSKÉ VODOPÁDY - Jen málo věcí je na pohled krásnějších a obdivuhodnějších než právě Niagáry, který jsme navštívili během naší krátký návštěvy příbuzných v Kanadě. Článek plnej ohromujících fotek najdete TADY.

USA, NEW YORK - Město, co nikdy nespí a kde na vás na každým kousku dýchá gossip girl. Konečně i já můžu říct, že jsem ho viděla a bylo to něco neuvěřitelnýho. Články plný dojmů z jednotlivých dnů jsou TU, TU, TU a TU.

TUNISKO, DJERBA - Aby těch poprvý letos nebylo málo, čekala mě ještě první dovolená s přítelem. Tak nějak jsem se na tohle těšila celej svůj dosavadní život a bylo to naprosto kouzelný. Článek z celýho týdne je TADY a o zážitku na skůtrech s delfínama TADY.

NĚMECKO, DRÁŽĎANY - V Drážďanech jsem byla už loni, ale letos jsem se do tohohle krásnýho městečka podívala hned dvakrát. Jednou v listopadu a jednou v prosinci. Obojí bylo boží, má to tam svou atmosféru, který jsem já naprosto propadla a pokaždý tam pojedu s nadšením! Koho by zajímal článek, tak TADY.

ITÁLIE, MILÁN - Posledním letošním výletem byl Milán, kam jsme se s Kubou podívali týden před Vánoci a bylo to pro změnu kouzelný. Vím, že jsem tohle slovo použila už několikrát, ale já to takhle s cestováním mám a je to slovo nejvýstižnější! Článek jste před pár dny četli TU.



BLOGOVINY

Ohromně důležitou částí tohohle shrnutí jsou i blogový úspěchy. Pojmula jsem to tentokrát tak, že bych vám ráda ukázala, jaký kampaně byly moje nejoblíbenější a s jakýma značkama jsem si spolupráci nejvíc užívala a užívám.


OLYMPUS - Míša a Josef z Olympusu se o nás starají jako o vlastní, v Hubu nám vybavili Olympus Room se vším, co jako blogerky potřebujeme a našim Penům pravidelně poskytují rady a drobné i větší dárečky v podobě nových obalů, popruhů a kabel a já za to strašně děkuju!

HOLČIČÍ TATRY - Společná aktivita Elite Bloggers, která se vydařila do posledního puntíku byl víkend v Tatrách, testování lyží a dokonalej den ve SPA. Články samozřejmě nemůžou chybět, z prvního dne je TADY a z druhýho TADY.

KARI TRAA - Hádám, že moje spojení se značkou Kari Traa vám uniknout nemohlo. Tahle spolupráce je se mnou snad ze všech nejdýl a já nemůžu být spokojenější! Nejen, že ty věci miluju a nakazila jsem tím i lidi okolo sebe, ale taky si každý focení neskutečně užívám, vždycky je okolo báječná banda lidí a samotný focení je šíleně zábavný a vtipný. O tom zimním si můžete přečíst TADY.

DOUGLAS - S Douglasem už jsme taky jedna rodina a nesmírně si toho všechny vážíme, tady opravdu můžu mluvit za všechny, protože několikaměsíční kampaň pro Douglas byla obecně jednou z našich nejoblíbenějších a já už se těším, co dáme dohromady v dalším roce. Zaprvé proto, že Hanka, která s námi vše řešila, je naprosto boží a nejmilejší, strávili jsme s ní už spoustu hodin a vždycky jsem se dozvěděli něco vychytanýho. Kromě toho nás totálně rozmazluje a při každý příležitosti nám chodí nádherný dárky, ze kterejch já mám pokaždý Vánoce, protože je opravdu všechny využiju a to se jen tak nestává. 

PANDORA - Kampaně s Pandorou jsou taky něco, na co jsem hrdá, protože jde o celosvětovou značku, kterou miluje spousta žen! V kampaních hrajou prim kvalitní a hezky zpracovaný fotky a víte, že to já ráda.

NESPRESSO - Tady platí víceméně to, co pro Pandoru. Jediná škoda, že v našem Coffee Corner v Hubu nepotkáme Clooneyho.

ADROP - V rámci kampaně se zážitkovým portálem Adrop.cz jsme byli s Kubou v listopadu na umělý vlně v surf aréně (článek TADY) a navíc jsme od nich dostali jako vánoční dárek bungee jumping, což byl pro mě jeden z nejsilnějších zážitků ne letos, ale za celej život, haha. Emotivní článek v přítomným čase TADY.

UGO - Další skvělej partner na dlouhodobé kampaně. Vlog z Ugo Očisty TADY.

RESTAURACE - Díky blogu jsem byla pozvána na degustace do několika skvělých restaurací. Článek z restaurace Kalina najdete TADY a z Tančícího domu TADY.

URBANLUX - Fotili jsme editorial pro Happy Socks a výsledný fotky MI-LU-JU. Všechny je najdete TADY.

❤ No a díky Vám jsem se umístila na 8.místě v Blogerce roku v kategorii LIFE 

AKTIVITY

Z blogových aktivit se dostáváme k těm offline aktivitám. I v ČR nebo prostě v Praze jsme toho s Kubou za ten rok podnikli docela dost a byla by škoda si to nepřipomenout!

Tak třeba spoustu hodin strávených na NÁPLAVCE s kafem nebo s dobrotama z farmářských trhů.

Nebo můj první pražskej ples!

Půlvýročí na Žižkovský věži.

Celodenní výlet do Zoo.

Toulky po vinařských sklípcích na Moravě..

Nebo můj první výšlap na Vítkov s naprosto dokonalým výhledem. A k tomu vám taky musím nasdílet TENHLE outfitovej článek, protože to prostředí je prostě něco.

ČESKÝ KRUMLOV, kam jsem jako blbeček odjela bez foťáku a bez peněženky - to chceš :D

BÍLÁ VĚŽ V HRADCI, kde jsem byla po renovovaci taky poprvé, ale výjimečně jsem dělala průvodce já Kubovi a ne on mně.

JUMPPARK, kterej byl naprosto geniální, kdyby mě z toho pak x dní nebolely kolena!

Soukromá vířivka pro drahého k narozeninám!

A a a šlapadla



DOBROTY

Pro jídlo skoro žiju a proto je potřeba vám ukázat i to, kde jsem se letos najedla nejlíp! V LE BURGERU jsem si zamilovala jablečnej burger.

A pozdějc jsme objevili DISH a udělali si z něj sváteční restauraci. Už abych měla za sebou ty pekelný státnice a my si pochutnávali na batátovejch hranolkách a na velikým ananasovým burgru.

YAM YAM máme prostě po cestě - i když teď už vlastně jen měsíc! A tak jsme tam taky končili poměrně čast!

FARM LETNÁ je srdcovka od prvního rande, o kterým jsem psala TADY a je to jeden z nejčtenějších článků celýho roku.

MY RAW CAFÉ je moje obsese a myslím, že už navždycky! Ty dorty jsou prostě nejlepší!

Nejlepší donuty má jednoznačně DONUTERS.
A chai latte zase KAVÁRNA CO HLEDÁ JMÉNO. Nově tam taky mají kafe s Nemlékem a to potřebuju co nejdřív ochutnat!

Zmrzlinu obecně má nejlepší CRÉME DE LA CRÉME, ale slanej karamel a levandule je nejlepší v ANGELATU.


CACAO je tradice a ty velký brunche jsou prostě moje oblíbená aktivita!

HOME KITCHEN na Andělu mě uchvátilo snídaní avokádo-vejce-slanina, na kterou bych mohla chodit denně a mám dojem, že nic jinýho tam ani nezkusím, protože tohle je prostě pro mě blaho.


ŽIVOTNÍ STYL

První půlrok byl ve znamená ohromnýho makání na sobě a druhej půlrok byl boj s nerovnováhou. Baví mě to ale pořád stejně, moc dobře vím, kde jsem dělala chyby a že třeba ten první cheat day zkazil strašnou spoustu věcí - a ano, vím, že mi to někdo z vás říkal a já si tvrdila svý, ale aspoň vidíte, jak se to u mě vyvíjí a že si na všechno potřebuju přijít sama. Strašně se těším, až se zbavím aspoň nějakých povinností a budu zas moct najet na svůj milovanej fitness mood. Už aby to bylo! Už jen tři týdny a jedem odznova naplno. Teď teda pár fotek z toho mýho nadšení a zdravý dobroty, který jsem objevila a zamilovala si je.


NEJMILEJŠÍ

A na uplnej závěr ještě pár fotek #JakŠelČas s mým nejdražším, jemuž patří obrovskej dík za celej uplynulej rok, protože se mnou byl skoro při všem a já opravdu miluju to, jak máme náš vztah nastavenej, jak tady pro sebe jsme a jak jsme zároveň nejlepší kamarádi. Doufám a věřím, že je tohle navždy, protože i díky tomu byl tohle nejlepší rok mýho života.

Závěrečný místo využiju na dvě další nutný VELIKÝ DĚKUJU. Jedno letí k našim do Hradce za to, že se na ně můžu vždycky s čímkoliv obrátit, že tady pro mě jsou a taky za celou Ameriku, protože díky nim mám zážitky, na který nikdy nezapomenu a jsem strašně vděčná že mi to umožnili a vzali mě s sebou!

Poslední DĚKUJU letí každýmu z vás, který tyhle řádky čtete, že jste se prokousali až sem a že jste tady se mnou. Ani bez vás bych nebyla tam kde jsem a každýho z vás si moc vážím! 

Mějte všichni nádhernej konec roku a v tom příštím se zase sejdem přímo tady na Dom by Dom, snad už v novém kabátě!
xxx

Add your comment

  1. Nádherný fotky <3 Vypadá to, žes měla fakt úžasnej rok :) Všechno nejlepší do toho novýho! xx

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  2. Domčo, naprosto nádhernej článek! Úplně si mi vyrazila dech :) Fotíš úžasně a Kuba perfektně tvoje outfitový články! Miluju vás oba dva dohromady. Snad je to napořád, hrozně moc bych vám to přála... jste spolu prostě úchvatný! Sleduju vás na instagramu a vždycky se nemůžu dočkat dalšího příspěvku :) Sice jsem na tebe narazila až ke konci jara, ale stala ses moji nejoblíbenější blogerkou ze všech! Přeju ti jen to nejlepší do nového roku a ať se ti vydaří všechno, co máš v plánu. Hlavně ty státnice a stěhování s Kubou :) Užij si Silvestr a v příštím roce, pa!
    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak milý číst! Děkuju ti strašně moc, mám vážně radost a taky ti přeju všechno nej <3

      Vymazat
  3. wau to su ale krásne fotky ! :) vidím že tento roks i mala užastný :)))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  4. Ohromný shrnutí roku! Moc se ti to povedlo a všechno je boží! 😍 Přeji ti jen to nej, nej do nového roku a zůstaň taková jaká jsi, hrozně mě bavíš a články žeru, děkuju za ně!☺☺ T.

    OdpovědětVymazat
  5. Domi to je to nejkrásnější shrnutí roku, co jsem kdy četla. Úplně, jak z pohádky! A hlavně mám chuť si vypsat všechna místa restaurací, kde jsi byla .. abych měla inspiraci, kdybych se někdy objevila v Praze :D
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  6. Super clanek, moc moc me pobavil, je skvely se o tobe dozvedet vsechno v jednom clanku, sice jsem tohle vsechno sledovala postupne na blogu, ale stejne to pekne shrnuty!!! Krasny fotky, uzasny outfity, neskutecny jidlo a uzasny spoluprace! Doufam, ze rok 2017 bude stejne skvelej jako tenhle.
    Preju krasnej novej rok,
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny článok. Fakt si precestovala a zažila toho veľmi veľa. Nádherné fotky, bolo super vidieť aký bol tvoj rok. Do USA by som tiež chcela ísť, je to moja druhá vysnívaná destinácia hneď po Anglicku, kde som sa minulý rok však dostala! :)
    Super blog, určite začínam sledovať :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a držím palce, ať ti vyjde i to USA, rozhodně to tak to stojí!

      Vymazat
  8. Nádherné fotky :) měla jsi nádherný rok :) Tak ať je ten příští ještě lepší <3

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ať je ten příští rok stejně pěkný jako ten odcházející (nebo ještě lepší ;-)). A hodně štěstí ke státnicím

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherný článek, vlastně mě ten konec hrozně dojal. Asi je to tou silvestrovskou atmosférou, nebo kdo ví, ale jsi prostě hrozný milouš a já se těším na tvé články v novém roce a jsem si jistá, že budou stejně tak skvělé jako ty v tom letošním.
    Bylo fajn si takhle připomenout pár tvých zážitků, o kterých jsem během roku četla. Měla jsi opravdu krásný rok a já ti přeji aby byl ten nový ještě 100x lepší a úspěšnější! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju články, který shnujou uplynulej rok, vždycky se pak zasním a zavzpomínám na ten svůj rok. Strašně se těším na tvoje články v dalším roce a taky se hrozně těším na tvoje fotky z fitka, který jsou pro mě vždycky ohromnou motivací!
    Takže přeju krásnej a hlavně šťastnej pohodovej rok 2k17, ať vám to s milým klape a vůbec ať je to skvělej rok :)

    http://jtulinger.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je strašně fajn si to takhle zpětně všechno připomenout :) na motivační fotky z fitka se taky těším, teď jich moc nebylo, protože je to se mnou bída :// ale o tom se ještě plánuju rozepsat a pak konečně zas nastolit režim :)
      Tak moc děkuju <3

      Vymazat
  12. a reklamu neoznáčíš?

    OdpovědětVymazat
  13. Domčo, krásný článek. Jsi jedna z blogerek, u které čtu i text, jinak spíš projíždím fotky :D Ale od tebe se to příjemně čte. Z fotek jídla mám hlad, děkuji pěkně, a z fotek vás z přítelem ohromnou radost. Moc vám to sluší, je to radost pohledět :) A reklamu označovat nemusíš, kdo má rozum, tomu to dojde :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem ráda, ten text dá totiž taky spoustu práce, tak mám radost, že se ti to hezky čte <3 Co se týká reklamy, tak já sponzorovaný příspěvky značím, v tomhle případě ale nechápu, co bych měla značit :D Je to článek shrnující celej rok i s vypsanejma oblíbenejma kampaněma a co jsem díky blogu všechno vyzkoušela - nic z toho ale nebyl žádnej požadavek daný firmy, prostě je to moje shrnutí toho nejoblíbenějšího, čeho jsem byla letos součástí a není na tom tak co značit ;)

      Vymazat
  14. Domi, hrozně moc se mi líbí, jak si letos (vlastně už vloni :D) celý tenhle shrnující článek pojala! Přeji úspěšný rok 2017! <3

    OdpovědětVymazat
  15. To jsou krásný fotky a shrnutí. Přeju ti, aby byl pro tebe rok 2017 ještě o chlup lepší, než 2016. Aby ti nechyběl pozitivní přístup a nadšení pro vše, co v danou chvíli děláš. Tvé články pro mě představují chvíli klidu doma a často i zamyšlení nad tím, že to, jaký život žijeme ovlivňujeme jen my sami a nikdo ho neudělá lepším za nás. :) Mějte se krásně, ty i Kuba!

    OdpovědětVymazat
  16. Keď som si teraz tak prezerala tvoj rok uvedomila som si ako často čítam tvoj blog pretože som poznala všetky fotky a všetky tvoje udalosti som s tebou prežívala a teda som si ich aj pamätala :) Tiež teraz trpím nad diplomovkou a som rada, že nie som sama aaa mám tvoje články proste rada, no :) Teším sa na ďalší rok s tebou!

    OdpovědětVymazat
  17. Domi, v současný době jsi asi moje nejoblíbenější blogerka na český scéně. Do roku 2017 ti přeju, abys pořád zůstala taková jaká jsi a tvůj blog bavil víc a víc lidí. A hlavně zdraví :-) Monika

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Domi, poprvé jsem na tebe narazila před pár měsíci na instagramu. Přestože blogy moc nečtu tak u tebe miluju každé slovo. Jde z tebe tak strašně krásný klid a všechny tvé fotky jsou prostě PERFEKTNÍ a to jak jste strašně krásný pár s přítelem o tom ani nemluvím ♥. Přeju ti krásný rok 2017 a spoustu nových nadšených čtenářů, měj se krásně!♥

    OdpovědětVymazat
  19. Tmavý vlasy byly TOP :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤