What are you looking for?
středa 14. prosince 2016

DAYS IN PICTURES VI.

Dalších několik dní za námi, což znamená spoustu fotek na kartě a protoooo - novej foto článek! Já jsem momentálně na dva dny doma, kde musím dopsat teoretickou část diplomky a začít se učit na předtermín, pak si střihnu jeden den v práci a na víkend letíme s drahým do Milána. Vůbec netušíte, jak strašně se nemůžu dočkat! Zatím se ale nebudu nechávat unést a ukážu vám například fotky z Drážďan nebo z vánoční párty s Elitkama. A pak už fakt budu psát tu diplomku.

Miluju ke snídani banánový lívance. Poslední dobou se mi ale často stává nemilá věc a to, že ráno zjistím, že nemáme žádný banány. Buď mám z toho zkažený ráno anebo si jako plán B udělám placku z vajíček, skořice a kokosový mouky a dozdobím ji stejně jako lívance. 

Nestává se mi moc často, že bych byla posedlá nějakým kosmetickým produktem (pokud se teda nejedná o The Balm, tím jsem posedlá trvale), ovšem Mark Scrub se stal mojí obrovskou láskou a skoro denním parťákem. A ne, není to reklama.

Nádherně nazdobenej stromeček na Staromáku.

A cesta do Drážďan jak v pohádce o Mrazíkovi.

Do Drážďan jsme vyrazili s Kubou, mojí mamkou, bráchou a jeho přítelkyní a dělali jsme jim tam s Kubou průvodce. Stavili jsme se i na vánoční nákupy a třeba právě tahle fotka je z Jack&Jones, kde to Kuba miluje a já se mu vůbec nedivím - proč takovej obchod není i pro holky?!

Obešli jsme samozřejmě všechny naše oblíbený místa a to, co stálo za to ukázat někomu, kdo je tam poprvé.

Takový ty fotky od rodičů, kde je přes půl fotky nebe :D ahoj mami!

Ovšem tady je to nebe dokonalý!

Období mrznutí uší je tady a čelenky jsou podle mě super oživení, když se vám nechce pořád nosit čepice.


Kabát - Zoot / šála, čelenka - H&M / kabelka v rozkladu - LINDEX / boty - ALDO

Myslela jsem si, že trdelník je jen u nás, nicméně v Dráždaněch ho nejenže uměj, oni na něj maj asi o milion víc druhů posypek - třeba oreo nebo raffaelo, který jsem si samozřejmě musela dát já a bylo to NEJLEPŠÍ!

All-time-favourite ❤ Ježíšku?

No a nejdůležitejší informace - hezčí trhy než ty Drážďanský jsem prostě neviděla. Nejsou nijak rozlehlý a zároveň tam nejsou davy a dá se normálně procházet. Hlavně má ale každej stánek dokonale vyzdobenou střechu a to je přesně to, co jsem nikde jinde neviděla a co mě tam na tom tolik okouzlilo loni i letos. A to kolo, samozřejmě.

Mamku jsem v Lushi ukecala na tenhle liptint, kterej mám teď na puse nonstop, protože je nejevíc příjemnej!

A k Mikuláši jsme dostali tyhle krásný homemade pralinky a cute adventní kalendář ❤

S Barčou jsme se daly do řeči poprvé na Blogerce roku a v týdnu jsme si zašly na snídani do Emy a bylo to strašně moc príma. Chyběl mi klasickej holčičí pokec a tak už se moc těším na další a taky na jógu, na kterou mě Barča vezme!

Následující fotky a ten úchvatnej výhled jsou z Villy Richter na starým městě, kam jsem vyrazila na předváděčku nový kolekce Tezenisu a dalších značek a bylo to tam strašně moc krásný a fotogenický - věci, jídlo i výhled. Kdo umí, umí!

A mramorovou sportovní kolekci PO-TŘE-BU-JU.

Příprava vánočního videa.

Určitě taky máte některý dobroty spojený s určitou aktivitou nebo akcí. Já mám třeba oříšky v cukru spojený s divadelním festivalem nebo právě tyhle raw tyčky s prvním focením pro Kari Traa, protože jsme je přitom celej den jedly a snažily se nemyslet na to, jaká kosa nám je. Bylo to ale uplně boží a když nám teď přišly do Hubu, musela jsem se usmívat :)))

První vánoční dárek, ze kterýho jsem uplně vedle jako ze všeho, co pro nás Douglas kdy nachystal ❤


#longtimenoselfie

A na závěr pár fotek z krásný Sokolovny Průhonice, kde se konala Elite vánoční párty. Byl pro nás připravenej skvělej holčičí beauty den a já jsem v rámci toho zkoušela točit vlog. Zatím jsem nestihla všechny záběry projet, ale pokud to bude použitelný, tak to splácám dohromady a před víkendem ho sem postnu.

A na závěr moje aktuální společnost. Fotila jsem vánoční fotky na blog a do práce a celou dobu na mě tihle dva dohlíželi, tak jsem je nakonec musela cvaknout taky.

To je dnes ode mě vše, doufám, že se vám fotky líbily a mějte se hezky,
xoxo.

Add your comment

  1. Nádherné fotky, hrozně moc se mi líbí ta z cesty do Drážďan, tu bych si dala i jako tapetu plochy! :D Jinak já si čelenky hrozně oblíbila, mám už 3 a na Vánoce dostanu další - jupí :D Jsou mi mnohem pohodlnější a hlavně můžu mít culík a vlasy se mi nikde nepletou, když nechci! :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky. Niečo podobné ako Mark Scrub si vyrábam doma a milujem ten peeling, takže chápem tvoju posadnutosť :D

    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, čelenka na zimu je super. Určitě pořád nemám náladu na čepici :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vzdy super fotky!!! Mam moc rada randomy a ty nas proste nikdy nezklames! Hodne skvelyho jidla, outfitu a tipu na darky! Drazdana jsem uprimne receno jen projizdela, ale nikdy jsme se tam nezastavili, to bych ale urcite mela dohnat, protoze to tam je tak krasny, obzvlast ted o Vanocich! A oreo trdelnik bych si taky nechala libit... ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé fotky, mám takéto posty veľmi rada. :) Najviac ma pobavilo, ako si napísala, že "také tie fotky od rodičov, kde polovica tvorí nebo" :D hahah

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ach bože, ta čelenka ti neskutečně sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju Days in pictures, jako vždycky boží fotky! Máš moc hezky strávený dny, když zapomenem teda na diplomku🙈 Ať ti jde diplomka od ruky a užijte si Miláno🤗😍

    OdpovědětVymazat
  8. Jé... mám stejnou čelenku, ale styděla jsem se jí nosit. Když ji vidím na tobě, tak ji asi už konečně vytáhnu. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Môžeš mať ty vždy takéto krásne fotky?? Tá zasnežená cesta a stromy. Ach prekrásne!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky a pejsánci jsou boží, já doufám že jednou budu mít taky nějaký ňuňánky, až se vzpamatuju z nedávného odchodu toho svého.

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. Jako vždy super :) Ty Drážďany jsou vážně krásný, už se tam musím taky zajetkonečně podívat :)

    OdpovědětVymazat
  12. Opět krásný fotky, článek, zážitky a popisky! :) Já v Drážďanech nikdy nebyla a docela mě to mrzí. Ale úplně tě chápu, proč tě ty trhy tak okouzlily. Já bylo letos v Linzi, a tam měly ty stánky na střeše v podstatě malý stromeček ze světýlek a vypadalo to strašně kouzelně! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  13. ty si děláš masku namalovaná? :-O

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤