What are you looking for?
úterý 6. prosince 2016

DAYS IN PICTURES V.

Konečně ve mě dozněly poslední záchvěvy adrenalinu ze soboty a jsem ready psát i o něčem jiným. Už mám zas dost fotek na další díl týhle deníčkový edice, takže je vám jasný, co vás dnes čeká a na konci článku vás čeká info o několika soutěžích, který v průběhu dvou týdnu chystám tady a na sociálních sítích a těším se na každou jednu z nich, protože zas konečně můžu udělat radost vám. Vám, díky kterým tady blogovej svět je a tolik kvete. Tak pojďme mrknout na fotky a pak se naladit na možné výhry!

Jediná pořádná fotka z Blogerky roku. Uplně nezvyk se vidět takhle načančaná, však mě znáte, já mám ty vlasy radši rozcuchaný :D.

Nutně potřebuju sehnat další takhle dlouhý košile, protože tuhle nosím v kuse už týden, pokaždý s jiným svetrem nebo mikinou a miluju to! Nemáte tip, kde takový kousky sehnat? Nejlíp i třeba v šedý nebo červený (!!!)?

Nejlepší kabát, co jsem kdy měla, aneb jak jsem zúročila část svý první pracovní výplaty.

Když je mi smutno a táta mi posílá takovýhle fotky, je mi ještě smutnějc. Jediný, co mě na tomhle mým vypjatým režimu fakt mrzí je to, že nestíhám jezdit domů častějc a na delší dobu, jako jsem to dělala, když jsem nepracovala. Hrozně mi tihle chlupáčci chyběj.

Včera jsme se byli s Kubou podívat na trhy a stromeček na Staromáku. Je to krásný, to jo, ale ty davy? Hned mě přešla chuť si něco dávat a jeli jsme radši do fitka, který už se taky začíná plnit víc, než se mi líbí. Zejtra jedu do Dráždan, tak jsem zvědavá, jaký poznatky si odnesu z tama.

Na instagramu jsem se vás u týhle fotky ptala, co by vás zajímalo ohledně spoluprácí. Přišla mi spousta zajímavých otázek a já se těším, až na tohle téma natočím Q&A video! Pokud máte ještě nějakej dotaz, lupněte mi to tam nebo klidně i tady pod článek.
Tady zrovna byli ve fitku asi 3 lidi, což by bylo skvělý, kdyby všichni nechtěli ve stejnou chvíli dřepovat, protože to byla fakt vtipná situace.

A po fitku žrádlo :D klasicky. Tady jsme se s holkama potkaly na vánočním obědě s Fashion Arénou v KOGO restauraci, kde jsem byla pro změnu poprvé a bylo to tam strašně krásný!

Vegan oběd pro jednu Domču.

Masožravec oběd pro druhou Domču.

D-d-d-details! Blogersky provařená značka Daniel Wellington přisla nedávno s černýma hodinkama a před pár dny i s novými cuff náramky, který ke každejm hodinkám dokonale laděj. Na všechno můžete opět využít můj kód "dombydom" na 15% slevu až do 15.1.

V Hubu jsem se konečně naučila dělat kafe, tleskám si a jsem už oficiálně závislák. Držet kelímek s kafem mě strašně uklidňuje.


A zamilovala jsem si focení na výšku! Jen se to pak blbě dává na instagram :D

Minulej týden jsem měla strašně milou schůzku s párem, co stojí za Nemlékem, který jsem objevila na jaře na Náplavce a byla z něj od začátku uplně odvařená. A když mě oslovili s prosbou o pomoc s propagací jejich novýho projektu, okamžitě jsem souhlasila, protože je hrozně hezký, když můžete takhle pomoct někomu, komu fandíte. Jakmile to bude aktuální, tak vám prozradím víc!

Kuba mi vyčetl, že nepoužívám v těchlech článcích jeho fotky, tak to napravuju, protože tentokrát to fakt vyfotil líp než já :D

Poslední celoblonďatá fotka.

A jedna část obrovský snídaně, která figurovala v článku o radníčkách ve vztazích, na kterej mám od vás nádhernou zpětnou vazbu, za kterou moc děkuju ❤.

A s vánoční fotkou dnešní snídaně přichází i info o vánočních soutěžích, které jsem pro vás společně se sponzorama blogu dala dohromady:
  • Soutěž o beauty balíček - péče o pleť a dekorativka, není to něco, na čem ujíždíme všechny? Už ve středu si budete moct zasoutěžit o nabitej balíček s věcma od Douglasu, Lushe a Mark Scrub.
  • Soutěž o knížky- na instagramu si budete moct zasoutěžit o poukázky na knížky, ať máte přes Vánoce do čeho zabořit nos o přestávkách mezi pohádkama v televizi.
  • Soutěž o dobroty a fitness doplňky - společně s Aktinem jsme pro vás s holkama připravily soutěž o krabici plnou dobrot, kterou já sama nachystám pro mnou vybraného výherce! 
  • Soutěž s Kari Traa - že tuhle barevnou super cool sportovní značku z Norska miluju, je doufám všem jasný a jsem strašně ráda, že jsem od nich dostala dárky do soutěže hned pro tři z z vás! I tahle soutěž proběhne na instagramu během pár dní a tři z vás potom mojí lásku k týhle značce pochopěj "na vlastní tělo".
  • Soutěž o elektroniku - a aby toho nebylo málo, zasoutežíme si i o příslušenství k telefonu, který se bude hodit uplně každýmu a navíc ma dokonalej design.
Tak schválně - na co se těšíte nejvíc? :)))

Add your comment

  1. Domi musím říct, že ta blond ti moc sluší/slušela. Nejdřív to bylo zvláštní, ale ne v negativním slova smyslu a po nějaké době si říkám, že je to fakt pecka a jsi v tom děsně sexy.

    OdpovědětVymazat
  2. najviac sa tesiim na prvu suutaz :) kedze ten scrub chcem uz dlho vyskusat:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, predovšetkým tie detaily a fotka z Blogerky :)

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, jinak musím říct, že ti to na Blogerce neskutečně slušelo. Málem bych tě nepoznala :)

    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu! Však mě tam taky spousta kamarádek ani nepoznala na první pohled :D

      Vymazat
  5. Joooo, knižní soutěž, hurááááá! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kombince svetru a kosile jsem videla ve french connection na chodove

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na soutěže se těším, soutěžím rád :) my byli v Drážďanech v neděli a byli jsme celkem překvapení, že to nebylo tak hrozný, jak jsme čekali, teď myslím, ty davy lidí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky :) z fotek kafe mám na něj vždycky chuť :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Domi,

    mám otázku odkiaľ je ten perfektný kabát? je naozaj top! (ako aj celý outfit)

    Ďakujem, Viktoria :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vik, kabát je ze Zary a jsem z něj taky uplně nadšená <3

      Vymazat
  10. Ahoj Domi, tvoja nová farba vlasov bola pre mňa najskôr dosť nezvyčajná, ale zdá sa mi, že ako tá blond trošku vybledla, tak je to prirodzenejšie a vyzerá to skvele ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Supeeer, tyhle clanky proste zeru!!! Mohla bych je fakt cist dennodenne... ty fotky jsou proste bozi a vy s Kubou na blogerce jste tak sladci, strasne se mi libi ten kontrast vlasu s satama a ty livance bych si hned dala!!! ;) Uz se tesim na vyhry!!!
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  12. Na té první fotce s Kubou vypadáte úplně krásně! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Naprosto úžasný fotky, na té z Blogerky roku vám to strašně sluší!! Jinak, taky mě na těch trzích ti lidi strašně odrazují, ale snažím se to nějak přejít, protože ty trhy mám fakt strašně ráda! :D A o kávě mi nemluv, úplně miluju, když v zimě držím ten teplý hrnek nebo kelímek s kávou! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc! A máš pravdu no, člověk se musí snažit to nevnímat, aby si to užil :)

      Vymazat
  14. Zas a vždy dokonalé fotky! A ten kabát aaa hneď by som ti ho zobrala!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné fotky :) a ze soutěží se nejvíce těším na dobroty a Kari Traa :)

    OdpovědětVymazat
  16. Domi, všude na fotkách Ti to sluší :) kočka seš a jídlo vypadá taky výborně

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší Domi <3
    Budu jedna z dalších, co jsem tu četla, že když jsi postla první fotku na ig, že jsi na blond ,tak mi to k tobě nejdříve nešlo, protože jsi byla hoodně dlouho brunetka a bylo to zvláštní v dobrém slova smyslu. Ale teď po nějaké době? Super, je to boží a já tě obdivuji, že jsi schopná do něčeho takového jít a mít takovou odvahu, protože to vypadá bombově! :)
    A na fotce z blogerky roku vám to strašně moc sluší! Jste s Kubou krásní.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤