What are you looking for?
středa 21. prosince 2016

MERINO DETAIL

Dnes se hlásím pro změnu s outfitem a to poměrně netradičním. V tý kose, která venku je, jsem se musela přeorientovat na trochu promyšlenější oblíkaní, než že na sebe ráno hodím tričko, cardigan bez zapínání a kabát bez zapínání, což se mi několikrát stalo a po cestě do práce mi ještě zima nebyla, zatímco odpoledne jsem se málem profackovala a nechápala, kde je můj mozek, když se ráno oblíkám. Když mi ale přišlo od mý milovaný značky Kari Traa triko z merino vlny, což je neskutečně příjemnej, pohodlnejch a hřejivej materiál, napadlo mě ho využít jako jednu vrstvu oblečení a nechat třeba koukat rukávy. Vznikne tím zajímavej detail a já tak můžu klidně mít i ten nezapnutelnej kabát, protože je mi krásně teplo. A taky se strašně těším na hory, protože primárně je tohle oblečení myšlený jako podvlíkací prádlo na lyže a když ho mám na sobě, tak už jsem myšlenkama na širokejch alpskejch sjezdovkách. Doopravdy tam ale budu až v půlce ledna po ekonomických státnicích, haha. Už aby to bylo!
Abych ale neodbíhala od hlavního tématu - jak se vám líbí takhle nevšedně využitá vrstva? 
A ještě jedna důležitá informace na závěr - na instagramu bude dnes probíhat soutěž o 3 Kari Traa mikiny, tak pozorně sledujte, ať vám to neuteče! 

Shirt - KARI TRAA / pants - TOPSHOP / coat - ZARA / bag - LINDEX

Add your comment

  1. Co ty holý kůly co lezou dole? Těhulkovsky nateklé kotníky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pardon, že nemám kostnatý kotníky, to mě fakt trápí :)

      Vymazat
    2. a Dominiko, mas jeste tlusty vlasy, tak je koukej zhubnout :) ne delam si srandu, spis me udivuje, jak nekoho vylozene uspokojuje nekoho jinyho urazet.. myslim si, ze Dominika vi moc dobre, jak vypada. ma moc krasny horejsek tela - utla ramena, velka prsa a uzky pas. to, ze ma trosku silnejsi spodek je dano geneticky a neni vubec tlusta nebo natekla, z fotek jde jasne videt, ze je hodne zpevnena a vytrenovana. Dominiko, jsi moc super a bavi me, jak posledni dobou dost dobre stiras anonymni nekonstruktivni kritiku :) nechapu, jak nekomu muzes tak lezet v zaludku, mne prijdes naprosto sympaticka, schopna a uspesna mlada dama :)

      Vymazat
  2. krásny outfit, veľmi sa ti hodí ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavá kombinace.. ale jinak nádherný kabát! :)

    OdpovědětVymazat
  4. šibalko, je ti zima, co :D
    hezký outfit až na ty holé kotníky.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné, už jsem se chtěla ptát, kde seženu tak hezký kabát se zajímavým detailem... :D tak nic.
    Ale z těch holých kotníků je mi zima za tebe... :P

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že ty koukající rukávy vykouzlí super detail! Někdy stačí fakt málo. :) Je to zajímavý a moc ti to sluší. A celkově musím říct, že máš na těchhle fotkách strašně roztomilej kukuč! :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak takové tričko by se mi hodilo, já teď v zimě už nevím coby, hrozně mrznu :D K tomu ještě když vidím tvoje kotníky :D:) Moc hezký outfit a ten kabát je úplně boží!!!
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  8. Nejenže se k tomu ty tenisky nehodí, ale nosit je v 0 stupních s holými kotníky ke kabátu?? Prosím, když už jsi blogerka a ještě cvičíš, kup si alespoň pořádné boty, nejlépe kožené, které k něčemu vypadají a zahřejí, protože nastydlé achilovky jsou asi největší noční můrou opravdových sportovců.

    OdpovědětVymazat
  9. Super, skvělý nápad, vypadá to vážně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  10. No tak ale Domi! Naprosto boží outfit, zajímavý nápad na oživení, jen je mi zima i za tebe s těmi holými kotníky... přesně takhle jsem včera mrzla na trzích. :D
    Verča

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý :) a ten kabát ? Wau! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný detail :) ale rozepnutý kabát a holé kotníky, to by u mě neprošlo :D

    OdpovědětVymazat
  13. Jeee, ja ten outfit naprosto zeru!!!! Ten uces ti silene slusi a ten kabat bych brala okamzite... ;) Moc se mi libi cernocernej prostredek a trosku neutralnejsi barvy, vypadas skvele. No a ta rukavy u kabatu tak hezky vynikaji, super napad! A anonymy ignoruj!!!
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  14. Souhlasím s tím, co už tu někdo napsal - holý kotníky jsou v tomhle počasí fakt masakr (fakt to merino triko, pokud jde o pocit tepla, zachrání? - pro mne je zima od nohou úplně nejhorší).
    Zepředu se mi ta kombinace kabátu a merina trika líbí, ale promiň, e ta fotka, kde je jen dolní půlka postavy, je strašlivá - sedmdesátiletá teta z Horní Dolní, co jde do konzumu pro rohlíky...

    A můžu se zeptat na něco, co je trochu od tématu? Proč máš názvy článků a informace o oblečení v angličtině, když jinak je celý blog v čj? Není to nijak mířené speciálně na tebe - má to tak hodně blogerek. Já jen nepochopila smysl. Ty se v blogerské komunitě pohybuješ, tak třeba budeš a tuhle otázku umět odpovědět (aťu už jen za sebe neo obecně).
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je právě zima od krku nebo od zad, kotníky vůbec nevnímám, což mi vyhovuje a nemusím tam trávit zimu v kozačkách :)
      S těma anglickýma názvama - já ani nevím, nějak se to vžilo, zní to líp než v češtině.

      Vymazat
    2. Nezní to líp než v češtině. Jen dá mnohem víc práce vymyslet solidní nadpis článku v češtině - tak, aby měl hlavu a patu a případně i vtip. Prostě přeložit první ptákovinu, která člověka napadne, do angličtiny, tím zabije tři mouchy jednou ranou. Je to jakože in a ještě to zní hrozně "světově" ...a skoro to nedá práci.
      Ale co. Taková je doba. Lidi jsou líný a vlastní mateřštinu degradujou denně.
      Taková doba tu kdysi už byla, nicht wahr, Fräulein? To se taky češtinou opovrhovalo a napůl se překládala... do němčiny. Smutné.

      Jinak ti to sluší. Boty jsou tradičně mimo. Nejde o to, jestli je nebo není zima. Je to jak mít přes plavky na plovárně chlupatou vestu. Stylově se to tříská.
      B.

      Vymazat
    3. Je to v navodu jak mit hodne sledujicich na blogu. Piste nazvy v anglictine, pritahnete sirsi komunitu lidi a potencialne i zahranicni ctenare. Jde jen o tah pro slavu, nic vic :)

      Vymazat
    4. Je to v návodu? :D aha, ten si asi vyhledám! Nechápu, k čemu je přilákat zahraniční čtenáře, když stejně nebudou obsahu článku rozumět. Prostě ty nadpisy znějí líp v češtině a nevím, proč bych to měla schytávat zrovna já :D:))

      Vymazat
    5. Čeština je překrásnej jazyk.

      Zní to líp jedině proto, že překlad do té češtiny je obvykle uhozenej, bez nápadu, o ničem. AJ má ten problém patrně vyřešit. Má asi zakrýt to, že autorka (jakákoli blogerka, která stádovitě píše anglické nadpisy, taky říká lůk a branč a braš a vůbec se vyjadřuje tak nějak kůůl) nemá momentálně nápad.
      Doufám, že doba, kdy Češi považují cizí jazyk je hezčí než ten vlastní, brzy pomine.
      Doufám, že kvůli tomu zase nebude muset umřít tolik lidí... jako tenkrát, když si paničky z lepší společnosti říkaly Frau a Fräulein, aby těm obyčejným lidem ukázaly, že jsou víc nóbl.
      My, Češi, zdá se, jsem nepoučitelní.
      Je mi to líto, u tebe obzvlášť, protože jednoznačně nejsi žádná husa bez mozku, přesto dokážeš napsat takovou blbinu.
      B.

      Vymazat
  15. Nádherný outfit, ten kabát je božský! Tá mikina to celé krásne oživí:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě povedený outfit. Ten detail se mi líbí moc a tenisky a holé kontníky mi ke kabátu vůbec nevadí, jen ti závidím to, že ti není zima a hned neonemocníš. Já se musím v zimě balit od hlavy až po paty :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Me prijdou bozi ty vykoukly rukavy :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já chápu, že asi blogerky raději trpí a chtějí být stylové, téma tenisek se řeší na blozích snad každou zimu, ale opravdu - nepřijde ti to uhozené, dělat reklamu na podvlékací tričko a jak je ti v něm teplo, ale zároveň mít holé kotníky, když 95% lidí je teď v kozačkách? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co třeba že nejsem jako 955 lidí, co tráví zimu v kozačkách? Já to mám třeba tak, že mi stačí, že je mi teplona záda a na krk - na to jsem náchylná. Na kontníky ne a pokud mám ponožky, tak mi prostě od kontníků zima není. Nejsem debil, abych nosila něco, v čem budu mrznout jen kvůli fotkám.

      Vymazat
  19. Mě se moc nelíbí k tomu kabátu ty krátký nohavice a tenisky. A kecy o tlustých kotnících neřeš :D taky je mám takový a sice mě to občas štve, ale lepší než některý hůlčičiky co mají místo kotníků některý holky :D u těch si zase já říkám jak je možný že je to udrží :D

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymnímu uživateli, co mi poslal už x stejnejch anonymů - znova to posílat nemusíš, urážlivý komentáře nezveřejňuju a pokud tě tak vysírám, tak sem prostě nechoď, to je přece snadný :) Hezký Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  21. Domi je to super, i to ladění s botama, moc ti to sluší :) Jen mi tead přijde, že ty kotníky koukají až moc, proto je možná i tolik kritiky, protože tenisky nosí kde kdo (včetně mě) a rozhodně ne jen 5% :D

    OdpovědětVymazat
  22. Domi,ačkoli jsem pořád váhala,jestli se mi na tobě ty blond vlasy líbí - tyhle fotky mě přesvědčily, že ano - moc ti to s tím drdůlkem sluší :)

    A k holým kotníkům - jo, taky bych v zimě nikdy nevyšla takhle, protože bych prostě umrzla. Ale hrozně mě baví tady ty komentáře nahoře, kdy všichni ví nejlépe, jestli ti v tom je nebo není zima :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ten kabát je DO-KO-NA-LÝ!!♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤