What are you looking for?
neděle 18. prosince 2016

BELLISSIMA GIVEAWAY

Nešlo si nevšimnout, že hodně z vás zaujal v tipech na dárky kartáček na pleť. Neuniklo to ani zastoupení značky Bellissima a proto mi poslali jeden kartáček navíc - pro jednu z vás. Máte radost? Já jo, jsem nadšená z toho, kolik vánočních soutěží jsem mohla díky partnerům blogu uspořádat! 
Dnes mi teda do komentářů napište, jak se staráte o pleť (ať se něco přiučim :D) a výherní komentář oznámím 21.12. na facebook stránce blogu.

Add your comment

  1. Já a moje pleť, to je běh na dlouhou trať 😄 Nejdřív sem se o pleť nestarala, pak špatně a teď se snažím si ji pravidelně čistit, což je prý základ úspěchu a taky hydratovat☺️ Moje top produkty jsou teď odličovací mléko od Mixy, micerální voda na dočištění a potom pleťový krém na smíšenou pleť od Mixy. Nikdy jsem neměla vyloženě aknózní pleť, ale teď když se ji více věnuju, tak mi to taky oplácí, pleť vypadá zářivejí a je hezčí ☺️ Takže tohle za mě doporučuju. Určitě by mi k ještě lepšímu čištění pomohl tento kartáček, tak zkouším štěstí v další suprácký soutěži 😄🙈 A navíc ta jeho barva, to je něco pro mě 🤗 Měj se krásně a užívejte Miláno! T.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem největší lajkdák a pyšná na to nejsem :D Odlíčím se (pleťová voda z Lidlu, ajajaj), a dobrou noc :D
    No, měla bych se sakra polepšit!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    já si na péči o pleť hodně zakládám. Čistím ráno i večer. Večer nejprve použiju čistící gel od Garnieru, který setře tu hlavní vrstvu makeupu, potom dočistím uplně do čista micelární vodou od Garnieru a odlíčím oči odličovačem od Garnieru. Nakonec použiju noční krém a krém na oční okolí. Jendou týdně si udělám nějakou masku a peeling. Bohužel s čím nejvíce bojuji jsou černé tečky, které mě trápí už asi od 9 let. Mám je hodně na nose a po celých tvářích. Hodně jsem četla o těchto kartáčcích a chtěla jsem si nějaký pořídit, i když cena není vždy uplně příznivá.Proto zkouším teda soutěž a budu doufat, že se na mě usměje štěstí :)
    Krásné svátky:))

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám ode zdi ke zdi, občas si obličej jen opláchnu vodou a chci ho nechat odpočívat, občas si ho umyju čistící pěnou z douglas, přestříkám termální vodou, pak serum od vichy a nakonec krém od garnier :)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Problémy s pletou su u mna neustale :D moj hlavny problem je sucha plet, a to hlavne v zime,a neznasam potom suche miesta ktore sa zvyraznia pri naneseni makeupu, casto sa mi vyhodia niejake velke vyrazky ojedinele a preto sa ich znazim okamztie spacifikovat :D pouzitim Acnecolor, inak moja starostlivost spociva v tyzdennom peelingu, navsteva kazmeticky a miomentalne idem vyskusat cistiaci krem s maskou a davam stop pucenie vyrazok ! :D peknyy den :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja bojujem s akné už od mojich 15,mám 23 a nie a nie sa toho zbaviť,vyskúšala som drogériovú kozmetiku aj s lekárne a nič 😐..momentálne však používam čistiacu radu od značky Artistry so zelenou kvetinkou.Čistiaci gél,tonikum a krém. Odličujem sa detskými obrúskami a odvtedy mám pleť na dotyk hladšiu avšak stále nie celkom bez akné. Teraz dokonca som začala brať vlákninu na prečistenie tela zvnútra,pretože som už zúfalá.Kefku na tvár som ešte neskúšala,pokukovala som po nej,ale zatiaľ je stále len na mojom wishliste. Táto vyzerá krásne aj dizajnovo a určite stojí za vyskúšanie. Bolo by to skvelé dostať ju na Vianoce avšak v takýchto súťažiach sa na mňa nikdy šťastie neusmialo,ale nevadí,za skúšku nič nedám.😊

    Prajem ti krásne Vianoce Domi🎄❄

    Zuzi

    OdpovědětVymazat
  7. Jejej, to mi zas něco hraje do karet, zrovna tento rok jsem si říkala, že bych mohla kartáček pořídit a péči o pleť tak posunout o úroveň výš. Ale s mojí péčí o pleť to není žádná hitparáda. :/ Trpím na rozšířené póry a černé tečky, sem tam se mi udělá nějaký sviňák (který samozřejmě vymáčknu), a skrz můj na prd pigment se mi z toho udělá okamžitě flek. Takže jsem se zařekla, že začnu chodit pravidelně na kosmetiku, a to i na partii zad, jelikož tam také trpím na černé tečky. Jinak moje péče o pleť je momentálně takováhle: na radu kosmetičky jsem začala používat micelární vodu od Nivea na citlivou pleť a na to dávám hydratační krém na suchou pleť od Mary Kay z řady Botanical Effects, který mi ještě zbyl. :-) A toť vše. Osobně bych ještě uvítala nějaký lehký make-up, ale posledních X let mám nehorázný problém s nalezením toho správného odstínu, takže jsem zatím bez make-upu. Alespoň si moje okolí zvyká na moje ne-zcela-perfektní já. O to víc jsou pak překvapení, když se kompletně namaluji. :-D A stejně si myslím, že když jsem celý den pryč a večer chodím cvičit, tak není úplně ideální mít obličej pokrytý vrstvou make-upu. :-)

    Jinak krásnou adventní neděli!

    Gabča M.

    OdpovědětVymazat
  8. Já svou pleť docela zanedbávám:/ pleť si mažu každý den před nalíčením krémem a večer si odličuji oči čistící vodou na oči od značky Balea a pleť si čistím pleťovou vodou od Clean and Clear. To je vše co se svou pletí dělám:)

    OdpovědětVymazat
  9. Nejraději mám face scruby, St. Ives používám již několik let a nedám na něj dopustit <3 Ráno a večer čistím micelárkou a vždy se namažu krémem, nesnáším pocit suché pleti :)

    OdpovědětVymazat
  10. Uprimne receno pro plet nemusim delat az moc, od malicka mam docela dobrou plet a taky se moc nemaluju, proto toho na tu plet neni tolik zateze. Ale jakmile prijde stres, tak se to na pleti zacne projevovat a ja nevim co s tim, proto bych potrebovala neco, co by mi v tehle momentech pomohlo. Jinak ale zakladam jen na odlicovaci a dennim kremu, to je vlasten vse. ;)
    Krasnej 4. advent,
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  11. Ja se odlicuju micelarkou nebo cistici vodou od Astridu. Pouzivam krem na oblicej a tim ma pece asi konci. Jednou za cas si koupim nejakou masku. Netrpim na akne.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Moja starostlivosť o pleť je taká tradičná. Raz za týžden peeling, niekdy maska ale hlavné je zbytočne si nechytat plet špinavými rukami :D
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Já a mpje pleť to je never ending story :D První jsem ji měla příšernou a paradoxně jsem se o ní starala daleko méně než teď :D Momentálně si neumím představit mou večerni rutinu, ktera začiná micelárkou, čistícím gelem a popřípade končí maskou :) Nakonec přestříknu už čistou pleť Tea tree water od lusche a jsem spokojena (a má pleť taky!!) :) kasparova_zdenka@szas-ostrava.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Domčo! :)

    Já si pleť každé ráno a večer čistím čistícím gelem a mažu se hydratačním krémem. Pleť se mi hodně zhoršila po vysazení antikoncepce a tenhle kartáček by se mi dost hodil. Kosmetička mi tím pleť párkrát vyčistila a je to fakt znát!

    Když už píšu, tak ti chci rovnou popřát pohodové svátky a krásné Vánoce ♡

    Káťa

    OdpovědětVymazat
  15. Nech som v akomkoľvek stave tak sa vždy odlíčim 😃 A inak klasika pleťová voda, krém, raz za čas peeling a maska na tvár (LUSH ❤😃)..ale v poslednej dobe si ulietavam aj na olejoch na tvár. A keďže mám stále problémy s akné tak nedám dopustiť na zinkovú mastičku z lekárne 😊

    OdpovědětVymazat
  16. Kedysi, som veľa práce s mojou pleťou nemala, no v poslednej dobe sa mi vyhodili škaredé vyrážky, ktorých sa neviem zbaviť. Používam čistiaciu pleťovú vodu od Clinique a hydratačmý krém od Vichy. Inak ako peeling používam Mr.Bean coffee scrub, a je skvelý, používam ho na celé telo+tvár. Takúto čistiaci kefu som obzerala už od Mary Kay a rozmýšľala som, že si ju kúpim, snáď by mi pomohla, tak možno budem mať šťastie a ako vianočný darček od Ježiška vyhrám túto Bellissima.
    Inak všetkým prajem krásne Vianoce ❤️🎄

    sdubravova@gmail.com
    Liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, já to poslední dobou pěkně flákám a taky mi přijde, že se mi pleť kvůli tomu trochu zhoršila. Odličuji se Makeup eraserem ze Sephory, s tím jsem teda moc spokojená, jen doufám, že to pleť dostatečně vyčistí, protože nic jiného na čištění nepoužívám. Pak se klasicky nakrémuji, krémy momentálně po vypotřebování střídám, protože stále hledám ten ideální a stále nic... ráno jen opláchnu vodou a namažu krémem.
    Krásné vánoce Domčo!!
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Domi, už dlouho sleduji tvůj blog a jsi skvělá kolik soutěží pro nás máš. :-)
    Moji pleť si čistím micelární vodou od garnier ráno i večer. Používám i dvoufázový odličovač od garnier. Potom používám 1x týdně peeling a 2x do týdne masku od Alissa Beauté. Používám denní i noční krém a když mám moc suchou pleť tak arganový olej (sérum) opět od Alissa Beauté. Hodněkrát jsem slyšela, kdo používá často řasenku, měl by používat i oční krém, takže občas použiju i oční krém :-) Kartáček musí být určitě úžasný ♥
    majahabanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Vyřadila jsem mléčné výrobky a místo krému mažu bambuckým máslem 2x denně. Je to teprve měsíc, uvidíme za pár měsíců, co to uděla...
    Adel.simova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Jéééj, krása :) Já osobně teď zkouším nějaké přírodnější věci- avokádový olej, zelený jíl či domácí peeling. No ale určitě nedám dopustit na biodermu, tu prostě miluji ♥ No a plánuji si pořídit nějaký čistící kartáček - slyším na něj samou chválu a tento od Bellissimy je prý taky skvělý a dělá s pletí zázraky :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem se popravdě položila do péče o pleť až letos v dubnu a je to strašná ostuda, když mi za týden bude 30. Zamilovala jsem se do kosmetiky od Kiehlsu. Je to možná moje úchylka, ale prostě musím si vytvořit ke značce vztah a pak mě baví ji používat. Takže má naprosto nejlepší cleanser, do sady tonikum. Dvakrát týdně masku, kterou nechávám přes noc. Ne uplně pravidelně mažu krém na oči. Ale na odlíčení jsem objevila geniální hydrofilní arganový olej, takže ten vyživuje při každém odlíčení a navíc je to úžasně rychlé a kupodivu po tom člověk nezůstane mastný. A to bude asi všechno :)

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím, že ode mě se asi ničemu nepřiučíš bohužel :D Já se jen klasicky odličuju ráno a večer gelem na odličování a poté nějakou micelární vodičkou. Taky nesmí chybět krém, na ten nezapomenu nikdy, protože krémy miluju! Někdy používám masku na obličej a osvědčila se mi ta, která obsahuje zinek. Ale upřímně, když si roznípu obličej (proč to furt dělám?!) tak mi nepomůže asi nic, možná tak ten kartáček :D
    klarka.liskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Domčo O pleť jsem se zacala lehce starat az s pribyvajicim vekem 30+ takze rano voda a denni krem a vecer odliceni pletova voda nebo micelárka..a kdyz nezapomenu tak i nocni krem :-D vim ze starost o plet by mela byt kazdodenni ale obcas zvlaste o vikendu nestiham :-/ zdravi Klara email:kajako@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Moje péče o pleť začala před lety v nemocnici, když jsem se dostala do věky,kdy o sobě dávala puberta znát a neměla jsem ideální pleť. Naštěstí se mě tam tehdy ujala jedna šmrncovní sestřička a naučila mě základy péče o pleť, já vše časem rozšířila a poctivě se o ni starám.
    Ráno opláchnu obličej vlažnou vodou, dočistím micerální vodou, nanesu denní krém, okolo očí používám arganový olej, balzám na rty. Večer se odličuji buď mlékem nebo gelem, nanesu noční a oční krém. Jednou za čas si udělám peeling a masku, teď jsem objevila jednu skvělou, která mi skvěle vyhovuje, mám z ní fakt radost. A toto vše otrocky dělám den co den a večer co večer už mnoho let, nedá se říct, že by mi pleť pokaždé tuto péči odměnila, nicméně bojuji dál :)

    OdpovědětVymazat
  25. Vždy pred spaním si tvár odlíčim odličovačom od Avonu a potom si ju ešte raz utriem vlhčenými obrúskami z Lidlu😁 3 krát do týždňa používam peeling, ktorý je super <3 aj napriek tomu že sa vždy odličujem a starám o moju pleť dôkladne,trápim sa z akné už 2roky a som z toho veľmi smutná lebo som mladá nato aby som sa s tým tak trápila. Preto by ma kartáček od Bellissimi veľmi potešil:) <3

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :), moje pleť je smíšená, takže to není úplně jednoduché, T zónu mám dost mastnou a tváře normální až sušší, takže musím hodně opatrně. Ráno použijí čistící gel, který nanesu na takovou silikonovou houbičku, vyčistím celý obličej i krk. Potom na obličej použiji tonikum proti černým tečkam nebo na ucpané póry. Použiji oční krem, hydratační krém, který nezanechává mastný povlak a střebava se hezky do pleti :). A večerní péče se liší jen tim, že používám místo gelu nějaký daily scrub a nějaký výživnější, hutnější krém :) a to by mělo být snad kompletní :).

    Klára Skopalová https://www.facebook.com/Kaja.Skopalova, email: kaja.skopalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Domi,
    na pleť jsem stále velký lajdák. Ráno pro mě začíná opláchnutím si obličeje studenou vodou. Skrz moji hodně suchou pleť nanesu Niveu nebo Indulonu chvíli před nanesením makeupu. Při odličování používám buď odličovací krém + micelárku a když jsem extrémně líná, tak Lactacyd a vodu. Jsem hrozny lajdák, už vím co bude mé nové předsevzetí do Nového roku :-D Začnu se vážně lépe starat o pleť:)
    Krásné Vánoce.

    lekesovaj[at]gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Vzhledem k tomu, že mám celkem problematickou pleť, kterou mi jako bonus zhoršuje stres (vítej zkouškové :D), tak se snažím se o ní starat. Nikdy bych nešla třeba spát namalovaná, takže odličuju micelárkou, nově mám teď čistící gel od Biodermy a krém je taky samozřejmostí :) ale ideální to není, takže po takovém čistícím kartáčku už pokukuju taky, protože věřím, že by mě mohl zachránit :D simon.novotna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. No, ideální stav je ráno a večer 3-step od Clinique a Vichy noční a denní krém. Realita je ale taková, že někdy to nestihnu ani večer, natož ráno :D tak se alespoň snažím pokaždé důkladně odlíčit micelární vodou, popřípadě něčím důkladnějším, když voděodolná řasenka odmítá spolupracovat :D
    j.kovarova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám bohužel problematickou plet a už několik let mám problémy s akné a trápí mě i ucpané pory. Je mi 22. Někdy je to víceméně v pohodě, ale jsou dny, kdy bych se nejradši neviděla.. O tomhle kartáčku přemýšlím už delší dobu a chtěla bych si ho pořídit, protože jsem na ně slyšela docela dobré ohlasy a myslím, že by mi mohl pomoct.
    Takže co se týče mé péče o plet. Ráno si ji vyčistím gelem od Mary Kay a namažu hydratačním krémem. Pokud jsem nalíčená, večer se odlíčím micelárkou od Biodermy a dočistím zase gelem od Mary Kay a potom namažu hydratačním krémem. Ještě si 2krát týdně dělám masku ze zelenýho jílu, je super :)
    tereza.bilkova3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Hodně trpím na akné, bohužel stále v mém věku :D No a vyzkoušela jsem toho fakt hodně a bez výsledku.. moje aktuální péče o pleť je asi taková, že pečlivě odlíčím makeup, sem tam to doplním i konjac houbičkou a nanesu nějaký hydratační krém :)
    Tento přístroj vypadá suprově!!

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Domi :) No jak kdy. Když jsem doma, tak samozřejmě víc a když chodím do práce, tak to trochu zjednoduším :) Ráno nesmí chybět čistící gel od Bioderma, okurková maska pod oči, dočištění pleťovou vodou, oční krém a krém na ekzém, který se mi dělá na čele. Během dne občas obličej přestříknu minerální vodou ve spreji. Večer opět gel Bioderma, maska - teď miluju bahno z mrtvého moře a noční krém. Hodně mi vyhovuje od Nivea. Na to že stojí pár korun, tak pleť krásně zjemní. A můj malý fígl je jednou za čas maska z kávového logru, teplého olivového oleje a rozmačkaného banánu :) Pac a pusu Kája

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, abych pravdu řekla, taky se docela zanedbávám. Používám kosmetiku od Biodermy a je fakt výborná. Mým oblíbencem je čistící pěna a klasicky micelární voda. Sem tam použiju coffee scrub (johny organic, je fakt nej!) jako peeling a sem tam si udělám nějakou masku. Ráno krém a tím má péče o pleť končí. No, musím na to zapracovat! A věřím tomu, že tenhle fešák by mi k tomu určitě pomohl. Byl by to takovej rituál a taky super relax, miluju masáže obličeje. <3

    No a pokud nevyhraju neva. Masáž obličeje naučim přítele, haha. :D

    Jinak přeji krásný Vánoce, odpočin si, nasávej tu správnou rodinnou atmosféru. Ta je na Vánocích totiž to nej!
    Verca :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Domi, s pletí mám docela problém. Už to není sice taková katastrofa jako v pubertě, to už je naštěstí za mnou, ale zůstaly mi trvalé problémy, které mám odjakživa. Po mámě jsem zdědila tečkovaný nos, který musím každých pár dní mačkat (já vím, je to nechuťárna :D), ale žádný čistící prostředek ani peeling mi to neumí hloubkově vyčistit. Teď v zimě mám navíc problémy se suchou pletí,takže buď se musím mazat a vypadat jak mastný hnus nebo na to hodit make up, ale to se mi pak loupe kůže a je to vidět :/ Už nějakou dobu si říkám, že takový čisticí kartáček by byl fajn, protože by mi vyčistil pleť důkladně a víc by mě to bavilo. Obvykle se totiž odbydu a večer se odlíčím jen vlhčenými ubrousky a micelárkou od Eucerin a ta pleť se pak dál jen vysušuje.
    Kdybych vyhrála, bylo by to super, ale pokud ne, i tak Ti přeju hezké Vánoce! :D <3 Páááá! :*

    navratilova-barbora@email.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Bohužel nepatřím mezi šťastlivce, kteří by se mohli chlubit bezchybnou pletí a péče je pro mě tedy velmi důležitá. Asi dva roky zpátky jsem si takový podobný čistící kartáček pořídila, ale bohužek šlo o limitovanou edici a mě v tu dobu vůbec nenapadlo, pořídit si k tomu nahrádní nástavce. Takže když se kartáček začal používáním třepit, musela jsem ho celý vyhodit :/ Nyní si ráno vyčistím pleť grapefruitovým gelem od Neutrogeny (a samozřejmě s ledovou vodou, abych se probrala :DDD), dále používám pleťovou vodu od Clean and Clear, na nedokonalosti nezapomenu na Zynerit a smaozřejmě nevynechávám ani krém od YR. Večer svou rutinu začínám důkladným odlíčením, poté čistící gel a tonikum od značky Clearasil, kterou jsem objevila při svém ročním studiu v Německu, opět Zynerit a oční (Lush/Benefit) a pleťový krém. :) Jak vidíš, na péči o pleť jsem opravdu ,,ujetá'':D Tak doufám, že mi to jednou vrátí :-P

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Domi!
    No tak klasika, krém + pravidelné odličování (mléko+micelárka). Nedám taky dopustit na Mask of Magnaminty od Lush + se snažím jíst hodně zeleniny a pít čistou vodu. Největší péče je však být v pohodě a v klidu. :-)

    Krásné svátky :-)
    D.

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Domi :-) Nejvíc miluju pocit osvěžení při opláchnutí obličeje obyčejnou vodou. K nezaplacení ! A zbožňuji ty super rady od našich babiček a jejich praktikách, neviděla jsem snad žádnou starší dámu v mém okolí, která by měla pleť ošklivou. Ba naopak. Myslím, že na tom, že méně je někdy více, asi něco bude :-) Já osobně jsem si zamilovala Havlíkovu přírodní kosmetiku, i když i tu přírodu je potřeba někdy popostrčit něčím ne tak perfektním a nějakou tou "chemií" :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Domi :) Nuz tak keby si videla to mnoztvo produktov co mam doma. Ako typicka zenska kazdu chvilu nieco kupim a skusam. Pouzivam pletovu vodu, tonic, peeling, masky, denny krem, serum, olej (vsetko bio, eko, prirodne atd samozrejme :D) a mam specialne uteraciky na odlicovanie a cistenie pleti a denne tym celym procesom starostlivosti o plet zabijem neskutocne vela casu. A potom sa mi stane taka vec... Nedavno som bola na operacii oci a nemohla som par dni pre operaciu pouzivat nic na plet, okrem miracelarnej vody okolo oci a po operacii ziaden make up, nemohla som si asi oci poriadne umyt, tak par dni som nepouzivala ani len pletovy krem a za tych par dni sa jedneho dna zobudim, postavim sa pred zrkadlo a plet som mala hladku a jemnu ako nikdy! Ziadna vyrazka, nic! Plet bola ako zo zamatu! Tak sa na sebe este doteraz smejem, ze som minula tolko penazi a casu na staranie sa o plet a pritom niekedy nam staci ozaj len obycajna voda a par dni bez make upu :D Ale uz som spat vo svojej rutine starostlivosti o plet, takze kefka by sa urcite do mojho arzenalu hodila :P len si vzdy z casu na cas pripominam, ze menej je niekedy viac :)

    Bára

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Domi, momentálně mám s pletí docela problém. Řekla bych, že je to stresem ze školy a možná i množstvím čokolády, který jsem kvůli tomu snědla :D pleť si odličiju micelárkou od Biodermy (all time favourite!), a pak se mažu krémem od Mixy. Když mám nějaký pupínek, dávám na něj sudocream, který pleť dost zklidní. :) Čistící kartáček bych hrozně chtěla vyzkoušet, tak snad se na mě usměje štěstí :)
    Měj se krásně a přeji klidný advent <3

    OdpovědětVymazat
  40. No, možná se bude zdát barbarské :D ale ja bych se žádnou vodou nebo mlékem neodlicila. Takže ja make-up smeju ve sprše sprchový gelem a pak používám nějakou micelarku nebo pletovou vodu, ještě jsem nenarazila úplně na tu pravou. Hodně ale trpím na sucha místa, takže potrebuju hodně hydratační krém. Teď zkouším Niveu a fakt super. Jednou az dvakrát za týden dělám peeling, ale černé tečky me neopouští :D a z přírodních věci používám kokosový olej.

    OdpovědětVymazat
  41. Nedávno jsem konečně zainvestovala do čistící kosmetiky od Biodermy a nemůžu za to být víc vděčná. Koupila jsem si čistící gél z řady Sébium a nic lepšího jsem na odličování v životě neměla. Navíc je to na mou problematickou pleť skvělá věc :) pleť občas ještě dočistím dvoufázovou micleárkou od Dermacolu, ale taky se chystám pořídit si tu od Biodermy. Každopádně na co zapomínám je právě nějaká maska. Občas si pleť vyčistím gumovým kartáčkem z DM a olejovým gelem, ale tenhle kartáček by byl jiná liga :D:)

    OdpovědětVymazat
  42. Tereza Špičková18. prosince 2016 v 18:45

    Myslím si, že asi jako většina holek miluju kosmetiku, líčení a hlavně všelijaký supr malovátka! Ráno sice netrávím hodiny u zrcadla a "nepatlám" na sebe tunu make-upu, ale když jdu například někam na ples, tak tu tunu tam klidně nanesu a nevadí mi to. Jenže tyhle zábavy a plesy jsou pro mojí pleť zároveň největším utrpením, protože většinou domů přícházím k ránu a už jsem líná se odlíčit. Takže bych ještě před pár měsíci šla spát namalováná, ale! Nedávno jsem našla v drogerce supr odličovač od Nivey - aqua sensation, který funguje jako "gelové mýdlo." A jelikož Niveu zbožňuju, tak i tohle je pro mě jednička v odličování. A po odličování používám noční krém - opět Nivea, a ráno denní krém, Nivea. A když cítím, že moje pleť není uplně "fresh", použiju bahenní masku se zinkem a mědí od Sephory.

    OdpovědětVymazat
  43. Čauky Domčo:).
    Já jsem poměrně starostlivá, co se týká mé pleti, jelikož jsem asi jediná na světě, které se pleť začala kazit s užíváním antikoncepce. Mívala jsem poměrně pěknou pleť, ale už asi dva roky se moje pleť hormonama poničila. Je přesně vidět, že jsou to hormony, jedná se totiž o bradu a čelo. Nejvíc mě štve, že díky světlé pleti je veškerá červená v mém obličeji hrozně vidět a špatně se mi léčí. No, takže se o svojí pleť starat musím.
    Používám čistící gel od Biodermy a poté používám micelární vodu taky od Biodermy. Masky a peeling používám od Freemana:)! Ráno si pleť přetírám jen micelárkou:). Občas si dělám domácí masky na vlasy. Krém mám od značky Balea, je to denní fluid pro mladistvou pleť a je strašně příjemný a určitě trochu léčí:). A stojí asi 50-60 kč, takže mi to udělalo radost:)! No a jinak asi nic jiného nepoužívám.
    Vlastně na obličej používám jiný ručník než na zbytek těla:). A taky s přítelem občas použijeme náplasti na tečky:).
    To je asi vše!

    OdpovědětVymazat
  44. Ach jo! Me se pred rokem strasne zhorsila plet. Mam najednou akne podle dermatolozky. A nic mi tak nejak poradne nezabira. Ocenila bych tenhle kartacek,kdyby to pomohlo aspon trochu byla bych neskutecne vdecna. Plet cistim 3steps od Clinique, take mam zelenou Biodermu,cistici sadu pd Kiehls,micelarni vodu od Garnier nebo od Mixy. Mela jsem vzdy rada denni medovy krem pd Nuxe,protoze mam citlivou plet,ale ted kvuli pupinkum ho pouzivam mene. Rada bych ti na plet doporucila SudoCream,pokud neznas. Ten mi trosku na problematickou citlivou plet pomaha. Ma zinek a zaroven mi prijde ze hydratuje. Pouzivaji ho i lide na exzemy. Je to takovy tip. Stoji par korun. (marketa.hadacova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  45. Já už mám poměrně hodně propracovanou techniku, která se mojí pleti osvědčila. Předně používám kvalitní kosmetické značky dekorativní i běžné kosmetiky, přičemž kvalitní neznamená nejdražší. Pleť si čistím každý den ráno růžovou vodou, poté ji rozjasňujícím denním krémem a nanesu bb krém a ostatní líčidla. Večer všechno smyju vodou, potom ještě přejedu micelární vodou a namažu hydratačním nočním krémem. Asi jedenkrát týdně pleti dopřeju peeling a dám masku (ty střídám, jednou smývací, jindy slupovací, dle nálady). O kartáčku na čištění pleti jsem už taky přemýšlela, a určitě se vyplatí do ní investovat. Musím se však přiznat, že jsem dostala do vínku celkem bezproblémovou pleť, které takováhle minimální péče stačí.
    FB: Martina Slancová e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. ja razim heslo mene je nekdy vice, v lete nepouziju nic jineho nez kokosovy olej a cele leto mam plet nadherne rozjarenou. ovsem prijde zima a musim hydratovat, takze pouzivam odlicovac 3v1 od Vichy, ruzovou micelarku Bioderma a neparfemovany krem Physiogel, ktery krasne hydratuje a nedrazdi pokozku. plus obcas udelam domaci masku z avokada :) ovsem kartacek na plet by ocenila ma maminka, ktera se ve svem veku uz o plet musi pravidelne starat (odliceni, vyziveni, hydratace, krem/serum na vrasky,.. kosmetiku zboznuje) a byl by to darek ktery by ji nejvice potesil :) krasny zbytek nedele! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Domi. :)
    Bohužel nepatřím mezi ty šťastné co mají krásnou čistou pleť. :D Akné se asi nikdy nezbavím a černé tečky se mi na pleti jen zhoršují. Ještě k tomu ta zima. :( Pleť si čistím gelem od Biodermy a k tomu používám hydratační krém taky od Biodermy. Jednou za čas používám mask of magnaminty od LUSH, ta je naprosto boží a po umytí je pleť krásně svěží. S výběrem kosmetiky mám vždycky problém, moje pleť prostě nechce snášet jiné produkty. :D Před Vánoci jsem už koukala na nějaké ty kartáče ale neodhodlala jsem se ho koupit, proto zkouším alespoň teď. :)
    (foreverannie@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  48. Já teď momentálně zkouším výrobky z Havlíkovy přírodní apotéky. Každé ráno 3minutovou čistící bio masku a pak hlavně krém Krásná slečna. Všechno hezky voní po bylinkách a je v těch nejhezčích obalech. Vřele doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Domi. Mimochodom úplne super vec na giveaway. Pomôže a poteší každé dievča. No, ja mám pleť prevažne matnú a problematickú. Teraz cez zimu sa mi v oblasti brady a nosa hrozne suší. Čiže všetko v jednom :D Používam čistiacu penu, pleťové tonikum a krém od LaRoche-Posay a ich radu Effaclar na problematickú pleť. Zatiaľ mi tieto produkty pomohli hlavne s mastnosťou, už sa mi pleť tak nemastí. Ale akné tam je stále.

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Domi :)
    Plet si kazdy vecer pred sprchou odlicuji cisticim gelem od Mixy nebo Biodermy :), po sprse si oblicej docistim micelarni vodou, opet bud Bioderma nebo Mixa, zhruba 3x tydne si davam masku od Lush miluju Don't look at me nebo Catastrophe a peeling Ocean salt nebo Mask of Magnaminty a nebo z Limitky Brusinková štola. Na noc namazu kremem krasna slečna od Havlika.
    Timto koncim s cistenim pleti :)

    OdpovědětVymazat
  51. Já se tedy přiznám,že se zase tolik o svou pleť nestarám - ale měla bych začít.. Trpím silnou formou akné,ale pořád tak nějak doufám,že se to po odeznění puberty zlepší. Většinou se snažím pouze pořádně odlíčit - nejdříve odličovacím mlékem, poté většinou růžovou vodou. Obličej si namažu krémem a tak 2x týdně použiji nějaký typ masky - v tomto období nejvíce hydratační. To je asi tak vše :) anet.bartosova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  52. O pleť se snažím pečovat svědomitě, protože jakmile se jednou zapomenu odlíčit, není to vůbec dobrý, ale co si o tom budeme povídat. Má ráda takové svoje neděle, kdy si pleť pořádně vyčistím i peelingem a dám si nějakou masku, po které je pleť hned živější.
    Pleť si odličuji většinou tonikem (ty střídám) a černým mýdlem, což je asi největší zázrak a zachránce, který mě zbavuje akné. Za sebe ho můžu doporučit. Pak smíchám synchro s imunem, které jsou na akné taky skvělé, a použiju to jako noční krém. Vyzkoušela jsem několik produktů, ale tyto mi vyhovují nejvíc, takoví moji zachránci :)
    Krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Domi,
    po rocích marného hledání těch správných přípravků na pleť, jsem se rozhodla vzít vše do vlastních rukou. Takže čistím sice tonikem od Karla Hadka (citronové v létě, hřebíčkové v zimě), ale zbytek přípravků si vyrábím sama. A to konkrétně masky a peelingy, nic jiného nepotřebuji. Maska: rozmixovat tvaroh+okurku+med (přezdívaná lepivě zelený hnus pro krásu), peeling: rozmixovat červenou řepu+tvaroh+ nakonec přidat celý mák (detox od makové panenky). Možná to vypadá divně, ale mně to prostě funguje a ještě navíc vždycky pobavím rodiče, když se s tím producíruju doma :-).
    (rokenrolovepocasi@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Domi, pro svoji pleť (stejně jako pro zbytek těla) dělám to nejzásadnější: snažím se neprasit s jídlem a dostatečně dlouho spát (inspirace Růženkou) :-).
    neviditelnaterka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Chceš vyčistit pleť? Tak jednou za rok k moři leť!
    Tím se řídím, kosmetiku sice používám taky, ale opravdu svěže se cítím asi vážně jen u moře :-)
    (hanas5@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  56. O svou pleť se snažím starat co nejlíp. :) Podle mě je nejlepší - spánek, no makeup, smích, vitamín sea (ten dělá s mojí pletí zázraky!) a kokosový olej. Jednou mi z krému vyskákala nehorázná vyrážka (alergická ale na nic nejsem..) a od té doby moc kosmetiky nekupuju. Používám teda krém od Yves Rocher, masku Magnaminty z Lushe a ten kokosový olej (na odličování a když mám suchou pleť). Jinak zkouším a objevuju homemade masky - avokádo s medem na hydrataci, stejně tak okurky (udělám plátky škrabkou a ty si dám po celém obličeji), citronem se potírám pleť v období "před" proti akné (pak umyju samozřejmě), jako scrub jsem párkrát zkoušela vločky + med nebo med + hnědý cukr. Jednou jsem měla přírodní mýdlo z jílu a mrkve a to bylo boží, snad ho zase někde seženu :) Snad ti něco padlo do oka.
    Kartáček vypadá moc krásně a určitě bych ho chtěla vyzkoušet nebo najít pod stromečkem. :) Budu věřit ve štěstí, ale přeji ho všem! Krásnou poslední adventní neděli. :)

    OdpovědětVymazat
  57. O svou pleť se snažím starat co nejlíp. :) Podle mě je nejlepší - spánek, no makeup, smích, vitamín sea (ten dělá s mojí pletí zázraky!) a kokosový olej. Jednou mi z krému vyskákala nehorázná vyrážka (alergická ale na nic nejsem..) a od té doby moc kosmetiky nekupuju. Používám teda krém od Yves Rocher, masku Magnaminty z Lushe a ten kokosový olej (na odličování a když mám suchou pleť). Jinak zkouším a objevuju homemade masky - avokádo s medem na hydrataci, stejně tak okurky (udělám plátky škrabkou a ty si dám po celém obličeji), citronem se potírám pleť v období "před" proti akné (pak umyju samozřejmě), jako scrub jsem párkrát zkoušela vločky + med nebo med + hnědý cukr. Jednou jsem měla přírodní mýdlo z jílu a mrkve a to bylo boží, snad ho zase někde seženu :) Snad ti něco padlo do oka.
    Kartáček vypadá moc krásně a určitě bych ho chtěla vyzkoušet nebo najít pod stromečkem. :) Budu věřit ve štěstí, ale přeji ho všem! Krásnou poslední adventní neděli. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Pre mňa je toto veľký boj. Mám problémy s akné a tak moja starostlivosť je dosť intenzívna. Ako prvé si tvár odlíčim odličovacími obrúskami. Následne si odličim odličovacím mliekom od Loreal a premyjem vodou. Pleť dočistím pleťovou vodou taktieť od Loreal. Následne si pleť vyčistím novinkoi od Garnier na akné, kde ma vrchu tubičky je kartáčik s ktorým lepšie môžem gél zapracovať do pleti. Premyjem si tvár a ako posledné (najviac to zbožňuje) si vmasírujem do pleti hydratačny krèm a momentálne som si zamilovala krèm od Loreal, ktorý neskutočne dobre vonia.

    OdpovědětVymazat
  59. Nerada to přiznávám, ale spíš se o pleť nestarám než starám. Málokdy mi nějaký produkt vyhovuje, takže se v podstatě vůbec nemaluju a jen si obličej ráno a večer umyju čistou vodou a namažu Bioilem :)

    OdpovědětVymazat
  60. jelikoz mam problematickou plet i po 20 musim se o ni poradne starat a to nemluvim o akne na bradw ktere se mi casto ukazuje, tesim se ze bych mohla neco podobneho vyhrat a vyzkouset na moji plet, snazim se cistit levnejsimi i drazsimi prostredky napr biodermy atd, potrebuji se zbavit i mazu, takze jedu v maskach i micelarkach, i domaci masky vse co mi muze pomoci tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. pleť si odličujem klasicky gélom a micelárkou, cez deň používam hydratačný krém a snažím sa čo najmenej používať make-up. V poslednej dobe som začala používať kokosový olej a ten robí zázraky :-)

    marcelan12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Domčo,
    už chvíli se snažím najít nějaké dokonalé řešení na moji pleť a zatím se to moc nedaří :D momentálně nejvíce používám micelární vodu od Biodermy, odličovací mléko Faith in Nature a na noc nanesu krém nebo kokosový olej, podle stavu pleti :). Ráno hned po probuzení si namažu pleť 3-minutovou maskou od Apoteky a po smytí nanesu krém z Kiehlsu. Pak jen občas maska a peeling a je to :)

    Děkuju moc za tvé články a nápady :) přeji krásné svátky :) K.

    kaca.hankova@gmail.com



    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj :). Ja som uz na plet vyskusala rozne produkty, ale vsetky fungovali len nejaky cas. Teraz ale uz dlhsie pouzivan prirodnu kozmetiku a ta mi vyhovuje zatial najviac. Zakladom je pre mna plet ci rano aj vecer dokladne vycistit. Na odstranenie makeupu pouzivam odlicovacie mlieko. Potom plet docistim teatree vodou z lush, pouzivam ju rano aj vecer a patri medzi moje oblubene kozmericke produkty. Cez den pouzivam mandlovy krem a na noc krem, ktory nie je taky mastny - teraz neviem aky :). Ked sa da,tak sa snazim nechat plet oddycnut od makeupu, obcas si doprajem masku. Pobyt pri mori alebo v lese robi tiez zazraky :). Zelam ti krasny den a spokojne prezitie sviatkov. Kika (k.hrescakova@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
  64. Já používám na odlíčení olej ze Sephory, je vážně super a navíc je to rychlé a odličuju se ve sprše :D. A je taky za super cenu, takže doporučuju. A plet ještě dočistím micelárkou Garnier, kterou používám i ráno. Na hydrataci používám denní a oční krém a večer sérum. Jednou týdně peeling a maska a to je vše. S elektrickými kartáčky zkušenost nemám, vždycky jsem je chtěla zkusit, ale přece jen je to docela investice..
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Večer se odličuju odličovacím mlékem + micelární vodou. Obličej si pak namydlím čistícím gelem a spláchnu vodou. Před spaním si ještě namažu obličej hydratačním krémem a okolí očí zase očním krémem :) Přes den si dávám pod makeup bázi nebo teď přes zimu většinou taky hydratační krém, protože trpím na velmi suchou pleť. Jinak používám tak 2x týdně masku a to střídám všechny možné co doma zrovna mám :)
    S tímhle pomocníkem žádnou zkušenost nemám :)

    zikovahh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. No abych se popravdě přiznala, tak jsem docela lenoch a nedělám s ní skoro nic :D :D. Minulý rok jsem si koupila čistící vodu od Garnier? a vydržela jsem si pleť čistit tak týden.. :D poté se mi stala nepříjemná věc, naskákaly mi po ní pupínky, takže jsem s tím přestala úplně. Nejvíce mi asi pomáhá to, když se moc nemaluju. Chodím cca 5x týdně cvičit a tam se malovat je zbytečný :)) člověk je upocený a tam se žádná krása nehoní. :) a druhá věc je ta, že chodím neustále v rámci své školy na praxi do nemocnice, kdy se člověk občas zapotí stejně jako na cvičení, né-li více! :D :) přes léto jak jsem se skoro vůbec nemalovala, se mi pleť mnohem zlepšila. :) od přírody mám ale pleť suchou, takže si ji vždy po umytí namažu krémem Nivea to je vše. :)
    Ale nepochybuju o tom, že čistit si/ namasírovat si pleť tímto kártáčkem musí být hrozně super :)
    Snad se ti podaří dočíst komentář až do konce, předem se omlouvám za délku...
    Hezký den a krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj!
    Krásná výhra:)O pleť se starám pravidelně ráno a večer. Jako prvni pleť opláchnu, nanesu čistící gel a pořádně pleť vyčistím kartáčkem nebo houbičkou. Pak pleť osvěžím tonikem a nanesu buď denní nebo noční krém plus krém na oční okolí. Jednou týdně si dávám masku na pleť a na nos čermou slupovací masku proti černým tečkám:) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Domi,

    já se svou pletí stále bojuji a myslím, že jsem na dobré cestě :) Nejdřív jsem se o pleť nestarala, vůbec, nebo špatně, ale po konzultaci u kosmetické poradkyně se snažím si ji pravidelně čistit, což je základ všeho! Začala jsem pleť pořádně hydratovat produkty od Biodermy, jako první odlíčím Sensibio mlékem, poté micerální vodou na dočištění a nakonec nanesu tenkou vsrstu pleťového výživného krému na mastnou pleť :) Nikdy jsem neměla vyloženě problém s akné, ale když se své pleti více věnuju, tak mi to mile oplácí! Pleť vypadá zářivejší, čistší a celkově hezčí :) Takže tohle za mě doporučuju. Ještě 1-2x týdně si dělám peeling buď domácí, nebo koupený také od Biodermy a když masku, tak za mě určitě Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem, je nejlepší!

    Často čtu skvělé recenze na tyto kartáčky, ráda bych si také nějaký pořídila, ale bohužel můj rozpočet na to není úplně dělaný :) Proto zkouším tuto soutěž a budu doufat, že se na mě třeba usměje štěstí :)

    Přeji krásné svátky s rodinou a přítelem :)) Terka

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Domi:)
    Doufám, že nevadí, že se do soutěže zapojuji až dnes :D
    Ještě před pár lety jsem měla ošklivou pleť s akné, ale teď poslední dobou si nemůžu stěžovat. Proto se o pleť starám tak klasicky..ráno pleť umyju čistícím gelem, nanesu make-up, večer odlíčím micelární vodou, pak ve vaně dočistím jemným peelingem a pak už použiji jen sérum a noční krém. O víkendech je postup stejný jen místo make-upu nanesu denní krém :)
    Už i minulé Vánoce jsem si říkala o kartáček na pleť, ale všem se to zdálo jako hovadina :D ale já vim, že ho prostě nutně potřebuju :D
    futerovadominika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Mám strašně divnou pleť. V létě ji mám hodně mastnou a v zimě se mi občas dost vysušuje. Nevím, čím to je, ale v poslední době se mi pleť hodně zhoršila. Občas se mi udělá akné, dělají se mi dost černé tečky a na čele mám krupičku. Nikdy jsem ji neměla tak špatnou jako teď. Používám čistící gel, tonikum, micelární vodu, krémy a občas peeling či masku. Snažím se o pleť starat, ale bohužel mi zatím nic nepomáhá a jsem z toho trošku zoufalá. Párkrát jsem zkoušela nedávat si makeup a na obličej neplácat žádné přípravky, ale to taky samozřejmě nepomohlo. Kdyby se mi náhodou podařilo vyhrát, tak bych byla opravdu nadšená, protože tento čistící kartáček by třeba mé hrozné pleti mohl pomoci.

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Domí,
    já si čistím pleť dvakrát denně, ráno a večer. Večer když jsem ve vaně si umyju tvář pěnou na odličování. Když vylezu z vany, tak si pleť ještě vyčistím micelárkou a pak si ještě nanesu krém. Nemám ráda, když mám pleť suchou, jsem pak z toho vždycky na nervy :D Ráno než se namaluju, tak si ještě pleť vyčistím micelárkou. Taková ta normální rutina, řekla bych :D No a tak jednou nebo dvakrát za týden, si s přítelem dáváme pleťové masky (přítel to miluje, což je u chlapa co říct :D).
    To je asi tak vše :)
    Měj se krásně :)

    Andrea

    andrea.tyburcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Domči,
    O svoju pleť sa snažím starať čo najviac, no bohužiaľ mám dost problémov s akné a to už som naozaj vyskúšala všetko. Počula som že kozmetičky dokážu pomôcť viac ako dermatologičky, tak ju chcem v najbližšej dobe navštíviť. Snáď až po sviatkoch. O svoju pleť sa snažím hlavne starať pitným režimom ktorý je veľmi dôležitý. Ďalej sa nechytám tvare rukami, obzvlášť ak som si ich prave neumyla. Každý večer sa odličujem detskými vlhčenými obrúskami, ktoré mi trošku pomohli. Nie sú v nich žiadne zbytočné chemikálie a naozaj hydratujú čo je plus. Potom si všetky červené ranky natieram kyselinou salicilovou, vďaka bohu za ňu. Neverila som ale naozaj dokáže pomôcť ranky sa behom pár dni zahoja. Potom si natriem tvar krémom ktorý obsahuje tiež tuto kyselinu a idem spinkať. Behom noci sa niečo zahojí iné znova vznikne, preto používam aknecolor, ktorý ranky vysušuje a spraví sa z nich chrastička. Nesmiem zabudnúť že naozaj dobre kryje, takže bez neho nejdem ani na krok. :-)
    petra.skulcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Já jsem pleť začala více řešit až teď (po dvacítce :-D) a to hlavně čištěním. Večer si po odlíčení (např. kokosovým olejem) myju obličej už jenom mýdlem Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment tuhé mýdlo proti akné. Úplně mi po něm zmizely boule od akné a celkově se mi pleť moc zlepšila. A jelikož lehce vysušuje, tak na noc namísto klasického krému používám aloe vera gel, který taktéž hojí a hlavně hloubkově hydratuje. Ráno si jen opláchnu obličej vodou a místo primeru opět použiji ten gel z aloe, protože je nejlepší - nádherně vyhladí a neucpává mi póry. Konečně jsem objevila něco, co dokonale funguje :-D Mohla jsem mít sebevysušující make-up a díky tomuhle jsem nikdy neměla šupinky na čele nebo nose:)
    Pffffuuu, tak doufám, že někomu třeba něco z toho pomůže.) Já jsem momentálně mega nadšená:)
    kris.panesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ja by som to nazvala u seba ako striedavu starostlivost :D Tvar si vacsinou len umyvam vodou a obcas dam pletovu masku. Potom pride obdobie ked sa mi zhorsi plet alebo ju mam suchu, tak prichadza na rad intenzivna starostlivost, 2x za den kremiky a cistiace pripravky od MK:) Urcite by som privitala tento kartac, uzivala by som si konecne to cistenie :))
    Pavlina Blazekova
    pblazekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Nijak zvláš se o plet nestarám mažu si ji nivea krémem, čístím přírodní kosmetikou od manny (mýdlem).

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Domi, já a moje pleť jsme spolu docela na nože. Mám pocit, že ať dělám co dělám, nic se ji nelíbí. Relativně ve smíru jsme tehdy, kdy kromě samotný kosmetiky, trpím a jím poměrně "clean" a piju hodně vody. Ale asi chápeš, že to není dlouhodobě udržitelné řešení (pro mlsouna jako já :D). Tak se to snažím vyrovnat ranní a večerní rutinou v podobě čištění gelem a ošetření pleťovou vodou od Mixy. A to je všechno, žádné krémy, oleje nic takového. To je pro můj obličej jak atomová bomba. Takhle nám to jakžtakž funguje ale pleť jako dětskou prdýlku nebudu mít nikdy :)
    Jane093@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, jak důležitý je se o svoji pleť starat, protože přecijen jsme v ní celý život a je odrazem toho, jak se k sobě chováme. Ráno používám pod makeup hydratační krém. Večer pleť běžně odličím micelární vodou a poté namažu mastným krémem nebo olejíčkem na noc. Když mám "holčičí den" :D tak si dávám večer ještě čistící nebo hydratační masku (podle aktuálního pocitu), to tak jednou až dvakrát týdně. :) Měj krásný den a a užívej vánoční svátky! :)
    akiklopa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Stejně jako spousta další patřím na hromádku "moc té péči o pleť nedám". Mám období, kdy se hrozně snažímm, ale po týdnu je nadšení tatam. Jediné, co mě chytlo, je rukavička na odličování, kteoru stačí namočit vodou a obličej s ní omýt – levné, rychlé a hlavně mě přitom nic neštípe. Na noc si pak dávám detox od Vichy, pokud teda zrovna nepřijdu z párty a neusnu dřív, než stihnu do koupelny dojít. :))
    marga.novakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Neřekla bych, že to je vyloženě starání, ale spíš "rutinní pocit čisté pleti". Make-up nepoužívám. Mám spíš suchou pleť - občas trpím na ekzémy a suchá místa, zvlášť po ránu, takže večer pleť omyji vodou, jemně osuším ručníkem a tesně před spaním obličej namažu krémem, jinak si vždy i balzámuji rty, zkrátka bez toho se spát nejde. A o víkendu, když jsem doma - přes týden jsem na studentském bytě - tak o víkendu si v dávám pleťovou masku z bahna z mrtvého moře. :)
    sanka99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Juu, to je super, Domi! <3
    Já si pleť poctivě odličuji každý den a ráno před líčením čistím tonikem. Před spaním mažu hydratační krém od Clinique a občas místo krému používám levandulový olej a roll-on na oční okolí.
    Jo a občas, když máme holčičí večer si s kamarádkou dáváme masky :D
    sabinmater@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Domčo,
    o pleť jsem se začala starat více až před pár měsíci, a ačkoli to je někdy vážně "vopruz", stojí to za to. Moc se nemaluju (řasenka, lesk, výjimečně make up), ale i tak vždy večer "valím voči", co mi zůstává na odličovacích tamponech. Večer nejprve používám micelární vodu (mixa), kdy si "odlíčím" vše kromě očí, následně případně odličovač očí (mixa), mycí gel na obličej (mixa), tonikum (mixa), krém (od justu - naprosto skvělej!!) a krém na oči (cien). Ranní rutina je v podstatě stejná. Tak 1-2x týdně se snažím používat masku na obličej. Jinak mám problém s T-zónou (mastí se, jako asi většině z nás), ale zbytek mám mnohdy sušší (převážně v zimě) a mnohem víc citlivější na podráždění, tudíž si myslím, že by mi perfektně mohl pomoci právě čistící kártáček, kterej (jak jsem již koukala) má i speciální hlavici pro citlivou pleť.:)

    OdpovědětVymazat