What are you looking for?
pondělí 19. prosince 2016

CHRISTMAS MOOD WITH PANDORA


Vánoční kampaň #JoyOfGivingPandora je vám už určitě známá, dnes si teda u mě na blogu odskočíme k vánočnímu mood článku plnýho prosvětlených zimně vánočních fotek. Musíte totiž uznat, že třeba ta vločková edice (prstýnek na úvodní fotce) rozhodně má něco do sebe a moje mamka se po něm hned po focení natahovala. Vystát si u Pandory předvánoční frontu je sice občas o nervy, ale jsem si jistá, že každý z vás má v okolí někoho, kdo korálky sbírá a značku mi-lu-je. My ženy jsme prostě straky a sběračky - Pandoře se povedlo podchytit obojí najednou a tak se jim před obchody kupí fronty manželů, dcer, přítelů a dalších, kteří pak v bílých krabičkách a taštičkách s růžovou mašlí darují třpytivé štěstí.
Já jsem se rozhodla se s vámi podělit o své vnímání letošních svátků. Nikdy jsem toho totiž neměla tolik a pořád mi nejde od hlavy, jak jsem mohla nastoupit do nový práce v období, kdy mi na záda dýchá konec studijních let a tím pádem diplomka a tolik obávané státnice. Když si vzpomenu, co jsem prožívala před těma bakalářskýma, chce se mi brečet už měsíc dopředu. Snažím se si to ale tolik nepřipouštět a každou volnou chvíli si užít a naplno čerpat sváteční atmosféru, která je pár dní před Vánoci všude kolem nás.

Měla jsem to štěstí, že jsem kromě pražské výzdoby mohla vidět i nádherné vánoční Drážďany a kouzelný Milán, který si mě získal hned během prvního večera.

Miluju světýlka, vůni svařenýho vína i tu páru, co vám jde venku od pusy. 

Venkovní kluziště mají přes Vánoce kouzlo téměř filmový a já si to užívám. Užívám si každou procházku přes vyzdobený ulice, zapalování adventních svíček, vyloupávání adventního kalendáře a nejvíc ze všeho se těším na dva Štědrý večery, co mě čekají. Jeden bude už zanedlouho - s přítelem a rodinnej pak v to klasický datum. Hrozně se těším, co přítel řekne na dárky, co jsem letos vymyslela a samozřejmě i na to, až uvidím, co vymyslel on. Těším se, až se k sobě schoulíme u nějakýho vánočního filmu, budem uzobávat cukroví a já si dovolím na celej den vypustit z hlavy uplně všechny povinnosti. A na ten opravdovej Štědrej den se sejdu u stolu s širší rodinou, připijem si na další společnej zvládnutej rok, na kamnech, ve kterých bude praskat čerstvě naštípaný dříví, osmažíme kapra, pustíme si Lásku Nebeskou a ve vesnici na konci světa společně oslavíme Vánoce jako už tolikrát předtím. 
Přeju vám všem, ať si tyhle chvíle užíváte v klidu, v obklopení těch nejmilovanějších a ať taky na chvíli pustíte z hlavy všechny starosti a povinnosti. Ať ty svátky klidu k něčemu vypadají! 

A schválně - co říkáte na fotky? Mě tak baví si s tím vyhrát!

Add your comment

  1. Fotky jsou krásné, ale ty je máš vždycky boží :). Jinak já Pandoru moc nemusím, ty náramky se mi nikdy nelíbily a ani bych je nechtěla. Prstýnky mají ale moc hezké a určitě bych si vybrala :).

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky mas bozske. Musim se priznat, ze kolikrat ani nectu cely clanek. Zato na fotky koukam porad dokola.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné... mňa to takisto baví :) A šperky sú tiež krásne.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, fotky jsou neskutečný, vyhrála sis s tím a je to vidět :) Moc se mi líbí ta střibrná dekorace k samotným šperkům. Pandora je prostě víc než fotogenická :D
    Užij si krásné svátky a Vánoce plné jídla, lásky a pohody🎄☺️ T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za milý hodnocení a taky přeju nádherný svátky ❤

      Vymazat
  5. Pandora má moc krásné šperky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky fajn, ale priznam se, ze me dost zklamalo, ze zrovna ty budes delat reklamu na Pandoru - nejde mi o reklamu jako takovou, ale cekala bych, ze se svym stylem a snahou bejt originalni a odlisit se budes mit na vic, nez propagovat tuctovou, predrazenou, kycovitou bizu. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor, myslím si ale, že se právě hodí poukázat i na to, že Pandora nemá je náramky, které spousta žen opravdu dovede vytvořit kýčovitě, ale i na jednoduché prvky jako jsou náhrdelníky a prstýnky. Já mám třeba náramek s pouhýma dvěma korálkama a strašně mi to tak vyhovuje tou jednoduchostí. Pojmout si to může každej podle svýho a to se líbí, proto s Pandorou ráda spolupracuju :)

      Vymazat
  7. Fotky krásné, ale je to už asi čtvrtý článek, kde čtu o nejúžasnější a nejkouzelnější Pandoře. Já osobně bych to už jen kvůli obrovský komerci svým blízkým nekoupil, raději něco co je méně vidět ale zaslouží si stejné pozornosti jako tento brand...

    OdpovědětVymazat
  8. To je taková nádhera! Asi před měsícem jsem od přítele dostala náramek a mám ještě slíbený korálek. :D Kdybych spolupracovala s Pandorou, tak bych byla asi nejšťastnější! :D Mají opravdu nádherné šperky. :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  9. Nadhera uplne na me dychaji vanoce :)

    OdpovědětVymazat
  10. Musím říct, že vánoční svátky a celkově to vánoční období prožívám stejně jako ty! Miluju to a snažím si užívat každou chvilku s těmi nejbližšími! :) Jinak šperky se mi strašně líbí, teď jsem si oblíbila ty jejich prstýnky a musím přiznat, že moje srdce si získaly ty jednoduché prstýnky bez vločky, prostě jednoduchý kroužek!

    OdpovědětVymazat
  11. Fotky máš fakt moc hezký, ale já taky Pandoru nemusím. Jednak se mi zdá předražená a jednak mi přijde, že mít Pandoru je taková lavinovitá "choroba"

    OdpovědětVymazat
  12. A zapomněla jsem - hezké Vánoce, ať ti vyjdou podle tvých představ a užijete si to s přítelem i s rodinou

    OdpovědětVymazat
  13. Vážně krásný :) a ty tvoje fotky prostě nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě ty šperky přijdou nic moc. A docela nechápu jak asi pěkně na krku bude držet ta vločka, když je tam přidaný ještě ten kroužek. To mi přijde nějak nedomyšlené a bude se to určitě protáčet nebo to nebude držet tak jak by mělo :D jako některý věci má Pandora tak nějak hezký (což ovšem neznamená že bych do toho někdy dala tolik peněz) ale tyto se mi moc nelíbí :/ zase u nás v práci kde prodáváme šperky, jsem si koupila pár dní zpátky krásný stříbrný náušnice a vyšli mě jen na 350 se slevou - 600 bez ní ale pořád lepší než nějaké tisíce :D ale musím pochválit fotky. Jsou krásný.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤