What are you looking for?
čtvrtek 11. května 2017

DAYS IN PICTURES: JÍDELNÍ, KOČIČÍ I PSÍ



No jo, sotva jsem se začala učit, už se zpožďujou články. Abych vám to teda vysvětlila hned na začátek, v pondělí mi bude oznámen můj termín státnic, zatím vím jen to, že to bude někdy během června. Vůbec mi nedošlo, jak stresující bude nevědět konkrétní datum do relativně poslední chvíle. Protože pokud půjdu hned na začátku, budu mít na učení sotva 14 dní a to je na inženýrský státnice prostě strašně málo. Takže jsem se do toho pustila zhruba o týden dřív a doufám, že stejně půjdu nějak v půlce měsíce. Ne na začátku, ne na konci. Držte mi palce, jinak to se mnou sekne už takhle na startu :D. Ale nebojte, články budou, jen asi ne obden jako je tady už skoro pravidlem. Zatím jsem si ale užívala volnýho času naplno, žádný flákání, spíš spousta akcí, randíček a klasicky i dobrýho jídla, takže mám i materiál dopředu. Teď ale pojďme společně projet tu nálož fotek, co jsem si pro vás dnes nachystala!





Randíčka v Cobře, kde jsme si to oblíbili a kde se mi strašně líběj tyhle barevný hrnečky na kafe.



Nemléko nám v lednici chybí jen naprosto výjimečně, ale vanilka už není na prvním místě! Tam se totiž okamžitě dostala novinka - makový kakao!



Bejbe ♥  Dneska je to přesně rok a 5 měsíců, co jsme oficiálně pár.



Ema do práce, během práce i po práci. Ema je prostě fajn. Jen to sojový mlíko by tam mohli zase zpátky zavést, s nemlékem to chutná míň jako kafe a já mám občas chuť fakt na kafe... A mimochodem, mít fotku takhle uvnitř Florentina je docela big deal, protože jakmile vytáhnete foťák, už na vás vybíhá ostraha. Takže to musí klapnout na první dobrou :D



Domácí smashed avo jak z Coffee Roomu. 



A oblíbená sladkost k práci. Nenaděláš nic.



Co ten výraz, Dominiko? :D 



S Kubou jsme byli pozváni na novej formát talk show - FOOD STORIES - která má ukázat zajímavé food projekty a dostat je mezi lidi. Měli jsme rezervovaný uplně skvělý místa a celej večer si moc užili.





Před i po hlavním programu na stagi totiž probíhaly ochutnávky spousty bombastickejch projektů. A já tak objevila třeba kokosový jerky - mladej kokos v barbeque, kterej jsem si pak hned musela objednat, jak mě to nadchlo a v práci jsem už snědla dva balíky.





Taky jsme zjistila, že mi strašně chutná hummus. Nebo aspoň tenhle s tou pitou byl uplně geniální.



Stolek ready na show, přece nebudem o hladu, haha! Takže pěkně rizoto, hummus a šáňo.



Hosty byly například David s Amálkou z Nemléka, takže to byla prima náhoda a o to lepší poslech. Když teda zrovna nemluvil moderátor, kterej nebyl vybranej uplně dobře a my už se tak moc těšíme na to, jak to bude vylepšený do příště.



A u Nemléka zůstanem. To totiž slavilo dva týdny zpátky první narozeniny a k té příležitosti vznikla limitka Láska, která chutná jako tekutej mrož a každej z toho byl uplně nadšenej. Jahodovej shake.



My jsme pak několik lahviček vzali na rodinnou oslavu, kde se po nich zaprášilo skoro stejně rychle jako po mých banánovo-čokoládových muffinech. Ale Aperoly byly pryč jako první, samozřejmě. Aperoly jsou největší láska. V zimě i v létě!





Šelmičky u Kubovýho bráchy.



A jeden totální mazel. Kdyby mě tak viděli moji pejsci :D



Jeden z klasických brunchů v Cacau. Vždycky padne acai a k tomu něco slanýho. Poprvý jsem vyzkoušela omeletu se sýrem uvnitř a nejspíš u týhle kombinace zůstanu na dýl.





Sunní cukrárna na Digijobsu a cupcaky, co se mi rozhodně nevešly do maker v tom množství, v jakým jsem je do sebe nacpala :D. Stane se no, byly výborný a stály přede mnou celej den, tak jako co.



Ani pro kolegy na druhej den nám jich moc nezbylo. Mezi lidma na Digijobsu se totiž rozkřiklo, jak dobrý to máme a skoro všechno zmizelo.



Blanka mě naučila v kavárnách zkoušet vejce Benedict a teda zrovna v Marthys jsou uplně boží! Takže tady je rozhodně doporučuju!



Pokus o zelenou smoothie bowl, do který jsem ale dala led i mandlový mlíko a měla jsem z toho spíš polívku :D Nevadí, dobrý to bylo i tak a přístě to pošéfuju líp.



Po sto letech ke snídani banánový lívance, který jsou sice fakt výborný, ale za to množství maker mi asi moc často nestojej. Trošku mě stresuje, když mám v poledne snědenou víc jak půlku denního příjmu, radši si to šetřim na pozdějc.



Kulíšci, kteří budou s trochou štěstí příští týden se mnou v Praze, jupíjou!



Nejoblíbenější místo na ležení - tělem na zahradě, hlavou doma s náma a vedle sebe rozkousaný boty.



Jeden z našich kuchařských výtvorů s mamkou. Fit makovec, na kterej jsem vám už dávala recept SEM a několik z vás už mi psalo, že ho vyzkoušeli a byl boží. Z toho mám největší radost a docela mě to pečení chytlo, takže vám sem tam na Instagram nějaký recepty přidám.



A další Medovník, tentokrát z pracovního focení. Řeknu vám, mít v práci na starosti klienta, kterej dělá nejlepší dorty, je pěkně náročný, pořád je čemu odolávat a pokud Medovníček znáte, určitě víte, jak těžký tohle odolávání je. A to já jezdím pravidelně i do jeho výrobny!! :D


Add your comment

  1. Naprosto skvely fotky! Z toho jidla dostavam hlad a to jsem zrovna dojedla hehe. ;) Hlavne neco sladkyho bych si ted okamzite dala!!! <3 Super random, tvoje jsou jedny z mych nejoblibenejsich! Vypada to, ze si posledni dobou zivot docela uzivas, moc moc ti to preju!!! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Takový mix fotek mám ráda. A moc povedené jsou ty kočičí.
    Tak ať učení na státnice odsejpá.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten prijkt zie veľmi zaujímavo, je skvelé ako v posednom čase vzniká veľmi veľa dobrých projektov :) a skvelé fotky, tieto tvoje posty milujem! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, ty avotoasty jsou určitě z coffeeroomu a vydáváš je za svoje, viď?:D Mňam <3 Jo. A musím říct, že tvoje fotoschopnosti jsou čím dál lepší:)) Hádám, že fotíš na jinej objektiv než ten 45 mm asi co? Krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, jsi moc hodná! Fotím střídavě na 45mm a na 25mm, to jsou moje dvě objektivový lásky :D

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤