What are you looking for?
čtvrtek 25. května 2017

CULOTTES OPĚT NA SCÉNĚ



Ty culottes, to je kapitola sama pro sebe. Spousta lidí je nesnáší, další spousta je miluje. I když přiznejme si, že ty milující jsou asi jen ženy. Pokud znáte chlapa, kterýmu se tenhle styl kalhot líbí, dejte mi vědět, protože nevěřím tomu, že něko takovej existuje :D. Já jsem si je pořídila před rokem v Chicagu, se kterým je budu mít navždycky spojený. Spojený je budu mít i s jedním z nejvtipnějším a nejdrsnějším vláknem anonymních komentářů, který se u nás doma jako vtípky točej dodnes a nejspíš zůstanou památnýma navždycky - kdo by se chtěl pobavit, tak TADY. Vzhledem k tomu, že už tou dobou jsem byla nad věcí a nedělala si z toho těžkou hlavu, došlo mi, že už jsem v tomhle nadhledovým módu pěkně dlouho a sotva si vzpomenu na ty doby, kdy mě každej nepříjemnej komentář rozhodil klidně i na několik týdnů. Podle mě je tohle jedna z mála negativních věcí na blogování, člověk je strašně snadno napadnutelnej a na citlivý a vztahovačný lidi je to děsnej nápor. Na druhou stranu si myslím, že mě osobně to skvěle vycvičilo do života. Naučila jsem se přijímat konstruktivní kritiku, zamyslet se nad cizíma názorama a nad těma přehnanýma se jen pousmát. Naučila jsem se věřit hlavně sama sobě a svýmu úsudku. Nosit to, v čem se cítím dobře a vlastně i to "cítit se dobře" jsem se naučila i díky blogu.
No a já jsem zvědavá, co mi řeknete na tuhle outfitovou kombinaci, ve který jsem se právě cítila skvěle, ale je mi jasný, že to nebude každýho šálek kávy. 





























Bundička - STRADIVARIUS / triko - PULL AND BEAR / podprsenka - TEZENIS / kalhoty - ZARA / boty - ADIDAS / kabelka - ZOOT / hodinky - ROSEFIELD via WOODIES / náramek - DW / náušnice - COS / prstýnek - PANDORA / 

Add your comment

  1. Zrovna včera jsem si koupila moje první culottes v C&A :) Hned jak jsem je uviděla, brala jsem je do kabinky :D Přijdou mi hrozně super do počasí, kdy je vedro na uplé kalhoty a trochu chladno na kraťase - jinak můžeš hádat, jak se na ně tvářil můj přítel.. :D

    Nádherná kombinace, moc ti to sluší! :) A k tomu ty růžový hodinky jsou pecka ♥
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já zrovna patřím k těm, kteří culottes nevyhledávají. Já bych si je sama asi nikdy nekoupila, ale tobě moc sluší! :) A celkově je outfit takový holčičí a uvolněný. Na té první fotce jsi úplně strašně roztomilá, faaakt! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí pokud je někdo umí kombinovat :) Zrovna ten článek, na který jsi dala odkaz, mi přijde super a je to podle mě jeden z tvých nejpovedenějších outfitů! Hravý, sexy, pohodový! U toho dnešního se mi moc líbí kombinace kalhot a bundičky, ale culottes se mi více líbí s upnutým tričkem či tílkem a botky mi přijdou takové moc výrazné, moc vysoké :D Nejde mi to moc popsat, ale k tomuhle stylu by se mi víc líbily boty, které jsi měla u již zmińovaného článku článku, nižší a ne tak robustní (haha přitom jsou t normální tenisky, to si zas Veronika něco vymýšlí) ;)
    Zase jsou to jen moje úpravy a pro tebe třeba inspirace, jak sama píšeš, je to jen na tobě, co si vezmeš z komentářů a líbí se mi, že to bereš s nadhledem! Je veliký rozdíl napsat kritiku normálně, slušně a dát podnět k tomu, jak to zlepšit a kritikou napsanou hnusně a urážlivě.

    Držím palce u státnic a měj se krásně!

    Verča

    OdpovědětVymazat
  4. Tak mně se ten outfit líbí moc! A jde vidět, že se v něm cítíš dobře a to je, jak jsi sama napsala, to nejhlavnější! I když teda, mně se nejvíc líbí prostě jen jednobarevný, černý. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Ja je dlouho nesnasela, nez jsem jim nejakym zahadnym zpusobem prisla na chut...No a mymu priteli se libi moc, treba:D A.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to moc líbí, kombinace culottes a té růžové bundičky je skvělá!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se tento tvůj outfit líbí moc. Máš to pěkně sladěné a i když culottes nenosím ráda se podívám na ostatní, kterým to sluší (ty patříš mezi ně).

    OdpovědětVymazat
  8. Naprostá pecka! Hlavně ta bundička je nádherná, ale celkově si moc líbí tahle kombinace a musím říct, že to pohodlí z outfitu úplně sálá :D Měj se krásně <3

    OdpovědětVymazat
  9. Hahahaha jo to znam, presne tak to mam taky, hned jak se oteply tak se vytahujou culottes. Moc moc ti to slusi a ta kombinace je vazne skvela!!! Hlavne ta bralettes u toho tricka se mi silene libi. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  10. Culottes jsou skvělý a na tobě se mi moc líbí! Zvlášť v tomto outfitu. Hlavně mě naprosto nadchl ten detail, jak ti tetování ladí s bundičkou a hodinkami,to je naaadhera,asi jsem se zamilovala! 💕

    OdpovědětVymazat
  11. Culottes nenosím a nemám je ráda (hlavně proto,že když sháním normální dlouhé kalhoty, tak jsou mezi nimi i tyhle zkrácené a není to hned poznat!). Jinak Vám sluší! Já bych měla pocit jako tehdy Havel, jak měl ty krátký kalhoty, no...

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych se v nich nejspíš necítila, ale na tobě se mi líbí. I celý outfit mi přijde docela povedený.

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi úplně skvělá <3

    OdpovědětVymazat
  14. Náhodou outfit super! Možná bych jen vyměnila botasky za černé páskové lodičky :) ale pohodlí je pohodlí :D

    OdpovědětVymazat
  15. Já když se na ty fotky dívám, tak si říkám, že ty umíš vše skvěle kombinovat :) Sama bych tento typ kalhot ke koupi nevyhledávala, ale Tobě to Domčo sluší

    OdpovědětVymazat
  16. Bohužel jsem ten typ ženské které tohle přijde děsně asexuální ale neber to špatně, každý má svůj styl. Co se mi ovšem líbí je bundička a hlavně tetování na ruce, prostě top :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ještě jsem se koukala na ty anonymní komenty a docela jsem se pobavila :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Áno áno áno!! Milujem voľne nohavice na leto. Doma ich mám už celkom viac a je mi úplne jedno či to niekomu príde asexuálne, neženské či divné. Ja ich milujem a musím oponovať. Ak sa nohavice dobre zladia podľa mna sú o dosť viac sexy ako keď má žena výstrih po kolená.
    Veľmi sa ti tento outfit podaril.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE
    | FB page

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se uplně enormně nelíběj, ale musím přiznat, že takhle s tou bundičkou ti sluší a jako celej to vůbec nevypadá zle. Nemění to nic na tom, že bych si je asi nikdy nekoupila, ale to je přece fajn, že se každýmu líbí něco jinýho, aspoň je svět rozmanitej :).
    Káťa

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤