What are you looking for?
úterý 2. května 2017

UVOLNĚNEJ OUTFIT V DOXU



Schválně, kdo už sem chodí tak dlouho, že pamatuje moji éru drdolů na samým vrcholu hlavy? Nosila jsem je pořád. POŘÁD. Bylo to nejpohodlnější a nějakým záhadným způsobem jsem se v nich cítila nejlépe. Teď zpětně to moc nechápu, koukejte třeba TADY, TADY nebo TADY, haha. Docela jsem se do těch svých starých outfitů zabrala, během hledání těhlech odkazů, občas to bylo vtipný - a občas to bylo prostě jen mimo, ale kdo to tak neměl, že ano. Tyhle hladký vysoký drdoly už teda nenosím. Nejdřív proto, že jsem na ně začala schytávat kritiku online a taky na mě jednou v obchodě random kluk zavolal, že bych byla hezčí s rozpuštěnejma - pamatuju si to dodnes :D No a pak jsem si našla Kubu. A s novým klukem nebudete chodit na rande v uplácnutým účesu, kterým si už navíc nejste tak moc jistý... A tak jsem zvykla na rozpuštěný vlasy a když jsem mu pak jednou drdol ukázala, řekl mi rezolutní ne :DDD. Oproti tomu tenhle roztahanej drdol, co je smotanej jen tak mimoděk, se setkal s docela dobrým ohlasem a tak si ho dělám v případě nouze doteď. Jen v něm moc nefotím, což se zrovna minulý víkend změnilo, protože přestože můj outfit nebyl dán dohromady za účelem fotit (proto je takovej hodně jednoduchej a pohodlnej), nedalo mi to nevyužít fotogenický prostory DOXu a pár fotek tam neudělat. Takže voilá, Domča v drdolu!



























Bunda, kalhoty - ZARA / mikina - H&M / boty - ADIDAS / kabelka - MATT&NAT / 

Add your comment

  1. Mně říct můj kluk, že s drdolem "rozhodně ne", tak ho pošlu někam haha :D Drdoly nosím právě nejčastějc, především tedy když jsem doma :) A tobě to sekne tady, i na starších fotkách, tak buď v klidu! :D :)
    Bezvadnej outfit, moc se mi líbí a sluší ti!

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no na doma je to jasná věc, ale v tomhle zrovna na přítele dám, do oblečení si moc kecat nenechám, ale do vlasů jo :D
      Děkuju moc :)

      Vymazat
  2. Teda Domi, jak koukám na ty staré outfity, na které odkazuješ, tak ta blond ti teď sedí o mnoho víc :). Každopádně tenhle uvolněný drdol ti ohromně sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju :) taky mi to teď přišlo jak pěst na oko uplně tmavý a to se mi to tolik líbilo a na začátky tý blonďatý éry mi každej říkal, že to tmavý bylo lepší :D

      Vymazat
  3. Ty nohy nemuzes myslet vazne, ze ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smysluplná otázka, to se musí nechat :)

      Vymazat
    2. No nevím, co myslel anonym (to je fakt takový problém se podepsat?)připomínkám k nohám, ale já se ti zrovna chystala napsat, ať si při focení dáváš pozor, abys neměla špičky k sobě. Vypadá to podle mne dost děsně...(je to první, co mne na fotce praští do očí - dřív než zbytek outfitu - a je to škoda)

      Vymazat
  4. Co to je za typ bot, prosim? Jsou skvely! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Počkej Domi, mě se náhodou všechny ty drdoly strašně líbí a přijdou mi, že ti strašně seknou! Asi jsem divná :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit :) S tím drdůlkem vypáš jako ty malé holčičky s palmičkou - myšleno v dobrém :D

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit, to je fakt uvolneny a presne muj styl. Prijde mi, ze muzes nosit proste vsechno. Ten drdol ti mimochodem moc slusi. <3
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že bychom mohly dát soutěž, kdo dá víc rozcuchanej drdol a k tomu photo session, co ty na to? ❤ xxx
    A ulízaný drdol patří na balet!

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, ty staré outfity si pamatuju!! :D Tenhle outfit je ale strašně super, poslední dobou mám přesně na podobný styl pořád chuť (můžu to tak říct?? :D), zvlášť když je takové počasí docela na nic. A strašně se mi líbí poslední dvě fotky, jsou úplně hezky upřímný! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Ty drdoly, které jsi nosívala,ty si pamatuji a moc se mi na tobě líbily, protože to byl prostě "drdol Domča" :D tenhle za mě fakt nee.. když už takový drdol, tak trochu víc dozadu, jak je uplně na temeni hlavy, tak to podle mě vypada dost špatně ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤