What are you looking for?
pátek 23. června 2017

MODRÁ POSEDLOST



Tou kobaltově modrou (vlastně jakoukoliv modrou) jsem teď docela posedlá. Tyhle šaty jsou jedním z úlovků našeho nákupního dne s mamkou. Nedávno za mnou totiž přijela do Prahy, já ji protáhla po svých oblíbených restauracích, kavárnách, zmrzlinách a obchodech. Útokem jsme vzaly hlavně Zaru a COS, z obou míst jsme odcházely se slušně narvanejma taškama. No a tyhle šaty naprosto jednoduchýho střihu s bombastickejma kapsama na dva malý klokánky jsou právě z COSu a přesně jsem věděla, že k nim dokonale půjde i Tosca kabelka. Obří věc na krku je taky z COSu a protáčí nad ní oči každej - kromě mě, logicky :D. Tak jsem zvědavá na vás! Měli to tam takhle nastajlovaný na figuríně, tak jsem to vzala jako celek a fakt mě to baví. A kromě toho to bude vypadat super i třeba jen s bílým tričkem, touhle kabelkou a červenou rtěnkou. To vám ale ukážu jindy, teď mrkněte na zbytek fotek a hoďte mi dolů váš názor.



























Šaty, náhrdelník - COS / boty - H&M / kabelka - TOSCA BLU




Add your comment

  1. Ahoj Domí, ten outfit je naprosto boží! :) Moc ti sluší a vypadáš v něm krásně a žensky!

    Verča

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě super, tyhle střihy šatů mám nejradši :) K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Domčo, moc ti tu sluší, ale přeci jen bych nedala vše modré a něčím to ozvláštnila, jinak moc pěkný outfit i jednotlivé kousky.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Domčo, baví mě to, moc!

    OdpovědětVymazat
  5. Modrá je dobrá! A tobě fakt sekne! A nebála bych se k ní kombinovat žlutou, myslím, že by to mohlo vypadat skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Domi ty šaty jsou naprosto perfektní !!

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé...tá modrá je fakt krásna a šaty ti pristanú.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  8. Táto modrá ti vážne ide!! Mala si k šatom vytiahnúť tu modrú linku na oči!! Máš moc zaujímavý náhrdelník ale celkom sa mi tam strácala. Ale šaty sú krásne a sedia ti ako uliate!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tyhle saty ti neskutecne seknou!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ja teda modrou moc nemusim krome dzinoviny, ale tobe to moc moc slusi! Jen ten nahrdelnik neni uplne moje vec, ale ty ho umis nosit!!!! ;) Super outfit i fotky jako vzdy! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, krásné šaty, zajímavé, barva nádherná. Náhrdelník taky zaujme, celkově moc pěkné, sluší ti to ! :) V tomto článku jsem se dívala na tvé nohy a konečně normální "postoje". Nedávno jsi v jednom outfitovem článku měla fakt šílené kreace. A texty stále nečtu, ta "čeština" mi fakt nejde. 😀 Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě jako lingvistu zajímá. V čem je problém? Že je to psané obecnou češtinou? No, taky by to mohlo být nějakým moravským dialektem - vyšlo by to nastejno :D.

      Vymazat
  12. Líbí. I "ta věc" na krku - je to zajímavý prvek a určitě se bude hodit i k tomu jednoduchému bílému tričku. A máš moc pěkný odstín rtěnky

    OdpovědětVymazat
  13. COS poznám na první pohled, mají jasnej rukopis - šaty super. A celkově je to sice trochu modrej přelud, ale jo, je to fajn :).
    B.

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkný outfit, zajímavý, vše pěkně v jedné barvě, sladěné..

    OdpovědětVymazat
  15. Musím říct, že mně se také moc nelíbí Domči čeština. Častá spojení typu ,,strašně pěknej" a občasné chyby (především v čárkách) trochu bijí do očí. Doporučila bych Domče zapracovat na téhle stránce blogu.

    Jinak tento odstín modré mám také moc ráda. A všimla jsem si, že většina mého oblečení je modrá. :-)

    Přeji prima léto a hodně pracovních úspěchů.

    Týna

    OdpovědětVymazat
  16. ooo šaty pecka, na léto by se mi k tomu hodily nejaky svetlejsi boty, ale je to pekny ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤