What are you looking for?
pondělí 26. června 2017

GASTRO TIP: SALABKA



Krásné pondělí! Doufám, že jste do nového týdne vykročili pravou nohou a o víkendu jste si dostatečně odpočinuli. Možná jste si všimli, že teď nepíšu tak často nebo že píšu dost obecně, že nedávám skoro žádný stories a celkově jsem taková utlumenější, co se týče sociálních sítí. Chápejte to, prosím, tak, že nemám zrovna nejskvělejší období, trápí mě spousta věcí a řeším, co dál. Nerada bych tady ale šířila nějakou negativní energii a tak tomu dávám čas. Až se věci někam pohnou a vyvinou a já zas budu dobře naladěná, určitě budu zas aktivnější :).
Co se týká mého víkendu, v sobotu jsem byla s kolegy na překrásný svatbě, kde jsem měla na krajíčku asi tak od prvního slova celýho obřadu a bez mučení se přiznám, že při slibech mi i nějaká slza ukápla. Cíťa. Večer došlo ještě na grilovačku a afterparty, takže neděli jsem celou proválela v posteli, kde teď tak nějak trávím doma veškerej čas, haha, vždycky vezmu počítač a pracuju tady nebo koukám na novej seriál - You, Me, Her - což je docela mazec mimochodem. Rozptýlení pro mě představovala návštěva našich, kteří se vraceli z výletu a stavili se za mnou do Prahy na oběd. Já chtěla původně na running sushi, ale když padla návrh na nádhernou restauraci a vinárnu Salabka, která je přímo v Bohnicích, kousek ode mě, tak jsem s nadšením souhlasila. A hned od vkročení do tý nádherný vinice jsem se cejtila strašně klidně a příjemně. Je to tam balzám na duši, totálně. Takže pokud potřebujete vypadnout z centra a chcete mít pocit, že jste někde na dovče, tak tohle místo doporučuju všema deseti. Akorát se připravte na trošku větší útratu, je to všechno, jen ne levný. Ale zase teda naprosto boží, všechny chutě spolu laděj, servis na jedna hvězda, dokonalý prostředí a prostě dokonalý všechno. No však mrkněte na fotky a uvidíte :)).






























Add your comment

  1. Asi to nebude tak horký když dokážeš jít i na afterpárty. Nechápu, že když má člověk problémy, tak chodí ven po nocích. K restauraci, krásné fotky a jídlo vypadá velmi zajímavě. Z instastories jsem si prvně myslela, že to je někdě na Hradčanech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, když má člověk problémy, leží doma pod peřinou a utápí se v depresích, nic jinýho není přípustný. Navíc všechny problémy jsou na stejné úrovni a všichni lidé by si při jejich řešení měli počínat jednotně. Hlavně nechodit ven po nocích.

      Domčo, přeju, ať se vše vyřeší. Já už se v problémech plácám rok, vlastně dva, když se nad tím zamyslím. Jedna věc se vyřeší, chvilku je klid a bum, zase něco. Nejlíp, když se toho sejde víc najednou. Asi to patří k životu, abychom si pak víc vážili pohodovějších období a užili si i ty afterparty :D.

      Z anonymů si nic nedělej, někdy je lepší tyhle věci veřejně nepsat, protože se vždycky někdo ,,chytrej" chytne. Ale snad už zvládáš mít od tohohle odstup.

      Mimochodem, odkud máš prosím to basic triko? Nemůžu prostě sehnat kvalitní příjemný bílý triko, co by neprosvítalo...

      K.

      Vymazat
    2. Přesně to jsem totiž napsal ;) Radši se zaměř na sebe a neraď když se sama plácas ve svejch problémech dva roky, to už něco vypovídá. Třeba to, že kdybys byla schopná je řešit, tak bys nemusela utíkat na afterpárty mezi ostatní lidi, jakože nic se vlastně neděje ;)

      Vymazat
    3. Ad anonym 1 a 3: "jsem si myslela" a "to jsem totiž napsal"? To myslím mluví za vše. Tohle mi přijde dost zbytečný, tak toho prosím nechme.

      Ad anonym 2: Přesně s tebou souhlasím. Jsou večery, kdy se člověku chce prostě jen ležet a nemít kontakt se světem a jindy zas potřebuje mezi lidi, aby se doma nezbláznil. A tričko je z HMka :)

      Vymazat
    4. Asi jsi moc nepochopil(a?), co jsem psala, ale to nevadí, někoho, kdo píše takovýhle komentáře, stejně nejde brát moc vážně. Nevím, co to o mě ve tvých očích vypovídá, když vůbec nevíš, s čím se potýkám a jak to já konkrétně řeším, ale popravdě mě to ani nezajímá :D.

      Domčo dík, do HMka mrknu :)

      K.

      Vymazat
    5. Add anonym - psychoanalytik (prosím, v tom je velký sarkazmus). Člověk má různé problémy. A obvykle od nich trochu i musí utíkat, aby se z nich nezbláznil. Třeba jedna moje známá se stará o nemohoucí tchyni, která je upoutaná na lůžko a stala se z ní nesnesitelná, šikanující tyranka. No a tahle moje známá se o tu tchyni stará už dlouho a ještě dlouho se o ní starat bude. Skoro ztratila osobní život, přišla o dovolené, kavárny... ale když může, když jí to vyjde, tak prostě mizí a jde se odreagovat. Ano, říkejme tomu útěk.
      Aneb - jsou problémy, které řeší čas. Které člověk sám až tak neovlivní. Takže se buď může systematicky deptat - nebo se snaží dál normálně žít. Má začít hnít zaživa, litovat se a probůh nikam nechodit? Protože má nějaký trable??
      No, kdo chce psa bít, hůl si najde.
      B.

      Vymazat
  2. Taky bych ráda k tomu něco řekla. Souhlasím, že tu neni žádné jednotné řešení pro všechny, ale na druhou stranu beru chození na párty, pít a tak, spíš jako utíkání od problémů a to mi nepřijde jako štastné řešení.

    Btw to maso na té první fotce? <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný, taky nejsem zastánce nějaký ožírání se na žal, takže to fakt nedělám, to by spíš mohlo nadělat těch problémů ještě víc - vyzkoušeno jednou a stačilo :)
      Btw to maso jsou žebra a bylo to NEJLEPŠÍ :D

      Vymazat
  3. Domi odkud máš ty růžový botky? :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu z toho místa sálá klid a pohoda, taková místa teď taky často vyhledávám. Doufám, že se vše brzy zlepší, taky teď prožívám takový pitomý období. A moc se mi líbí tvůj outfit, fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to perfektne, takýto výlet by som brala všetkými desiatimi :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to tam pohodově, ale na mne jsou ta jídla podle fotek i podle nabídky už asi trochu překombinovaná. A nějak mám raději, když jídlo vypadá jako jídlo (a ne jako pokus o moderní umění ;.)). Takže mám pocit, že bych možná za ty ceny byla trochu zklamaná. Takže asi jedině, kdyby mne tam někdo pozval :-) (což tedy nehrozí).
    A ať se problémy pohnout směrem k řešení (tomu správnému)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to tam skvěle! Ani bych nevěřila, že je to ještě Praha. :)
    To jídlo taky vypadá perfektně, ještě že je zrovna doba, kdy jdu obědvat, takže nebudu po přečtení tohohle článku hladová, což se mi často stává, když si prohlídnu nějaké tvé fotky jídla. :)
    Jinak přeji, ať se vše brzy vyřeší a jsi zase v pohodě. :)

    EnthusiasTer

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to opravdu kouzelně, člověk určitě vypne :) ochutnala bych vše co jste si dali :D Ať je ti brzy lépe ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤