What are you looking for?
neděle 18. června 2017

ZA KULTUROU



Když jsem si v těch největších vedrech kupovala dlouhý černý kalhoty, tak trochu jsem si u toho ťukala na čelo. Naštěstí netrvalo dlouho a počasí se umoudřilo a začalo být zase snesitelně. A já díky tomu můžu nosit svoje nový kalhoty a ladit se do tohohle tak trochu "business stylu". Tenhle outfit by se hodil i v případě, že člověk vyráží někam za kulturou. Třeba já v něm budu s největší pravděpodobností vyrážet na Open Air koncert České Filharmonie, který se koná už ve čtvrtek 22.6. na Hradčanském náměstí od 20:15. Asi byste uhodli, že nejsem zrovna typ, co by se zajímal o vážnou hudbu, nicméně venku to bude mít určitě kouzlo, potkám se tam se spoustou lidí a vzhledem k tomu, že je vstup zdarma, je mi jasný, že to bude mega velká akce. No těším se a doufám, že se tam s některými z vás uvidím. 
To byla taková tématická kulturní vložka. Co se týká outfitu samotnýho, tak jsem si docela užila to, že jsem na sobě měla samý volný věci a bylo mi tak dokonale pohodlně. Košili mám už strašně dlouho a její využití je neskutečný, fakt je to jeden z mých nejnošenějších kousků oblečení a pokud ji nemám rozepnutou s koukající krajkovou braletkou, kombinuju k ní různý řetízky jako právě v tomhle případě. Psaníčko by k tomu celýmu vypadalo určitě líp, ale znáte to, když s sebou taháte věci na celej den včetně věcí do fitka, tak se prostě víc hodí takovejhle velkej pytel, kam se to všechno pohodlně vleze.
Tak dejte vědět, jak se vám to líbí :)
































Košile - LINDEX / kalhoty - STRADIVARIUS / kabelka - MANGO via ANSWEAR / boty - ASOS / hodinky, náramky - DW / prstýnek - CALVIN KLEIN / řetízky - BECHICK a MANGO


Add your comment

  1. Super outfit! Moc ti to slusi a ty kalhoty ti padnou jako ulity!!! <3 Jinak ty boty jsou uzasny, Birkenstock boty si chci koupit uz taaaaak dlouho!!! <3 Super kombinace. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně se mi to líbí :) Opravdu povedený outfit, hned bych si ho celý koupila do posledního kousku :D
    Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
  3. Domčo vím, že jsi zadaná (:DD) , ale prostě musím říct že, já být kluk, tak rozhodně koukám po holkách jako jsi ty, svá, stylová a originální <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas ji tak nefandi, vidis jen pozu na socialnich sitich a jako kraska uprimne taky zrovna neni.

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤