What are you looking for?
čtvrtek 7. září 2017

ODPOLEDNE NA FASHION WEEKU



Díky mýmu mimoměstskýmu víkendu a berlím jsem toho z letošního fashion weeku absolvovala opravdu minimum. Konkrétně jedno odpoledne. I to jsem si ale užila na maximum a mrzelo by mě, kdybych tam nebyla aspoň na to. Časově jsem totiž vychytala přehlídku ODIVI a Jana Černého, přičemž ODIVI je celkem pravidelně třešinkou na dortu každýho fashion weeku. Ani letos tomu nebylo jinak. Pro mě to celý bylo o to lepší, že jsem mohla strávit skoro dvě hodiny v backstage a pozorovat přípravu modelek a modelů od začátku až do konce. Oficiálním make-up artistou letošního MBPFW byl totiž Douglas a jsem si celkem jistá, že dlouhodobá spolupráce Douglasu s Elitkama neunikla asi nikomu. Včera jsme se teda v zákulisí sešly s Lindou a užily si v první části ten zen, co tam panoval a půl hodiny před samotnou přehlídkou i neskutečnej ruch. Prostor byl naštěstí dostatečně velkej, otevřenej a vzdušnej, takže jsem se tam mohla v klidu procházet i s berlema a fotila jsem o sto šest. Líčilo se produktama Giorgio Armani, který jsme navíc s Lindou dostaly v rámci pozvánky do backstage a já vám povím, ten make-up fakt nemá obdoby. Už jsem takhle jeden dostala v rámci Design bloku, kde Douglas taky líčil přehlídky a byla jsem fakt smutná, když mi došel, takže tohle překvápko mi fakt rozzářilo oči. 





Vzor finálního looku vypadal takto a na následujících fotkách se můžete podívat na to, jak vznikal.











































Jakmile byly modelky nalíčený a už se dolaďovaly jen detaily, vypustily nás s Lindou na ochoz tenisových kurtů, kde se přehlídky odehrávaly, abychom si stihly najít naše místa a užít si přehlídku. Mně držela místo moje Alex, se kterou jsme se zas viděly po strašně dlouhý době a v tom rušným dění si ani nestihly skoro nic říct. Přehlídku jsme si ale užily moc, Alex byla na FW každej den a zhodnotila, že ODIVI patřila k těm nejlepší, tak jsem měla radost, že jsem to aspoň takhle dobře vychytala. Ty nejpovedenější a nejzajímavější fotky outfitů můžete omrknout na následujících fotkách a upozorňuju, že holý kůže tam bude občas víc než dost. No bavilo mě to neskutečně, hlavně ty dvojčata byly uplně magický.

























V rychlosti jsme cvakly i pár outfitových fotek. Já jsem potřebovala schovat oteklou a zavázanou nohu do širokejch kalhot a tak jsem oblékla modrý culottes z Gantu, obyčejný bílý tričko z COSu a k berlím jsem sladila kabelku z ANSWEARu a náušnice z ASOSu. Když si mě pak vyzvedával Kuba, bylo už docela chladno, tak jsem přidala ještě červenej svetr ze STRADIVARIA a byla tak barevná, jak snad nikdy. Mám dojem, že jsem si těma barvama potřebovala trochu rozzářit náladu, kterou jsem kvůlu berlím měla na bodu mrazu a bylo to na mě vidět tak moc, že mi to nezávisle na sobě řeklo asi 5 lidí, yaaaay :D.
















Původně jsem měla v plánu jít i na zbytek pondělních přehlídek, ale už v šest jsem byla tak utahaná, že jsem byla vděčná Kubovi, že pro mě dojel a odvezl mě domů. Odpoledne jako takový si ale nemůžu vynachválit a už teď se těším na další ročník, v rámci kterýho toho zvládnu zcela jistě mnohem víc než letos, haha.

Add your comment

  1. Sluší ti to i s berlema. Obdivuju, žes tam došla i v tomhle stavu, já když měla berle, tak jsem nešla ani do krámu. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Wau. Tieto fotky z backstage-u pri Fashion week-och milujem! Tie looky či už makeup ale aj outfity sú krásne. Niečo iné ako nosia ľudia na každodenne nosenie ale veľmi pekné. A akože zase ste taký zlatý na tej poslednej fotky!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Suuuuper fotky a moc ti to slusi, i s tema berlema vypadas skvele!!! Jinakto vypada uplne suprove, ja byla na fashion weeku minulej rok a moc se mi tam libilo, skoda ze jsem to tento rok nestihla!!! Ale doufam, ze sis to uzila, videt backstage je urcite zazitek!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Na té poslední fotce ti to hrozně sluší. A co koleno, je to lepší?
    Zbytek nekomentuju - na Fashion week jsem evidentně stará, protože se mi nelíbí fakt nic :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Závidím zážitek.
    K outfitu asi tolik, že je to barevně pěkný, střihově se mi skoro líbí - hlavně svetr. Kalhoty tedy beru tak, že jsou nutné kvůli noze. Jinak mi okamžitě naskočila představa seniorek s prestižemi mířícími na hrad Konopiště se zájezdem jejich seniorcentra.
    Přeji brzké uzdravení :).
    B.
    PS: dokonalý detail je sladění berlí s outfitem :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤