What are you looking for?
pondělí 11. září 2017

TAKY LÁSKA



Skvělou partu jsem měla už na gymplu. Bylo nás 5. 5 malejch holek, co se dostaly na gympl a myslely si, že jsou na vrcholu společenskýho života. Strašně ráda vzpomínám na ty naše důležitý výpravy do bufetu, jak jsme vždycky volily tu jednu konkrétní chodbu, kde na lavičce sedávali kluci ze čtvrťáku. Jak jsme si s nima psaly na ICQ a celý hodiny angličtiny ve dvojicích pak rozebíraly, jakej podtext mohlo těch pár vět třeba mít. Jak jsme žily jen pro plesovou sezónu, kde jsme poprvý opatrně ochutnávaly alkohol a zamilovávaly se každej večer do někoho jinýho. I jak jsem vždycky doma brečela, že jsem musela být doma dřív než ostatní holky a všechno důležitý mi tak určitě uniklo. Bylo nás 5 a hádejte, kdo byl lichej. Hádejte, kdo byl pak lichej i na vejšce, protože si oblíbil dvě blondýny z Moravy, co spolu vyrůstaly (zdravím Elu a Melu) a nakonec s nima i bydlel. Když jsem odešla z Olomouce do Prahy, znala jsem tady vlastně jen pár blogerek díky Elite Bloggers. A jestli jsem za něco blogování opravdu nejvíc na světě vděčná, tak jsou to lidi, který jsem díky tomu potkala. 

Když jsem šla na otevření nový výdejny Answearu, nebrala jsem to jako nic zvláštního, přece jen jsem v tý době chodila každou chvíli na nějakej blogerskej event, protože jsem měla dost volnýho času. Naopak mám pocit, že se mi ani moc nechtělo, protože to bylo docela brzo ráno a já zrovna neměla moc náladu. Na akci jsem navíc přišla klasicky jako jedna z prvních a málem jsem po pár minutách odešla. Naštěstí se nás tam postupně scházelo čím dál víc a když tam přišla jedna vysmátá blondýna v tričku s kočičkama, kterou jsem jako jedinou neznala osobně, ale jen z Instagramu a já se ní dala během pletení copánků do řeči, bylo jasno, že jako první neodejdu. Nějak se stalo, že přestože jsme se s Alex před touhle akcí vůbec neznaly, vydržely jsme spolu ten den až do večera. Už teď to zní jako lovestory, skvělý :D. Nejsem vůbec typ člověka, co se dokáže hned bavit s někým cizím, kdo plynule vede konverzaci a dokáže plácat pátý přes devátý - vůbec. Tady jsme si ale sedly takový způsobem, že jsme od tý doby nerozlučná dvojka. Zažila jsem toho s ní za těch několik měsíců víc, než s jakoukoliv jinou kámoškou za celý roky. Řekla jsem jí o sobě věci, který jsem neřekla nikdy nikomu a zažila s ní momenty, který bych ani s nikým jiným zažít nechtěla. Dlouhý roky jsem nevěděla, jaký to je mít takovou tu svojí nejlepší kámošku. Jaký je psát každou blbost někomu jinýmu, než vlastnímu příteli. Jaký je si s někým hodinu volat o blbostech. Jaký to je, když vám někdo jinej, než váš partner napíše, že vás láskou sní, až vás uvidí. Nenapadlo mě, že jako v podstatě dospělá narazím na kamarádku, kterou jsem vlastně podvědomě hledala celej život. Že se budu nahlas smát při čtení smsek, že budu s někým konzultovat všechny svý nabídky a spolupráce a že si od někoho nechám v tolika věcech poradit. Že si budem dávat společný blogerský schůzky a předtím chodit na snídaně, že společně spojíme jméno s takovýma značkama jako je Karl Lagerfeld, že budem objevovat nový kavárny, že budem hodiny vysedávat na zahrádkách a povídat o životě, že poznám spoustu dalších naprosto skvělejch holek nebo že se občas může brzká večeře změnit  v neplánovanou párty až do rána a že mě někdo naučí si užívat život (a maličkosti) ještě mnohem víc, než jsem to dělala do tý doby.

Jsem neskutečně vděčná a šťastná, že tohle teď mám a znám a přesně k těmhle fotkám, který nám Kuba v pátek nafotil, se to hodilo říct. Tak doufám, že se vám budou líbit. ♥































Bundy, kabelky, rukavičky - KARL LAGERFELD / boty - VANS


Add your comment

  1. Přesně, není nad to mít takovou kamarádku! ♥ A fotky se moc povedly :) a bundy jsou obě úplně skvělé!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem těchto pár dní nějak naměkko, takže tento článek mě fakt dostal :))
    Já přesně takovou kamarádku mám, znám ji už od tří let a myslím, že tuto přátelskou lásku by měl poznat každý, protože je to něco nádherného :) a moc ti to přeji, Domi:)
    Krásné fotky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek)) na takový seznámení jsem po dvaceti už skoro přestala věřit, ale dala si mi víru, děkuju a přeji s Alex ještě spoustu super zážitků!))

    OdpovědětVymazat
  4. To je tak pěkné napsané doufám, že někoho takového taky nekdy potkám.

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádherný, upřímný článek ♥ Je neuvěřitelné štěstí vedle sebe takovouhle kamarádku mít :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Co se mi na tvém blogu líbí nejvíce, je právě to, že píše tak osobní články, jako je třeba tento <3 A ty fotky jsou doko!

    OdpovědětVymazat
  7. Paaaaaani, to je vazne krasnej clanek! Jo, mas pravdu, ze blogovanim najde clovek hodne lidi, sice i par tech ,,naivnich" blogerek, ale vetsinou spoustu tech uprimnych s neuveritelnym pohledem na svet! Fakt krasne napsany, vypadate spolu tak stastne!!! Mas moc velky stesti ji mit!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý fotky a obě vypadáte dokonale!! B.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne napísané, je to naozaj úžasné nájsť takúto osobu a veľmi Vám to prajem ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  10. Dobře si to přátelství opatrujte, ať vám vydrží.

    OdpovědětVymazat
  11. Měla jsem pár nejlepších kamarádek a nyní žádnou nemám, třeba také potkám jednou takovou Alex.:) Napsala jsi to hezky.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Fotky sú krásne, rovnako, ako vaše kamarátstvo. Všetky si raz prajeme mať takú Alex vo svojom živote. Ja už jednu mám a prajem každému, aby si takú našiel. Je to to najkrajšie, čo človek môže v živote získať.♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  13. Tvůj blog a vlastně i tebe samotnou jsem začala sledovat až právě díky Alex. A musím řict, že Vás zbožňuju obě ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤