What are you looking for?
pátek 13. října 2017

JAK MI MARTINA KOUZLÍ S VLASAMA



Jak dlouho tak člověk hledá TU SVOJI kadeřnici, se kterou si naprosto sedne a ke který nejde ve stresu a při pohledu na nůžky v ruce mi nestávaj vlasy hrůzou? Mně tohle hledání trvalo 24 let. Doufám, že mnoho z vás už nalezeno má a kdo ne - možná se to právě změní. Já jsem totiž k mojí Martině přišla uplně náhodou a chci se o ni s vámi podělit! Skrz spolupráci jsem se totiž dostala do salonu, kde pracovala a už z prvního rozhovoru jsem byla naprosto nadšená a vyklidněná. Martina totiž od začátku přesně věděla, jak se mnou zacházet, na co se zeptat, co si upřesnit a co vlastně udělat, aby to dopadlo k mojí i její spokojenosti. Když jsem k ní šla podruhý a zjistila jsem, že bude ze svýho místa odcházet, byla jsem rozhodnutá, že za ní budu jezdit kamkoliv. A tak teď chodím do ještě hezčího prostoru, přesněji do Salonu Goldvisage na Andělu, kde je to nádherně prosvětlený a já se na každou návštěvu těším jak díky samotnýmu prostředí, tak hlavně v očekávání, co zas vymyslíme. Baví mě i to, že to není nijak přehnaně posh, jak teď bývá trendem. Na termín nemusím čekat půl roku a zatím se mi tam splnilo každý přání. 



Následuje několik fotek PŘED a PO, to z toho myslím jde dost dobře vidět. Občas pak při pohledu na ty fotky PŘED nechápu, jak jsem takhle mohla chodit mezi lidi. No jo no, stane se.













A aby to nebyly jen načančaný fotky ze salonu, vybrala jsem i pár běžných denních fotek někde venku, kde mám zrovna vlasy pár dní nový. Studená blond, tmavě šedá, světle šedá a zas studená blond. Toť můj prozatimní vývoj a dál to vidím zas na něco tmavšího - přece jen to k tomu ztmavení v zimě tak nějak víc láká. 

Schválně mi napište do komentářů, jaký vlasy vás na mně bavěj nejvíc a taky hlavně to, jestli jste na svojí souzenou kadeřnici  už narazily nebo ji ještě hledáte.









No a pokud zvažujete, že se k Martině objednáte, jako třešinku na dortu vám můžu slíbit i to, že když budete chtít zastřihnout konečky, zastřihnou se opravdu jenom konečky - a to dokonce tak, že to sami nepoznáte - taky jsem nevěřila, že to někdo vážně dokáže!! :D


Martina Malinová - FB a IG

Add your comment

  1. Jé Domí, já měla taky vždy hrozný nervy, když jsem šla ke kadeřnici a celé ty hodiny na křesle protrpěla a úzkostně sledovala každý pohyb kadeřnice s hrůzou, co to bude za výsledek a někdy z toho měla i průjem.. :-D Spokojená jsem byla s mladou kadeřnicí v I-style v Hradci Králové. Poté mi sedla moje známá, do té doby, než mi jednou pokazila melíry a já měla z vlasů hnusnej krep. No a vše vyřešilo to, že jsem si blonďaté melíry nechala odrůst, vydržela to a teď jsem úplně nejspokojenější s vlastní barvou (nikdy jsem nečekala, že se mi bude tak líbit) a s dlouhými lesklými zdravými vlasy. :-) Neuvažuješ taky o přirozený barvě? Kolikrát jsem si říkala, že by ti určo slušela. :-) Týna

    OdpovědětVymazat
  2. Juuu ty změny vypadají fakt super a moc ti to sluší! :) Já teda nejsem fanda nějakých šílených barev, takže všechno lepší jak ta zelená (néé nemyslím to nějak špatně, každý prostě má rád něco jiného ;) ). Moc se mi líbila ta hnědá, kterou máš na fotkách z Norska a všechny ty změny vypadají hlavně přirozeně, takže je vidět, že si s tím kadeřnice umí pohrát a vykouzlit naprosto přirozený účes a zdravě vypadající vlasy :) Takže se musím přiznat, že jsem neváhala a hned Martině zavolala a objednala se na barvení a nemůžu se dočkat. Měla jsem od svojí kadeřnice vlasy ostříhané a řekla, že barvu nestíhá, pak jsem se tam objednávala ještě asi na třikrát, protože se to pokaždé rušilo a už ani nemám chuť tam jít, takže se těším sem už jen obyčejném telefonátu, kdy mě Martina naprosto odzbrojila tím, jak byla veselá a upřímná.
    Díky za tip a doufám, že budu odcházet (a vracet se k ní) stejně spokojená, jako ty :)

    Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som v stadiu hladania kadernicky... konkretne v Brne... kedze som tu uplne nova, nikoho a nic tu nepoznam :/ zatial :)
    a co sa tyka Tvojich vlasov, urcite na zimu nieco tmavsie... ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Uplne nejbozejsi, vypada to fakt skvele! Ja si taky nasla konecne kadernici, se kterou jsem prese vsechno spokojena a clovek si to ani neuvedomuje, ale je to tak dulezita vec! Jsem zvedava, co s nima udelas priste. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tmavá Ti na podzim a zimu opravdu sedne a určitě bych v ní pokračovala. Já osobně upřednostňuji tyhle barvičky, protože jsem bývala blond a ta tmavší se mi líbila více. Jinak na prvních fotkách máš super halenku!

    OdpovědětVymazat
  6. Já právě vymýšlím jakou změnu budu zas kolem nového roku dělat, ještě nevím. Nějak mě nic neoslovuje, možná balayage, jenže moje vlasy i typově jsou peklo, takže nevydají dobře ani se sebelepší barvou, sestřihem nebo tak.

    OdpovědětVymazat
  7. Máš krásnou barvu, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Život je záhadou s mnoha otázkami, které vyžadují odpovědi, jakým problémům čelíte na Zemi?
    Opustil váš manžel nebo manželka váš život bez dobrého vysvětlení, které vás dělá zmateným a chcete je zpět ve svém životě? Dr. Ajayi je tím správným mužem, je to mocný kouzelný kouzelník požehnaný svými předky a uznávaný bohy jako jejich náustek na zemi, Dr. Ajayi mi pomůže zachránit můj rozbitý domov tím, že mi přivede zpět mého manžela svým mocným kouzlem . Já a můj manžel jsme byli odděleni 9 měsíců bez komunikace, ale díky kouzlu vrženému Dr. Ajayim je zpět a jsme zase jedna šťastná rodina. Pokud se potýkáte s jakýmikoli životními problémy a potřebujete rychlé řešení, obraťte se na kouzelníka Dr Ajayi. Viber nebo Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤