What are you looking for?
čtvrtek 26. října 2017

OUTFIT A EMOCE



Každej z nás to myslím zná, ten pocit, když máte na sobě outfit, kterej vám fakt sedí a cejtíte se v něm prostě a jednoduše dobře - sví. I když to jsou třeba uplně basic kousky. To, jak se v tom cítíte samozřejmě odráží to, jak v tom působíte na okolí a já jsem si všimla, že nejčastějc slyším chválu právě v momentě, kdy se i já cítím fyzicky dobře a asi to ze mě tak nějak vyzařuje. A když jsem v psychický nepohodě nebo nestabilitě, pomůže mi správně poskládanej outfit udržet svý emoce na uzdě a zůstat tak nějak uhlazená a s úsměvem na rtech - upřímným, to zas jako jo, o tom jsem psala už v minulým článku, na kterej mám od vás uplně kouzelnou zpětnou vazbu. A tý já si hrozně vážím. Mezi všema těma blogama, který vám ukazujou neobvyklý nebo extrémně líbivý věci, spoustu cestování a drahých outfitů jsem tady já, která se snažím rozdělit čas mezi práci v Sunu, blogování, rodinu, kamarády a sportovní aktivity. Ukazuju vám svý obyčejný dny a obyčejný starosti a snažím se vás navést na to, abyste si všímali těch maličkostí, který dělaj život hezčí. Poslední měsíce mám pocit, že já ke štěstí potřebuju vidět, že se někam posouvám, že je za mnou nějaká odvedená práce a že se vyvíjím, že nestojím na místě. A to jak v práci, v osobním životě i v blogování.

A jasně, asi už víte, k čemu směřuju... I tady bych vás totiž chtěla poprosit o hlas v Blogerce roku. Když jsem včera večer koukala na nominace, napadlo mě spočítat, jak se lišej jednotlivý kategorie. Pro příklad: kluků je 20, blogerek v kategorii Fashion je 54 a v mojí kategorii Life nás je rovnou 154. Je to drsný a s přehledem bych vytáhla aspoň 30 blogů, který by si tu TOP10 zasloužily. Pokud mě čtete rádi, občas se tady pobavíte, inspirujete nebo se někdy ztotožníte s nějakým z těch hlubších článků, budu strašně ráda, když ten svůj hlas věnujete právě mně. Udělat to můžete TADY (nezapomeňte hlas potvrdit v emailu, co vám dorazí) a já vám z celýho srdce děkuju. Ne jen za ty hlasy, třeba tam nakonec budete mít jinýho favorita, ale i za to, že sem pravidelně chodíte a ty moje dlouhý odstavce čtete. Bez vás by to tady totiž bylo úplně o ničem.





















Trenchcoat - MANGO / kalhoty - ZARA / košile - GANT / boty - BAŤA / kabelka - LOVE MOSCHINO via ANSWEAR

Add your comment

  1. Ten trenchcoat je nádhernej! Strašně moc Ti sluší, outfit se mi hrozně moc líbí ❤❤❤ Krásný den, Domča

    OdpovědětVymazat
  2. Blogerce roku *2017 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Suuuuper outfit, silene ti to slusi, tu kombinaci bych si uplne takhle taky oblikla. Jinkj ti preju hodne stesti a drzim palce v blogerce roku. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Domi vy už nejste s Kubou spolu? Nevidím nikde vaše společný fotky nebo videa a hrozne mi to chybi! 😔

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám takové své kousky, momentálně je to u mě asi černý rolák a černá koženková bunda. Ale o trenčkotu už delší dobu taky uvažuji! :)

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤