What are you looking for?
čtvrtek 19. října 2017

POSLEDNÍ ZÁVAN CULOTTES



To bych nebyla já, abych tyhle svý oblíbený pyžamový kalhoty ještě naposled nevyvětrala, když se na pár dní objevilo babí léto. Uznávám, že mi v nich byla - hlavně po ráno - trošku zima, ale co. Tuhle kombinaci jsem totiž měla v hlavě pěkně dlouho, culottes, ikonický tričko Gant a dlouhej trenchcoat. Celý jsem to ještě oživila zelenou kabelkou, která se vlastně na blogu objevuje poprvé. Do Coccinelle už pár let chodím pokukovat, když si tam jde něco vybírat mamka a při poslední návštěvě jsem se zamilovala právě do tohohle tvaru a barvy. Mamka se mě sice chvíli snažila přesvědčit do červený barvy, ale nedala jsem se a jako dárek k promoci jsem si nakonec vítězoslavně odnášela tuhle zelenou krásku. A přestože jsem se po tom mamky nátlaku, že mi nebude s ničím ladit, trošku bála, jak ji unosím, tak ji tahám skoro pořád a ke všemu, protože se mi ke všemu líbí. To je výhoda šatníku plnýho tlumených barev, haha. I když i s červeným svetrem to bude vypadat super a jsem si jistá, že se to tady taky objeví. A tím bych tuhle litanii na kabelku asi ukončila - ale pochopte, je to moje první taková kabelka, tak jsem z toho nadšená a sama si šetřím na nejednu další. Tak mi dejte v komentářích vědět, jak se vám moje trochu netradiční kombinace líbí/nelíbí. 



























Trench - MANGO / culottes - ZARA / triko - GANT / kabelka - COCCINELLE / boty - NIKE


Add your comment

  1. Moc se mi líbí ta kombinace s Gant tričkem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Domíí, ta kabelka je boží <3 Já pokaždé když jdu v nějakém obchodním centru kolem obchodu Coccinelle, tak tam na jejich kabelky mrkám a rozplývám se nad nima :D Takže taky šetřím a až budu opravdu nutně potřebovat novou, tak investuju penízky do kvalitní a krásné kabelky :)
    Jinak přijde mi že ty kalhoty ti krásně prodlužují nohy, jsi kočka ;) Akorát furt přemýšlím nad těma botama, psala jsem ti to k outfitům s culottes asi pokaždé, ale tyhle botky i tvarem i barvou k tomu fakt sedí :)

    Měj se krásně,

    Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Doby, kdy musela být kabelka stejná s botami, jsou NAŠTĚSTÍ pryč. Udělala si dobře s touhle zelenou, je krásná a univerzální, bude se hodit ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tyhle kalhoty náhodou taky můžu! a supr kombinace :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kabelka je tam jako třešnička na dortu :) dala tomu správný šmrnc! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je neskutecny jak teplo pres den jeste je! Taky toho vyuzivam a posledni dny nosim sukne, kez by takovej podzim zustal celou zimu. ;)
    Jinak super fotky! Moc ti to slusi.
    xxx, Sandra

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě bomba a dám si to do inspo složky! :-) Líbí se mi, jak si z kombinovala pruhy z ikonickým trikem a nadčasový trenčkot k tomu skvělé pasuje. Kabelka je nádherná a v mé nejoblíbenější barvě ❤

    OdpovědětVymazat
  8. Domi, takhle to vypadá fajnově, ale neumím si představit zapnutý kabát. V tu chvíli to dle mě nemůže vypadat dobře. Takže tahat na sobě dlouhej kabátek, který ale nemůžu kvůli outfitu zapnout, mi nepřijde moc praktické... Kabelku jsem už obdivovala, moc pěkná a barva určo dobře zvolená. :-) Týna

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle nezaujalo... Vlastně se mi líbí jen ten kabát.

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se ten outfit moc líbí, sama jsem přemýšlela, že bych si letos na podzim trenčkot pořídila, ale teď už mi zase přijde docela pozdě a říkám si, že by mi v něm asi umrzl zadek. :D Ale třeba ještě pár hezkých dnů se sluníčkem schytáme. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  11. Super,takže nejen, že příští jaro budu potřebovat nějakou novou koženkovou bundičku, ale teď už i culottes :-D Domčoooo, proč na tobě vypadá všechno tak dokonale ?

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤