What are you looking for?
úterý 11. dubna 2017

KOLIK FAILŮ STOJÍ ZA JEDNOU DOBROU FOTKOU



Když jsem včera na instagramu sdílela tuhle fotku, napadlo mě, že bych vám mohla ukázat i jak vznikala. Je to totiž dost vtipný a tyhle backstage fotky už tady dlouho nebyly. 
Už jen domluvit tohle focení a sladit tak časy dvou pracujících lidí a pár minut volnýho sálu ve fitku, kde je normálně lekce za lekcí byl dost náročnej úkol. Nejlehčí bylo vybrat outfit. Mramorový kombo jsem vám totiž už musela ukázat a nejradši bych nenosila nic jinýho. Nevěděla jsem ani, jaká instalace tam je a proto bylo i logický se sladit do černobíla. Instalace v sále mě každopádně nadchla na první pohled a první co mě napadlo bylo, že to vyfotíme tak jakože vybíhám schody. To přece nebude tak těžký, stačí vyskočit a Kuba trefí ten správnej moment, kdy budu mít nohu vy výšce schodu. Hahahaha, TO JO! Po stopadesáti skocích, kdy jsem byla splavená jak po šíleným kardiu a stále bez jediný povedený fotky jsem začínala být trochu v depresi. Většinou jsem skákala jak jelen, na schod jsem se zásadně netrefila a druhou nohu jsem měla vystřelenou tak vysoko, že kdybych takhle někdy fakt běžela do schodů, tak se slušně rozbiju. Asi zvyk z krasobruslení, jehož pózy jsem nakonec taky využila, protože i to vypadá dost dobře. Ale k těm schodům se nejvíc hodil běh, tak jsme bojovali tak dlouho, dokud jedna fotka nevyšla. Naivně jsem si myslela, že se budu tvářit dobře, ale po všech těch marných pokusech jsem mávla rukou nad výrazem a šlo hlavně o pointu. No, pojďte se radši zasmát těm extra vydařeným.







Jakoby nevim, jak jsem si myslela, že by tohle mohlo vypadat věrohodně :D





??? :D



Nevim co dělám, podle mě to vypadá spíš jako atletická rozcvička než běh do schodů...





Já-to-asi-vzdávám výraz.



Zkusit prostě jen skok byl další skvělej nápad :D 



Nepozvracela jsem se, nebojte se.



Achjo, kdyby mě tak viděla moje trenérka krasobruslení!



Ale aby to nebylo jen k smíchu, tak následují dvě výsledný povedený fotky, který podle mě fakt vypadaj reálně a za celej ten boj to stálo :D Co myslíte?





Add your comment

  1. Boží článek, hned jak jsi dávala tu fotku na insta, tak jsem si říkala, na kolikátej pokus to asi bylo :D Jo a to oblečení je dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle článek mě dost pobavil, je super se podívat, jak vzniká taková fotka. Plus to hezky poukazuje na to, že Instagram není realita. Super! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky bozi, jakoze ty povedeny. Ale ty faily jsou taky mega, prijde mi skvely, ze si ze sebe umis udelat srandu. ;D Jinak tohle taky znam... <3
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé fotky! Hneď ako som tú výslednú videla na instagrame som si hovorila, ako sa ti to podarilo tak skvelo nafotiť? Už vidím aká drina to bola! :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Ale veď to nie je také zlé! :D Náhodou super:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤