What are you looking for?
neděle 16. dubna 2017

SOBOTNÍ SNÍDANĚ V COBŘE A VÝSTAVA V DOXU



Krásné velikonoční ráno! Ať už dnešní svátek slavíte nebo ne, užijte si den naplno! Já to dnes beru opravdu odpočinkově, protože předchozí tři dny jsme byli s Kubou pořádně akční. No a po článku z pátečního dne přicházím ještě s deníčkem ze soboty, která byla taky boží a vy to můžete brát jako vzor příjemnýho randíčka. Protože kombinace jídla a kultury je vždycky trefa do černýho! My jsme tentokrát zkombinovali brunch v Cobře a výstavy v DOXu.



V Cobře dělají o víkendu snídaně celej den, což se hodí, když se do města dokopete až v době oběda, což se nám během víkendů stává dost často. Navíc teď, když nejezdí červený metro a náhradní doprava je peklo pekelný, využíváme tak jen sedmnáctku, která chytře staví pár metrů od Cobry. Proto jsme tam byli v pátek na večeři a drinku, v sobotu na brunchi a v neděli na kafi :D. Kaši jsem si dala proto, že už jsem si ji tam jednou dala a byla to nejlepší kaše, jakou jsem kdy měla. Tahle ale byla uplně jiná, minimálně co se týká nazdobení, takže jsem byla trochu zklamaná (tu první variantu uvidíte v dalším Days in pictures) a navíc jí byl takovej kýbl, že jsem snědla jen půlku. Kuba si dal tousty s lososovým tatarákem a avokádem, co byly ve speciální denní nabídce a měl to vynikající. Co musím ještě u Cobry zmínit jsou super ceny, s kavárnama v centru se to moc nedá srovnat.





Najedení jsme se vydali do DOXu, kam jsem oba chtěli už nějakou dobu a téma zahlcení dnešního světa ohromným množstvím dat bylo přesně pro nás. Výstava Big Bang Data byla strašně zajímavá a pokud se v online oblasti pohybujete, rozhodně doporučuju návštěvu, dozvíte se spoustu zajímaých informací!













A prostory DOXu jsou dokonalý! Nemohla jsem si odpustit tam Kubu cvaknout a ukecala jsem ho i na vyfocení mýho outfitu, kterej sice vůbec nebyl na focení zamýšlen, ale těm prostorům nešlo neodolat, každý focení přece nemusí být venku.





Kromě výstavy Big Bang Data, na kterou jsme šli účelně, jsme viděli i vzducholoď, která momentálně nad DOXem visí a dá se jí až do ní! 









Ne, že by to bylo nějak vysoko, ale průhledný schody jsou pro mě děs a hrůza. Jako malá jsem milovala rozhledny a slovo závrať nechápala. Dnes mi stačí jít pár pater po schodech, skrz které je vidět dolů a už se mi klepou nohy, zrychleně dejchám a dělá se mi špatně. Takže ta cesta k lodi nic moc, a i ona samotná je poněkud průhledná, nicméně jsem to nakonec zvládla a byla ráda, že jsme se dostali i tam, kam jsme vůbec nečekali!



A takhle mě Kuba chytil při nahrávání vyděšenýho instastories :D



Nejsem sice nějak extra umělecky založená, ale tuhle expozici jsem nepobrala i když jsem se snažila :D A podle vašich reakcí na instastories nejsem rozhodně jediná!



A to bychom to nebyli my, abychom den nezakončili ve fitku. Tentokrát se nám nechtělo jet z domu do Holešovic a tak jsme využili fit2b v Krakově, který máme pár kroků od baráku. Byli jsme tam těsně před zavíračkou a skoro nikdo tam nebyl, takže paráda. Navíc je to fitko strašně fotogenický díky tý barevnosti, takže už máme jasno v tom, kde budeme fotit cvičící posty.





To by bylo ze soboty vše, včerejšek jsme věnovali výstavě Bodies, kde se fotit samozřejmě nesmělo (nesmělo se tam ani pít, nahlas mluvit nebo si třeba sundat bundu :DD), ale i to jako zážitek rozhodně doporučujem, já jsem byla unešená uplně stejně jako před třema rokama, když jsem tam byla poprvé a tentokrát se mi nedělalo v žádný sekci špatně, asi jsem se zocelila :D. 

Takže to by bylo...Užijte si zbytek volna a přístě už si hodíme nějakej outfit :)


Add your comment

  1. Aj tebe krásny Veľkonočný deň a zajtra veľa vody!:D Stále neskutočne obdivujem koľko možností a akcií máte v Prahe, neskutočne vám to závidím(aj keď sa to nemá), no mať stále čo robiť mi príde super. Nehovoriac samozrejme o tých všetkých dokonalých kaviarniach a reštauráciach, ktoré tu dávate, my máme u nás možno jednu takú cool. Preto ma bavia takéto články!:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek, oba dny jste si museli skvěle užít :) Na The Body jsme s přítelem byli také, ale už na začátku dubna, spojili jsme to s Matějskou a je pravda že tam se nesmí opravdu skoro nic, ale výstava je to skvělá a jako vystudovaná zdr.sestra jsem byla děsně na chytrou :D Těším se na další podobné články

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, že musí být pecka, když to máš nastudovaný a přesně víš na co se díváš :))

      Vymazat
  3. To vsechno vypada vazne skvele, hlavne tu snidani bych si hned dala. ;) Jinak skvely fotky Domi, ovsak jako vzdy. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Nabídka snídaně po celý den je v podstatě můj splněný sen, protože mám vždycky na něco z té nabídky chuť i během dne. Ale nikde to prostě nemají! Takže to teda tleskám. A ta výstava o online světě a datech zní opravdu zajímavě, i podle fotek mě to fakt zaujalo. A ta vzducholoď - to je strašně super! I když úplně chápu ten strach, jen jak jsem to četla, tak se mi málem začaly klepat kolena, mám to dost podobně!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó viď, já taky nechápu, že to ještě nemá zavedený většina kaváren, vždyť snídaňový jídla frčej nejvíc :D

      Vymazat
  5. Paráda, skvelé fotky, tá výstava bodies musí byť hrozne zaujímavá, vždy som chcela na ňu ísť... škoda teda, že sa tam nemôže fotiť... ale možno ma to dokope konečne sa tam vybrať :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Tak takové randíčko bych brala i já :) Krásné fotky a ta výstava by mě také lákala, myslím, že i přítelovi by se celkem zamlouvala a to samé ta vzducholoď.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som bohužiaľ prežila veľkú čas veľkonočných prázdnin učením, dali nám veľa úloh a prác, takže som im musela venovať veľa času.
    Vy ste si to náramne užili. Fotky sú moc pekné a hrozne ma zaujali tvoje parádne tenisky.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to mě mrzí, snad si to aspoň všechno zvládla a vynahradíš si to jindy :) A děkuju, boty jsou moje nejoblíbenější momentálně!

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤