What are you looking for?
středa 5. dubna 2017

NEJLEPŠÍ PARŤÁK DO FITKA - WIRELESS BEATS



Co vy a hudba při cvičení? Máte v uších sluchátka na plný pecky nebo jste jedna z těch výjimek, kterým sluchátka uši nezdobí a nevadí jim poslouchat fitkový rádio a hekání ostatních cvičících? Já jsem si na chození bez hudby zvykla při cvičení s trenérem a na společnejch tréninkách s Kubou. Ten ale sluchátka nosí vždycky, akorát si je mezi sériema vypíná, aby mě slyšel. Takže jsem se postupně k poslouchání zase vrátila a připomenula si všechny ty nakopávací songy, se kterýma jsem cvičila minulý léto. Každej, kdo cvičí s váhama má ale určitě spoustu zkušeností s tím, jak se drát od sluchátek každou chvíli o něco zasekne a vy si je uprostřed těžkýho cviku vytrhnete z uší, což vašemu snažení a koncentraci moc nepomůže. Mně se to stalo tolikrát, že jsem jich měla už plný zuby. Takže když jsem dostala nabídka na vyzkoušení bezdrátových sluchátek Beats z iSetosu, byla jsem štěstím bez sebe. Můj brácha si je totiž koupil loni v Americe a nemůže si je vynachválit jak na cvičení, tak na běžný užívání. A já vám po několika trénincích přináším recenzi se vším všudy i s jedním skvělým bonusem pro vás. 



Hlavní výhoda bezdrátových sluchátek je zřejmá, nicméně absence drátu rozhodně není jediná věc, kterou tyhle lásky můžou nabídnout. Jejich propojení s telefonem je extrémně rychlý, stačí zapnout sluchátka, zapnout bluetooth a sluchátka se automaticky připojí. Nabité vydrží celých 12 hodin a pokud náhodou zjistíte, že jdete za chvíli na trénink a sluchátka jsou vybitý, stačí využít funkci Fast Fuel, díky které se sluchátka za pouhých 5 minut nabijí na hodinu fungování. Nabíjejí se přes USB kabel a na drátu spojujícím jedno sluchátko s druhým najdete samozřejmě i malý ovladač - na hlasitost, na přepínání písniček nebo třeba přijímání hovorů. Ke sluchátkům je v balení i praktickej obal, ve kterým jsou sluchátka vždy chráněný. Já mám barevnou kombinaci, kterou považuju u značky Beats za ikonickou - černočervenou, ale na iSetosu je seženete i v černomodrý, černožlutý, černošedý nebo třeba bílošedý (ty jsou teda taky naprosto skvostný - hele).





Já jsem si ohromně rychle zvykla na ten parádní zvuk a absolutní izolaci okolního hluku. Se sluchátkama v uších jsem rázem v jiným světě, na každej cvik jdu s větším nadšením a odhodláním a podávám mnohem lepší výkony. Poslouchám v podstatě uplně to stejný, co loni. Rap. :D Neřekli byste to do mě, já do sebe vlastně taky ne, ale nic mě nenakopne víc, než Ektorův DřepTěžký Váhy od Bena Cristovaa nebo Blakkout od Blackwoodu. Nenosím je ale jen do fitka, užívám si jich i normálně venku a to už poslouchám klasický popový hity. Takže kdybyste mě někdy potkali v metru, jak si podupávám nebo se celá kývu a přitom nejsou vidět žádný dráty, co by signalizovaly hudbu ze sluchátek, tady máte vysvětlení! :)))



A ten bonus pro vás? 

Pokud jsem vás na ně navnadila nebo pokud už nějaku dobu zvažujete pořízení nějakého produktu značky Beats, mám pro vás milý překvápko! Na všechny produkty Beats na iSetos můžete do konce dubna využít slevu 20%, což už je myslím znát a fakt se to vyplatí. Slevu uplatníte tak, že při objednávce vložíte do pole POZNÁMKY (nikoliv do pole na slevový kód) kód "ELITEBLOGGERS". Konečná cena vám potom přijde v e-mailu s pokyny k úhradě. Tak rozmýšlejte, rozhodně stojej za to!



PS: Pokud byste náhodou nebyli sportovního ražení, ale chtěli nějakou elegantnější bezdrátovou variantu, mrkněte na tenhle článek od Ejvi, protože ty Rose Gold jsou zas jiná stylovka!

Add your comment

  1. OMG, tak ty jsou boziiii! Moc diky za tip, moc me stve, kdyz mi sluchatka pri cviceni (a hlavne pri behaniii!!!!) vypadavaji z usi. ;(
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Za 5.000,-? Tak to ne, děkuji :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sluchátka v posilce používám, ani mi moc nepadají, mám je hlavně na Cardio, jen je u nás problém, že jde slyšet hudba, co pouští z recepce a přeřve i sluchátka:-D
    Jinak jsou sice krásné a asi drží líp než normální, ale jsou fakt drahé :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Pouzivam podobne z ciny su top a stali 5eur ☺ pravdepodobne ta ista fabrika.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤