What are you looking for?
úterý 30. května 2017

CUKRÁTKOVÝ ŠATY



Hádejte, čím si zpříjemňuju tyhle poslední dny, kdy neustále vypisuju a vypisuju a u toho doufám, že mi z toho něco zůstane v hlavě a nebudu další tejden hystericky brečet, že to nestíhám? Nákupama šatů :D. Po Bloges Marketu jsem zjistila, že mám použitelný asi tak jedny, protože jsem si strašně dlouho žádný nekoupila a ty, co jsem měla už třeba 3 roky, jsou teď docela nepoužitelný. Probrala jsem napříč různý značky a postupně vám tady ukážu svoje úlovky. Tím prvním, kterej jsem si naprosto zamilovala, jsou tyhle růžový košilový šaty ze Zary. Baví mě střih i barva, jsou strašně pohodlný a jak jsou rozevlátý, tak je v nich příjemně, žádný vedro. Novinkou jsou i stříbrný loafersky v dost zajímavým provedení, který jsou z Asosu a přestože jsem si před jejich prvním nošením zalepila celý paty, domů jsem málem nedošla - zase - nevím, co s těma nohama mám, že nesnesou ŽÁDNÝ nový boty. Teď se mi dokonce povedlo si zalepit špatnou část pat a puchýř se mi udělal pod lepivou částí náplasti, radost, co vám budu povídat. Ale konec stěžovaček, radši mi dejte vědět, co říkáte na tenhle můj růžovoučkej look. :)))


































Šaty - ZARA / boty - ASOS / kabelka - ZOOT / hodinky - ROSEFIELD / náušnice - COS

Add your comment

  1. Šaty jsou naprosto boží, mám je ve světle modré a naprosto je miluju. + Moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tam ještě asi naběhnu omrknout další barvy :D Děkuju :)

      Vymazat
  2. Dominiko, takovy typ satu Tve postave nelichoti. Ale je to jedno, Ty mas stejne svoji hlavu - nebo teda asi nemas, protoze stale dokola slepe kopirujes trendy, aniz bys s trochou soudnosti zapremyslela, jestli Ti to slusi. Ale co Ti musim napsat je, ze nechapu, co to nosis za tasky? Kabelky to za me urcite nejsou. Obrovsky s dlouhymi uchy... hodi se uplne k jinym outfitum, ale ty mas ty tasky porad stejny. Strasne hastrosacky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosim kabelky, do kterých se mi vejde všechno, co potřebuju a co jsou navíc naprosto jednoduchý a s ničím se mi netlučou. Nenazývám se fashion blogerkou, abych měla potřebu mít na každý fotce jinou kabelku a protože teď tahám všude buď učení nebo notebook, nic menšího než obrovský holt nosit nemůžu a fakt si nebudu s sebou brát zvlášť malou kabelku na focení, abych vypadala víc cool. To radši budu real. Takže pardon, že to nelahodí tvému vybranému oku, ale aktuálně se nic měnit nebude :)

      Vymazat
  3. A znas naplasti primo na puchyre z lekarny? Jsou bud od urga nebo od compeed a je to nejvetsi zachrana. Je to naplast, ktera ten puchyr leci a sama se odlepi, az kdyz je to zahojeny :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahaaaa, takový moderní vychytávky, smart náplasti :D mrknu po tom, děkuju :)

      Vymazat
  4. Možná kdyby sis koupila pořádný kožený boty, a ne tenhle nepoddajnej plast... :DD
    Jinak ti to ale moc sluší (a chápu tě, jsem totálně ujetá na cokoliv stříbrnýho, takže boty boží <3 :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to teda kožený dělaj většinou ještě víc, to zas jako nejsem debil, abych si to neozkoušela :D

      Vymazat
  5. šaty sú perfektné, táto farbička je top :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se na Tobě taky ty šaty nelíbí, ale palec nahoru za boty!

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty jsou fakt pěkné :) Moc se mi na fotkách líbíš, působíš strašně uvolněně a přirozeně:)
    Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
  8. Ty odrosty to je teď nějaká móda? :-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, ty odrosty jsou strašný a je to jen ukázka nedostatku času a neschopnosti se včas objednat na vlasy :D ale zítra už konečně jdu!

      Vymazat
  9. Šaty sú krásne a veľmi sa ti hodia. Nechápem tieto anonymné hate-y. Podľa mňa máš postavu krásnu, takú ako by žena mala mať. #FuckSociety a jej prototyp o peknej žene, ktorá musí byť kosť a koža.

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už je tady u mě klasika, málokterej post se bez takovýho komentáře obejde :D ale děkuju, jsi hodná a jsem s tebou na stejný vlně :)))

      Vymazat
    2. Nejde o to, že by měla být Dominika kost a kůže, komentáře se týkají toho, že šaty nelichotí její postavě, ne že by měla mít jinou postavu, to je obrovský rozdíl. Každý jsme se nějak narodili a nějak s naším tělem nakládáme a měli bychom se oblékat vkusně a přiměřeně svému věku a postavě. Samozřejmě to tak nemusí být, ale předpokládám, že každá žena se chce líbit a holt Dominika dost často šlape vedle s tím, jaký outfit zvolí ke své postavě. Asi se tak cítí dobře (jinak by to snad nenosila), ale hodně anonymů to tu zaráží proto, že dokola a dokola zvýrazňuje své nedostatky a zakrývá přednosti. Mělo by to být naopak, aby to vypadalo lépe a tak by se možná i ještě lépe cítila.

      Katka B.

      Vymazat
    3. Katko, rozhodně mi nepřijde, že bych nosila stále stejný typ věcí, střídám všechny možné styly, věci volnější i upnuté. Samozřejmě to někdy není přesně to, co by pro moji postavu bylo ideální, ale ráda nosím to, co mě baví. Mohla bys mi říct, jaké přednosti tyto šaty skrývají a jaké nedokonalosti ukazují ve srovnání s nějakým jiným střihem šatů? V těchto totiž zrovna moc problémů neshledávám, tak se ráda přiučím:)
      Jen bych upřesnila, že se nefotím v ničem, v čem se dobře necítím, takže tvá poslední věta je docela mimo, myslím, že i ze samotných fotek je můj pocit ze sebe dost patrný :))

      Vymazat
    4. Chcela by som reagovať na anonymný komentár :) Keby si bola (budem brať, že to je žena) v Írsku a videla tieto kreácie cez deň, tak by si odpadla, komu tu čo lichotí alebo nelichotí k postave..no a keby si išla večer von na párty alebo by ti teda stačil ísť OKOLO nejakého klubu, asi by si oľutovala nie len tento komentár, ale všetky možné nezmyselné komenty..pretože toto tu je nad všetky sily chápania :D keby si videla tie postavy, tie celulitídy a tie nožiská ako si dajú MINI sukne a šaty, ktoré sú podľa mňa len TOPY, a mnohým som už videla aj celý zadok..a ako si s prepáčením 100 kg žena na seba dá minimum látky, tak to je už podľa mňa vrchol toho, čo sa hodí a nehodí k typu postavy...dnes sa nosí proste všetko a veľa vecí sa nosí oversized a každý si nosí čo chce.. nevidím na tomto outfite nič, čo by nelichotilo postave... Domi vyzeráš super a košeľové šaty sú must have :) či už voľné, obtiahnuté, mega voľné alebo s volánikmi... :) A strieborné topánky sú skvelé :)

      www.sinnamona.blogspot.com

      Vymazat
  10. Juuuva, ty seš superultramegagiga roztomilouš. Rozkošnej outfit, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Jeeeee, tak vic holcici outfit jsem na tobe jeste nevidela!!!!! Ale stejne super look, strasne moc ti to slusi a ta kombinace je taky moc zajimava, zase neco jinyho nez na co jsme zvykly. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj domi, jak mas silnejsi nohy a i lytka, tak se mi na tobe saty nelibi. Co zkusit podpatky? Jinak kabelka je super a pink barvu nos urcite casteji:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Domi, ty šaty jsou pěkné, barva se k tobě hodí a úplně v ní záříš ;) Ale nějak se nemůžu rozhodnout, jestli se mi ty šaty na tobě líbí, možná protože to je změna, ale asi by se mi k tobě hodily víc rovné klidně takhle rozevláté volné šaty :) Opět tu zopakuju něco, co píšu snad u každého mého komentáře... jde o to, jak kritiku napíšete! Pokud někdo napíše slušně, co se mu líbí nebo nelíbí, co by zlepšil, je to super. Pokud ale napíšete hnusný výsměšný komentář s tím, jak je podle Vás Domča zase blbá, že si něco takového oblékla, tak to prostě nejde brát vážně a akorát zesměšníte sebe :D

    Verča

    OdpovědětVymazat
  14. Katka B., Moda je zabava a kazdy by mel nosit, co chce a v cem se citi dobre! Zakryvat nedostatky a zvyraznovat prednosti... Kdo podle tebe urcuje, co jsou nedostatky a co jsou prednosti? Ty? Oblekat se vkusne, primerene sve postave a veku. Promin, ale to je jak z prirucky ze ctyricatejch let. Vsechno je to jenom hra, modni trendy/leto/mladi/stari si mas uzivat, ne premyslet, jestli mas na ne postavu a schovavat se do habitu. Kvuli lidem jako jsi ty maji holky mindraky, konci s poruchami prijmu potravy, v depresich, s malym sebevedomim.
    Domco, jsi krasna a sebevedoma a podle me ti slusi vsechno, co si na sebe obleces. Je na tobe totiz videt, ze se v tom citis skvele a pohodlne. Jen tak dal!
    Johana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne takyto isty komentar som chcela napisat, uplne suhlasim so vsetkym :) Modu si treba uzivat a clovek ma mat oblecene to v com sa citi super a v com sa paci sam sebe.
      Co su vlastne tie nedostatky, a kto urcuje to kedy je postava normalna a kedy je to uz nedostatok. A snad si po 30tke nebudem zrazu obliekat len kostymi a slusne oblecenie :D
      Mam silnejsie boky ale urcite nemienim travit cele leto v dlhych nohaviciach pretoze mi sortky nesvedcia. Dam si ich a budem si ich uzivat :D
      Domi, saty su krasne a aj ty v nich a keby ti nohy zvyraznuju aj omnoho viac aj tak v nich budes pekna, lebo sa v nich citis skvele a uzivas si ich :)
      Inak s topánkami to mam rovnako, vsetky nove ma odtlacia, pokial mi presne nesedia ani ich uz nekupujem lebo to viem ze ma otlacia nenormalne. Ked mi sedia presne tak je to o nieco lepsie ale aj tak odtlacia :D inak v obuve predavaju aj taky sprej, ktory nastriekas na topánky na miesto, ktore ta tlaci a ono to zmakne ( tak ako keby si ich uz mala viac krat obute a "vychodene") ten sprej mi pomohol vela krat :)

      Vymazat
    2. Já opravdu nerozumím tomu, proč to pořád obhajujete tím "nosím si co chci, móda je hravá blabla". Podle většiny svých kamarádů se oblékám docela extravagantně a výrazně, ale i tak přece logicky nejdřív přichází ten prvotní krok, že se podívám, jestli mám v daném overalu/šatech atd normální hezkou postavu. Strašně obdivuju trend odhalených ramen, ale desetkrát už jsem si takové halenky zkoušela a pokaždé vypadám jako rambo, protože mám holt ramena dost široká = nekoupím si to. Proč bych tak chtěla hned na první pohled bít do očí? Stejně tak volné šaty a oblečení, jako má tady Dominika - jasně, koukám po něm, ale když konkrétně já mám velká prsa a hodně úzký pas, který mi to potom okamžitě zakryje a působím jako obří skříň = proč bych si to kupovala? Vždyť existuje tisíc jiných "zajímavých, módních, neobvyklých" kousků, který jsou k dané postavě logický... k silnějším nohám, jako se zmiňuje tady v komentáři, přece existuje tisíc druhů šortek s nějakou jinou délkou, materiálem a střihem, než třeba zaříznuté bokové džínové kraťasy, které vytáhnou špeky. Jde snad jen o to oblečení se soudností posoudit.

      Vymazat
    3. Johanko a Simčo, moc vám děkuju za milý reakce, jsem ráda, že jsme na stejný vlně ♥

      Vymazat
  15. Ach jo ... anonymové si asi myslí, že jsi celý den doma nebo jdeš jen na kafíčko, takže je jasný, že přeci musíš nosit podpatky a malý kabelky! Mám tě ráda právě kvůli té tvé opravdovosti a i tak ti to vždycky moc sluší .... jinak ty paty mám taky ze všech bot rozedřený a někdy i klouby na prstech. Nejlepší na to jsou opravdu ty náplasti compeed, jsou teda drahý jako pes, ale nikdy jsem nelitovala ani korunu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, tohle přesně miluju, že mě berete takovou jaká jsem ♥ Děkuju!

      Vymazat
  16. Náhodou super! Sluší ti to! Šaty jsou boží! A nevídim tady žádné slepé sledování trendu. Zdravím Anastasia

    OdpovědětVymazat
  17. Myslím, že je jedno, kdo si co nosí. Je to jen oblečení :-) Na druhou stranu ale je stále jedna věc nosit něco na ulici/do práce/na rande/s košem, atd. a zvěčňovat něco na internetu. Dneska se ty rozdíly dost stírají, ale je pravdou, že dát několik snímků na internet je podle mě podobné, jako jít na módní přehlídku. Tudíž to některým lidem z principu vadí. Chápu obě strany...lidi, co neřeší jakou věc kdy plácnou na sociální sítě (ani nevim, jak se všechny jmenují :D) a i ty, kterým nejde přes srdce, že si dneska ráno hodíte na sebe něco ze skříně, v čem vám je pohodlně, a potom se vyfotíte někde po cestě z práce a dáte to zkouknout tisícům lidem..ať patříte do jedné či druhé skupiny, myslím, že nemá cenu to řešit..svět se tím nezmění(a tohle jen dodávám je jen a pouze neutrální komentář na zamyšlení)

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělý boty.
    Šaty jsou přehmat.
    B.

    OdpovědětVymazat
  19. Muj nazor je ten: že moc zeres a tim padem jsi tlusta a musime resit saty, kdybys tlusta nebyla...slusi ti i pytel! Mas oplacanej oblicej a ze bys ho poradne vykonturovala, ne? Ty lejtka dominiko jsou sileny a ty podpatky by ti prospely...ale ne, proc? A ze mas kabelu jak na cundr? Tobe je vse jedno, napijes se a najis a potom tu brecis.

    OdpovědětVymazat
  20. Když si přečtete tu diskusi tady, tak je jedna věc, která všechny komentáře spojuje - a to je SUBJEKTIVNÍ názor.
    A po důkladnějším prostudování vám taky dojde, že jsou typy lidí, kteří prostě s lidma jednat neuměj a ani se nesnažej, padaj z nich srágory a přínos pro společnost je veškerej žádnej. (s ohledem na svou práci potvrzuju, že vyjít s takovejma jedincema je očistec, pravděpodobně oboustrannej)
    Každej z nás tu má svou pravdu, někteří hodně vyhraněnou. A je dobrý mít na paměti, že nejvíc vždycky řvou ty nespokojený, zatímco ty, co spokojený jsou, spíš mlčej.
    Zakončila bych to nečim jako "žijte v míru a lásce" a hlavně - ukažte, že nejste sráči a postavte se za svůj názor, nejlépe jmenovitě.
    A teď můžete, vy hrůzní anonymové, zavítat ke mně a trochu mi to tam zaspamovat nějakejma oduševnělejma (rozuměj nenávistnejma) komentářema, jste srdečně zváni!
    Životní nadhled a mít to v paži! Howgh, Teruna

    OdpovědětVymazat
  21. Ty šaty jsou boží :))) Jsi krásná holka, opravdová, žádná tuctovka <3

    OdpovědětVymazat
  22. Tak jsem si pro ně dneska musela do Zary taky zajít :))

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem si téměř na 100% jistá, že většina z vás viděla fotku těchto šatů na instagramu a stejně tak si jsem jistá, že tam byste to takhle nikdy neokomentovali. Ale tak hlavně že si umíte stát za svým že :-) Ukázat k názoru i obličej už není taková sranda co.
    N.

    OdpovědětVymazat
  24. Jo Domi pro růžový :D měli poslední v XS, tak jsem neváhala! Moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Preco si taka namyslena? Lebo keby si bola v poho ( ako dusa) niec by nebylo take zle. Preto nebul a cvic, lebo ked schudnes ten tuk, bude to prepac ale lepci.

    OdpovědětVymazat
  26. Moc ti to sluší 😍

    OdpovědětVymazat
  27. Dominičko, nic si z těch komentářů nedělej! Jsi nádherná holka a tvoje outfity jsou naprosto boží. Já mám třeba zas gigantickej zadek a celulitidu na stehnech! A nezblázním se že jo. Jsi výjímečná a i když se třeba ty šaty někomu nelíběj, tak je to stejně pořád jen jejich subjektivní názor, kterej tě trápit nemusí, i když ti to sem napíšou takhle hnusně. Hlavní je, že se v těch outfitech cítíš skvěle a ono se to pak odráží na tvým obličeji a tím jsou ještě krásnější! Takže, kašli na to, zůstaň taková, jaká jsi! Nezasloužíš si názory těhle lidí, beztak jen záviděj. Měj se krásně :*

    OdpovědětVymazat
  28. Domi, ty saticky jsou krasny a moc ti slusi. Jsi krasna zena! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Upřímně se mi ty šaty nelíbí, ale co, každý máme jiný vkus a hlavní je že se líbí tobě a cítíš se v nich dobře, tyhle hejty (ještě schované za anonym) nechápu a vůbec nic bych si z nich nedělala :D Jasně že nenosíš podpatky a malé kabelky když sebou táhneš učení, já to tak taky dělám i když se mi to taky plně nehodí ke zbytku :) Moc ti to na fotkách sluší, vypadáš pohodově a uvolněně ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Ked som videla na insta ze ti niekto pise taketo komentare musela som si to prist precitat :) a len krutim hlavou ze si niekto da tu namahu napisat ani nie konstruktivnu kritiku ale poriadny hejt ( asi ma fakt nudny zivot ked nema co ine na praci :) ) a viem ze aj ked toto mozes mat vies kde co si druhy clovek mysli zamrzi to :) nie je to nic prijemne :) takze ti musim napisat nejaku podporu pretoze mi to jednoducho neda a pretoze ta rada sledujem :) )bud taka aka si .. mne sa velmi tvoje outfity aj fotky pacia a aj tieto saty su super a nemam pocit ze by neboli adekvatne k postave :) tiez som uz videla vselico :) domca mas super styl ktory je realny :)

    OdpovědětVymazat
  31. Šaty se mi líbí a hodí se mi k tobě, je to zase něco jiného, nicméně souhlasím s tím, že rozšiřují, ale to je jedno, hlavní je jak se v tom cítíš a líbíš sama sobě. :) Já si na to snažím dávat bacha, na to, co dělá blbou postavu, ale také si vezmu někdy prostě něco, co mě rozšíří a je mi to úplně jedno, hlavně, že se v tom cítím fajn a líbí se mi to.:)
    Šaty vypadají hodně pohodlně a na léto musí být super, že nebudou přilepené na těle.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  32. No tak tady ty komentáře mě dostávají... Nechápu, jak někdo může být tak zlej! Komentovat tady Domči postavu tak negativně není vůbec pěkný. Domča jí zdravě, cvičí, a myslím si, že má mnohem zdravější tělo, než nějaké vyhublé holky. Ale hlavně, že ty vyhublé vypadají dobře v šatech že?!
    Domi, asi jsem taková ta typická holka, protože tyto cukrátkový šatičky se mi strašně líbí. Mně se líbí i na tobě :) Upřímně, já bych asi neměla odvahu na ty boty, ale k šatům se hodí :) Ale moc se mi líbí ještě ty hodinky (y).
    Já nejsem žádná fashion lover, ale jen říkám svůj názor. A za mě teda ANO :)
    Měj se a z anonymních komentářů si nic nedělej :)
    Evča

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤