What are you looking for?
úterý 25. srpna 2015

GREEK

1

Ta-da-da-dá! Představuju Vám svoje nejoblíbenejší fotky ever a novej design, kterej je konečně podle mých představ. Ještě je potřeba pár malých úprav a vychytávek, ale nechtěla jsem s článkem dál otálet. Koukejte mi dole hodit info, jak se Vám to líbí, prosím pěkně! 
Tyhle fotky, co mi fotil brácha (zdravím do Ameriky!) ve večerním slunci na skále vedle moři mají aspoň pro mě uplný kouzlo a to si jen tak o outfitových fotkách neřeknu. Taky musím uznat, že ještě nikde jinde, než právě v Řecku jsem se v těhlech šatek necítila tak dobře, nějak to tam prostě sedlo, i když nešlo o žádnej slavnostní večer, ale prostě jen večeři s rodinou jako každý jiný den. Strašně si vážím toho, že nás naši stále někam berou a letos jsem opravdu načerpala až neskutečný množství energie, inspirace a pozitivní životní filosofie. Jsem teď sice uplně rozhozená, jak fyzicky - jednu noc spím 2 hodiny, další 12 - tak i psychicky - najednou začnu jen tak brečet třeba. No ale co mi v hlavě zůstává nejvíc a doufám, že si to osvojím naždy je myšlenka, že obklopovat se pozitivníma lidma nestačí a ani by to nemělo být jediné, co nás činí šťastnými o co se snažíme, měli bychom to pozitivno najít sami v sobě a nechat se jím zaplavit a být tak šťastní. Sami, protože většina lidí jednou stejně odejde a když s nima odejte i všechno to pozitivní, co nám zůstane? Tak to v sobě hledejte, protože já na tom zrovna pracuju taky, jo?

2 3 4 5 6 7 P8180781 P8180803

Dress - H&M / bag - PRIMARK / necklace - OPS!OBJECTS CZECH

Add your comment

  1. Krásná a fotky jsou top!! Brácha je šikula:)) www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Jak design, tak fotky <3

    OdpovědětVymazat
  3. super fotky ... čierna maxi šaty sú už klasika :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty se k tomuhle prostředí parádně hodí, jako řecká bohyně! :) To jsem si říkala, že já mám občas takové ty depkoidní stavy, ale většinou se je snažím nějak "kontrolovat", najít si nějakou činnost, aktivitu, do které bych to negativní mohla nasměrovat a vybít...ale občas se mi taky stane, že začnu na něco myslet a prostě začnu brečet...jen tak...ale ono je to taky někdy nejlepší, nechat ty negativní emoce vyplavit a pak se člověk cítí zase o trošku líp :) Tak jen hledej, držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle já právě neumím... dřív jsem v krizi chodila běhat, ale pak se mi stalo, že jsem třeba začala řvát někde na louce a sedla si tam na zem a bylo to ještě horší snad :D na to, že studuju psychologii, tak jsem se sebou samotnou uplně marná :D

      Vymazat
  5. Šaty jsou skvělé, opravdu ti to moc sluší. A naprosto souhlasím s Eliškou se vším co napsala (opravdu moc hezky řečeno). Je potřeba "to" ze sebe někdy dostat a na tobě hlavně oceňuju, že o tom v pohodě dokážeš napsat a na nic si nehraješ. Palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) já jsem převážně pozitivní člověk, ale rozhodně to není pořád sluníčkový, tak proč si na to hrát a nedat najevo i tu lidskou nešťastnou stránku..

      Vymazat
  6. To jsou krásný fotky opravdu.

    OdpovědětVymazat
  7. I really like your blog:) Kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit boží, design je určitě lepší, ale vytkla bych ti font - a to jak "Dom by Dom", tak i ten v menu. Vypadají nějak neprofesionálně, ten v menu moc obyčejně, jako ten, na kterej prostě v photoshopu jako první klikneš a ten v záhlaví jako jedinej psací font, kterej máš v PC, protože se ti prostě nechce jít na dafont a najít něco zajímavějšího. A naopak si myslím, že na články by se hodil naopak základnější a jednodušší font, třeba typickej Times New Roman. Ale zase nechci moc kritizovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si naopak myslím, že fonty jsou super. Díky fontům nezapadá mezi tuctovky s Timesem a "superoriginální" hlavičkou. Když se sem prokliknu, tak okamžitě vím kde jsem a to přece jde ne? Má svůj osobitý styl prostě :)

      Vymazat
    2. Děkuju za názor, ani jsi to nemusela psát anonymně ;) co se týká těch fontů, Ten Dom by Dom jsem právě kdysi někde našla a už se mi nepodařilo ho znova dohledat. Hlavně mi ke mě fakt sedne a moc se mi líbí, neumím si bez tohohle loga blog představit, takže to fakt není jak říkáš "jedinej psací, co mám". A k němu jsem pak chtěla zvolit nějakej jednoduchej font, aby se to netlouklo a zároveň aby se to dobře četlo a ten design vypadal celkově čistě. Rozmýšlela jsem nad tím dlouho a jsem s tím spokojená, každopádně i za takovou zpětnou vazbu jsem ráda :)

      Vymazat
  9. dokonalý fotky krásko! <333 všechno do sebe skvěle zapadá - prostředí, světlo, outfit, pózičky! moc se mi to líbí! povedlo se :))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásné fotky a inspirativní článek, díky Ti za něj :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  11. máš pravdu tyto fotky mají v sobě fakt kouzlo, jsou nádherné :) a design se mi líbí :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Si tam strašne krásna! Dlhé čierne šaty a západ slnka nič nemôžu pokaziť :) tvoj design sa tiež páči :) v jednoduchosti je predsa krása...
    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  13. Fotky sú úplne úžasnéé !! :)

    http://landofourdreams.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. na mě teda Řecko, anebo teď Kypr, působí opačně. nikoli inspirativně, ale spíše se nakazím jejich leností a take it easy přístupem.. :)

    http://lostincyprus.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To říká hodně lidí, no, já jsem asi měla štěstí na takový lidi, co nezapadaj do řeckýho klasickýho stylu :D

      Vymazat
  15. Ahoj Dom! Sleduji tě sice tak chvilku, ale i přesto mi ve skoro každém článku mluvíš z duše a ještě ke všemu je doprovází tvé skvělé fotky, které nejen vytuňuje Olympus, ale hlavně tvoje krása! Design je super - hlavně, že jsi s ním spokojená ty.
    A pracuju, pracuju, slibuju!!! Už déle, ale pořád se snažím, tyto prázdniny byly opravdu, co se týče hledání pozitivního myšlení, nejhorší, ale od začátku školy (celkem paradox :D) to začne být lepší. Čeká mě spousty nových, skvělých věcí, kterých se nemůžu dočkat! Nicméně nemít přítele, tak jsem ještě daaaaleko za hledáním klidné duše... S tím brečením jsem si říkala, že už jsem fakt vadná, ale tak očividně to nebude zas tak divné :D. Fyzicky ani nemluvím za poslední dobu. Ale to vše bude lepší, protože má mysl bude! :) Přeji i Tobě vyrovnané tělo i duši.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsi strašně milá! A vůbec to paradox není, já se taky vždy těšila na začátek školy a na všechny ty nový věci! Tak hodně štěstí i tobě :)

      Vymazat
  16. Pořád jsem čekala, kdy se na Tvém blogu objeví nějaká pěkná šablona a heléé, je to tady :-). Musím Ti ji pochválit, líbí se mi :-). A co se týče outfitu, i ten musím pochválit. Někdo tu už předeslal, že jsi jako bohyně a já se tohoto názoru musím držet! ^^

    OdpovědětVymazat
  17. Fotky jsou nádherné a ty jsi v těch šatech božská!! Jinak já se snažím myslet pozitivně i ve chvílích, kdy mi není úplně fajn, všechno je to o psychice, ale samozřejmě mám taky dny, kdy už to ze sebe potřebuju dostat a většinou je to ve formě vzteku :D

    OdpovědětVymazat
  18. Domi, ty jsi kouzelna. Vazne z tebe jde neuveritelna pozitivni energie a tesim se, az te poznam osobne! Jsi vazne slunicko!
    K.

    OdpovědětVymazat
  19. jak už tu bylo řečeno - bohyně :) pozitivní přístup k životu je zásadní a sama na sobě vidím, že bez něho to nejde!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤