What are you looking for?
úterý 11. srpna 2015

PACKING TIME


Protože jsem v poslední době četla pár článků s balící tématikou, co mě fakt bavily a protože v tomhle vedru se opravdu outfity fotit nedají, přichystala jsem pro Vás report z mého dnešního balení. Už za pár hodin budu totiž rozespale zívat na letišti a těšit se můj vitamin sea! Upřímně doufám, že náš hotýlek bude disponovat wifi přijpojením a já tak budu moct spamovat instagram! Tak mi držte pěsti a zatím pojďte se mrknout, co do kufru (a obag!!) letos poputuje!


SWIMWEAR

Nejdůležitějším bodem jsou plavky, ty budu mít na sobě skoro nonstop, že jo. Upřímně řečeno, nakupování plavek nesnáším, asi tak stejně jako jejich nošení - to asi zná každý, kdo nemá vypracovanou postavu. Letos jsem navíc neměla vůbec žádný použitelný, proto jsme se včera s mamkou vypravily na nákupy. Můj plán byl sehnat nějakej černej spodek a k tomu na kombinování zajímavý vršky. Dopadla jsem samozřejmě uplně naopak, protože normální velikosti všech vršků byly vyprodaný a já tak skončila s jedním černým a k tomu hledala zajímavý kalhotky.


Černej vršek bez ramínek (plavky s ramínkama jsou největší zlo!) je z H&M a k tomu mega barevnej spodek z Etamu. Původně jsem chtěla nějaký umírněnější, ale mamka si odfrkla něco ve stylu, že už jsem usedlá, tak jsem to přehodnotila a vzala si tyhle :D


Další spodek jsem objevila v Lindexu za šedesát korun, haha. Docela výhra! Navíc tenhle plavkovej outfit mi půjde dohromady i s obag a to je přece na pláž velice důležitá věc :D


Vršek podle mých představ se mi nakonec podařilo sehnat v F&F, krásně zvětšuje prsa a navíc mint barvu na léto miluju. Spodek k nim ale měli jen v totožný barvě a to teda já nenene, proto jsem vzala zavděk červeným spodkem, který je taky z F&F, ale už asi 3 roky starý.


Poslední variantou jsou plavky z Wayfareru, který si beru spíš až tak na poslední den, kdy už budu doufám dost hnědá, aby ty neonky vypadaly dobře. Neoprenovej spodek jsem vzala zase pro případ, že bychom jeli na výlet lodí a já chtěla mít zadek v teple :D na vodě jsem tyhle plavky využila dokonale a myslím, že jen díky jsem nakonec nebyla nemocná, na opalování to teda ale rozhodně, rozhodně není!

READING MATERIAL

Co pro mě k dovolený u moře neodmyslitelně patří jsou knihy. Doma mám na práci pořád něco jinýho a málokdy dojde čas na knížku, proto čtu bohužel hrozně málo, třeba jen ve vlaku a tak. Nejvíc se teda těším na tu chvíli, kdy si po super hotelový snídani lehnu na lehátko, nasadím velký brýle a začtu se do jedný z několika knih, které s sebou beru. Girl Online mám už od Vánoc a už mi chybí jen pár stránek, tak je konečně dočtu. Jsem moc ráda, že tuhle knihu vlastním, ale rozhodně neaspiruje na nejlíp napsaný a čtivý dílo, pro mě je to spíš taková trofej jako fanynky Zoe no. Jak mi Starbucks zachránil život jsem četla už loni a bavilo mě to tak moc, že letos musím zas, protože je to tak nějak moje srdcovka. O papírových městech teď čtu na každým rohu, takže jsem v knihkupectví neodolala po dlouhé době si knihu koupila místo abych si ji vypůjčila v knihovně. Měla jsem v ruce českou i anglickou verzi a nakonec se mnou domů putovala anglická, protože mi angličtina fakt chybí a jediný, kde jí poslední půl rok čerpám jsou chirurgové v originálním znění bez titulků!


BEAUTY

Sbalit si vhodnou kosmetiku na dovolenou je docela oříšek, aspoň pro mě teda. Počítám, že každý den bude mít moje pleť jinou barvu a u mě rozhodně neplatí, že slunce a mořský vzduch zlepšuje kvalitu pleti. Já teda make-up rozhodně potřebuju a sbalila jsem si teda tmavší Giordani Gold, který mi vyhovuje ze všech make-upů nejvíc a k tomu Dermacol cover, který zastupuje korektor a je v ještě tmavším odstínu. Dál beru rozjasňovač, který chci konečně začít pořádně používat, řasenku, ke který musím dodat, že mě opět dostihla mediální masáž a já jsem zakoupila všude opěvovanou Maybelline Sensational a že bych z ní byla nějak vyplesklá, to teda uplně ne. Kartáček mi sice vyhovuje, ale jak jsem zvyklá používat ty svoje Regina náplně, tak mi tahle barva dělá na očích po nějaký době docela zle a pořád si je mnu. Co se rtěnek týká, přes den budu používat Babylips v červeným a růžovým odstínu a na večery jsem vzala tekuté matující rtěnky ze Sephory, které v klidu vydrží pořádný jídlo i pití bez toho, abych se musela pořád kontrolovat v zrcátku.


Mezi kosmetické nutnosti patří taký můj nejoblíbenější Dove deodorant - fakt mi přijde, že žádnej jinej prostě nefunguje! - a taky pleťový krém od Biodermy, který jsem se pořád nenaučila pravidelně používat, ale teď už to prostě půjde! Mezi pomocníky na vlasy jsem zařadila pěnu od Syoss a suchý šampon a balzám od Klorane, což jsou dva přípravky, který si opravdu nemůžu vynachválit! I tak mám ale o svoje vlasy dost velký strach, mám je teď v hrozným stavu a to sluníčko a sůl jim rozhodně nepřidá. Tak snad se nevrátím holohlavá! Poslední věcí jsou pak laky na nehty v letních pastelových barvách, které se k moři hodí jednoznačně nejvíc!



CLOTHES

Oblečení balím tím stylem, že vyhážu na postel všechno, co je fakt letní a hlavně co je BAREVNÝ. Přes rok nosím hlavně neutrální barvy a na ty fakt barevný barvy - to jsou slovní obraty panečku - jsem si uplně odvykla. Na dovolený bych to bez nich ale nezvládla, kde jinde se má přece člověk vyřádit! Nejvíc se těším na tyhle troje kraťásky. Barevný jsou novinka ze slev z Bershky a už jsem je vyvenčila ve Vídni, mint jsou z loňských slev v Zaře a bílé tuším z Primarku. Ale jsou tak krátký, že jsem je na sobě ještě neměla a bůhví jestli na ně vůbec u moře dojde!


Když jsem na hotelovém webu viděla fotky nádherný tělocvičny s výhledem na moře a k tomu si vzpomněla, jak jsme loni s mamkou chodily ještě před snídání běhat po pláži, musela jsem na kupičku - co kupičku, spíš pěknou kupu - věcí přidat i něco na sport!


ACCESSORIES

Doplňky chystám rozhodně nejradši a taky je nejradši fotím! Začala jsem botama, protože se ráda na večeři trochu vyfiknu - taky chci fotit outfity přece! - a tak jsem vybrala i dvoje podpatky. Celé bílé už jste viděli a chválili v TOMHLE článku a ty druhé mi přišli teprve včera. Oboje jsou z eshopu Čas na boty a oboje jsou eňoňuňo!


Náhrdelníky jste na mě neviděli už dlouho, v tom vedru je to prostě na nic, ale stejně doufám, že příštích pár dnů je využiju. Hlavně tyhle dva poměrně extravagantní kousky. Růžový kytky jsou z Aliexpressu a ty boží barevný jsou z H&M.


Co jsem ustoupila do náhrdelníků, začala jsem propadat náramkům a nashromáždila jsem jich přes léto docela slušný množství. Nejoblíbenější mám tyhle do hněda, co jste mohli vidět i v článku TADY, ale hlavně ty černo-bílo-zlatý, který dokonale laděj k hodinkám a tý kombinace se nemůžu nabažit!


WISHLIST SWIMSUIT

Poslední bod, kterej chci zmínit je můj plavkový wishlist. I já, jakožto plavkový ignorant, jsem dlouho zbožně okukovala všechny ty Triangly. A kdo ne, že? Pak mě ale začalo štvát, že je každej dostává a nejen jednou - a taky to, že já jsem je nedostala, abych byla upřímná :D - a tak jsem si pořídila sama jedny neoprenky jen tak na zkoušku, abych věděla, jestli si mám třeba ty Triangl jednou objednat. Výsledkem bylo jedno velké ne. Nehodlám platit tolik moc peněz za plavky, ve kterejch se potí pozadí od tý vteřiny, kdy je na sebe natáhnete. A tak jsem rozčarovaně začala hledat nějaký jiný plavky, jejichž koupi bych si naplánovala za odměnu za nějaký dlouhodobější cvičení. A víte, jaký krásky jsem našla? Slyšeli jste o značce TO DIE FOR? Já jsem si zamilovala snad každej model, přestože to odporuje všem mým předchozím tvrzením - například mají ramínka a ladí spodek s vrškem. Přijdou mi ale tak moc krásný a originální, že jsem si je na ten wishlist hodila. Do dovolený už mi sice přijít nestihnou, ale myslím, že jakmile je budu mít doma, budu mít hned chuť chodit na koupák nebo aspoň na bazén. A pokud by nějaké zaujali i Váš, tak mám pro Vás 10% slevu s kódem DOMINIKALUKASOVA



To je ode mě pro dnešek vše a fakt na mě myslete s tou hotelovou wifinou. Pro jistotu tady předpřipravím pár článků, ale víte jak, to není nikdo ono jako čerstvý info a čerstvý fotky!

Add your comment

  1. Ta knížka o tom Starbucksu je nejhorší věc jakou jsem kdy četla :-D. Ale to bude možná proto, že jsem tam tři roky pracovala :-).

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas! a to jsem tam nepracovala :D.

      Vymazat
    2. To je do Vás milý, když o tom píšu jako o srdcovce :D ale tak nemůže se nám líbit všem to stejný, že jo :)

      Vymazat
  2. musim rict, ze ty plavky z wishlistu jsou nadherny! pripominaji mi sice trochu spodni pradlo - asi tema krajkama - ale jsou nezny a takovy sexy, ty budou na opalenym tele vypadat super :) jinak ja uz za sebou mám moře, takze uz me ceka jen vylet do Nemecka a po CR, tak ti tak nejak zavidim, navic letos je to poprvy za dlouhou dobu, co nikam neletim letadlem :/ uzij si to moc!

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  3. Také ráda kupuji plavky ve slevách :D Ale nikdy nekoupím celý set no :DD
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný článek, máš nádherné fotky a zamilovala jsem se do tvých plavek haha :D a Girl Online mám ráda úplně ze stejného důvodu jako ty, taky Paper Towns jsem si zamilovala v angličtině a o knížce se Starbucks jsem neslyšela, tak se po ní musím kouknout! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, užíj si dovolenou:)
    S kombinováním plavek to mám dost podobně - aspoň jedna část musí být nějak barevná, jinak to nejde! A ty "To die for" jsou naprosto božské. Nadšení z Triangl plavek mě nikdy nějak moc nezasáhlo, ale tyto kraječkové jsou naprostá dokonalost. Mít na to postavu, tak už je dávno kupuju :D

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok Domi. Priznám sa, že ja balenie veľmi v láske nemám. Vždy sa mi totiž stáva, že na niečo zabudnem. Neviem ako to robím :D
    Musím Ti pochváliť krásne plavky. Super výber. Uži si krásnu dovolenku a teším sa na spomovanie na Instagrame :)

    Janka
    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky! :) První kombinace fotek je bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
  8. super článek :) Užij si dovolenou!
    JO, a ty plavky To die for jsou naprosto dokonalý!

    ZARA
    Hot diamonds

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne plavky :) Uži si dovolenku :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Strašne sa mi páčia tvoje fotky ! :) Plavky v zľavách sa oplatia najviac ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Ja už za sebou dovolenku mám, takže ti v dobrom závidím, uži si to poriadne! a teda tie plavky z wishlistu sú úúúplne dokonalé♥

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek, taky se na podobný chystám, jenže já se budu muset zabalit na 2 měsíce, dokážeš si to představit? :D :D Já ne, jeden kufr a narvat tam všechno.. Potřebovala bych tu kabelu, co měla Hermiona, do které se vešlo zatraceně všechno :D
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  13. moc se mi líbí plavky a Obag :) užij si dovču :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤