What are you looking for?
pátek 21. srpna 2015

TANNED D.

1

Když řeckej večer, tak řecký barvy. Bílou si přece musím dát, když jsem konečně poloviční černoušek! Věřte mi, že u mě je to totální nezvyk. Však ještě dva dny zpátky jsem byla celá rudá. A taky jsem vlastně konečně vyvenčila ty kraťasy, které díky délce spíš nedélce nikdy nenosím. A nikde jinde než tady je ani nosit nebudu, haha. Tady se to ale může - i když je pravda, že v restauraci na mě všichni divně koukali, těžko říct, jestli to je kvůli tetování jako obvykle, rudý rtěnce, koukajícímu zadku nebo výrazným botám. Možná to takhle dohromady je na ty rodinky tady trochu moc, když nad tím tak přemýšlím. Ale tak aspoň se mají u večeře o čem bavit...
Mimochodem, zase se mi stala klasická věc, co se mi na dovolený děje odjakživa. První polovinu si tak odpočívám a nijak extra to neprožívám, přesně v polovině si řeknu, že už bych jela domů, že mi chybí to a to a ten a ten. A co nastane pak a děje se vlastně přímo teď? Najednou si to všechno zamiluju. A to tak, že se mi chce brečet při představě, že budu muset brzo odjet. Dnešní večer stejně prořvu uplně celej. To je tak, když se někde cítíte dobře. Žádnej stres, samí milí lidi, úsměvy všude okolo, teplo a klid. A vy víte, že za chvíli bude vše uplně jinak, uplně naruby a Vám se tak strašně nechce opouštět tenhle ráj... Takže já si ho jdu ještě naposled užít a příště už se ozvu z Čech, fňuk.

2 4 5 6 7 8 9 10 12
Shirt - RESERVED / shorts, bag - PRIMARK / shoes - ČAS NA BOTY

Add your comment

  1. A přitom ti ty kraťasy tak sluší! :-)

    Veass.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Wau aká si hnedá Domi :) Outfit je skvelý, pristane ti to :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý, skvělý, skvělý! hrozně se mi líbí košile ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Hot hot hot! Vypadas proste skvele :) jinak kosili mam taky a je naprosto bozi :)

    OdpovědětVymazat
  5. strašne sa mi páči ten tvoj štýl ... tie gate sú super .)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je bomba! Pro mě jeden z nejlepších outfitů za poslední dobu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi úplně dokonale opálená a nehorázně ti to sluší, takže na lidi kašli. Navíc ti koukají už při jenom malinké odlišnosti. Já nevím jak ty, ale já už bych mohla napsat knihu z těch hlášek, co mi lidi říkají, když někde fotím outfit! :D Vždycky dělají, jak kdyby se někde točil film nebo co :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Totální černoška! A je to super! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je úplná pecka! :-) Hrozně ti to sluší!

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Domi, chci ti hrozně moc pochválit outfit, si neskutečně nádherná :) a ta košile je uplně top :) mohla bych se zeptat jestli si ji koupila někdy teď v reservedu a jestli je naděje, že bych ji tam ještě našla :) a popřídě jestli si vzpomeneš kolik stála :) děkuji si skvěla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kupovala jsem jí už někdy před létem v první vlně slev a stála myslím 400,- :)

      Vymazat
  11. Košile i kraťasy jsou jak z mého šatníku :D Akorát ty kraťasy v trošku delší verzi :) Musím ti pochválit opálení - fakt ti to sluší:)
    S dovolenýma to mívám podobně. Ze začátku chci domů, a pak zase brečím jak želva, že domů nechci :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  12. Domi, tohle ti táááák sluší! ♥ Nevím, proč by na tebe lidi měli divně koukat, nic pobuřujícího na sobě nemáš, ba naopak. :) Ať se klidně koukaj. 3:)

    OdpovědětVymazat
  13. Super kombinace kosile a kratasku :) Jen mi k tomu nejdou ty boty.

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  14. Když jsem někde mimo domov, mám úplně to samé, co píšeš ty..:)
    Jinak hezký řecký outfit, hlavně se mi líbí ta košile!

    OdpovědětVymazat
  15. Dívali se na tebe, protože jsi prostě přirozeně krásná!! A to opálení ti strašně sluší :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Domi, outfit je skvělej, strašně ti to s tím opálením sluší!! :) Měla bych na tebe jeden dotaz off topic..kdyby sis měla vybrat mezi tomskama a adidas superstar, který bys zvolila? Já se nemůžu vůbec rozhodnout! Děkuji za odpověď a měj se hezky :) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooj, no heleď, v tuhle dobu už bych to asi brala s ohledem na počasí a vzala bych superstary, který se dají umejt. Tomsky jsou sice pohodlnější, ale hoděj se mi víc k létu a jaru, kdy prostě moc neprší a nezašpiněj se hned nebo nepromoknou.

      Vymazat
  17. upřímně Domi, já bych se za tebou taky otočila, ale kvůli tomu, že bych nevěřila vlastním očím, jaká kočka kolem mě právě prošla <3
    od hlavy až k patě - TOP

    OdpovědětVymazat
  18. Nejdřív pochválím, že Ti to vážně moc sluší ;)
    A jinak jsem dnes zjistila dvě věci, že jsem si právě koupila úplně stejnou košili a je naprosto skvělá!! A ta druhá, že Tvůj přítel pracuje v Lindex, viď ;) musím říct, že máš vážně dobrý vkus, je moc milý.. jste supr dvojka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju ti :) košile je super, to se divím, že jí ještě pořád mají, já jí kupovala už před pár měsícema, ale tak aspoň máš taky radost <3 a anoo, pracuje, v Brně už teď ale končí.. každopádně děkujeme :))

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤