What are you looking for?
pondělí 3. srpna 2015

OH MY BRA!

1orez

Tenhle článek by mohl mít spoustu názvů. Jedním z nich je ten použitý výkřik upozorňující na podprsenku. Další by ale mohla být třeba "co si nebrat na sebe, když je venku milion stupňů" anebo "vypadám dobře jen na těch fotkách, kde kolem mě projíždí autobus" nebo taky "u nikoho nemám ráda auta na fotkách, ale dnes bylo takový vedro, že jsem byla líná jít jinam než ze zastávky do kavárny a tohle místo bylo po cestě". Tím jsem Vám vlastně i řekla, jak jsem se dnes měla :D To znamená bylo mi vedro a byla jsem v kavárně, což jsou v podstatě věci, které jsou pravdivé většinu letních dní, mám já to ale fajn život, co?! Dodnes jsem si ještě užívala pár dní klídku, který teď však bude značně narušen. Čekají mě dva dny v Praze plné všeho možného i nemožného k zařizování, následně den v Olomouci, výlet do Vídně na koncert, kde jsme bez střechy nad hlavou, takže jedno takové nonstop dobrodružství a než se naděju, budu u moře. Tam zas nastane odpočinek, který se po návratu opět změní na totální maraton zařizování a změn. A víte co? Těším se na každou jednotlivou věc!
A co se dnešku a dnešního outfitu týče, ano, věděla jsem, že se zase otepluje, ale stejně se mi nechtělo do kraťas, tak jsem si vzala boyfriendy a litovala toho po minutě vyjití z baráku. Toho, že jsem opět zvolila tyhle šílený boty, co mi pár dní zpátky rozedřely nárty do krve, jsem litovala po minutách dvou, ale hecla jsem se a prostě je rozchodím a basta! Přesně k tomuhle jednoduchýmu outfitu totiž suprově jdou! Už několikrát jsem zmiňovala, že v létě nesnesu na krku žádný šperky, takže jsou moje outfity v tomhle směru o dost chudší. Konečně jsem ale narazila na super alternativu! Pamatujete, jak jsem Vám nadšeně psala o dni v Praze, kde jsem mimo jiné navštívila obchod Správná Podprsenka? Neodolala jsem a nakonec si pořídila další a to konkrétně černou Marlies, která se správným topem dokonale zastoupí výrazný šperk. Dokonce mám pocit, že je to poměrně sexy, tak snad si jenom nefandím! Psaníčko (spíš pořádný psaní :D) jsem si vypůjčila od Aničky, se kterou jsem tohle odpoledne strávila, protože se mi hodilo k outfitu mnohem víc než to, co jsem měla já, takže za to děkuji převelice!
Hmm, na závěr už dodám jen to, že mě fascinuje, jak dokážu napsat docela dlouhej článek o naprosto obyčejným a jednoduchým outfitu, zatímco u těch promyšlenějších si lámu hlavu třeba hodinu. 

2 3 4 5orez 6oreznapolo 7orez 8a 9 10 11

Jeans, top, shoes - H&M / bag - LINDEX / bra - SPRÁVNÁ PODPRSENKA

Add your comment

  1. Ty pantofle z H&M jsou parádní! Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou tie fotky sú super všetky ! Páčia sa mi tie gate !
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. ty boty jsou tak hezký, že bych si ty nohy snad dobrovolně nechala rozedřít! :D

    Což bych ještě před půl rokem nikdy neřekla, připadalo mi to nehezký a jak návrat na základku, kdy jsme je nosili jako přezůvky v látkovým pytlíčku, všichni jsme je nesnášeli, a ti největší rebelové se nepřezouvali,za což je pak školník honil po chodbě :D No a teď bych je chtěla znovu!

    OdpovědětVymazat
  4. nice outfit..i like your shoes

    OdpovědětVymazat
  5. takéto rafinovane vykúkajúce podprsenky, to mám rada!:) a k tomu boyfriendy, to super!

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápem, že niekomu (Tebe:D) tieto nohavice tak pristanú a niekto (ja:D) v nich vyzerá ako vo vreci:D **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné fotky, outfit se mi velice líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  8. myslim, ze do toho obchudku pujdu utratit sve prvni prazske penize! zvlast kdyz mi to posledni dobou par lidi zminilo na blogu :D:X pekny clanek kamo!

    OdpovědětVymazat
  9. Jednoduché outfity mám asi nejradši! Skvělé džíny a volba podprsenky místo šperku se ti povedla! Doufám, že botky brzo rozchodíš, protože by jich byla určitě škoda, jsou moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší! A ta podprsenka je vážně fantastickej doplněk. Lituju tvých nártů, ale ty boty jsou úžasný:D Užij si Prahu. Ty vedra jsou úmorný, to máš svatou pravdu. Doufám, že se v Praze spolu někdy uvidíme a pokecáme;)

    OdpovědětVymazat
  11. S těma botama tě fakt lituju, já jsem si koupila v hmku černý rádoby-birkenstocky a rozchodila jsem je asi po dvou dnech, tak doufám, že budeš mít aspoň podobný štěstí. A outfit je úplně nejnejnej♥♥

    OdpovědětVymazat
  12. Nad touhle Marlies jsem uvažovala taky, ale nakonec jsem si vzala tu umírněnější :)

    zara vest
    Hot diamonds

    OdpovědětVymazat
  13. Fotky sú podľa mňa skvelé, vôbec mi tam tie autá nevadia. :) A outfit perfektný, páči sa mi tá podprsenka, teda ten "šperk" čo je vidieť.

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Domi, krásnej outfit, strašně ti to sluší! :)
    Takový boty mám doma taky, teda ne tyhle, ale se stejným problémem. No, rozcházím je už týden, lezu pomalu po rukách, protože nohy mám rozedřený tak, že už skoro ani pantofle nosit nemůžu, ale když ony jsou tak krásný... :( :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤