What are you looking for?
čtvrtek 6. srpna 2015

LACE SITUATION

10

Když jsem si při své první online objednávce oblečení, koupila tuhle krajkovanou blúzu, vůbec jsem netušila, s čím jí budu nosit. Nakonec jsem po ní dávala béžový tílko, taková ta nudná klasika, však to znáte. Když mi ale v šatníku přibyla nádherná krajkovaná podprsenka, která vypadá (skoro) jako top, napadlo mě dát tyhle dvě krajkovaný věci dohromady! Řeknu Vám, že do 37 stupňů je to v podstatě ideální (i když doopravdy ideální je být buď v bazénu nebo v klimatizovaným bytě!). Někteří asi podle místa poznáte, že je to foceno v Praze, kde jsem trávila skoro celý den, takže jsem proto zvolila vzdušný outfit, boty na celodenní chození a líčení, které zahrnovalo jen řasy a výraznou matnou červenou rtěnku. I tak jsem teda na vedro nadávala každých pět minut a každýmu, kdo je momentálně v Anglii úpěnlivě závidím nejen prostředí (jako je tomu přes celý rok) ale teď hlavně to počasí!
Na mém instagramu už někteří z Vás odhalili některé ze změn, které mě v blízké době čekají. Stěhování však není zdaleka jediná věc, ale o všem Vám chci napsat až trochu později, abych nepředbíhala událostem. Začínám teď hlavně pociťovat nutnost brigády nebo prostě nějakého výdělku a momentálně zvažuju dvě možnosti. Jednou je najít si prostě brigádu, žejo :D. S tím pak ale přichází méně času na všechno ostatní a hlavně na blog, protože škola, přítel a brigáda bude mít prostě vždycky přednost, ať mě to bude mrzet sebevíc (ne, Dari, ty mě mrzet nebudeš :P). Druhá varianta je pak zkusit si aspoň něco vydělat blogem, což zahrnuje nějaké reklamy, ať formou produktů od firem nebo bannery. Upřímně se mi nelíbí představa, že by mi tady lítaly nějaký reklamy a kazily mi vzhled blogu, na druhou stranu si říkám, že bych ráda měla čas na psaní a všechno, co je s blogem spojený a co mě na tom tak baví. Víc peněz znamená víc outfitů, recenzí a kavárenským článků a vlastně všeho. Ale když nebudu mít čas to řešit a fotit?! Nevím no. Takže brigáda a značné omezení článků nebo využít reklamní prostor a moct se pak blogu věnovat o to víc? Jakej máte na tohle názor vy, jako čtenáři?

2orez 3orez 4 5 7 8 1orez 9 11Top - SHEINSIDE / bra - H&M / shorts - C&A / backpack - SINSAY / shoes - TOMS via URBANLUX / watches - DW / braceletes - ALIEXPRESS / lipstick - SEPHORA Cream lip stain

Add your comment

  1. Boží rtěnka! Jo a až se rozhodneš prodávat ty hodinky, dej vědět! :-D

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dominika:) Môj názor je taký, že - síce sa to možno nezdá, ale - aj keď si nájdeš prácu, všetko stihneš:) Ja som 5 rokov fungovala v štýle škola, práca, priateľ, cvičenie, blog, cestovanie každý týždeň internát-domov 180 km a hanba by ma fackovala, keby som doma našim nepomáhala + na internáte človek obvykle upratuje nielen za sebou...... Je to náročné, ale dá sa to zvládnuť a vždy je to lepšie akoby sa mal človek nudiť, všakže:) Nech už sa rozhodneš akokoľvek, prajem Ti veľa chuti do písania, lebo kto má chuť, čas si nájde....:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný Domi! :)

    A nechci kazit iluze, ale reklamy na blogu rozhodně brigádu nenahradí, alespoň s návštěvností, jakou máš (i když samozřejmě neznám čísla, ale odhadem:D). Může to být takovej přivýdělek, příjemnej bonus k normální výplatě, ale rozhodně ne něco plnohodnotnýho.
    Každopádně myslím že se krásně dá stíhat všechno - škola, práce, koníčky - a blog je koníček, kterej tě baví, a na to co nás baví bychom si čas najít měli vždycky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to nemyslím uplně jako náhražku plnohodnotný brigády, stačilo by mi pár korun navrch, spíš nevím, jestli mi za to stojej nějaký bannery no :)

      Vymazat
  4. Hezký outfit :)

    Jinak souhlasím s holkami- brigádka ti určitě přinese mnohem větší finanční obnos, než reklamní bannery na blogu :) Záleží už jenom na tobě, pro co se rozhodneš a hlavně, kolik si chceš vlastně vydělat :)

    Měj se krásně, Domi :*

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám souhlas s příspěvky nade mnou, myslím, že i s brigádou si stejně čas najdeš vyfotit pár outfitů a stejně tak je publikovat. Nějaké zkušenosti s reklamou mám, díky firmě, ve které pracuji a nemyslím si, že by to u takového blogu byla částka, která by se dala nazvat výdělkem. Spíš je to taková kavárna měsíčně navíc.. ;)

    P.S.: Krásná rtěnka! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásné! Ta kombinace podprsenky a topu se mi hodně líbí, ač bych si nejprve řekla, že se ta černá s tou bílou bude bít, ale vypadá to krásně :-).
    A s tou brigádou...vypsala bych si všechny pro a proti a rozhodla se dle svého uvážení. Proti reklamám na blogu nic nemám, pokud je to v rozumné míře :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se toho taky bála právě, ale taky se mi to nakonec mega líbí, tak mám radost z další zajímavý kombinace :) a děkuju za názor :-*

      Vymazat
  7. Myslím, že brigáda je rozhodně lepší, vyděláš si tím více a pro tebe to bude i přínosnější, minimálně zkušeností.Hezký top!

    OdpovědětVymazat
  8. K outfitu - je super! Kombinace topu a podprsenky mě moc zaujala a velmi ti sluší, takže to tak určitě nos! Plus červené tomsky to je dokonalé!! :)
    Co se týče toho přivýdělku. Pokud by ty příjmy z reklamy a od firem za PR články a další věcičky dosáhly aspoň pár tisíc ( mám na mysli aspoň 3-5 tisíc), tak by to bylo fajn, ale myslím, že tím jde u nás vydělat fakt jen pár stovek a to ještě nestabilně a bez jistoty. Nikdy nevíš, kdy ti to vyplatí. Mám zkušenosti, že firmám to trvá různě dlouho, nejsou schopné ti kolikrát dát ani určité datum, což je ve výsledku fakt naprd. Jednoduše si myslím, že se tím na nějaké nové oblečení či kavárenské vysedávání vydělat nedá. Proto bych volila kombinaci s brigádou. Věřím v to, že pokud je člověk pro něco zapálený, tak stíhá všechno. Já měla minulé léto tři brigády naráz a jak mi to hezky šlo - články na blogu byly, jelikož jsem byla vší tou prací hrozně nabitá a neuměla jsem zastavit. A věřím, že jsi energický člověk a s přehledem to dáš :).

    OdpovědětVymazat
  9. Ja jsem taky pro brigadu, ty vydelky z baneru jsou minimalni...taky jsem nad tim uvazovala, ale zatim jsem si na blog zadnou reklamu nedala :D

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná kombinace :) Sice nejsem moc pro ukazování prádla ale pokud jde krajku a vyapdá to pěkně tak jsem rozhodně pro :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  11. skvelyy!!
    tetovani + krajka, vypada to vyborne<3

    OdpovědětVymazat
  12. Tie Tomsy a rúž sú také skvelé kombo! Čo sa týka privyrobenia, ja pracujem, kreslím portréty, študujem, mám frajera aj kamošky a popri tom v pohode stíham blog :)
    www.domcisss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. tohle je báječná kombinace :)

    Reklamní - platební bannery na blogu ti toho asi fakt moc nepřinesou, takže brigáda to jistí :)

    red
    Hot diamonds

    OdpovědětVymazat
  14. Jsi moc krásná! A krajka v kombinaci s červenou rtěnkou a tvým tetováním vypadá vážně super! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krása! celý outfit :) A prepáč ak to vyznie zle ale si hrozne pekná :)

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherný outfit, ty šortky jsou dokonalost, musí být děsně pohodlný! :) A já si myslím, že do reklam klidně můžeš jít (nebo do sponzorovaných článků atd.), dokud to pořád bude souhlasit s tvými názory! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadá to úžasně! Mám ho taky akorát s dlouhým rukávem, hehe. Princezna, jako vždy <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤