What are you looking for?
čtvrtek 13. srpna 2015

THIS PLACE AND THIS MAXI SKIRT

uvodn

Dnes konečně došlo i na fotky outfitu, kterej jsem měla od tohohle focení (což bylo ještě na Colours!) na sobě několikrát. Nejsem z těch, co se vyhýbají tomu, aby si oblékli stejnou kombinaci víc než jednou, protože zaprvé nemám kouzelnou skříň, ze který bych tahala každej den jinou varianta a zadruhý, když se prostě v něčem cítím dobře, tak to nosím. A klidně několikrát za sebou. A tohle byl přesně ten případ! V Ostravě jsem během našeho nákupního dopoledne narazila na dlouhou pruhovanou sukni s rozparkem z Pull&Bear a přestože jsem chvíli zvažovala, jestli to je to pravé na moji postavu, nakonec se mnou díkybohu putovala domů do stanu. K ní nosím jedinej volnej crop top, kterej mám a fakt se mi tahle kombinace zamlouvá. Jediný, co na tom můžu měnit, jsou boty a kabelka, takže tentokrát ve festivalovém podání a třeba se tady koncem léta objeví i nějaká další varianta. Vždyť ono i to prostředí na focení dělá divy, no ne? Mě to vždy hrozně baví vybírat a i na ostatních blozích se na to hodně zaměřuju. Prostředí dokáže outfit jak povzvednout, tak i totálně zabít. A i proto jsem pak pěkně vzteklá, když chodíme s holkama hodinu po městě a ne a ne najít to správný místo, ke kterýmu bychom se hodily. Kde jsou ty časy, kdy jsme jen vyběhly před barák, vyfotila jedna druhou na stejným místě a šly jsme zase dom :D A víte co? Takhle mi to vyhovuje mnohem víc a mám aspoň dobrej pocit z toho, že dávám do blogu maximum. A to mě baví, šalala!
2 3 4orez 5 6 7 8 9 Skirt, top - Pull&Bear / bag - ALIEXPRESS / shoes - BOTOVO.CZ

Add your comment

  1. Videla som ju na blogoch už veľakrát a vždy inak zladenú :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ty seš tak krásná! :)

    http://veass.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda Domi! líbí líbí moooc! <3

    OdpovědětVymazat
  4. No tak to je uplne bozi! Nadherne Te ta sukne prodlouzila :) A na ty crop topy porad sbiram odvahu, tak snad se odvazu nez skonci leto :D

    OdpovědětVymazat
  5. To je boží! Ta sukně je super, já pořád kolem dlouhých proužkovaných chodím a vždycky si právě řeknu, že to není na moji postavu haha...Ale vypadá to sakra dobře a tobě to postavu dělá krásnou :-).

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  6. Krásna sukňa. Veľmi ti outfit pristane :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. ta sukně je naprosto úžasná! a moc ti sluší Domi!
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný outfit, moc ti to sluší a to pozadí je moc povedené. Taky to tak mám ale s tím pozadím! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Dobře, že sis sukni vzala i domů i do stanu, protože ti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky ráda nosím oblíbené kombinace vícekrát nebo spíš hooodně často :D někdy úplně stejně, někdy jen vyměním boty, kabelku nebo sluneční brýle:) A s tím pozadím máš pravdu, dělá to opravdu hodně..moc ti to sluší, sukně je super!!

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, to je pecka! To je snad tvůj nejlepší outfit, který jsem u tebe zatím viděla. Vážně palec nahoru! To se ti povedlo:)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤