What are you looking for?
neděle 6. prosince 2015

2 WEEKS IN PICTURES

Konec týdne vybízí ke shrnutí a když už jsem doteď nestihla sepsat to měsíční, udělám aspoň poslední dva týdny. A uvidíte hodně jídla, haha, klasicky. Pořád teď dokola omílám, jak jsem strašně spokojená a už mi to je docela blbý, připadám si tím štěstím tak omámená, že nedokážu vyplodit nic, co není sluníčkový a líčený v nejzářivějších barvách. I když je pravda, že když jsem se včera zapisovala na první zkoušky na nový škole, dobrou náladou jsem zrovna neoplývala. Ale ještě pořád mám pár dní relativního klidu, než vypukne školní peklíčko. Takže co jsem jedla dělala poslední dva týdny?

V Hradci jsem chodila do Koček. To už taky nikoho nemůže překvapit. Dokonce o nich teď vyšel na idnes super článek, tak si můžete počíst (TADY). Konečně jsem taky pochopila, kterej stůl ty kočky milujou nejvíc a odteď už u jinýho sedět nebudu, protože je chci mít pořád na klíně, ňuňuňu.

Jedna #dominictathechef. Což mi připomíná, že tentokrát budu mít hodně velký a hodně silácký novoroční předsevzetí!!

Já si myslím, že každýmu z Vás už došlo, že jakmile si já něco oblíbím, potřebuju to pořád, okamžitě si vypěstuju závislost a pořád o tom mluvím, píšu a dělám to! Ať už jde o chaiteačko, o kočičí kavárnu nebo právě o Yam Yam na Vyšehradě, kde se stravuju skoro jak v jídelně a zatímco moje chuťový buňky se dostávaj do extáze, peněženka mě neustále imaginárně mlátí o hlavu a připomíná, že tímhle tempem nebudu mít ani na dárky, achjo.

Niks mě konečně vzala do nejnádhernější kavárny na světě. La Bohéme café, přičemž jsem opravdu kouzelnější interiér nikde neviděla.

Vánoce se na nás valej ze všech stran, já jsem neodolala třeba vánočním tubusům od Mixitu a objednala si hned tři. V malým svý oblíbený mrazem sušený ovoce, pro přítele musli mix a pro sebe čokoládovou ovesnou kaši. A samozřejmě jsem si to všechno pojmenovala. Fakt bych chtěla pracovat tam, kde se přijímají tyhle objednávky a vidět, co všechno tam lidi vymyslej, haha.

Randíčka na Letný jsou jedny z nejlepších. Třeba to, že kterýho jsou tyhle dvě fotky. Zima jak blázen, ale oba jsme krásně zachumlaný, spokojený a vysmátý. A o tom to je.

Někdy je ale ta zima tak hrozná, že nejsem ochotná dojít ani na metro a vystoupit si před Yam Yamem a tak dojde čas na dovoz až domů. 

Konečně jsem taky vytáhla svůj nejteplejší černej chlupatej kabátec a ladím se do tmavých barev, což mě fakt NEBAVÍ, ale nějak s tím neumím nic udělat. Tak jsem si aspoň pořídila velkou šedou šálu. A bez něčeho na hlavě už prostě nevycházím, protože jinak by mi upadly uši dvě minuty po vylezení z domu. Převážně to jsou teda čepice, protože jsem se v drdolu uplně přestala cítit, ale když už na něj dojde řada, nasazuju tuhle totálně nejteplejší čelenku ze ZebraCaps, kterou si nemůžu vynachválit.

To jsem si takhle jedno ráno vyfotila magickou mlhu a když jsem to chtěla nadšeně nasdílet na instagram, všimla jsem si, že mám v odrazu okna foťák. Achjo

Nejnejnejlepší snídaně. A uplně jsem propadla granátovýmu jablku. Zdi mojí kuchyně z těch rudejch fleků tak nadšený nejsou, ale co, to se nějak pořeší.

Uplně kulíškovská fotka, žejo?

Jedna fotka z večeře s mejma Elitkama. Mám tak strašně ráda naše společný chvíle, nemůžu se dočkat vánočního večírku a všeho dalšímu, co s těmahle skvělejma babama plánujem!

S Barčou jsme si před koncertem Astronautalis (kterej byl nejlepší!!) zašly na véču a na mojito. Takový holčičí chvilky já můžu. A koncerty taky. A nejen Astronautalis, za další dva dny jsme s přítele byli na Atmo a PSH a byla to taky naprostá pecka. Protože já miluju život, život miluje mě.

Marthys. Slova netřeba.

Moštrůdul v Crosscafe. Ideální zimní zahřívač. Za tenhle týden jsem měla 4, to asi o něčem svědčí.

No a uzavřem to stejně jako jsme začali. Navíc mám tady nový tričko z Drážďan, který miluju skoro stejně jako tu kavárnu. Jsem teď samá láska. Asi si to nechám vytetovat. JSEM LÁSKA.

Add your comment

  1. Super fotky Domčo, tyhle články miluju! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje random články mě baví Domčo a kulíškovská fotka je top ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok ! Ja sa o dva týždne chystám do Prahy a chcela by som navštíviť tú mačkovú kaviareň, máš nejaké odporúčania aj v Prahe ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A počas písania predošlého komentára som nevedela prísť na správne slovo. A to teda mačková kaviareň nie je :D MAČACIA ! ach... :D

      Vymazat
    2. Slyšela jsem chválu na Freya kavárnu, kde by měly být kočičky, ale sama to teprve plánuju omrknout :)

      Vymazat
  4. Úžasné fotky!! To jedlo vyzerá neskutočne dobre:)


    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. La Bohéme je úžasný, přesně ten interiér! <3 A ty jsi nádherná, všude!! Skvělý článek a já se jdu najíst, protože po téhle náloži fotek to jinak nejde :D

    OdpovědětVymazat
  6. Znám to, když peněženka pláče, ale já si říkam "No tak Leo, žiješ jenom jednou a ty peníze bys stejne utratila za nějakou blbost. Dej si raději výbornou snídani". Já to pak udělám a moje okolí poslouchá kromě toho, že jsem si dala výbornou snídani i to, že nutně potřebuji oblečení, ale nejsou finance.
    Skvělý článek :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Do koček se chystám už několik týdnů a ještě jsme tam s přítelem nebyli schopní dojít :D. Tak snad po Vánocích. Jinak jídlo z yam yam vypadá dost luxusně a ta čelenka je fakt boží!

    OdpovědětVymazat
  8. Domči, vidím správne ten piercing v nose? Nikdy som si ho na tebe nevšimla, k tvojim tetovaním sa mi to tak nehorázne hodí. Skvelá si! :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Bari :) zatím ho nemám napevno, ale líbí se mi to moc <3

      Vymazat
  9. Já tyhle tvoje články miluju, vžycky jsou krásně optimistický a radostný :) všechno to jídlo vypadá úžasně a ta šála i kabátek jsou nádherný! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne fotky, takéto príspevky by som si vedela pozerať hodiny, ide z nich neskutočná pohodička...:)

    OdpovědětVymazat
  11. ta poslední fotka <3 hrozně moc ti to všude sluší Domi a jde vidět, že teď rozhodně jsi samá láska :)) <3

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  12. Všechno to jídlo vypadá božsky, no už se těšim na náš brunch, pokud se někdy dohodnem :D A outfit s obří šálou je cuute! .))

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem láska - to je krásný :) <3 super článek, super fotky a ty mňamózní dobroty (ach jo, dala bych si teď véču z yamyamu!!:D)

    OdpovědětVymazat
  14. já jsem při objednávání mixitu na tubus napsala: TATO NEJEZ TO! :D protože on mi vždycky všechno sní:( :D

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo, hradecká kočičí kavárna je fakt nejlepší v republice!:) Už aby byla nějaká, která se jí vyrovná, i v Praze!:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže žádná nestojí za návštěvu, jo? :(( my máme teď s přítelem vyhlídnutou tu Karlínskou...

      Vymazat
  16. Aaach! Ty fotky jídel! Asi taky začnu chodit na jídlo do takových super podniků, až dostanu Olympus OM-D E-M10 (ten Olympus je láska, jak vidím i podle tvých fotek (to vypadá, jak když se chlubim, ale spíš chci upozornit, že budu taky patřit do Olympus rodinky♥♥ a těším se jak malá). Protože já jsem asi silně závislá na těhlech fotkách. Tečou mi sliny a nejde to zastavit. A btw, nemáš trochu jiné obočí? Začátek obočí nemáš tak zkosený, jako jsi mívala se mi zdá a vypadá to parádně! A jsi krasavice, ale to jen tak na zakončení.
    Jinak takový pozitivní články jsou úžasný:3!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)) obočí jsem si nechala dělat v browbaru no, tak mám z toho radost, taky se mi to takhle líbí mnohem víc :)

      Vymazat
  17. Tyvadoo, tolik krásně vypadajících jídel, ty mě ničíš :D Já takhle chodit furt po restauracích a kavárnách, tak moje peněženka začne brzo stávkovat, takže radši to nepokoušim :D ALE vypadá to b-o-ž-s-k-y <3 Tyhle články mám u tebe asi nejradši, sálá z nich pohoda a dobrá nálada, prostě to, co mi k tobě nejvíc pasuje! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Domii ty jenom zaris! <3 Jsem rada, ze jsi spokojena. :* K.

    OdpovědětVymazat
  19. Tyhle lifestylový články jsou úžasný!:))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤