What are you looking for?
pondělí 14. prosince 2015

WEEK IN PICTURES III.

Dnes se hlásím později než obvykle a navíc s článkem, který měl vlastně vyjít už včera. Protože je ale tohle období všechno, jen ne klid a pohoda, musíte mít nade mnou smilování. Můj uplynulej týden byl ale NAPROSTO skvělej. Na každým dnu bylo něco suprovýho, přestože jsem docela velkou část trávila učením na dnešní předtermín (za A, olalalaaaa!) a pěkně se stresovala. Tak pojďte mrknout na nálož fotek a "pár" slov, který Vám tady sepisuju zachumlaná v peřině a navíc v tom nejroztomilejším domácím oblečení, o kterým tady brzo taky uslyšíte.


Začnem pěkně minulým víkendem, který se do přechozího souhrnu už nějak nevlezl. Zahájila jsem ho opravdu skvostnou snídaní s Ejvi, Miou a Nikčou jakožto naší novou pražskou tradicí, kterou jsem si hned zamilovala. Poprvé jsme navštívily Pauseterii na Národní a první, co mě dostalo, byl jídelní lístek v iPadu s fotkama všech jídel - no a nedejte si pak slanou i sladkou variantu, když dopředu vidíte, jak nádherný to je. Obsluha si nás rozmazlovala, holkám udělali krásný obrázky na cappuccina a manažerka nás nakonec přišla ještě požádat o fotky, když viděla, jak zběsile všechny fotíme :D. Btw, lepší francouzskej toust jsem NIKDY neměla, fakt!

Prodávala jsem na Bloges Marketu, kde jsem si to moc užila, zas jsem viděla spoustu holek, se kterýma se jinak nepotkám, vydělala jsem si nějaký penízky, část z nich jsem zas hned utratila a taky jsem ochutnala tenhle zelenej bubble a dokonce mi i chutnal. A to jsem si ho doteď dávala jen HODNĚ výjimečně a jen jedinou příchuť - bílou broskev s liči kuličkama. Co byl tenhle zelenej netuším, ale byl supr.

Víkendový hezký počasí jsme museli využít i s přítelem a tak mě vzal na Pražskej hrad (za důkladného protáčení očí, když zjistil, že jsem tam ještě nikdy nebyla). Ještěže ho mám, konečně se tady začínám orientovat a znát základní místa a památky.

<3

V pondělí jsme se vypravili do Olomouce, o čemž jste se mohli všechno dozvědět v minulém článku TADY.

Snažím se fakt pravidelně chodit do fitka, i když musím říct, že samotný se mi prostě nikdy moc nechce. Zato s parťákem pokaždý. Takže kdo se hlásí a bude se mnou chodit na Radlickou?!

V polovině týdne jsem si sjela do Hradce, protože jsem měla hlídací službu s těmahle chlupáčema, který si zrovna brala do parády psí kadeřnice a tak je na další fotce vidíte upravený. Ňuňuňu.

Do Hradce mi taky přišla testovací sada Herbaspa, ze který jsem totálně nadšená a děkuju webu Blogerky.cz za možnost testování. Dokonce jsem neodolala a dřív než jsem ji nafotila, tak jsem už jeden sáček vypotřebovala. Jedná se o kvalitní bylinné koupele několika druhů, příčemž každá Vašemu tělu pomáhá v něčem jiném, některé Vás zrelaxuje a jiná zase nabudí. Já jsem vyzkoušela bylinnou kosodřevinu a málem jsem ze samý pohodlnosti v tý vaně usnula. Teď se nemůžu dočkat, až budu v Hradci zase a vyzkouším tu levandulovou.

Ve čtvrtek jsem se dopravila zpátky do Prahy, protože mě čekal blogerskej večírek, o kterém už jste nejspíš četli na blogu každý zúčastněný! Bylo to totiž fakt boží. A protože to bylo slavnostní, mohla jsem se zas jednou vyřádit v líčení a účesu. Poprvé jsem vyzkoušela novou automatickou loknovací kulmu od BaByliss a nejenže jsem se s ní naučila zacházet okamžitě (což je VELKEJ nezvyk!), ale navíc mi ty vlny vydržely 3 dny! A to ten poslední už jsem měla dokonce umytou hlavu - nechápu!! Po tom, co jsem o ní četla na hodně blozích, jsem si říkala, že to bude zas nějakej falešnej poprask, ale fakt není a už chápu, proč je dražší než ostatní kulmy a proč se do ní vyplatí investovat. 

S Elitkama (a Johnim) jsme byli ve vegetariánský restauraci Etnosvět, bylo to výborný, boží a všechno, co už dávno víte, takže to nebudu rozepisovat :D.

No a potom nás čekalo to nejúžasnější překvápko, který Vám taky nemohlo uniknout, ale o tomhle se nemůžu nezmínit. To tak jdeme osvětleným městem neznámo kam, najednou jsme v nějakým baráku kousek od řeky a před očima máme dveře s obrovskou růžovou mašlí! Ócháme a ácháme už dopředu a mně hlavou běží - jeeee, oni nám pronajmuli byt na pořádnou párty, to je božíííí. Vejdem do chodby a na stěně je obří nápis ELITE BLOGGERS HUB. Hned s Míšou zkoumáme, jestli to je jen nalepený, nebo co to jako je. A pak nám to postupně dochází. Johni nám nabízí přípitek, přeje krásný Vánoce a jeho slova nám pomalu zapadají do sebe. Tohle je naše. NAŠE. Tenhle nádhernej obrovskej byt je naše vlastní kancelář! Jsme všechny uplně vedle, ohromeně na sebe koukáme, nemáme slov a celým bytem se linou jen nadšený výkřiky a u toho opatrně pokukujem jedna po druhý abychom se ujistily, že ty slzy v očích nejsou ojedinělá záležitost.

A v kuchyni na nás navíc čeká milý kuchař, co nás rychle učí dezert z avokáda a čokolády, kterej je asi tou nejlepší věcí, co jsem za celej večer dala do pusy. Mňam. A tak si to všechny fotíme, co jinýho, žejo.

Party se protáhne do ranních hodin, posedáváme v "naší nový jídelně", rozdáváme a krademe si dárky, smějem se, až nám tečou slzy a jedna po druhý neustále mrkáme a jde nám hlava kolem z toho, jak se tohle všechno rozjelo a jak strašně jsme vděčný za to, že jsme toho součástí.

Hned druhej den se s Nikčou srážíme na kafe a focení, přičemž fouká jako blázen a my během 5 minut focení málem umrzneme, bavíme všechny kolemjdoucí, kolemjedoucí a nakonec i samy sebe, když se koukáme ty výsledný fotky, který naprosto vystihujou celou tu je-mi-zima-a-strašně-fouká-to-je-fakt-debilní situaci :D

A tak přebíháme most a vrháme se hned první den do našeho Hubu, ohřejem se u krbu, dostaneme čajík a sušenky, proberem novinky a odcházíme zase až za hluboký tmy.

#friendforlife <3

O víkendu pak nastává čas na rodinný vánoční víkend, kdy se sleze naše široká rodina ze všech koutů republiky a společně ochutnáváme punče, trdelníky, oštěpky a další mlsy jeden přes druhý.Tentokrát jsme se vyhli davům na Staromáku a vydali se na trhy u Hradu, kde to bylo naprosto kouzelný, po cestě jsme si užili úžasný výhledy a já jsem si zas naplno uvědomovala, jaký štěstí mám, že mám všechno to, co/koho mám.

Když už jsme byli zmrzlí na kost, sebrala jsem svůj nejužší okruh (mamku, taťku a přítele) a vzala je na večeři do mýho oblíbenýho YamYamu. Taťkovi jsem dokonce vybrala i jídlo a všechni byli mega spokojení. No a já jsem byla fakt ráda, že můžu konečně udělat i něco já pro ně. Tenhle familytime je stejně nenahraditelnej a i když do mě pořád rejpou a dělaj si ze mě legraci, mám je ráda. A oni mě určitě taky, žejo, mami tati (napište komentář :D)?!

A tenhle mě má asi taky rád. Vypadá spokojeně. Skoro tak moc jako já <3

Add your comment

  1. užasný fotky!!♥
    A věřím, že to překvapení s vaší vlastní místnosti pro práci byl ten nejužasnější dárek, je to tam nádherné a musíte být vděčné:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky a ještě krásnější zážitky!!:) Parádni fotky a moc vám kočky gratuluju!!;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dom, úplně na mě jde z tvého článku pohoda! Musím k tomu dodat jen: strašně ti to sekne ve sportovním, tvoji psíci jsou nejroztomilejší na světě a ten avokádovej dezert chci mít hned na stole! Peťa

    OdpovědětVymazat
  4. amazing pics dear..you had a lot of fun

    OdpovědětVymazat
  5. To šťastie ti veľmi svedčí Dom♥ Držím palce nech na tebe ostane nalepené čo najdlhšie:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty mě Domčo vážně bavíš :) Ty Tvoje slova, jsou vždycky tak pozitivní a fotky úžasný

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluju ke zkoušce!! Mě to čeká ve čtvrtek achjooo:D Jinak krásný fotky, jako vždy z nich jde skvělá energie:))

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno to vypadá naprosto skvěle a úplně mě to rozveselilo :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Překrásný! :) Moc ráda čtu tvá vyprávění, píšeš opravdu skvěle a čtivě!

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle tvoje články jsou naprostá bomba! <3 A z toho vašeho bytečku málem tečou slzy dojetí i mně! :))

    OdpovědětVymazat
  11. výbornej článek, který mě úplně pohltil svou pozitivní energií!! (: -Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Boží článek se skvělou náladou, díky za to.:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ježiš, pokaždý nevím jak jinak to mám ještě vyjádřit, ale tyhle tvoje články mě prostě pokaždé dostanou, vezme se ve mně energie nevím odkud a prostě... jen pokračuj v tom co děláš, prosím... :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  14. Hrozně pohodový a šťastný článek. Sice Tě neznám osobně, ale nejde jinak, než Ti to hrozně přát! V tvých článcích je hrozně moc pozitivní energie a inspirace, díky za to! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne fotky Domči, tie vlnky sa ti veľmi hodia. mimochodom, máme rovnaký šál z Manga :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  16. Tak choď se mnou do BBC Želivského:) Super článek Domčo:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤