What are you looking for?
úterý 29. prosince 2015

NOVEMBER AND DECEMBER RECAP

Vzhledem k tomu, že sepsání rekapitulace listopadu nějak nevyšlo, dávám tentokrát dohromady hned dva měsíce. A rovnou můžu říct, že to byly dva nejlepší měsíce v celým roce, ale to už jste asi i vydedukovali sami. Jestli jsem do teď měla pocit, že se mi od srpna každej měsíc převrátil život na ruby, v listopadu tomu rozhodně nebylo jinak a já fakt doufám a věřím, že teď už to převracení skončilo a zůstane to přesně tak, jak je to teď! Stalo se toho tolik skvělýho, že to ani nedokážu všechno sepsat - a vlastně ani nechci, něco zůstane jen a jen moje.
Outfitová koláž mi zas konečně přijde docela zajímavá a různorodá a fakt doufám, že teď budu schopná přidávat outfity častěji, i když znáte to - zima a zkouškový je prostě zabijácká kombinace na jakýkoliv focení. Buď je člověku zima nebo je nervní!


Přesně si pamatuju tohle odpoledne, kdy jsme s Barčou chytly krásně zapadající slunce a pak zasedly v Crosscafe a dvě hodiny prokecaly. A přesně si pamatuju i to, o čem jsem jí povídala já. Bylo to o tom, jak si píšu s jedním strašně pěkným klukem a hrozně moc doufám, že to klapne a budeme mít randíčko.
No klaplo to, žejo :)))

Jednou ze suprovejch akcí s bloges-holkama byla otevíračka bistra Famagusta, kde jsme byly sice všechny nešťastný ze žlutýho světla, ale kromě toho na vrcholu blaha. Z jídla, z toho, že se zas všechny vidíme a prostě z toho, jak se máme dobře.

Největší chuťovej zážitek v listopadu byly jednoznačně lívance z Louvru. Klasická instagramová snídaně, ze který jsem byla další dva dny uplně přeslazená, ale byla geniální. Ta omáčka, omg!

Randíčko na Hostivařský přehradě bylo boží. I když jsme se po cestě tam málem ztratili v lesích.

Amsterdam s Eurotrips byl taky boží! 
A rande na Letný? Boží, jak jinak.

Vánoční Drážďany s tím pěkným klukem - nejnejnejlepší <3

Pár dní v Hradci aneb jak snadný je nakazit lidi Kočičí kavárnou!

Nejkrásnější překvápko od Elite Bloggers vedení v podobě vlastního Hubu, kterej jedna vedle druhý bezmezně milujem od první chvíle! Tenhle večer s Elitkama se řadil mezi jeden z těch nejhezčích za posledních několik měsíců a já si ohromně vážím, že jsem součástí týhle skvělý party.

Dorazili nám myšičky a díky milovanýmu Olympusu, kterej se dá ovládat na dálku skrz aplikaci na telefonu, jsme si jejich focení dost užili :D

Procházky osvětleným městem mě neomrzej nikdy, klidně bych chodila každej den a klidně pořád dokola jednu trasu. S pravidelnou zastávkou na chai latte, samozřejmě.

No a jedna fakt váááánoční! Aneb s touhle společností se mám vždycky dobře. Brácha nám sice všem sakra chyběl, ale tolik štěstí a lásky, kolik dají tihle dva kulíšci - to je prostě k nezaplacení. #lovelovelove

Doufám, že jste se v uplynulých dvou měsících měli aspoň z části tak dobře jako já, nepouštěli si k tělu žádný velký trable a starosti a užívali si každý usměvavý chvilky. Ode mě Vás už letos čeká jen jeden článek a to takový nějaký motivační shrnutí jako loni, tak se těšte!

Add your comment

  1. Vem nekdy kulisky ven se mnou, mas to kousek a jsou sladky!! <3

    OdpovědětVymazat
  2. všechny outfity jsou hezké a sluší ti to moc :)
    Praha ti svědčí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky a celkově super článek - prostě jako vždy Domčo! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. how many lovely outfits and beautiful pics
    kisses

    OdpovědětVymazat
  5. Krasny fotky Domco:)) A moc vam to s pritelem slusi:))♥

    CAPTURING MY LIFE blog

    OdpovědětVymazat
  6. Z outfitů se mi nejvíce líbí 4 a 8 :) A teda dala bych si ty lívanečky

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám to s blonďáčkem sluší! :) Jde vidět, že si Prahu na stopro užíváš! Svědčí ti to tady Domi <3

    OdpovědětVymazat
  8. Kočičí kavárna v Hradci je skvělá!:) A super článek Domčo:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto bájový outfity -VŠECHNY! <3 A musím říct, že ti svědčí jak život v Praze..tak i tvoje blonďatá polovička :)) vypadáš fakt nejvíc happy...jen tak dál. A těším se moc na závěrečný shrnutí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Náádherný článek a fotky! Zase, tolik optimismu a štěstí na jednom místě! Tak ať ti to všechno pěkně vydrží! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  11. povedený článek kámo! a na ty lívance do Louvru mě vem prosííím:))))) Krásný Silvestr a ještě lepší celý rok 2016, ať jsi (jsme) kdekoliv. <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤