What are you looking for?
středa 23. prosince 2015

LUSH CHRISTMAS

Tenhle článek měl původně být fakt vánoční, takže publikovanej zítra, ale nakonec jsem si řekla, že Štědrej den nebudu trávit u notebooku a vy určitě taky ne, takže jsem využila toho, že nemocnej přítel vedle mě už dvě hodinky spokojeně chrupká (zatímco Ježíšek už nechal dárky na stolečku!!!) a zasedla jsem mezi světýlka do sedacího pytle, pod nos mi voní vánoční Yankee (winterglow, mňam!) a jdu Vám sepsat pár slov o mým oblíbeným Lushi a jeho vánočních produktech. 

Cesta k Lushi pro mě byla vlastně uplně stejná jako k Yankee. Dřív mi to přišlo STRAŠNĚ drahý, takže jsem usoudila, že to vlastně pro dobro svý peněženky nepotřebuju. Pak mi ale nějakej šikula dal obojí jako dárek, já jsem si to tak ozkoušela a od tý doby se na těhlech dvou vlnách vezu šílenou rychlostí a nejde to zastavit, ať už to stojí co to stojí. Za kvalitu se totiž fakt vyplatí připlatit, zjistili jste to už taky?


No a abych se teda dostala k těm produktům, první věcí, kterou jsem pořídila je brusinkový maska. Je regenerační a ideální právě do zimního počasí (no a my těch 12 stupňů dnes přehlídneme...).

Zatímco maska putovala k mojí mamce, peeling jsem si nechala já a jsem z něj uplně vedle. Nádherná vůně a hlavně super efekt. Pokaždý mám po něm večer uplně heboučkou pleť a to je pro mě značnej nezvyk! 

Co ale vystihuje Lush nejvíc, jsou koupelnový bomby a pěny. A přiznejme si, že ty limitky podle období jsou prostě nejlepší. Nejzajímavější, nejvoňavější a taky nejhezčí.

Je libo stříbřitou koupel s úžasnou vánoční vůni? Koukejte po Holly Golightly!

Co je víc roztomilý než Peeping santa? Já teda nevím, mně to přijde naprosto boží!

No a tyhle zlatý kroužky to u mě letos vyhrály na plný čáře. Vedle zelenýho sprchovýho gelu z Halloweenský limitky je tohle naprostá topka. A to pozor, já nesnáším vanilku a v těchlech kroužkách je i vanilka. Nicméně po rozdrobení jednoho tohohle zlatýho krasavce pod proudem vody Vám vznikne pěna plná jemných zlatých třpytek (který ale nezaneřáděj vanu, nebojte!), voda se uplně zjemní díky těm pečujícím olejům uvnitř a hlavně to naprosto nádherně a uklidňujícně voní. Řeknu to takhle: těhlech pět kroužků mi vydrželo.......pět dní. Achjo :D

Jak jste na tom vy, když si něco mega oblíbíte? Vypoužíváte to hned nebo se umíte kontrolovat a šetříte si to? Kdyžtak mi dejte nějakou radu, protože já jsem jak nemocná - ať už jde o tyhle koupelnový pěny, vypalování svíček, sjíždění celých serií seriálů najednou a jedení nanuků.


Add your comment

  1. Bombičky z lush miluju a stejně tak vosky a svíčky od Yankee Candle, miluju, jak provoní celý byt<3

    OdpovědětVymazat
  2. Lush miluju! Zrovna dnes mi darky, které z Lushe vezu domu provonili cely muj cestovatelský kufr.

    OdpovědětVymazat
  3. Já Lush miluju, hlavně Big šampon :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny ty produkty jsou opravdu kouzelné!
    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ja si doma nikdy nedavam vanu, takze bath bombs jen kupuju mamce :) ale jejich masky jsou super, nejradsi mam diky vuni Cupcake a kvuli účinku tu Mask of Magnaminty :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤